- 27 Nisan 2017
- 293
- 157
- 53
M meleklernaz evet canım ikinciyi oldum:) 1 hafta oldu. Daha önceden kasım kesildiği için bu ameliyatta kas ağrısı çok yaşamadım sadece cebi küçülttü içerden zor tarafı hem küçültme hem toparlama olmasıydı ama ne ilginçtir ki ben ilk ameliyatımda müthiş kas ağrısı çekerken bunda neredeyse yok gibi birşey herşeyin ilki daha zor sankiYine kas altı mı oldunuz çok ağrınız olmuyormu nasıl dayandınız ikinci ameliyata
Sizin adınıza sevindim ağrınız olamdığı için ben de olucam ama şu ağrıdan dolayı korkuyorumM meleklernaz evet canım ikinciyi oldum:) 1 hafta oldu. Daha önceden kasım kesildiği için bu ameliyatta kas ağrısı çok yaşamadım sadece cebi küçülttü içerden zor tarafı hem küçültme hem toparlama olmasıydı ama ne ilginçtir ki ben ilk ameliyatımda müthiş kas ağrısı çekerken bunda neredeyse yok gibi birşey herşeyin ilki daha zor sanki
O zaman ikinci ameliyattan korkmamak lazım bende beş yıl sonra dusunebilirim ikiciyi bi cocuk yapiyim emziriyim azcık deforme olsun diyorumM meleklernaz evet canım ikinciyi oldum:) 1 hafta oldu. Daha önceden kasım kesildiği için bu ameliyatta kas ağrısı çok yaşamadım sadece cebi küçülttü içerden zor tarafı hem küçültme hem toparlama olmasıydı ama ne ilginçtir ki ben ilk ameliyatımda müthiş kas ağrısı çekerken bunda neredeyse yok gibi birşey herşeyin ilki daha zor sanki
M meleklernaz canım teşekkür ederim:) hepimiz nasıl bir ağrı olduğunu bilmeden olduk ve ben ikinciye cesaret ettim demekki çok korkulacak ağrılar değil bunlar hiç merak etme kesik gibi bir acı değil adet dönemi sancısı gibi gelip geçen kas ağrısı o da kollarını zorlarsan oluyor bunun dışında aman aman bir ağrı değil canım için ferah olsun:))) inşallah sende kavuşursun bir an önceSizin adınıza sevindim ağrınız olamdığı için ben de olucam ama şu ağrıdan dolayı korkuyorum
U Usagimamora kesinlikle canım psikolojimiz korkularımızı daha çok bastırıyor ve düşündüğüm korkunun hiçbirini yaşamadım kendi adıma:) mememiz ilk ameliyatta silikona alışıyor cep açılmış oluyor . Deri kesik dikiş desen onları hiç hissetmiyorum :)) hadi sizi heveslendireyim :))))O zaman ikinci ameliyattan korkmamak lazım bende beş yıl sonra dusunebilirim ikiciyi bi cocuk yapiyim emziriyim azcık deforme olsun diyorumama ikinci iz nasıl olcak
Evet haklısınız dediğiniz doğru demek ki ikinciyi olabilmeyi göze aldığınıza göre çok ta zor değildir herhalde ben de bu cumartesi görüşme aldım hasan beyden form da baktığımda onu tavsiye eden çok doktor var inşallah memnun kalırımM meleklernaz canım teşekkür ederim:) hepimiz nasıl bir ağrı olduğunu bilmeden olduk ve ben ikinciye cesaret ettim demekki çok korkulacak ağrılar değil bunlar hiç merak etme kesik gibi bir acı değil adet dönemi sancısı gibi gelip geçen kas ağrısı o da kollarını zorlarsan oluyor bunun dışında aman aman bir ağrı değil canım için ferah olsun:))) inşallah sende kavuşursun bir an önce
Merhaba..Merhaba ben sizin fotoları göremiyorum
Bana da hasan fındık asistan dedi kas altı ve yuvarlak olur resim göndermiştim ama yuvarlak böyle top gibi durur diye çok korkuyorum.
