TmM cnmm cokk teşekkürlerÖnden düğmeli pijama
Eğimli pipet
Terlik (hastane veriyor ama belki hastaneden çıkarken ayakkabıyla uğraşmak istemeyebilirsin)
Bir de benim gibi hastaneden pijamayla çıkmak istemiyorsan gömlek ve bol pantolon götür, kot tişörtü geri giyemedim :)
85 B cup deneseydin birde keşke .. Bazen sütyen kesim modellerinden dolayıda tuhaflık oluyor. Misal ben balkonet tarzı sütyenlerle rahat edemiyorum.Tiramisu35 arzum77 tecrübeli arkadaşlar bi sorum olacak ben 6 ay bitti diye yeni sütyen alayım artık dedim balenli modelleri denedim ama bi tuhaflık var ;( 82 ye 96 ölçülerim son hali artık diye düşünüyorum c cup denedim 80 bedende o balenler göğüsçapımdan dar geldi nerdeyse 1cm memeye oturdular 85 bedende c cup biraz daha genişti ama üstler tam oturmadı yanlış beden mi deniyorum acaba dedim. Sizce?
Tiramisu35 arzum77 tecrübeli arkadaşlar bi sorum olacak ben 6 ay bitti diye yeni sütyen alayım artık dedim balenli modelleri denedim ama bi tuhaflık var ;( 82 ye 96 ölçülerim son hali artık diye düşünüyorum c cup denedim 80 bedende o balenler göğüsçapımdan dar geldi nerdeyse 1cm memeye oturdular 85 bedende c cup biraz daha genişti ama üstler tam oturmadı yanlış beden mi deniyorum acaba dedim. Sizce?
Canım maalesef o sorun bende de var sütyen kullanamıyorum . Şöyle ki ; aslında 14 cmle ufak c cuplardan oluyorsun. Ama normal 14 cm olan memeye göre de protezin alt lobu geniş kalıyor . Daha büyük beden denesen de bu sefer üst lop dolduramadığı için boş kalıyor . Benim de 11 cm dolu b Cup gibi birşey oluyor . Mesela sen veya ben gibi sonlarında yada başlarında gibi değil de ortalarında olsak cupların , o zaman sorun olmazdı diye düşünüyorum. Açıklaması var ama çaresi yok:)) hem benim bedenimde takınca protezin şekli bozuluyor . 80B kullanıyorum ben .
Sizin kaç cc proteziniz? Hastanede takılan sütyende 80B yazıyor benim de ama normal sütyenle aynı mıdır acaba bilmiyorum
Tatlım tekrar geçmiş olsun merak etme geçiyo neler gelip geçiyo memişler sana kalıyo3. günüm bugün. Sağ meme ucunda ve alt kısmında hissizlik var inşallah geri gelirler
3. günüm bugün. Sağ meme ucunda ve alt kısmında hissizlik var inşallah geri gelirler
Zeyn tatlım seninkiler yuvarlakmı damlamı resimlerden anlayamadım çok olmuşken 350 olsaydı şekerim bu doktorlarda çok pinti3. günüm bugün. Sağ meme ucunda ve alt kısmında hissizlik var inşallah geri gelirler
Tatlım resim yüklememişsin hala bizde sana bakardıkBir ay olmasına az kaldı ben hep sporcu sutyeni kullandım onunda tek sıkıntısı dikislerime baskı yapmasi baktım dayanamiycam dikişe gelen yerleri kestim rahatladım
size silikon kaç takılmışdı eskiden dokunuz varmıydıTiramisu35 arzum77 tecrübeli arkadaşlar bi sorum olacak ben 6 ay bitti diye yeni sütyen alayım artık dedim balenli modelleri denedim ama bi tuhaflık var ;( 82 ye 96 ölçülerim son hali artık diye düşünüyorum c cup denedim 80 bedende o balenler göğüsçapımdan dar geldi nerdeyse 1cm memeye oturdular 85 bedende c cup biraz daha genişti ama üstler tam oturmadı yanlış beden mi deniyorum acaba dedim. Sizce?
size silikon kaç takılmışdı eskiden dokunuz varmıydıTiramisu35 arzum77 tecrübeli arkadaşlar bi sorum olacak ben 6 ay bitti diye yeni sütyen alayım artık dedim balenli modelleri denedim ama bi tuhaflık var ;( 82 ye 96 ölçülerim son hali artık diye düşünüyorum c cup denedim 80 bedende o balenler göğüsçapımdan dar geldi nerdeyse 1cm memeye oturdular 85 bedende c cup biraz daha genişti ama üstler tam oturmadı yanlış beden mi deniyorum acaba dedim. Sizce?
Zeyn tatlım seninkiler yuvarlakmı damlamı resimlerden anlayamadım çok olmuşken 350 olsaydı şekerim bu doktorlarda çok pinti
325 cc ama daha öncesinde nerdeyse dümdüz olduğum için b Cup oldum. Hani az biraz içi boş da olsa doku olsaydı c Cup olabilirdim . Sizin kaç cc proteziniz?
Edit: göğüs altı ölçünüzü ve meme ile birlikte ölçümünüzü söyler misiniz ? Bir de ameliyat olalı ne kadar oldu?
Canım güle güle kullan önemli olan içine sinmesi gerisi boşCanım valla bu memeye 325 sığdığına şükrediyorum350 denemiş ama büyük olmuş ben de çok büyük istemiyorum zaten. Damla olacaktı ama benim pimpirikliğim yüzünden yuvarlak oldu :)
Bu güm nasılsınız ağrılarınız ne durumda acabaŞimdiye kadar hiç ölçü almadım hiç bilmiyorumsanırım sizinle tamamen aynıyız. Benim de sıfır dokum vardı 325 yuvarlak kas altı takıldı. 3. günüm
Bu güm nasılsınız ağrılarınız ne durumda acaba
Canım kaş altı uygulamalarında eyer kasların çok sertse yumuşama çok geç oluyormuş. Kaş yoksa yaklaşık 1 yıl da kendine gelir dedi doktorKızlar benim merak ettiğim meme kendi yumuşak dokusuna dönüyor mu.yapılan memelere bakıyorum taş gibi duruyor.benim eşim yaptırırsan asla dokunmam semsert meme istemiyorum diyip duruyor.yumuşuyor mu yumuşuyorsa ne kadar sürede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?