Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim bildiğim daha doğrusu şu an taktığım bi medikal sütyen. doktorum seçip takmıştı, direk memelerimin şeklini aldı. doktorum gelişimi için destekleyici bi sütyen bu şekillenmesi için takıyoruz demişti. ama herkesin yöntemi farklı tabi

bi de bi sorum olacaktı, hem bu ameliyatı olanlar hem de sigara kullanan arkadaşlar, doktorunuz kaçıncı gün tekrar içmeye başlayabilceğinizi söylemişti acaba?

Maşallah ♡ hangi yöntem le olmustunuz ameliyati

Sağ meme ucumu ve kesi yerlerimi hissetmiyorum normal mi? S sea thinker arzum77 Cicekli Bahce
Hissizlik kesi yeri ile alakalı birşey değil aslında . Hani meme ucu keşişini bazı kişiler ve doktorlar hissizlik olur diye önermiyorya,alakası Yok. Meme altı kesisi ile kalıcı hissizlik yaşayan kişilerde oldu Forumda. Biraz doktor dikkati diyelim..
şu an göğüsünün bazı yerlerini hissetmemen normal. Ödemler var,göğsünden lıkır lıkır sesler bile duyabilirsin normal... Herşey zamanla oturacak belli olacak.

Korktum şimdi, kalıcı olabilir mi yani?

Çok nadir öyle olduğunu okumuştum ama inşallah seninki öyle bişey değildir bu arada benim de hala dikiş bölgemde uyuşukluk var normal yani bu tarz şeyler bi an once hissedersin sen de eminim çok yeni sonuçta normaldir

Senin meme dokun neredeyse hiç yoktu. Bir anda gergiye geldi,protez koyuldu. Çok ödem olmuştur. Ödeme bağlı göğsünün bazı yerlerini hissetmemen normal canım. Belki kıssa sürer belki biraz geç . Herşeyi zaman gösterecek .
Ben meme ucu kesisi ile olmama rağmen ilk günden his vardı. Herkesin süreci değişik ..

Sağ meme ucumu ve kesi yerlerimi hissetmiyorum normal mi? S sea thinker arzum77 Cicekli Bahce
Z Zeyn1 bebeğim çok normal hissetmemen geçici hissizlik ödeme bağlı o yüzden sakin endişe etme geri gelecek hislerin meme başı kesilip geri gelen oluyor herkeste olur en başta hatta his geldiğinde çok yoğun da hissedebilirsin bu da geçici normal hissine kavuşacaksın

bir kerede olup güzel memelere kavusanlardansın benim gözümde çok şanslısın :) bahsettigin duygular en başta herkeste olan etkiler moralini bozma sakın

S sea thinker moral deposusun resmen ya çok teşekkür ederimm inşallah geçecek hepsi. sizlerin sayesinde yaşayacağım tüm adımları biliyodum aslında ama başıma gelince sorup rahatlamak istiyorum bazı şeyleri. bu forum olmasa daha çok korkardım yanlış birşeyler oluyor diye. hepinize teşekkür ederim arzum77 Cicekli Bahce S sea thinker

İnşallah canımm @Zeyn1 bu süreci daha atlatamayanı görmedim :) seninde geçecek arada foto istiyoruzzamanla nasıl doğallaştıklarını görelim artık hepberaber

3. madde beni hayattan soğuttuuu

3. madde beni hayattan soğuttuuu

Canım ben dün onları can havliyle yazdım. İlk gün yazabilsem daha kötü şeyler yazardım :) aslında o şiddetli ağrı ilk gün sonra giderek azalıyo ama o ilk gün kendime ne kadar saydırdım bilmiyorum yanımda kardeşim vardı memelerini küçük buluyo benim halimi görünce vazgeçti ameliyattan falan. Eğer psikolojini bozacak derecede ameliyat düşünüyorsan hayatından bir iki günü feda edip bu ağrıyı acıyı göze alıp olabilirsin. Bi de kas altı olup hiç ağrı çekmeyenler varmış belki sen de onlardan olursun. Kimsenin gözünü korkutmak istemem yazdığıma pişman oldum ama gerçekten kolay değil bunu bilerek karar ver en azından. Ben ağrıyı bilerek girdim ameliyat olmak zorundaydım hatta dedim ki narkozdan ayılayım yeter ağrıyı çekerim ama narkoz hiçbişeymiş endişelenecek bişey değilmiş narkozu değil sonrasını düşünmek lazım. Belki de bir hafta sonra iyi ki oldum dicem, acıyla yazılmış bi yazı olduğunu bil canım :)

Kızlar doktorumla ilk görüşmede mentor marka demiştik ameliyat günü unuttu galiba polytech marka takıcam dedi ben de o markayı bilmiyorum mentor demiştik dedim tamam hiç fark etmez dedi bu aralar polytech kullanıyorum çok sevdiğim bi protez ondan dedim ama istediğin gibi olsun ikisi de güzel protezler dedi. Olan oldu mentor taktık ama aklıma takıldı polytech daha mı iyi olurdu acaba?

Ben ameliyattan sonra kendime gelince içtim yattığım yerde :)

Anladıım, ben biraz pinpirikliyimdir bu konuda. Büyük bi tiryakide olmadığım için ameliyattan bi hafta önce bırakmıştım, sonrası için de 10-15 günü beklerim heralde. Siz iyi cesaret etmişsiniz:)

Kızlaar bi sorum olacaktı, bugün ameliyatımın 7.günü ağrılarım 5.günde azalmasına rağmen son 2 gündür koltuk altımda ve göğsümün yan taraflarında bi ağrı var baktım morluklar var orada. Ayrıca medikal sütyen takıyorum o da arada sıkıştırıyo sanırım. Kol hareketlerimde biraz daha kısıtlandı 5.güne göre. Bunlar doğal mı yoksa doktorumu arayım mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…