Lütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
Zaten kalıcı bişey olduğunu biliyoruz yani hiç bi zaman eskisi gibi olmucak o bölge ama siliklesme konusunda bilemedim bence ten rengine göre en az buğday tende belli olur gibi yani avantajlı bi renk ama yine de emin değilim tabiLütfen fikri olan cevap versin. Bugün doktorla görüşmem sonucu bana dediği şey buğday tenli olduğum için meme altı kesi izi kalıcı olabilirmiş. Bu durumun ten rengiyle alakası var mı?
yaaaaaEvt bırakmak en güzeli cnm.. ben anestezi ile ilgili sıkıntı yaşamadım ama dikişim enfekte olmuştu mesela
Merhaba, ten rengiyle ilgili olup olmadigini hic duymadim ama cildinin yapisiyla ilgisi var. Bazilarinda cok belirgin olurken bazilarinda cok belirsiz oluyor. Ne olursa olsun iz kaliyor yani benim cevremde gorduklerim oyle.
Sana soyleyebilecegim tek sey lutfen iyi dusunerek karar ver. Bu durum seni gercekten rahatsiz ediyorsa degerlendir. Benim bugun altinci gunum inanilmaz bir pismanlik duyuyorum. Cikartmayi dusunuyorum en yakin surede. Aci vs. inan geciyor atlatabilirsin ilk uc gun sancili yani benim oyleydi. Ben psikolojik olarak vucudumda yabanci bi madde olusuna ve vucuduma verdigim bu aciya bu gerginlige uzuldugum icin pismanlik icersindeyim. Lutfen arkadasim iyi dusun. Yasamadan bilemiyoruz biseyleri. Yine de kararliysan merak ettigin seyler varsa cevaplayabilirim.
izler misin canım beniCanım uyarın için çok sağol ama ben bu ameliyatı Allah'ın izniyle olmak zorundayım. Dümdüz bir memem var ve ergenlikten beri erkek gibi hissetmekten istediğimi giyememekten arkadaşlarımla denize bile gidememekten bıktım usandım. Öyle ki maddi durum nedeniyle üniv mezunu olmama rağmen parayı denkleştirmek için bir yıldır mağazada kasiyer olarak çalışıyorum. Ameliyat için de üç ay önceden gün aldım ve inşallah haftaya cuma bitecek bu iş. Yani yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Senin pişmanlıklarını yaşama olasılığımı da çok düşündüm ama artık düşünmüyorum doktoruma bile komplikasyon hakkında hiçbişey sormadım olumsuz bişey duymak istemiyorum. Neden ben de iyi ki yaptırdım demeyeyim ki? Bi de bu yönünden düşünmek gerek :)
arkadaşim aynı durumdayiz seninle. Inşallah Allah nasip ederse bende yakın zamanda ameliyat olucam ama henüz doktorla görüşme fırsatım olmadi. Doktorumu belirledim fakat uzak bi şehirde oturduğum için ancak agustosta gidebilecegim görüşmeye. Ve muayene sonrası mumkunse hemen ertesi sabah ameliyat olmak istediğimi söylicem. Düşün o kadar bıktım erkek gibi bi görüntüde olmaktan. Sen nerde olacaksın amelyati. Hangi sehirdesin. Özelde mı devlette mi olacaksın ve kaç cc takılacak. Ameliyat tarihin ne zamanCanım uyarın için çok sağol ama ben bu ameliyatı Allah'ın izniyle olmak zorundayım. Dümdüz bir memem var ve ergenlikten beri erkek gibi hissetmekten istediğimi giyememekten arkadaşlarımla denize bile gidememekten bıktım usandım. Öyle ki maddi durum nedeniyle üniv mezunu olmama rağmen parayı denkleştirmek için bir yıldır mağazada kasiyer olarak çalışıyorum. Ameliyat için de üç ay önceden gün aldım ve inşallah haftaya cuma bitecek bu iş. Yani yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim. Senin pişmanlıklarını yaşama olasılığımı da çok düşündüm ama artık düşünmüyorum doktoruma bile komplikasyon hakkında hiçbişey sormadım olumsuz bişey duymak istemiyorum. Neden ben de iyi ki yaptırdım demeyeyim ki? Bi de bu yönünden düşünmek gerek :)
A
