Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaslar amelyat sonrasi takilan olcu kac gun sonra tatmin etti sizi? Suan cnku 2. Gunum ve boyut tatmin etmio. Doktorlarin amelyat oncesi gosterdigi 3d goruntu ne zmn oluyo?
Ben hiç 3D görüntülü görmedim kendimi. Sadece c cup istediğimi söyledim. Şu an 15. Günüm 80 c cup giyiyorum. Göğüslerimde de herhangi bir küçülme olmadı hala; fakat doktorum bir beden küçülecek dedi.

Arkadaslar amelyat sonrasi takilan olcu kac gun sonra tatmin etti sizi? Suan cnku 2. Gunum ve boyut tatmin etmio. Doktorlarin amelyat oncesi gosterdigi 3d goruntu ne zmn oluyo?
İlk günler normalinde şiş oldukları için zamanla onlar iniyor ve ufalıyor gibi. Benim doktorum ödemler gittikçe biraz küçülecek demişti. Tabiki zaman geçtikçe kaslar kendini saldıkta memesi büyüyen arkadaşlarda var. Sanırım herkezde farklı oluyor kasların durumuna göre. Kesin herkezde olan , zamanla doğallaşıp güzelleşiyorlar. Dilerim sende kaslar saldıkta daha iri görünür ve boyutu seni tatmin eder.

Kızlar merhaba, bu forumda türlü türlü insan var biliyorsunuz. Yine bunlardan biri 'selam canım naber' diye girdi konuya. İki meme muhabbetinden sonra fotoğrafçıymıssın, düğün mü doğum mu çekiyorsun, sosyal medya linkini atabilir misin dedi. Her ikisini de çekiyorum dedim. Hangisini istersin dedim. "İkisi de olur" dedi. Garip bi şekilde rahatsızlık hissettim aslında vermek istemedim. Evlenecek ya da doğuracak insan şu tarihte şöyle şöyle diye açıklama kendiliğinden yapar. Ben sorunca erkek arkadaşım var da tarih belli değil ama bakayım fotoğraflarına dedi. Vermek istemiyorum çünkü mememi açıkça koyduğum bi siteden kişiye link verdiğimde beni herşekilde bulabilir sonuçta işim dolayısıyla tel numaram yazıyo ismim yazıyo. Aynen öyle de oldu gecenin bu saatinde üşenmemiş beni aramış bulmuş facebooktan eklemiş. Bu ne samimiyet, ne alaka, neden özel hesabımı ekleme ihtiyacı hissedersin. Kabul edip şöyle bi profile bakmamla geçen 1 dakikadan kısa sürede, adnan oktar fanı olup, bi sürü kedi kızı takip ettiğini görmemle silmem bir oldu. Bu kişiye de yazdım, siteden yine erkek sanıp çok şikayet eden oldu uzaklaştırma da aldım ama site yönetimiyle telefonla da konuştum diyor, yine de aşırı aşırı rahatsız oldum ve çok sinirlendim. erkek olduğunu düşünüyorum. Şikayet edeceğim

Geçen yine yeni bi üye, beni eklemeden 'beni izler misin ağustosta ameliyatım var bol bol görmek istiyorum' diye mesaj atmış. Bu ne kabalık bu ne hadsizlik diye mesaj attım. Ben olsam önce izlemeye alır kibarca izler misiniz diye sorardım dedim. Karşılığında aldığım cevap ayy senin toton çok kalkmış oldu. İşte böyle tipler yüzünden herkesi eklemiyorum. Çok iyi çok yardımcı insanlar olduğu gibi vasat insan da kaynıyo.

Fotoğraflarımı kaldırmaya karar verdim.

O kişi benim:)Rahatsız edici bi yaziş tarzı var ikimiz de bos yere suphelenmis olamayız sosyal medya kullanmıyorum deyince bi daha da yazmadi zaten o da bi enteresan sıkma canını sen de M macellan

Sıkıntı fotoğrafçı olmam, bi link vermemle herşeyimi açıkça bulabilecek olması. Defalarca şikayet alan bi kişiyi bu site nasıl olur da tamamen üyeliğini iptal etmez. Gerçekten deliriyorum şu anda. O adamın da bu sitenin deee.....

fatrec Evet tanıyor musun, birebir tanıyıp bu kişinin kadın olduğunu biri söylemediği sürece benim için kesinlikle erkek üye.

fatrec Evet tanıyor musun, birebir tanıyıp bu kişinin kadın olduğunu biri söylemediği sürece benim için kesinlikle erkek üye.
Yaaaa inanamıyorummmmmmmmm.... Bu kişi beni izlemeye aldı tamam mı. Baktım resimleri var bende izlemeye aldım. Sonra özelden yazistik. Daha ikinci mesajinda bana sosyal medya kullanıyormusun seni ekleyeyim diye yazdı.. işte o zaman suphelenmistim bu ne laubalilik diye ama erkek olabileceği hiç ama hiç aklıma gelmemisti. Çünkü bi sürü göğüs ve burun estetiği resimleri vardı. Şimdi hemen çıkardım izlemeden

Lütfen sen de şikayet et

Aynı şeyi bende düşündüm resimleri var diye suphelenmedim sosyal medya isteyene kadar ne alaka yani istiyosun

Aynı şeyi bende düşündüm resimleri var diye suphelenmedim sosyal medya isteyene kadar ne alaka yani istiyosun
Dimi .Allahın belası... Kim bilir hangi kadincagizin fotoğraflarını kullanıyor. Haberi bile yok zavallimin .

Arkadaşın profiline girip şikayet et butonu ile şikayetinizi yönetime bildirin. Ayrıca o üyeyi Gözardı edip sizi rahatsız etmemesini sağlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…