- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
ameliyat olan arkadaşlar bantları nasıl temizlediniz yağla bile denedim çıkmadı
Cildin zamanla deri değiştirirken kendiliğinde 1 ila 2 banyoda temizleniyor çıkarmak için zorlamayındün ameliyat oldum duş alamadım daha sabah eve geldim bantların olduğu yere sütyenin dikiş yerleri geliyo yapışıyo kaldırmaya çalıştım derim soyuldu bide doktorun kalemle çizdiği yerlerde geçmedi üstüne bant gelince kalemle kendini çizen çocuklar gibiyim
ameliyat olan arkadaşlar bantları nasıl temizlediniz yağla bile denedim çıkmadı[/QUOT saf alkollü su
dün ameliyat oldum duş alamadım daha sabah eve geldim bantların olduğu yere sütyenin dikiş yerleri geliyo yapışıyo kaldırmaya çalıştım derim soyuldu bide doktorun kalemle çizdiği yerlerde geçmedi üstüne bant gelince kalemle kendini çizen çocuklar gibiyim
İlk gün ağrıdan ben elime telefon alamamıştım birde doktor duş al dedi ilk günden öyle mi? Bide kol omuz hareketleri? Ay maşallah ben ilk 4 gece ağrıdan ağladım 2 şer saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır. Ki acı eşiğim normalde çok yüksektir çevrem hayret eder. Ben bu ameliyatı inanılmaz zor atlatmıştım. Demekki bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. Doktor spor yaptığım ve göğüs kaslarım kalın olduğu için çok acı çekmiş olabileceğimi söyledi. Sizin kas üstü müydü ameliyatınız?Merhaba. Ben de dahil olabilir miyim? Dun implant takildi bana da. 295 cc arion marka damla protez. Anesteziyi cok zor atlattim hatta o mide bulantisindan neden yaptirdim sanki falan diye soylendim. Oysa ki kendimi bildim bileli memesizim :) destekli sutyen icine diktigim extra sungerlerden, bikini icine diktigim sungerler ve onlar kururken gorunur korkusuyla sokup her sabah yeniden dikmelerimden bikmistim. Allah tabii ki baska dert vermesin ama cok ama cok buyuk skintiydi benim icin. 2015 de dogum yaptim memelerim iyice porsudu. Derken esimle gecen hafta sadece fiyat almaya gittigimiz gun amelyata karar verdik :) 3d uzerimde gordum protezleri ve ask yasadim diyebilirim. Ama amelyattan sonra gercekten hic alakalari yok simdilik. Sanirim daha yeni olduklari icin. Kucuk ve sertler. Inerler dimi? Doktoruma guvenim tam. Uyandigimda sporcu sutyeni vardi uzerimde. Istersen cikart dedi cok skarsa. Hata ilik dus al dedi ilk gunden. Ama pipirik ben bugun aldim dusu. Bandaj var. pazartesi ilk kontrol. Kremi de 3 hafta sonra surmeye baslican dedi. Kol ve omiz hareketleri verdi. Yapmazsan agriyi 20 gun cekersin dedi. Suan memelerimi kucuk gormem dogal dimi? Yani inecekler dimi?
İlk gün ağrıdan ben elime telefon alamamıştım birde doktor duş al dedi ilk günden öyle mi? Bide kol omuz hareketleri? Ay maşallah ben ilk 4 gece ağrıdan ağladım 2 şer saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır. Ki acı eşiğim normalde çok yüksektir çevrem hayret eder. Ben bu ameliyatı inanılmaz zor atlatmıştım. Demekki bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. Doktor spor yaptığım ve göğüs kaslarım kalın olduğu için çok acı çekmiş olabileceğimi söyledi. Sizin kas üstü müydü ameliyatınız?
Canım ben senin fotoları goremiyorumSüper önden açılması iyi olmuş :)
Ben de dün Hasan fındık a muayene oldum. Kas altı ve yuvarlak olacak dedi. Ağrın 3 4 gün olur dedi. Cc ye ameliyat esnasında karar veriyorum dedi. Deneyip hangisi güzel duruyorsa onu koyuyorum dedi. Çok heyecanlıyım Eylül ayı gibi olmayı düşünüyorum inşaallah memnun kalırım
Siz kime ameliyat oldunuz ve kas altımıydı acabaBen de ameliyatımı eylül ayında olmuştum zamanlaması gerçekten iyi oluyor , hem havuz Deniz işleri bitmiş oluyor hem bunaltıcı sıcaklar da gitmiş oluyor toparlanmak için yaza kadar zamanınız oluyor .. her bakımdan iyi sonbaharda ameliyat olmak.
Ah su drlar islerine gelince neler yapiolar fazla deriyi almis senin yagini ortaya cekmis bravoKızlar bu sabah pansuman için kontrole gittim bantlarım değişti doktoruma sordum erkan bey herkes şaşırıyor dedim 250 mod mu yoksa plus mı konuldu çünkü bendeki belgede moderate yazıyordu dedim. Moderate taktım 250cc dedi. Sadece fazla derin alındı altta meme yağın vardı zaten deriyi gererek onu üste çıkartınca daha ideal plus bir görüntü almış olması çok normal orta bölüm senin aşağıda kalan meme dokun dedi.o öyle anlatınca dokundum kızlar hakikaten öyle orta bölüm çok yumuşak kendi meme dokumhafta bir kontrollerim var artık
Ben de dün Hasan fındık a muayene oldum. Kas altı ve yuvarlak olacak dedi. Ağrın 3 4 gün olur dedi. Cc ye ameliyat esnasında karar veriyorum dedi. Deneyip hangisi güzel duruyorsa onu koyuyorum dedi. Çok heyecanlıyım Eylül ayı gibi olmayı düşünüyorum inşaallah memnun kalırım
Kızlar en iyi doktor işinde daha yeni olanlar özenerek yapıyorlar başırılı olabilmek adına herşeylerini ortaya döküyorlar. Bir de reklamı olan doktorlar onlarda reklamları olumlu olsun diye özen gösteriyorlar. Diğer yaşını almış ve tanınmamış doktorlara pek güvenemiyorum tabi bu benim fikrimAh su drlar islerine gelince neler yapiolar fazla deriyi almis senin yagini ortaya cekmis bravo
Önemli değil canım:) onun üzerine çook banyo yaptim. Yarin iki hafta oluyor ama sağ tarafım hala şiş. Dikişte hematom oluşmuştu. Dr zamanla geçer dedi. Morluklar dağılmaya ve sararmaya başladı ama çok yavaş iyilesiyorum maalesef.Mesajını görmemişim kusura bakma, evet kendim açmıştım
Kesinlikle bu konuda sana katılıyorum.Kızlar en iyi doktor işinde daha yeni olanlar özenerek yapıyorlar başırılı olabilmek adına herşeylerini ortaya döküyorlar. Bir de reklamı olan doktorlar onlarda reklamları olumlu olsun diye özen gösteriyorlar. Diğer yaşını almış ve tanınmamış doktorlara pek güvenemiyorum tabi bu benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?