Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bu sebeple gerçekten iyi niyetle sırf bilgiamaçlı görsel isteyenlerde arada kaynayacak bkz. Ben

Siz kime ameliyat oldunuz ve kas altımıydı acaba

Benim doktorum doçent dr Fatih Uygur. Evet yeterli meme dokum olmadığı için kas altı oldu. Emzirmeden dolayı doku kaybı yaşamıştım 1 cm meme dokusu kalmıştı geriye sadece :)

Gece 1 de bildirim yapıp defalarca bildirim yaptım cümleniz örtüşünce sanki site görevini yapmıyor gibi geliyor. Evet defalarca bildirim yapmışsınız ama gece 1 den sonra. Kusura bakmayın ama normal insanlar geceleri hatta pazar geceleri uyuma lüksüne sahiptir.

Şimdi gelelim üyenin erkek olduğu kanısını bunu rapor edersiniz bizde inceleriz.

Peki bu kişi bayansa ne olacak ? Burada panik yaratıp elinize ne geçti ? bunu sessiz sedasız KİB ile yapamazmıydınız ?

Ben bu kişi bayan diyorum ama genede üyeliğini beni arayana kapatıyorum fakat bu kişi bayan !

Bu arada iddiamı yeniliyorum kesinlikle bu üye kadın !

Belki biz yanildik bu kişi bayan gerçekten ama yine de rahatsız edici bu kadar kişi rahatsız olduğuna göre bunun altında farklı bişey aramakta haksız sayılmaz sosyal medya adresini vermeyince de bi daha yazmamasi bi soru işareti neden istediğine deginmiyorum bile...

Sosyal medya hesabınızı vermeyin tabii ki ! Burada nick ile yazarken orada gerçek kimliğiniz var belkide o kişi sizin gerçek olup olmadığınızı sorguluyor ? Dediğim gibi konuyu bir daha araştıracağım ama bir bankaya ait kurumsal adres ile üye olmuş

Tekrar teşekkür ederim dilerim biz yanılıriz!!

Tekrar teşekkür ederim dilerim biz yanılıriz!!

ayşe isminde bir erkek varsa (ki isim örnek) bu kişi erkektir. İlgili e-postaya bildirim gönderdim eski üye belki adres kapanmıştır diye adreste açık.

Ben konuyu tam anlayamadım hangi üyeden şüphelenildi ben de izlemedeyse çıkarıyım

Bayan dahi olsa demekki amacı burdaki bayanların sorun ettiği meme operasyonu değil aksine iletişim kurmak kötü niyetin cinsiyeti olmuyor malesef bayan diye bunu herkese aynı şekilde yapmaya hakkı yok gitsin kendine başka ortamlardan niyeti ne ise arkadaş bulsun burada herkes bu siteye güvenip kendi memesini koyuyor bir açıklama yapmadan da pasif olmuş o kişi

Son düzenleme:
Kazen biz bayanlar olarak bu sitede acılan konularla bilgi ve çıplak meme resmimizi paylaşıyoruz şimdi size soruyorum kötü niyetin cinsiyeti var mı????? Bayan diyip durmuşsunuz eeee napalim bayansa zaten arkadaşımızın hissiyatı bu doğrultuda ama rahatsız etmiş mi etmiş bence siz işin bu tarafına odaklanıp rahatsızlık verenleri bayan erkek demeden çıkarmalısınız

Bugün yirmi gün oldu o ilk üç gün sanki yaşanmamış gibi geride kaldı ne aciydi be diyerek hatirliyorumzaman işte herşeye iyi geliyor dikislerimde hâlâ bantlarim var hiç pansumanda yapılmadı bantlar suyu gördükçe kavlamaya başladı bugün çıkarmayı düşünüyorum altındaki o görüntü icimi bi tuhaf yapıyor şişliklerim indi taş gibi değil kıvamını aldıkça guzellesiyor

İyi ama yurtdışında yaşayanlar için nolacak? Sizle biz arasında bir saatlik zaman farkı var sizde saat 12 iken bizde henüz 11 oluyor üstelik bebeğiniz varsa haliyle ayakta oluyorsunuz! Bence bu gecenin bir yarısı nette olma durumu istisnai bir durum değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…