Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Neredeyse hic dokusu olmayip high 325 taktiranlar forografiniz varsa bakabilir miyim:/ ben henuz ameliyat olmadim ama sen foto atmazsan biz de atmayiz derseniz su anki halini atabilirim:)

Cnm çok geçmiş olsun..ben de 400cc mentor benimde öyle füze gibiler..ödemliler daha yeni yerleştirildi sonuçta..sabretmeliyiz cnm bol bol dua edelim birbirimize girdik bu işe artık sonumuz hayır olsun
İnsallah güzel olurlar bu ızdıraba değer ama cok yukarda duruyor yıllarca büyültmek istedim simdi söküp attırmak istiyorum asırı büyük geliyor gözüme

Neredeyse hic dokusu olmayip high 325 taktiranlar forografiniz varsa bakabilir miyim:/ ben henuz ameliyat olmadim ama sen foto atmazsan biz de atmayiz derseniz su anki halini atabilirim:)
Yeni ameliyatlı dokusuz 350 cc bilmem işe yarar mı

Eklentiler

• IMG_9539.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 124
Yeni ameliyatlı dokusuz 350 cc bilmem işe yarar mı

Cok tesekkurler. Su an boyut olarak hic kucuk durmuyor. Kucuk mu olur acaba diye dusunmeye baslamistim, o yuzden sormustum. Gecmis olsun size de, iyilesirsiniz umarim hemen. Bi de fotograftan cok yukarda duruyomus gibi gelmedi bana

Cok tesekkurler. Su an boyut olarak hic kucuk durmuyor. Kucuk mu olur acaba diye dusunmeye baslamistim, o yuzden sormustum. Gecmis olsun size de, iyilesirsiniz umarim hemen. Bi de fotoraftan cok yukarda duruyomus gibi gelmedi bana
Şişlikten mi bu kdr büyük acaba diyorum ama kesinlikle taktıracaksan fikrim en fazla 300 cc

Şişlikten mi bu kdr büyük acaba diyorum ama kesinlikle taktıracaksan fikrim en fazla 300 cc
Sanırım benim hiç gögsüm yoktu o yüzden cok yadırgıyorum bilemiyorum ameliyat öncesi ve fotografta sütyenin içi komple boş inanın belki ondan cok garipsiyorum iyi ki yaptırdım diyor muyum su an hayır aksine cok pişmanım

Eklentiler

• IMG_9537.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 122
Ameliyattan bi gun once doktorla tekrar gorusecekmisiz. O gun soylemeyi dusunuyorum, kucuk olmasin pisman olmak istemiyorum vs derim.

Ben de bu sekildeyim su an. Ameliyata karar verene kadar cok dusundum korktum ama en son karar verdim iste, diger arkadaslar da zamanla hep memnun kaldiklarini soylediler. Memnun olmayan cok az kisi okudum. Insallah siz de cok mutlu olursunuz zamanla

Ameliyattan bi gun once doktorla tekrar gorusecekmisiz. O gun soylemeyi dusunuyorum, kucuk olmasin pisman olmak istemiyorum vs derim.
Kişiden kişiye değişiyor doktor bana 300 takalım dedi ben yorumlarda 350 bile kücük geldigi icin cok kişiye dedim ki yıllarca gögüssüz gezdim hayır 350 olsun bence doktora güven birde kişiden kişiye degişiyor gercekten birinde ufak birinde büyük durabiliyor en iyisi doktorla birlikte karar vermek

Su videodaki kizinkiler nasi duruyo sizce, 350 taktirmis. Ilk hali olan videoyu da izledim, hic yok gibi en basta kendi dokusu.

Pera hayırlı olsun canım seninle aynı durumdayım yıllardır kompleksi yaşamak yordu beni cesaret edemiyorum ön girişimde bulunup kalıyorum öylece ya kötü olursa ya ölürsem diye ama aklımda hep olup kurtulmak var biri beni zorla evden alıp ameliyat masasına koysa olacak ama kendim dr buluyorum adamın işi çıkıyor ben de vazgeçiveriyorum derken yaşım oldu 41 offf ya iyiki olmuş sun tadını çıkaracağın günler yakın açısına katlan çooook güzel olmuş mis gibi ohhh keşke şu an yerinde olsam senin tebrikler tübuler memeye elveda ben de tubüler im Nerede kime ve kaça oldun cevaplarsan çok sevinirim