arkadaşim aynı durumdayiz seninle. Inşallah Allah nasip ederse bende yakın zamanda ameliyat olucam ama henüz doktorla görüşme fırsatım olmadi. Doktorumu belirledim fakat uzak bi şehirde oturduğum için ancak agustosta gidebilecegim görüşmeye. Ve muayene sonrası mumkunse hemen ertesi sabah ameliyat olmak istediğimi söylicem. Düşün o kadar bıktım erkek gibi bi görüntüde olmaktan. Sen nerde olacaksın amelyati. Hangi sehirdesin. Özelde mı devlette mi olacaksın ve kaç cc takılacak. Ameliyat tarihin ne zaman
Ameliyat tarihin belli miMerhaba canım. Valla senelerdir bekliyorum ama bu son 3 ay 3 yıl gibi geldi bana... o yüzden ben de beklemeden hemen yaptır derim. İstanbul'da özel bir estetik hastanesinde olacağım canım. Doktorumun hastanenin adını özelden yazarım. Yukarıda da açıklama yaptım doktorla görülmemizi 250'den 350 ye kadar yuvarlak damla hepsini deneyecek doktorum hangisi yakışırsa onu yapacak
Ameliyat tarihin belli mi
Ayyy Çok az kalmiiiissss21 temmuz haftaya cuma yani :)
Merhaba, ten rengiyle ilgili olup olmadigini hic duymadim ama cildinin yapisiyla ilgisi var. Bazilarinda cok belirgin olurken bazilarinda cok belirsiz oluyor. Ne olursa olsun iz kaliyor yani benim cevremde gorduklerim oyle.
Sana soyleyebilecegim tek sey lutfen iyi dusunerek karar ver. Bu durum seni gercekten rahatsiz ediyorsa degerlendir. Benim bugun altinci gunum inanilmaz bir pismanlik duyuyorum. Cikartmayi dusunuyorum en yakin surede. Aci vs. inan geciyor atlatabilirsin ilk uc gun sancili yani benim oyleydi. Ben psikolojik olarak vucudumda yabanci bi madde olusuna ve vucuduma verdigim bu aciya bu gerginlige uzuldugum icin pismanlik icersindeyim. Lutfen arkadasim iyi dusun. Yasamadan bilemiyoruz biseyleri. Yine de kararliysan merak ettigin seyler varsa cevaplayabilirim.
Merhaba kas üstünden memnun musunuz silikon belli olyormu yani hissediyormusunuz bir de doğal duruyormu bana doktorun bir tanesi kas üstü dedi diğer kas altı o yüzden soruyorum kafam karıştı daarkadaşlar bende geçen sene 1 eylüldü sanırım burak yiğenoğluna ameliyat oldum 19 yaşımda yni 350cc kas üstü yaptı buu senede yeni bikinilerimle denize giricem ama benim gögüs yapım ayrık fazlasıyla onun için mecbur birazcık pushuplı takıyorum kocaman oluyor
Yine kas altı mı oldunuz çok ağrınız olmuyormu nasıl dayandınız ikinci ameliyata@Usagimamora tatlım ama benimkine senden küçük koydu doktorum benimki 250cc moderate eskisi 375 high profildi küçülttüm yani:)))))
Aynı duyguları ben de yaşıyorum size çok katılıyorum insan eşinden utanıyor ben de eylül ayı gibi hasan fındığa ameliyat olmayı düşünüyorum sadece korkum ağrılı bir süreç olması ve benim bunu gizli yaptırmam inşallah herkes hayal ettiği şeylere sorunsuz ulaşırAramıza hoşgeldin arkadaşimbende yaklaşık 6 aydır forumu bil fiil takip ediyorum ve bu forum sayesinde cesaret kazandım ameliyat olmaya ki inşallah yakın zamanda olmayı düşünüyorum bende. Bende 29 yasimdayim bir kızım var ve inan hiç buyumedi göğüslerim emzirme sürecinde falan da. 2 yıl emzirdim bir milim bile buyumediler.sadece sütten dolayı gerginlik oldu o kadar. Evlenmeyi çocuk doğurmayi hiç bekleme derim. Ki insan eşinden bile utaniyor olmayan memeyle karşısına çıkmaktan. Ben bunun ezikligini çok yasadim ve hala da yaşıyorum.bekarken yaptir kurtul..inşallah bende dahil olmak üzere herkese nasip olur hayaline kavuşmak.
Merhaba ben sizin fotoları göremiyorumKim demiş yuvarlak protez top top durur,yapay durur diyeBuyrun albümde foto Böyle doğal bir görüntü ve geçiş varmı ??
Çok sağol canım isteyen herkesin yardımcısı olsunAyyy Çok az kalmiiiissssAllah yardimcin olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?