Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Lütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?

Merhaba, ten rengiyle ilgili olup olmadigini hic duymadim ama cildinin yapisiyla ilgisi var. Bazilarinda cok belirgin olurken bazilarinda cok belirsiz oluyor. Ne olursa olsun iz kaliyor yani benim cevremde gorduklerim oyle.
Sana soyleyebilecegim tek sey lutfen iyi dusunerek karar ver. Bu durum seni gercekten rahatsiz ediyorsa degerlendir. Benim bugun altinci gunum inanilmaz bir pismanlik duyuyorum. Cikartmayi dusunuyorum en yakin surede. Aci vs. inan geciyor atlatabilirsin ilk uc gun sancili yani benim oyleydi. Ben psikolojik olarak vucudumda yabanci bi madde olusuna ve vucuduma verdigim bu aciya bu gerginlige uzuldugum icin pismanlik icersindeyim. Lutfen arkadasim iyi dusun. Yasamadan bilemiyoruz biseyleri. Yine de kararliysan merak ettigin seyler varsa cevaplayabilirim.

Lütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
Zaten kalıcı bişey olduğunu biliyoruz yani hiç bi zaman eskisi gibi olmucak o bölge ama siliklesme konusunda bilemedim bence ten rengine göre en az buğday tende belli olur gibi yani avantajlı bi renk ama yine de emin değilim tabi

Kızlar beynim yandı sürekli rüyamda ameliyat görüyorumm sanırım sürekli ertelediğim icin düşüne düşüne bu hale geldim. İlk istediğimde olabilseydim böyle olmazdı. Şimdi kafamda deli sorular dönüyor yardım edin acaba hisseder miyimmm , acabaaa dokununca eski memem gibi olur mu , ya erkek arkadaşım soğursa benden , acaba gerçekten ameliyatı istiyo muyumm gibi gibiii bir sürüü şeyler geçiyor aklımdann ameliyata bu kadar yaklaşmışkennn , psikolojim hiç iyi degil benim

İz kabullendiğim birşey artık. Meme altı kesisi de hem doktorumun hem benim tercihim. Aslında sorma sebebim bana biraz anlamsız geldi ten rengiyle alakası. Acaba diyorum doktorun kesileri genel olarak çok belirgin oluyo ve sürekli böyle bi geri dönüş alıyorsa baştan uyarmak için böyle bi bahane uydurmuş olabilir mi? Ya doktoruma güvenmiyo değilim ama insanın aklına türlü türlü şeyler geliyor işte Cicekli Bahce arzum77 E Ebh

Son düzenleme:

Canım uyarın için çok sağol ama ben bu ameliyatı Allah'ın izniyle olmak zorundayım. Dümdüz bir memem var ve ergenlikten beri erkek gibi hissetmekten istediğimi giyememekten arkadaşlarımla denize bile gidememekten bıktım usandım. Öyle ki maddi durum nedeniyle üniv mezunu olmama rağmen parayı denkleştirmek için bir yıldır mağazada kasiyer olarak çalışıyorum. Ameliyat için de üç ay önceden gün aldım ve inşallah haftaya cuma bitecek bu iş. Yani yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Senin pişmanlıklarını yaşama olasılığımı da çok düşündüm ama artık düşünmüyorum doktoruma bile komplikasyon hakkında hiçbişey sormadım olumsuz bişey duymak istemiyorum. Neden ben de iyi ki yaptırdım demeyeyim ki? Bi de bu yönünden düşünmek gerek :)

izler misin canım beni

Bugün son görüşmede doktorum 250den 350ye kadar her boyutu damlayı da yuvarlağı da deneyeceğini söyledi. Damla döner endişesiyle yuvarlak istediğim için deneyecek ama daha sonra pişman olmamak için tercihi yine doktoruma bırakıcam. Gönlümün en az 300cc den yana olduğunu söyledim sadece. Bir de hangi profil olacağını sormayı unuttum doktor da söylemedi umarım önemli bir ayrıntı değildir. Günün en kötü yanı da komplikasyonları, ölüm tehlikesini, anestezinin etkilerini vs içeren sayfalarca kağıdı imzalamaktı şüphesiz he bir de stresten uçuk çıktı, anestezi doktoru uçuklu hasta kabul etmiyormuş. İnşallah ameliyata kadar geçer ya da yenisi çıkmaz bu stresle Yoksa ameliyat ertelenecek artık daha kaç ay beklerim bilinmez... böyle günlük gibi oldu ama yoruma açık bi paylaşım kızçeler

