Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benimde beş ay oldu,malesef çok belirgin. Doktor sizde iz hiç belli olmaz,çabuk beyazlaşır dedi ama hala kıpkırmızı
Krem kullanıyor musunuz peki? Benimde yanlışlıkla bikiniden taşsa falan resmen solucan gibi görünüyor güneşlenirken falan hiç rahat edemiyorum herkese ilan ediyorum ameliyatımı

Tamam canım o heyecanla unutmam inşallah :)

Krem kullanıyor musunuz peki? Benimde yanlışlıkla bikiniden taşsa falan resmen solucan gibi görünüyor güneşlenirken falan hiç rahat edemiyorum herkese ilan ediyorum ameliyatımı
Controtubex kullandım ama hiç bir ise yaramadı. Benimde sol tarafta dikiş ve dren izi görünüyor. Iki iz birbirinden çok farklı.
Ben henüz ilan etmedim

Controtubex kullandım ama hiç bir ise yaramadı. Benimde sol tarafta dikiş ve dren izi görünüyor. Iki iz birbirinden çok farklı.
Ben henüz ilan etmedim
Contractubex genellikle dikişteki kabarık alanı alıyor cilt ile eşit hale getiriyor iz geçmesi için medikallerde bulabileceğiniz e vitaminli silikon jel bantlar işe yarayabilir

Çok takma o zaman canım bendeki izler daha fazla 1 hafta 2 gün oldu bakalım dikis attiktan sonra bende silikon jellerden kullanmayı düşünüyorum
Yakın arkadaşımla aynı ay ameliyat olduk onun dikleştirme oldu onun kesi yerleri daha çok ama izleri benden daha iyi durumda. Biraz da ten yapısıyla alakalı sanırım bu işler.

Yakın arkadaşımla aynı ay ameliyat olduk onun dikleştirme oldu onun kesi yerleri daha çok ama izleri benden daha iyi durumda. Biraz da ten yapısıyla alakalı sanırım bu işler.
Malesef doğru canım cilt yapısına göre iyileşme süresi değişiyor ama ben zannetmiyorum senin bu şekilde kalacağını belirli belirsiz olacaktır zamanla sadece gec iyilesme oluyordur

Merhaba. Ben de dahil olabilir miyim? Dun implant takildi bana da. 295 cc arion marka damla protez. Anesteziyi cok zor atlattim hatta o mide bulantisindan neden yaptirdim sanki falan diye soylendim. Oysa ki kendimi bildim bileli memesizim :) destekli sutyen icine diktigim extra sungerlerden, bikini icine diktigim sungerler ve onlar kururken gorunur korkusuyla sokup her sabah yeniden dikmelerimden bikmistim. Allah tabii ki baska dert vermesin ama cok ama cok buyuk skintiydi benim icin. 2015 de dogum yaptim memelerim iyice porsudu. Derken esimle gecen hafta sadece fiyat almaya gittigimiz gun amelyata karar verdik :) 3d uzerimde gordum protezleri ve ask yasadim diyebilirim. Ama amelyattan sonra gercekten hic alakalari yok simdilik. Sanirim daha yeni olduklari icin. Kucuk ve sertler. Inerler dimi? Doktoruma guvenim tam. Uyandigimda sporcu sutyeni vardi uzerimde. Istersen cikart dedi cok skarsa. Hata ilik dus al dedi ilk gunden. Ama pipirik ben bugun aldim dusu. Bandaj var. pazartesi ilk kontrol. Kremi de 3 hafta sonra surmeye baslican dedi. Kol ve omiz hareketleri verdi. Yapmazsan agriyi 20 gun cekersin dedi. Suan memelerimi kucuk gormem dogal dimi? Yani inecekler dimi?

ameliyat olan arkadaşlar bantları nasıl temizlediniz yağla bile denedim çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…