Canımsın çokk teşekkür ederimGörüntüdede eşitsizlik var. Üç aylık süreç erken tabi,daha değişecektir. Her zaman bir gögüs digerine göre daha geç yumuşar ve şekil alır. Ama en doğrusunu doktorun bilir. Kontrollere gitmeyi ihmal etme,farkettiğin herşeyi doktorunla paylaş bilgilendir. Senin öncesi durumunu,ameliyatta Ne ile karşılaştığını sadece doktorun biliyor.
Cnm sadece fotosu olan arkadaşları izliyorum sen de eklersen izlerim tabii kiAçamıyorum ben izleyelim birbirimizi
Ben anlamıyorum ki siteyi kullanmayı ulu ortacpaylastım fotograf hep nereye nasıl yükleyecegim :) yükliyim tamamCnm sadece fotosu olan arkadaşları izliyorum sen de eklersen izlerim tabii ki
Canım forumlar yazan yerin yanında alt alta 4 çizgi var oraya tıkla, albümlere gir. Yeni albüm oluştura tıkla , foto çek ve yükleye bas bu kadarBen anlamıyorum ki siteyi kullanmayı ulu ortacpaylastım fotograf hep nereye nasıl yükleyecegim :) yükliyim tamam
Benim dual plan oldu ama dren takıldı yinede drenler bayağı dolmuştu..kaç gün ağrı sürdü benim moralim çok bozuk ya valla çıkartıp fırlatasım var şu silikonları
Nasıl oldun gittin mi doktoraCnm çok geçmiş olsun..ben de 400cc mentor benimde öyle füze gibiler..ödemliler daha yeni yerleştirildi sonuçta..sabretmeliyiz cnm bol bol dua edelim birbirimize girdik bu işe artık sonumuz hayır olsun
Ödemler gitti mi 1 ay sonunda :) 5. Günüme girdim hala kendim kalkamıyorum hala bandajlı hala direnliyim ve hala direnlerim doluyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum otursam oturamıyorum. Ben tübüler olmama ragmen bilseydim gene yaptırmazdım. Memelerimle barısır onları cok severdim. Her gün doktoruma aglıyorum cıkartın bunları diye nolur dayan daha haftan olmadı drenler cıkınca rahatlayacaksın diyor ama aklıma sıcıyımCanım mesajlarının hepsini okuyamadım. Anladığım kadarıyla acıdan şikayetçisin. S sindy33 dediği gibi ilk günler inanılmaz ağrılarım acılarım oldu. Hatta o can havliyle foruma yazdım mecbur değilseniz sakın yapmayın diye. Hele ilk gün var ya bitmek bilmedi uyumayı yürümeyi özledim nefes bile alamıyodum kesik kesik konuşuyodum hep. Ama günden güne inanılmaz bi hızla ağrılarım azaldı. Şimdi 1. ayımdayım ameliyat olduğumu unuttum bile. Bunu diyenlere inanmıyodum ama cidden öyleymiş :) ilk gün kendime bunu neden yaptım diyodum şimdi iyi ki diyorum :))
Ayyyy canım yaaaa kızlar etmeyin eylemeyin nolur dayanın.hiçmi acı görmediniz gı çocukdamı doğurmadınızÖdemler gitti mi 1 ay sonunda :) 5. Günüme girdim hala kendim kalkamıyorum hala bandajlı hala direnliyim ve hala direnlerim doluyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum otursam oturamıyorum. Ben tübüler olmama ragmen bilseydim gene yaptırmazdım. Memelerimle barısır onları cok severdim. Her gün doktoruma aglıyorum cıkartın bunları diye nolur dayan daha haftan olmadı drenler cıkınca rahatlayacaksın diyor ama aklıma sıcıyım
Iyi geceler kızlar bütün cesaretimi toplayip eylul de ameliyat olmaya karar verdim ve bu cumartesi dr gorusmelerine basliyorum..aklima takilan su ilk gorusmede neler sormaliyim önceliğim ne olmali aklimda sorular var ama neye dikkat etmeliyim cevaplarsaniz sevinirim..birde adanada yaptiran arkadaslar varsa gorusmek isterim
Saol canim bakim bakalimcanım bak bu sayfa sana yardımcı olabilir. sagolsun okadar guzel yazmıs ki sistemeatik şekilde.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/marceline-meme-buyutme-ameliyati.984242/
Hic merak etme gececek ben de süreci zor atlatanlardanim dik yuruyemedim annem bakti bana tuvaletimi bile kendim yapamadim ama aynadaki görüntüme bakimca cok mutluyum 5. Ayi tamamladim 6. Aydayim suan ve zaman nasil hizli gecmis diyorumÖdemler gitti mi 1 ay sonunda :) 5. Günüme girdim hala kendim kalkamıyorum hala bandajlı hala direnliyim ve hala direnlerim doluyor yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum otursam oturamıyorum. Ben tübüler olmama ragmen bilseydim gene yaptırmazdım. Memelerimle barısır onları cok severdim. Her gün doktoruma aglıyorum cıkartın bunları diye nolur dayan daha haftan olmadı drenler cıkınca rahatlayacaksın diyor ama aklıma sıcıyım
Tugçe. enfeksiyon onemli bir nokta. Kendi doktoruna ulasamazsanda en yakın hastahaneye git lutfen. Burda benzer bir ornegin olup olmamasının onemi yok. Ateşinin cıkması iyi. Vucut savaş veriyor.Protezden sonra enfeksiyon kapan oldu mu aranızda? Ölüyorum :'(
Doktorum 8 de gelicek. İnşallah ilaçla halledilebilir bişeydir. Hiç böyle kötü olmalmıştım uzun zamandır. Kalkamıyorum yataktanTugçe. enfeksiyon onemli bir nokta. Kendi doktoruna ulasamazsanda en yakın hastahaneye git lutfen. Burda benzer bir ornegin olup olmamasının onemi yok. Ateşinin cıkması iyi. Vucut savaş veriyor.
Canım Ne oldu hayırdır??Protezden sonra enfeksiyon kapan oldu mu aranızda? Ölüyorum :'(
Dren yerimda açılma vardı hatırlarsan. Doktor dün orayı dikti. Dün geceden beri 39un altına düşmüyo ateşim. Sol göğsüm yanıyo, acıyo, şişti. Hepsi dikişten sonra bi anda olduCanım Ne oldu hayırdır??
Noldu kız tuğçeeeeProtezden sonra enfeksiyon kapan oldu mu aranızda? Ölüyorum :'(
Geçmiş olsun tatlım birşey olmaz atlatırsın inşDren yerimda açılma vardı hatırlarsan. Doktor dün orayı dikti. Dün geceden beri 39un altına düşmüyo ateşim. Sol göğsüm yanıyo, acıyo, şişti. Hepsi dikişten sonra bi anda oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?