Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar doktor direni zaten akıntı kanama var diye takıyo içeride kalmasın dışarı aksın diye bitince çıkaracak bekleyeceksiniz çaresiz sabır

Canım tekrar ameliyat olmazsın korkma. Morarmalar normal

Kizlar, doktoru dren takmayan ve dren takilmadigi icin sorun yasayan var mi aranizda

Korkma benim 3. Günüm direnlerim hala duruyor hala kan doluyor morarma sararma hepsi normal sakin ol direnler senin hayat kurtarıcın asagı sarkık yerde dursun onlar yanına yerlestirme

Korkma benim 3. Günüm direnlerim hala duruyor hala kan doluyor morarma sararma hepsi normal sakin ol direnler senin hayat kurtarıcın asagı sarkık yerde dursun onlar yanına koyma yeter ilaçlarını düzenli al sürekli yatma otur arada kalk yürü kolları yavas yavas kullan abanmadan kaldırmadan

Bugün bandajsız görünce sanırım dayanabilecegimi anladım o şiş füze halleri bile iyi hissettirdi biliyorum ödemler inince iyi hissedecegim :) cok tesekkürler

Kizlar, doktoru dren takmayan ve dren takilmadigi icin sorun yasayan var mi aranizda

Merhaba. Bana diren takilmadi. Doktorum kullanmiyor. Cok sukur hic bir sorun yasamadim. Ben hastanede de kalmadim ve 2. Gunu cocugumun yemegini yedirip uyutabildim ve 4. Gun ise gitttim. Agrim da olmadi dayanilmicak gibi degildi. Doktorum Naci Celik

İşte sorun bu ki drenlerm çktı ama deliğinden kan gelior

3.günü almştı..doktorum gördü sıktı kanı çıkarmaya çalştı ama çok sert hala kan gelior sağdan
Canım benim 1 ayı geçti hala seroma geliyo. Sen enfeksiyon kaptırma. Pansumanını düzenli yap. Bi zaman sonra durucak zaten. Eğer için rahat etmiyorsa yarın sabah dokturunu ara durumu bildir.

Kızlar ben üç ay oldu amaliyat olalı sağ göğsüm aşşağıya indi ucunun diyah yeride daha geniş duruyo diğerine göre daha yumuşak bir fikriniz varmı kızlar neden böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…