- 5 Aralık 2015
- 186
- 78
- 98
Sizinkilere bakılırsa küçülme değil dogallasma ve guzellesme oluyo darısı basima6. Ay fotosu yükledim silikondaşlarım. Artık nihayet memişlerime alışıp sevdiğim bir ay oldu 6. Ay. Yumuşaması da henüz istediğim kıvamda olmamakla birlikte her adet dönemimden sonra bi yumuşa farkediyorum.
6. Ay fotosu yükledim silikondaşlarım. Artık nihayet memişlerime alışıp sevdiğim bir ay oldu 6. Ay. Yumuşaması da henüz istediğim kıvamda olmamakla birlikte her adet dönemimden sonra bi yumuşa farkediyorum.
Sizinkilere bakılırsa küçülme değil dogallasma ve guzellesme oluyo darısı basima
Benim de sol tarafım daha şiş aynı şeyi sordum doktora acaba deneme yapılan sol taraf mi diye güldü olur mu öyle şey iki tarafta deniyoruz dedi..Bakalım inşallah benimkiler de dediginiz gibi olur cevap için teşekkürler☺☺☺Evet yetişemedim hızına:)) aynen bunu yazacaktım. Şöyle ki ameliyattan çıktığımda sol meme muhtemelen deneme yapılan meme, aşırı ödemliydi ve büyüktü, ama sağ memenin boyutu gayet iyiydi, çirkindi tabi ki. Doktor %30 küçülecek deyince bi korkmuştum ben ki hep küçük isterim bu sağ meme %30 küçülürse birşey kalmaz diyordum. Süreç içinde 2.3. Ayda mesela aşırı büyüdüler sonra yine sağın ilk haline yakın bi hal aldılar tabi doğallaştılar. Amin darısı başına:) süreci psikolojik olarak baya zor geçirenlerdenim, şimdi de vay be şaka maka 6 ay geçti şükür diyorum. Korkma çok değişiyorlar.
Canım sertlik durumunu damla taktıran arkadaşıma sordum hala sert olduğunu söyledi 2 yıl kadar oldu onun dayanamadım dokundum bence normaldiama çok memnun silikonlarındann
Benim de sol tarafım daha şiş aynı şeyi sordum doktora acaba deneme yapılan sol taraf mi diye güldü olur mu öyle şey iki tarafta deniyoruz dedi..Bakalım inşallah benimkiler de dediginiz gibi olur cevap için teşekkürler☺☺☺
Benim de sağ tarafım yumuşadı baya göğüs yapısıyla alakali belki de dediğiniz gibi ama görüntüde sizin ikisi de eşit duruyo superler maşallahAA bunu hiç sormamıştım doktora ve hep tek taraflı deniyorlar diye düşünüyordum. Bir dahakine kesin sorarım. Belki şundan da olabilir, sağ tarafımda bi tık daha fazla doku vardı, solda iyice yok gibiydi, bu işte azıcık dokun olması bile gerçekten çok avantaj. şu an hala sol tarafın iyileşmesi 1 ay geriden geliyo gibi. Sağ tarafı daha yumuşak hissediyorum mesela
Benim de sağ tarafım yumuşadı baya göğüs yapısıyla alakali belki de dediğiniz gibi ama görüntüde sizin ikisi de eşit duruyo superler maşallah
İnşallah o da düzelir zamanlaGörüntü aynı ama elleyince hissediyorum açıkçası farkı.
İnşallah o da düzelir zamanla
Artık düşünmekten ruyalarimiz da bu değişik tabi:):)Düzelir düzelir:) Neleri kafaya taktım da hepsi geçti. Meme uçlarımı kesiyordum rüyamda, bıçaklıyordum silah sıkıyordum of ne kabus günlerdi. Geçti şükür ya
ne guzell bir sıkıntı olmamasııı :) inşallahh bırakırım bendeee yaaa icmek istemiyorum ameliyattan önce ve sonrası dikişler icinnBen bırakamamıştım cnm son gün dahil içtim sonrasında da devam( bir sıkıntım da olmadı açıkçası
Benim de heryerden çıkmıyor cnm.. başından beri yer ettiği 3 nokta var hep oralardan atıyor nasıl oluyorsa artık anlamadım bende.. daha çok sağ memeden atıyor.. oysa benim sol meme dikişim enfekte olmuştu o sadece 1 noktadan çıktı ve 1-2 kere ama sağdan halen geliyor iplerBenimde meme başının altındaki düz dikişte oluyor. 2 gün evvel aksam bir miktar yanm hissetim cidiye almadım sabah kalktıgımda südyen kan olmuş dikiş kendini dışarı atmaya çalışıyor. Doktor Dikişler e alerjin var dedi. Her yerde bunlardan var alrrjin varsa kötü diyor şimdilik 2 iki yerde oldu. Meme başında hiç yok. Anlam veremedi.hefyerde varsa neden orada yok.
Evt bırakmak en güzeli cnm.. ben anestezi ile ilgili sıkıntı yaşamadım ama dikişim enfekte olmuştu meselane guzell bir sıkıntı olmamasııı :) inşallahh bırakırım bendeee yaaa icmek istemiyorum ameliyattan önce ve sonrası dikişler icinn
Canım her türlü iz kalacak . Sadece açık tenli olunca kesi izi de açık olacağından bence daha az belli oluyordur ondan öyle demistirLütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
Merhaba . Hiçbir ameliyat izi tamamen silinmez zaten. Ama silikleşir, belli belirsiz bir duruma gelebilir. Örneğin kıvrımlı bir yere denk gelirse yada iki rengin geçiş yerinden yapılırsa daha belirsiz olabilir. Meme altı yeri düz renk bölge. Tamamen Yok olması imkansız zaten. Sigara kullanıyorsanız izler koyu olur,ilk bir sene özellikle güneşten korunmazsanız rengi koyu olur. Güzel korur bakarsanız,sigarada kullanmıyorsanız güzel iyileşir zaten. Gerekirse doktorunuz izler için krem yada lazer önerebilir. Hiç olmadı dövme yaptırabilirsiniz sonrasında. Şu an gögüs ortasından başlayıp meme alt kıvrımına giden dövmeler çok mide ve inanılmaz güzel modeller varLütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
Bu Arada ben meme ucu keşişini tercih etmiştim misal. Kahverengi bölge ve beyaz bölgenin sınırından,alt yarım daire şeklimde kesi oldu. Tam sınırdan yapıldığı için izler çok belirsiz oldu. Ama bu kesiyi her doktor yapamıyor,yapmıyor. Ayrıca meme ucu kahverengi bölgeninde bu kesiye uygun olması lazımLütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?