Kesinlikle............Bu sebeple gerçekten iyi niyetle sırf bilgiamaçlı görsel isteyenlerde arada kaynayacakbkz. Ben
Siz kime ameliyat oldunuz ve kas altımıydı acaba
' dün beni izlemeye almış bende şüphelendim bencede erkek izlemedimfatrec Evet tanıyor musun, birebir tanıyıp bu kişinin kadın olduğunu biri söylemediği sürece benim için kesinlikle erkek üye.
Sıkıntı fotoğrafçı olmam, bi link vermemle herşeyimi açıkça bulabilecek olması. Defalarca şikayet alan bi kişiyi bu site nasıl olur da tamamen üyeliğini iptal etmez. Gerçekten deliriyorum şu anda. O adamın da bu sitenin deee.....
Belki biz yanildik bu kişi bayan gerçekten ama yine de rahatsız edici bu kadar kişi rahatsız olduğuna göre bunun altında farklı bişey aramakta haksız sayılmaz sosyal medya adresini vermeyince de bi daha yazmamasi bi soru işareti neden istediğine deginmiyorum bile...Bu arada iddiamı yeniliyorum kesinlikle bu üye kadın !
Belki biz yanildik bu kişi bayan gerçekten ama yine de rahatsız edici bu kadar kişi rahatsız olduğuna göre bunun altında farklı bişey aramakta haksız sayılmaz sosyal medya adresini vermeyince de bi daha yazmamasi bi soru işareti neden istediğine deginmiyorum bile...
Tekrar teşekkür ederim dilerim biz yanılıriz!!Sosyal medya hesabınızı vermeyin tabii ki ! Burada nick ile yazarken orada gerçek kimliğiniz var belkide o kişi sizin gerçek olup olmadığınızı sorguluyor ? Dediğim gibi konuyu bir daha araştıracağım ama bir bankaya ait kurumsal adres ile üye olmuş
Tekrar teşekkür ederim dilerim biz yanılıriz!!
Ben konuyu tam anlayamadım hangi üyeden şüphelenildi ben de izlemedeyse çıkarıyımBelki biz yanildik bu kişi bayan gerçekten ama yine de rahatsız edici bu kadar kişi rahatsız olduğuna göre bunun altında farklı bişey aramakta haksız sayılmaz sosyal medya adresini vermeyince de bi daha yazmamasi bi soru işareti neden istediğine deginmiyorum bile...
Kızlar konuyu yeni okuyorum şok içindeyim neler olmuş böyle benide izlemeye aldı resimlerini görünce sorun yapmadım şimdi hemen izlemeden alıp şikayet ediyorum' dün beni izlemeye almış bende şüphelendim bencede erkek izlemedim
Üye pasif olmuş :/ inşallah erkek değildi yoksa bütün resimleri görmüş olduKızlar konuyu yeni okuyorum şok içindeyim neler olmuş böyle benide izlemeye aldı resimlerini görünce sorun yapmadım şimdi hemen izlemeden alıp şikayet ediyorum
Bayan dahi olsa demekki amacı burdaki bayanların sorun ettiği meme operasyonu değil aksine iletişim kurmak kötü niyetin cinsiyeti olmuyor malesef bayan diye bunu herkese aynı şekilde yapmaya hakkı yok gitsin kendine başka ortamlardan niyeti ne ise arkadaş bulsun burada herkes bu siteye güvenip kendi memesini koyuyor bir açıklama yapmadan da pasif olmuş o kişiBelki biz yanildik bu kişi bayan gerçekten ama yine de rahatsız edici bu kadar kişi rahatsız olduğuna göre bunun altında farklı bişey aramakta haksız sayılmaz sosyal medya adresini vermeyince de bi daha yazmamasi bi soru işareti neden istediğine deginmiyorum bile...
Bu arada iddiamı yeniliyorum kesinlikle bu üye kadın !
İyi ama yurtdışında yaşayanlar için nolacak? Sizle biz arasında bir saatlik zaman farkı var sizde saat 12 iken bizde henüz 11 oluyor üstelik bebeğiniz varsa haliyle ayakta oluyorsunuz! Bence bu gecenin bir yarısı nette olma durumu istisnai bir durum değil...Gece 1 de bildirim yapıp defalarca bildirim yaptım cümleniz örtüşünce sanki site görevini yapmıyor gibi geliyor. Evet defalarca bildirim yapmışsınız ama gece 1 den sonra. Kusura bakmayın ama normal insanlar geceleri hatta pazar geceleri uyuma lüksüne sahiptir.
Şimdi gelelim üyenin erkek olduğu kanısını bunu rapor edersiniz bizde inceleriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?