Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ameliyat olan arkadaşlar bantları nasıl temizlediniz yağla bile denedim çıkmadı

Bantlar suyun etkisiyle kendiliğinden çıkıyor altında da dikişler olduğu için çok temizleme yapmadım sonuçta dikişlerin zarar görmemesi lazım

dün ameliyat oldum duş alamadım daha sabah eve geldim bantların olduğu yere sütyenin dikiş yerleri geliyo yapışıyo kaldırmaya çalıştım derim soyuldu bide doktorun kalemle çizdiği yerlerde geçmedi üstüne bant gelince kalemle kendini çizen çocuklar gibiyim

Cildin zamanla deri değiştirirken kendiliğinde 1 ila 2 banyoda temizleniyor çıkarmak için zorlamayın

E peki kalem izlerini silmemişler mi ? Yani o bantların altında dikişlerinşz var , bence sütyeninizi çekin aşağı getirmeye çalışın hem dikiş yerinize gelmemiş olur

İlk gün ağrıdan ben elime telefon alamamıştım birde doktor duş al dedi ilk günden öyle mi? Bide kol omuz hareketleri? Ay maşallah ben ilk 4 gece ağrıdan ağladım 2 şer saat ya uyumuşumdur ya uyumamışımdır. Ki acı eşiğim normalde çok yüksektir çevrem hayret eder. Ben bu ameliyatı inanılmaz zor atlatmıştım. Demekki bünyeden bünyeye değişiklik gösteriyor. Doktor spor yaptığım ve göğüs kaslarım kalın olduğu için çok acı çekmiş olabileceğimi söyledi. Sizin kas üstü müydü ameliyatınız?

Kızlar yakında doktor kontrolü olan var mı ? Bana özelden bi yazar mısınız , birşey rica edeceğimm doktorunuza sorar mıısınız diye.

Evet dus al dedi. Sutyeni cikart dedi skarsa. Hatta yan yatmayi sordum yatabiliyorsan yat dedi. Ilk gece hafif yan yattim. Ikinci gece yatmaya cesaret edemedim. Sabah yine mesaj attim sordum. Kasma kendini dedi rahat ol. Yatabiliosan yat. Kas zari altina yapildi protezlerim. Gozume kucuk gorunmeleri normal mi?

Ben de dün Hasan fındık a muayene oldum. Kas altı ve yuvarlak olacak dedi. Ağrın 3 4 gün olur dedi. Cc ye ameliyat esnasında karar veriyorum dedi. Deneyip hangisi güzel duruyorsa onu koyuyorum dedi. Çok heyecanlıyım Eylül ayı gibi olmayı düşünüyorum inşaallah memnun kalırım

Ben de ameliyatımı eylül ayında olmuştum zamanlaması gerçekten iyi oluyor , hem havuz Deniz işleri bitmiş oluyor hem bunaltıcı sıcaklar da gitmiş oluyor toparlanmak için yaza kadar zamanınız oluyor .. her bakımdan iyi sonbaharda ameliyat olmak.

Ah su drlar islerine gelince neler yapiolar fazla deriyi almis senin yagini ortaya cekmis bravo

Kendi olculerin nasil onu da soylersin bize ki anlayalim kaca kime kac takio,

Ah su drlar islerine gelince neler yapiolar fazla deriyi almis senin yagini ortaya cekmis bravo
Kızlar en iyi doktor işinde daha yeni olanlar özenerek yapıyorlar başırılı olabilmek adına herşeylerini ortaya döküyorlar. Bir de reklamı olan doktorlar onlarda reklamları olumlu olsun diye özen gösteriyorlar. Diğer yaşını almış ve tanınmamış doktorlara pek güvenemiyorum tabi bu benim fikrim

Mesajını görmemişim kusura bakma, evet kendim açmıştım
Önemli değil canım:) onun üzerine çook banyo yaptim. Yarin iki hafta oluyor ama sağ tarafım hala şiş. Dikişte hematom oluşmuştu. Dr zamanla geçer dedi. Morluklar dağılmaya ve sararmaya başladı ama çok yavaş iyilesiyorum maalesef.

Kesinlikle bu konuda sana katılıyorum.

Arkadaslar amelyat sonrasi takilan olcu kac gun sonra tatmin etti sizi? Suan cnku 2. Gunum ve boyut tatmin etmio. Doktorlarin amelyat oncesi gosterdigi 3d goruntu ne zmn oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…