Su videodaki kizinkiler nasi duruyo sizce, 350 taktirmis. Ilk hali olan videoyu da izledim, hic yok gibi en basta kendi dokusu.
Valla cok güzel duruyor bende o kadar bile yoktu
canım ben gögüs bunalımından esime bile sütyenini cıkarmayan 33 yasında bir kadındım 1 yıl sürdü sütyenimi cıkartmam düşün annem dahi memelerimi görmemiştir. Tübüler meme ile ilgili cok az bilgi ve deneyim var tüm detayıyla anlatacagım o hissin ne oldugunu cok iyi biliyorum. Benim gögüsüm cok ufak meme bası tamamen yere bakıyor ve cok geniş boyutlar aynı ancak asimetriler farklıydı meme altımda doku yoktu gögüs aram asırı acıktı ve olan ufacık memelerimse dısa dönüktü koltuk altıma giderdi yattıgımda macide yakutu cok övüyorlardı tübülerde ümraniye arastırmada diyorlardı ayrılmıs ordan cok arastırdım bulamadım haydarpasadaymıs bugün ögrendim onu ararken erkin önsala rastladım mail attım dururumumdan bahsettim yaparız dedi cuma randevuya gittim cumartesi yani dün ameliyathanedeydim cok korktum girmeden cok soru bile sormadım acıkcası ne olcaksa olsun dedim 300 cc takalım 350 cok olur dedi 350 istedim ha pişmanım cok geliyor su an agzımda 2 füzeyle duruyorum sanki. Ölcümler yapılırken tüm ince detaylar kusurlar asimetri sorunu falan hepsi daha netlesti zor ve uzun bir ameliyat beni bekliyordu biliyorum3.5 4 saat ameliyatım sürdü. Sigara kullandıgım icin narkozdan cıkamadım cok uzun sürdü dudaklarımı parçalamışım dudaklarım bile davul ve hissiz su an. Cok agrım oldu agrıya batmalar eşlik etti gece 12 ye kadar hastanede anıra anıra abartmıyorum anıra anıra öldürün beni su camdan atın beni diye agladıgımı hatırlıyorum. Asla kalkmayı bırak su dahi icemedim yürütmeye calıstılar yürüyemedim 12 saat sonra 3 kişi kaldırdı yarım saatte bir narkotik agrı kesiciler yapıldı bunları yasamaman imkansız sana her yönüyle bahsedecegim. Bizim ameliyatımız normal kaldırma doldurma seklinde olmuyor malesef. Benim meme altımda ki fazla deri alındı meme ucum küçültülüp 3 cm yukarı yerlestirildi kas dokum içeri çekildi en son toparlama ve silikon yapıldı. Ben cok okumadım cok video izlemedim ne olacaksa olsun ne olsa bundan iyi olacak diyip bir gazla girdim. Su an ki cektigim ızdıraba degdi mi bilmiyorum. Bandajlar bar anlayamıyorum doktoruma göre ymdugundan daha güzel oldu bilmiyorum ben cok garipsiyorum hatta cıkarmak istedigimi söyledim bugün telefon acıp ama herkes acele etmemem gerektigini söylüyor ödemler inecekmiş hayırlısı.. toplam 7000 tl ödedim devlette doktor ama özelde yapıldı ameliyat sormak istedigin baska sorun varsa yanıtlarım seve seve tübülerde pek cevap bulamıyorsun cünkü

Brz bekle istersen.benimde 375 takmış ben o kadar sığmaz dioodum
Ayy cnmm ya sende cokk çekmişsin,İnşallhhh bı kaç hafta sonra herşey cokk guzel diye msj çekersin.ama füzeler inecek merak etme.ben 52 kilo 1.59boyundayim.doktor 375taktim deyince ben sok oldum
Ama şimdi 375gibj değiller cnmm.3hafta olsun ona rağmen indi baya.kaldiki ilk 3ayda baya yumusuoo ve inioomus.herkes aynı şeyi soluosa demekki gerçekten normale dönüyor.

Herkes inecek diyor gercekten ama agzımda neredeyse ne kadar inebilir diyorum kendi kendime umarım iner en kısa sürede :) ben 1.66 54 kg yum sana 375 nasıl cok gelmedi içimi rahatlattın cidden

Herkes inecek diyor gercekten ama agzımda neredeyse ne kadar inebilir diyorum kendi kendime umarım iner en kısa sürede :) ben 1.66 54 kg yum sana 375 nasıl cok gelmedi içimi rahatlattın cidden
Yokk cnmm yani cokk büyük değil.ben zaten büyük meme değil de sadece memem olsun istiodum.belki 350olsa o cuk diye oturrmus diyorum ama bunlarda iyi

Tatlım acele etme sabır herşey yoluna giriyor okadar işlem görmüş memenin onatomisi değişiyo 15 gün sonra hiç birşeyiniz kalmaz benimki 300 keşke şiş hali hiç inmeseydi diyorum çünkü şişlik ödem gidince küçük kaldı seninki çok ideal olmuş bence

Hepiniz iyi ki varsınız! Yaşasın kadınların gücü! Gercekten sabahtan beri aglıyordum hepiniz moral oldunuz bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…