Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bir şey soracağım . Dünden beri belki elli kere denemiş olmama rağmen bir türlü fotoğraf yukleyemiyorum. Fotoğraf yükle butonundan sonra dosya seç diyor. Basıyorum dosya seç butununa ama aktif hale geçmiyor o buton. Sizce neden öyle oluyor. Sinir oldum dünden beri. Özel mesaj bölümün den deneme amaçlı resim gondereyim Dedim ama öyle bile gonderilmedi. Bilgisi olan var mı bu konuda

Polytech marka protezlerde kansorojen madde tespit edildiği için toplatılıp imha etme haberleri çıkmıştı. Mentor olması çok iyi olmuş bence.
Haber kaynağı ,http://www.haberturk.com/saglik/haber/710887-bir-silikon-skandali-da-almanyada

Son düzenleme:

Bana hic bisey takilmamisti sporcu tavsiye edildi 2 hafta sonra baslamistim ona da yeterince baski var zaten ek baski yapmayalim demisti

Canım bunu okudum ben ama sağlam kaynak mı emin olamadım belki de karalama kampanyası. Yoksa doktorlar hala neden tercih etsin ki? Belki de o daha iyidir bilemiyorum ama ben yine de bildiğim olsun dedim.

Canım bunu okudum ben ama sağlam kaynak mı emin olamadım belki de karalama kampanyası. Yoksa doktorlar hala neden tercih etsin ki? Belki de o daha iyidir bilemiyorum ama ben yine de bildiğim olsun dedim.
Karalama kampanyası gibi birşey olsa firma dava eder bu haberi ve kaldırır. Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.
Ayrıca çok çok ünlü iyi doktorlar bile böyle bir markayı önermiyor kullanmıyor. Ben görüşme yaptıgım zaman bile hiçbir doktor bu marka protezi önermedi söylemedi. Tercih meselesi tabi. Hâlâ kullanan doktorlar olabilir,hasta tercih edebilimi bilemiyorum.
Kim böyle bir haberden sonra tercih eder riske atar onuda bilemiyorum :))

Tatlım bbana yasak koymuşlar 15 gün giremedim sebebide iletişim bilgisi paylaşmakmış laf olsun sen nasıl oldun memişlerden memnunmusun
Herşey iyi gidiyor dikişlerimde felan sıkıntı yok güzel kapanmış kirmizi felan da değil ben bantları kendim çıkardım geçen hafta biraz kabuk baglamisti şimdi tenimle aynı renk boş sutyenlerle geziyorum rahat rahat ilk defa bikini aldım eşim ne çok almissin diyo é napiyim yılların acısı var şişlikler indi bundan daha fazla inmesin mumkunse

Sizin bir ay dolmuştur dimi :) hastane sütyenini çıkarınca acıyor muydu sizin de? Sanki hiç serbest bırakamıycam gibi geliyo acıyo çıkarınca :)

Sizin bir ay dolmuştur dimi :) hastane sütyenini çıkarınca acıyor muydu sizin de? Sanki hiç serbest bırakamıycam gibi geliyo acıyo çıkarınca :)
Bir ay olmasına az kaldı ben hep sporcu sutyeni kullandım onunda tek sıkıntısı dikislerime baskı yapmasi baktım dayanamiycam dikişe gelen yerleri kestim rahatladım

Bir ay olmasına az kaldı ben hep sporcu sutyeni kullandım onunda tek sıkıntısı dikislerime baskı yapmasi baktım dayanamiycam dikişe gelen yerleri kestim rahatladım

Ben şu an dikiş yerlerini hissetmiyorum o konuda rahatım baskı olmuyo iyi yönünden bakmak lazım

Slm arkadaşlar.ben geçen seneden uyeyim ama bayadir foruma giremioodum.baya yeni arkadslar gelmiş ve ameliyat olmuş.hepinize hayırlı ve cokk geçmiş olsun.bende yarın gidiyorum ameliyat tarihi almaya.benim fotom var yeni olan arkadslar izlemeye alabilir mi en azından fikir olsun banada.bu arada Kayseri'de olan var mı.ben umut ozbebitin adını çok duydum.onunla görüşmeye gidiyorum yarin

cnm ameliyattan ne kadar sürede şişliklerin indi?

İnşallah Z Zeyn1 :) bende perşembe ameliyat olacağım ama hala bir korku Allah yardımcımız olsun tez vakit iyileşelim

Canım karar vererek birinci aşamayı atlatmışsın ikinci aşama ameliyat üçüncü aşama ilk günün sancısı sonra bitti gitti :) ama ilk gün çok ama çok zor geçiyor buna hazırla kendini, sonra her geçen gün azalıyor sancılar

Korktum valla canımmm sinek ısırsa ağlayan bi insanım cünküüü senlik bişey yokk illaki can havliyle yazmışsındır zatennn

Arkaslar ameliyata girerken neler goturosnz yanınızda.neler olmalı

Önden düğmeli pijama
Eğimli pipet
Terlik (hastane veriyor ama belki hastaneden çıkarken ayakkabıyla uğraşmak istemeyebilirsin)

Bir de benim gibi hastaneden pijamayla çıkmak istemiyorsan gömlek ve bol pantolon götür, kot tişörtü geri giyemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…