Bir de sizin kas altımıydı yoksa kas zarı altı mı
M meleklernaz inşallah canım sende istediğin görüntüye kavuşursun hasan beyi genellikle öneren çok fazla bu formdaEvet haklısınız dediğiniz doğru demek ki ikinciyi olabilmeyi göze aldığınıza göre çok ta zor değildir herhalde ben de bu cumartesi görüşme aldım hasan beyden form da baktığımda onu tavsiye eden çok doktor var inşallah memnun kalırım
U Usagimamora yok canım bantlar haftada bir yenilenecek daha doğrusu 2 hafta sonra kreme başlarız dedi doktorum banyo yaparken dikişler mikrop kapmasın diye 15 gün yenilenip duracaklarS sea thinker canım dikislerindeki bantlar çıktımı krem kullaniyormusun yine
Benimkilerde banyo yaptıkça kenarlardan açılmaya başladı o da rahatsız ediyor doktorum hiç değiştirmedi değiştirmeyede gerek duymuyor ama ben medikalcilerden alıp kendim yapiyim diyorum iki hafta oldu artikU Usagimamora yok canım bantlar haftada bir yenilenecek daha doğrusu 2 hafta sonra kreme başlarız dedi doktorum banyo yaparken dikişler mikrop kapmasın diye 15 gün yenilenip duracaklar
U Usagimamora aynen canım bende ne olur ne olmaz çıkar falan diye medikalden 3m şerit şu geçirmez bantlardan aldım doktora gidemeden açılırsa kendim yaparım sende öyle yap şu değdikçe yapışkanlıgı kalmıyorBenimkilerde banyo yaptıkça kenarlardan açılmaya başladı o da rahatsız ediyor doktorum hiç değiştirmedi değiştirmeyede gerek duymuyor ama ben medikalcilerden alıp kendim yapiyim diyorum iki hafta oldu artik
Hayatım sanmıyorum 4 ayda dikiş kalmıyor kapanıyor doktorun neden böyle birşey söylemiş olsun anlamadım U UsagimamoraDoktorum 4 ay bantlı kalcak demişti o kadar uzunmu
Bende anlamadım vallaha yoksa 4 haftamı dedi bi soruyum bari sağol canimHayatım sanmıyorum 4 ayda dikiş kalmıyor kapanıyor doktorun neden böyle birşey söylemiş olsun anlamadım U Usagimamora
Cnm bnmki içteki dikişi atmış 3 cm fln derinde olan dikişi ama o yara olan yer vardı ya oraya gelen dikişi atmış. Dün gittim aldı haldun bey şimdi ne dikişim ne başka birşeyim kalmadı. Uzun zmndır ayna karşısında bakmıyordum dün haldun beyle baktık dediği gibide oldu büyüdü ilk zmnlara göre azcık daha büyüyecek bunlar kasların hala tam salmadı dedi. Bakalım bi daha eylülde görüşcez şimdilik bir sıkıntım kalmadı çok şükürCnm cildimizle alakalı bir durum bu galiba benim de hala dikiş ipi atıyor.. en son gittiğimde çıkanları temizledi dikişlerim de iyi durumda ama hala krem sürerken elime gelen var bitmedi bir türlü(
U Usagimamora bencede :)))))Bende anlamadım vallaha yoksa 4 haftamı dedi bi soruyum bari sağol canim
Bende şurda bekliyimSelam arkadaşlar göğüs büyütme istiyorum en uygun fiyat bilen varmı aranızda 5000 tl limitim var☺
Bende istiyorum ameliyat ama 5 bin tl gibi bi para ölsem ödeyemem aynı durum tek maaş ve iki çocukBende şurda bekliyimÇünkü bahsedilen rakamlar çok uçuk Anam o parayı eşim bir göğüs için vereceğine gider yeni hatun alır,o ne öyle ev eşyası düzülür o paralarla Birde şayet ben gibi çalışmıyor üstüne üstlük tek maaşla geçinmek ve üç çocuk bakmak durumundaysanız hayal gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?