Son düzenleme:
A
arkadaşim aynı durumdayiz seninle. Inşallah Allah nasip ederse bende yakın zamanda ameliyat olucam ama henüz doktorla görüşme fırsatım olmadi. Doktorumu belirledim fakat uzak bi şehirde oturduğum için ancak agustosta gidebilecegim görüşmeye. Ve muayene sonrası mumkunse hemen ertesi sabah ameliyat olmak istediğimi söylicem. Düşün o kadar bıktım erkek gibi bi görüntüde olmaktan. Sen nerde olacaksın amelyati. Hangi sehirdesin. Özelde mı devlette mi olacaksın ve kaç cc takılacak. Ameliyat tarihin ne zaman

Merhaba canım. Valla senelerdir bekliyorum ama bu son 3 ay 3 yıl gibi geldi bana... o yüzden ben de beklemeden hemen yaptır derim. İstanbul'da özel bir estetik hastanesinde olacağım canım. Doktorumun hastanenin adını özelden yazarım. Yukarıda da açıklama yaptım doktorla görülmemizi 250'den 350 ye kadar yuvarlak damla hepsini deneyecek doktorum hangisi yakışırsa onu yapacak

Ameliyat tarihin belli mi

geçmiş olsun arkadaşım, umarım pişmanlığını en kısa sürede atlatırsın. ben ameliyatımdan sonra öyle bi depresyon yaşadım ki ilk hafta özelden yazan arkadaşlara cevap vermek dışında hiçbir konuyu açıp okumadım bile. o psikolojiyle aklıma bile gelmedi. 6 ay bile hiç kolay geçmedi ama şu an çok memnunum. o yüzden yeni ameliyat olacak arkadaşlar için böyle şeyler yazmak doğru değil bence. zaten gergin bi psikolojde beklerken iyice endişe edebilir. kolay bir ameliyat olmadığını güllük gülistanlık çıkmayacağını herkes tahmin ediyor ve korkuyor zaten, bu süreçle nasıl başa çıkacağının yolunu herkes kendi bulur.

bayanlar geçen gün yazmıştım ameliyata girecem yarın sabah ameliyat sütyenini ben alacakmışım sadece fiyata dahil olmayan tek o var netten bakıyorum en azında fiyat bilgim olsun diye farklı şeyler çıkıyo hep alanlar ne kadara aldı bilgilendirebilir misiniz

Merhaba kas üstünden memnun musunuz silikon belli olyormu yani hissediyormusunuz bir de doğal duruyormu bana doktorun bir tanesi kas üstü dedi diğer kas altı o yüzden soruyorum kafam karıştı da

Aynı duyguları ben de yaşıyorum size çok katılıyorum insan eşinden utanıyor ben de eylül ayı gibi hasan fındığa ameliyat olmayı düşünüyorum sadece korkum ağrılı bir süreç olması ve benim bunu gizli yaptırmam inşallah herkes hayal ettiği şeylere sorunsuz ulaşır

Kim demiş yuvarlak protez top top durur,yapay durur diye Buyrun albümde foto Böyle doğal bir görüntü ve geçiş varmı ??
Merhaba ben sizin fotoları göremiyorum
Bana da hasan fındık asistan dedi kas altı ve yuvarlak olur resim göndermiştim ama yuvarlak böyle top gibi durur diye çok korkuyorum.
Bir de sizin kas altımıydı yoksa kas zarı altı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…