Canım aynısını benimkide diyordu ( yaptırmama rağmen hala diyor beğenmedim falan. Doğal değil, eski hali iyiydi vs.. ) ama yumuşuyormuş. Ve hiç pişman değilim. Çok güzel duruyor. Yaptır gitsinKızlar benim merak ettiğim meme kendi yumuşak dokusuna dönüyor mu.yapılan memelere bakıyorum taş gibi duruyor.benim eşim yaptırırsan asla dokunmam semsert meme istemiyorum diyip duruyor.yumuşuyor mu yumuşuyorsa ne kadar sürede
Biraz doktorla konuşursun bence indirebilir 5000'e falanSelam arkadaşlar devlet hast sine gittim sakaryada ama 6000 tl dedi dr nerdeyse özelle aynı daha uygun fiyat nerde bilen varmı acaba❤
Canım 80 d cup denesene birde. 80 c dar geliyorsa 80d iyi olması lazım sanki. Veya farklı bir model südyen dene. Her keze farklı modeller daha düzgün oturuyor.Tiramisu35 arzum77 tecrübeli arkadaşlar bi sorum olacak ben 6 ay bitti diye yeni sütyen alayım artık dedim balenli modelleri denedim ama bi tuhaflık var ;( 82 ye 96 ölçülerim son hali artık diye düşünüyorum c cup denedim 80 bedende o balenler göğüsçapımdan dar geldi nerdeyse 1cm memeye oturdular 85 bedende c cup biraz daha genişti ama üstler tam oturmadı yanlış beden mi deniyorum acaba dedim. Sizce?
a çok iyi sevindim sizin adınıza ilk 3 gün zor galiba ondan sonrası daha rahat gibiÇok şükür bugün çok iyiyim ağır kaldırmak ve yukarı uzanmak haricinde her işimi kendim görebiliyorum. Dışarı çıktım bugün, herşey normaldi. Bir de dar kot giyemiyorum tek başıma :)
Aynen benimkide öyle diyor.adam soğumasın ay benden.bende dikleştirmede olacağı için iz de olacak bide taş gibi sert olursa dokunmaz.doğal olsun sarkık olsun diyo.korkarmış bişey olur diye.evli hanımlar sizlerde sıkıntı oldu mu hiç.meme dediğin sert olmazmış bizimki takmış gerçekten öyle mi düşünüyor yoksa güzel olmasını mı istemiyor bilemedim.yaşayanlar varsa böyle sorun bana bi akıl versinCanım aynısını benimkide diyordu ( yaptırmama rağmen hala diyor beğenmedim falan. Doğal değil, eski hali iyiydi vs.. ) ama yumuşuyormuş. Ve hiç pişman değilim. Çok güzel duruyor. Yaptır gitsin
85 b de denedim onda da balen çapı dar geldi Can'ımarzum77 . Yapacak bişey yok o zaman Tiramisu35 scarletlere devam :) aslında rahatım yıllardır bıkmıştım o zırh gibi sütyenlerden ama düğünde bayramda gerekiyor yine de
Şuan benimki taş gibi 6. Günüm işte :) zaten sıkma gibi bi durum olamaz şimdi. Ama yumuşuyormuş zamanla. Yaptıran çok arkadaşım var şuan hiç belli olmuyor onların. İlk bir kaç gün söylenir. Eski hali iyiydi. Falan diye. Sonra alışır ve sever :)Aynen benimkide öyle diyor.adam soğumasın ay benden.bende dikleştirmede olacağı için iz de olacak bide taş gibi sert olursa dokunmaz.doğal olsun sarkık olsun diyo.korkarmış bişey olur diye.evli hanımlar sizlerde sıkıntı oldu mu hiç.meme dediğin sert olmazmış bizimki takmış gerçekten öyle mi düşünüyor yoksa güzel olmasını mı istemiyor bilemedim.yaşayanlar varsa böyle sorun bana bi akıl versin
Canım benim çok geçmiş olsunbacağında sinir sıkışması olan var mı kızlar ? sinir sıkışması mı bilmiyorum ama meraljia parestatika teşhisi kondu. korkuyorum gencecik yaşımdaa bacağıma bişey olacak diye. Şimdi bunu öğrenince ameliyatttan da korktumm bütün doktorlara yazdımm göğüs büyütme ameliyatı ile ilgisi yok birşey olmaz diyorlar ama sabahlara kadar uyuyamıyorum ağlamaktan , böyle bişey yaşayan var mı ? Doktorlar ilaç verip yolluyor birşey yapmıyorrrr...
