Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sizinkilere bakılırsa küçülme değil dogallasma ve guzellesme oluyo darısı basima

Canım sertlik durumunu damla taktıran arkadaşıma sordum hala sert olduğunu söyledi 2 yıl kadar oldu onun dayanamadım dokundum bence normaldi ama çok memnun silikonlarındann

Sizinkilere bakılırsa küçülme değil dogallasma ve guzellesme oluyo darısı basima

Evet yetişemedim hızına:)) aynen bunu yazacaktım. Şöyle ki ameliyattan çıktığımda sol meme muhtemelen deneme yapılan meme, aşırı ödemliydi ve büyüktü, ama sağ memenin boyutu gayet iyiydi, çirkindi tabi ki. Doktor %30 küçülecek deyince bi korkmuştum ben ki hep küçük isterim bu sağ meme %30 küçülürse birşey kalmaz diyordum. Süreç içinde 2.3. Ayda mesela aşırı büyüdüler sonra yine sağın ilk haline yakın bi hal aldılar tabi doğallaştılar. Amin darısı başına:) süreci psikolojik olarak baya zor geçirenlerdenim, şimdi de vay be şaka maka 6 ay geçti şükür diyorum. Korkma çok değişiyorlar.

Benim de sol tarafım daha şiş aynı şeyi sordum doktora acaba deneme yapılan sol taraf mi diye güldü olur mu öyle şey iki tarafta deniyoruz dedi..Bakalım inşallah benimkiler de dediginiz gibi olur cevap için teşekkürler☺☺☺

Canım sertlik durumunu damla taktıran arkadaşıma sordum hala sert olduğunu söyledi 2 yıl kadar oldu onun dayanamadım dokundum bence normaldi ama çok memnun silikonlarındann

Hahaha o zaman sen çok memnun kalırsın canım Damla'dan. Ya çeşit çeşit göğüs var, doğal göğsü sert olan kadınlar da var zaten. böyle giderse 1 yılda yumuşaklığa takmayı da bırakıcam gibi geliyo.

AA bunu hiç sormamıştım doktora ve hep tek taraflı deniyorlar diye düşünüyordum. Bir dahakine kesin sorarım. Belki şundan da olabilir, sağ tarafımda bi tık daha fazla doku vardı, solda iyice yok gibiydi, bu işte azıcık dokun olması bile gerçekten çok avantaj. şu an hala sol tarafın iyileşmesi 1 ay geriden geliyo gibi. Sağ tarafı daha yumuşak hissediyorum mesela

Benim de sağ tarafım yumuşadı baya göğüs yapısıyla alakali belki de dediğiniz gibi ama görüntüde sizin ikisi de eşit duruyo superler maşallah

Benim de heryerden çıkmıyor cnm.. başından beri yer ettiği 3 nokta var hep oralardan atıyor nasıl oluyorsa artık anlamadım bende.. daha çok sağ memeden atıyor.. oysa benim sol meme dikişim enfekte olmuştu o sadece 1 noktadan çıktı ve 1-2 kere ama sağdan halen geliyor ipler

Kızlar ameliyat öncesi görüşmemiz var doktorumla bir saat sonra sizce neler sorayım aklıma hiçbişey gelmiyor

Lütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?

Lütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
Canım her türlü iz kalacak . Sadece açık tenli olunca kesi izi de açık olacağından bence daha az belli oluyordur ondan öyle demistir

Merhaba . Hiçbir ameliyat izi tamamen silinmez zaten. Ama silikleşir, belli belirsiz bir duruma gelebilir. Örneğin kıvrımlı bir yere denk gelirse yada iki rengin geçiş yerinden yapılırsa daha belirsiz olabilir. Meme altı yeri düz renk bölge. Tamamen Yok olması imkansız zaten. Sigara kullanıyorsanız izler koyu olur,ilk bir sene özellikle güneşten korunmazsanız rengi koyu olur. Güzel korur bakarsanız,sigarada kullanmıyorsanız güzel iyileşir zaten. Gerekirse doktorunuz izler için krem yada lazer önerebilir. Hiç olmadı dövme yaptırabilirsiniz sonrasında. Şu an gögüs ortasından başlayıp meme alt kıvrımına giden dövmeler çok mide ve inanılmaz güzel modeller var
İzlerden çok sonuca odaklanın. İnan'ın sonuç istediğiniz gibi olursa izlere hiç takılmazsınız zaten
Beklentinizi doktora iyi anlatın,doktorun sizi anladığına emin olun.
Hayırlı kararlarınız ve sonuçlarınız olsun

Bu Arada ben meme ucu keşişini tercih etmiştim misal. Kahverengi bölge ve beyaz bölgenin sınırından,alt yarım daire şeklimde kesi oldu. Tam sınırdan yapıldığı için izler çok belirsiz oldu. Ama bu kesiyi her doktor yapamıyor,yapmıyor. Ayrıca meme ucu kahverengi bölgeninde bu kesiye uygun olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…