Ben hiç 3D görüntülü görmedim kendimi. Sadece c cup istediğimi söyledim. Şu an 15. Günüm 80 c cup giyiyorum. Göğüslerimde de herhangi bir küçülme olmadı hala; fakat doktorum bir beden küçülecek dedi.Arkadaslar amelyat sonrasi takilan olcu kac gun sonra tatmin etti sizi? Suan cnku 2. Gunum ve boyut tatmin etmio. Doktorlarin amelyat oncesi gosterdigi 3d goruntu ne zmn oluyo?
İlk günler normalinde şiş oldukları için zamanla onlar iniyor ve ufalıyor gibi. Benim doktorum ödemler gittikçe biraz küçülecek demişti. Tabiki zaman geçtikçe kaslar kendini saldıkta memesi büyüyen arkadaşlarda var. Sanırım herkezde farklı oluyor kasların durumuna göre. Kesin herkezde olan , zamanla doğallaşıp güzelleşiyorlar. Dilerim sende kaslar saldıkta daha iri görünür ve boyutu seni tatmin eder.Arkadaslar amelyat sonrasi takilan olcu kac gun sonra tatmin etti sizi? Suan cnku 2. Gunum ve boyut tatmin etmio. Doktorlarin amelyat oncesi gosterdigi 3d goruntu ne zmn oluyo?
İnşallah biz yanilmisizdirfatrec Evet tanıyor musun, birebir tanıyıp bu kişinin kadın olduğunu biri söylemediği sürece benim için kesinlikle erkek üye.
İnşallah biz yanilmisizdir
Yaaaa inanamıyorummmmmmmmm.... Bu kişi beni izlemeye aldı tamam mı. Baktım resimleri var bende izlemeye aldım. Sonra özelden yazistik. Daha ikinci mesajinda bana sosyal medya kullanıyormusun seni ekleyeyim diye yazdı.. işte o zaman suphelenmistim bu ne laubalilik diye ama erkek olabileceği hiç ama hiç aklıma gelmemisti. Çünkü bi sürü göğüs ve burun estetiği resimleri vardı. Şimdi hemen çıkardım izlemedenfatrec Evet tanıyor musun, birebir tanıyıp bu kişinin kadın olduğunu biri söylemediği sürece benim için kesinlikle erkek üye.
Yaaaa inanamıyorummmmmmmmm.... Bu kişi beni izlemeye aldı tamam mı. Baktım resimleri var bende izlemeye aldım. Sonra özelden yazistik. Daha ikinci mesajinda bana sosyal medya kullanıyormusun seni ekleyeyim diye yazdı.. işte o zaman suphelenmistim bu ne laubalilik diye ama erkek olabileceği hiç ama hiç aklıma gelmemisti. Çünkü bi sürü göğüs ve burun estetiği resimleri vardı. Şimdi hemen çıkardım izlemeden
Hem de hemenLütfen sen de şikayet et
Aynı şeyi bende düşündüm resimleri var diye suphelenmedim sosyal medya isteyene kadar ne alaka yani istiyosunYaaaa inanamıyorummmmmmmmm.... Bu kişi beni izlemeye aldı tamam mı. Baktım resimleri var bende izlemeye aldım. Sonra özelden yazistik. Daha ikinci mesajinda bana sosyal medya kullanıyormusun seni ekleyeyim diye yazdı.. işte o zaman suphelenmistim bu ne laubalilik diye ama erkek olabileceği hiç ama hiç aklıma gelmemisti. Çünkü bi sürü göğüs ve burun estetiği resimleri vardı. Şimdi hemen çıkardım izlemeden
Dimi .Allahın belası... Kim bilir hangi kadincagizin fotoğraflarını kullanıyor. Haberi bile yok zavallimin .Aynı şeyi bende düşündüm resimleri var diye suphelenmedim sosyal medya isteyene kadar ne alaka yani istiyosun
Aynen öyle işte böyle tipler yüzünden insan siteden soguyoDimi .Allahın belası... Kim bilir hangi kadincagizin fotoğraflarını kullanıyor. Haberi bile yok zavallimin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?