Şimdiye kadar hiç ölçü almadım hiç bilmiyorumsanırım sizinle tamamen aynıyız. Benim de sıfır dokum vardı 325 yuvarlak kas altı takıldı. 3. günüm
Şu sıcakda ne yapacan kot giyipde gı pijama giy altınaÇok şükür bugün çok iyiyim ağır kaldırmak ve yukarı uzanmak haricinde her işimi kendim görebiliyorum. Dışarı çıktım bugün, herşey normaldi. Bir de dar kot giyemiyorum tek başıma :)
Markayı değiştir.. bazı markalarda kalıplar çok kötü,alakasız saçmasapan.. Daha markalı olan magazlarda deneme yap birde. Boyner YKM gibi magazlarda çamaşır bölümünde görevli bayanlar bu konuda daha uzman olup yardımcı oluyor. Doğru aütyen bedeni ve modeli hakkında85 b de denedim onda da balen çapı dar geldi Can'ımarzum77 . Yapacak bişey yok o zaman Tiramisu35 scarletlere devam :) aslında rahatım yıllardır bıkmıştım o zırh gibi sütyenlerden ama düğünde bayramda gerekiyor yine de
İstek göndermişsiniz ben albümümü kapattım bir süreliğine . Sizin öncesi durumunuz daha iyiymiş yani yine göğüs yokmuş tabii de pörsüyen bi göğüs de yokmuş en azından :)) göğüs uçlarınız birbirine yakınmış onu fark ettim . Gerçi şu an ölçseniz ödemlidir, benim ameliyattan sonraki ilk 1 hafta yaptığım ölçümde 78-91 çıkmıştı , daha sonradan 6. Ayıma kadar 78-90 olarak kaldı . Demek ki 1 cm ödemim vardı. Ama şu an ölçütümde 78-89 yada 88 filan çıkıyor artık oturmuş hali tabii 11 ay oldu sonuçta . Ben biraz daha büyük isteyenlerdenim,15-16 cm doku bence Harika görünüyor . Bu şekilde çok doğal gözüktü. Hatta fazla doğal oldu
Memnunsunuz yani şu anki halinden :) şu anki boyutundan memnunum ama ödemler gidince çok küçülmez umarım, kaslar açıldıkça kendini salar diyenler de var bakalım ne olacak :)
Memnun muyum değişik bi soru oldu ... nasıl cevaplasam bilemedim . Evet kesinlikle göğüsler salıyor kendini . Hem oturmuş hem salmış olunca çok daha güzel oluyor. İlk başta biraz yukarda gibi ve şekilsiz duruyorlar çünkü. Yani bazılarının güzel duruyor da baxılarınınki yamuk yumuk oluyor sonradan düzeliyor :)) sizinki de güzel , gerçekten beğendim. Bu halinden daha büyük olacak ama , şu an hem erken dönem hem de zaten oturmamış bi görüntüsü var. Bana gelince belki biraz kendimle çelişiyorum ama bi yandan düşününce sportif bi görünümüm var o bozulmadı göğüsler yüzünden , ama bir yandan da içten içe biraz daha büyük olmasını eşit görünmesini ve göğüs uçlarımın ortada ve birbirine yakın olmasını isterdim . Yani aklımda bi görüntü beliriyor ama benimki öyle değilama hepsinin de aynı anda olması mümkün değil , vücut yapısı çok önemli , ameliyat oluyoruz diye bütün pürüzler giderilecek ortaya bambaşka bi sonuç çıkacak hali Yok. Bunu öğrendim ve kabullendim . Çok irdeleyince mutlu olamıyor insan
Canım ilk zamanlar çok normal kişiye göre değişiyor kimisi 1 hafta sonra hissediyor kimisi 1 sene sonra kimisinde de his hic gitmiyor daha fazla hissediyor. bunlarin hepsi çok normal eski halini alıyor herşey zamanla sadece birazcık daha sabirBenim göğüsümün hiçbir yerinde his yok. Sizde de aynı şekilde olup ger geldi mi? Korkuyorum kalıcı diye
Sadece silikonmu dikleştirmede varmıSelam arkadaşlar devlet hast sine gittim sakaryada ama 6000 tl dedi dr nerdeyse özelle aynı daha uygun fiyat nerde bilen varmı acaba❤
Aklımda aslında sen diyince deneyim dedim çekmedim ben ya düzgün çıkan bi foto yakalayamadim çekince atarım ben bugün memişlerimi denize havuza hepsine soktumTatlım resim yüklememişsin hala bizde sana bakardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?