Krem kullanıyor musunuz peki? Benimde yanlışlıkla bikiniden taşsa falan resmen solucan gibi görünüyor güneşlenirken falan hiç rahat edemiyorum herkese ilan ediyorum ameliyatımıBenimde beş ay oldu,malesef çok belirgin. Doktor sizde iz hiç belli olmaz,çabuk beyazlaşır dedi ama hala kıpkırmızı
Tamam canım o heyecanla unutmam inşallah :)Yok canım bunlar sadece istediğin cc nin yükseklik boyutları hemen hemen senin ölçüne uygun birşey söylemiştir ameliyat sırasında deniyor doktorlar sen sadece dik diri ve boyut olarak yapıma uyumlu olsun abartılı istemiyorum dersin
Kızlar sizlerin dikiş izleri ne durumda benim 5,5 ay oldu ve bana hala çok belirginlermiş ve asla geçmeyeceklermiş gibi geliyor. Resim yükledim bir göz atabilir misiniz?
Controtubex kullandım ama hiç bir ise yaramadı. Benimde sol tarafta dikiş ve dren izi görünüyor. Iki iz birbirinden çok farklı.Krem kullanıyor musunuz peki? Benimde yanlışlıkla bikiniden taşsa falan resmen solucan gibi görünüyor güneşlenirken falan hiç rahat edemiyorum herkese ilan ediyorum ameliyatımı
Krem kullanıyor musunuz peki? Benimde yanlışlıkla bikiniden taşsa falan resmen solucan gibi görünüyor güneşlenirken falan hiç rahat edemiyorum herkese ilan ediyorum ameliyatımı
Contractubex genellikle dikişteki kabarık alanı alıyor cilt ile eşit hale getiriyor iz geçmesi için medikallerde bulabileceğiniz e vitaminli silikon jel bantlar işe yarayabilirControtubex kullandım ama hiç bir ise yaramadı. Benimde sol tarafta dikiş ve dren izi görünüyor. Iki iz birbirinden çok farklı.
Ben henüz ilan etmedim
Tamam canım o heyecanla unutmam @Zeyn1 şimdiden hayırlı olsun diyoruminşallah musmutlu olursun
Çok teşekkür ederim silikon bantları da duyuyordum onu da deneyeceğim.Contractubex genellikle dikişteki kabarık alanı alıyor cilt ile eşit hale getiriyor iz geçmesi için medikallerde bulabileceğiniz e vitaminli silikon jel bantlar işe yarayabilir
Çok teşekkür ederim silikon bantları da duyuyordum onu da deneyeceğim.
Umarım 1 yıl içerisinde geçerler yoksa çok sıkıntı verecek bu izler.Controtubex kullandım ama hiç bir ise yaramadı. Benimde sol tarafta dikiş ve dren izi görünüyor. Iki iz birbirinden çok farklı.
Ben henüz ilan etmedim
Çok takma o zaman canım bendeki izler daha fazla 1 hafta 2 gün oldu bakalım dikis attiktan sonra bende silikon jellerden kullanmayı düşünüyorumSadece protez yerleştirildi bana dikleştirme olmadı
Yakın arkadaşımla aynı ay ameliyat olduk onun dikleştirme oldu onun kesi yerleri daha çok ama izleri benden daha iyi durumda. Biraz da ten yapısıyla alakalı sanırım bu işler.Çok takma o zaman canım bendeki izler daha fazla 1 hafta 2 gün oldu bakalım dikis attiktan sonra bende silikon jellerden kullanmayı düşünüyorum
Malesef doğru canım cilt yapısına göre iyileşme süresi değişiyor ama ben zannetmiyorum senin bu şekilde kalacağını belirli belirsiz olacaktır zamanla sadece gec iyilesme oluyordurYakın arkadaşımla aynı ay ameliyat olduk onun dikleştirme oldu onun kesi yerleri daha çok ama izleri benden daha iyi durumda. Biraz da ten yapısıyla alakalı sanırım bu işler.
Yakın arkadaşımla aynı ay ameliyat olduk onun dikleştirme oldu onun kesi yerleri daha çok ama izleri benden daha iyi durumda. Biraz da ten yapısıyla alakalı sanırım öncelikle çok geçmiş olsun, size bir kaç sorum olacaktı aklımda bazı soru işaretleri gidermek adına bu ameliyatı olmuş bazı arkadaşlarda fikir beyan ettiler sağolsunlar,sizin emzirme doğum sonrası deformasyon varmıydı yada doğum yaptınızmı diyim, sonra dikleştirme operasyonsuzda sadece protezle istediğiniz görünümü yakalaya bildinizmi, ve son olarak kaç cc ve nasıl bir protez koydurdunuz? Teşekkür ederim şimdiden ha bu arada hangi şehirde ve ne kadara olduğunuzu da söylerseniz minettar olurum
Beni de izler misinizSadece protez yerleştirildi bana dikleştirme olmadı
Bir yıl uzun bir süre ama onada razıyımUmarım 1 yıl içerisinde geçerler yoksa çok sıkıntı verecek bu izler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?