Canım tekrar ameliyat olmazsın korkma. Morarmalar normalTugcerain canım ben de hematom oluştu sağ göğsümde doktor bugün bandajları çıkardı sıktı bayağı şişmişti dren yerlerinden kan geliyor şmdi çok korkyrm göğüs aramda sararma morarma oldu bi saat içinde..sence bidaha mı ameliyat olurum ya çok korkyrm
Benim drenler çıktı 2 gündür ama içerde kanama oluyo ve birikiyor şuan dren yerinden geliyor kanCanım tekrar ameliyat olmazsın korkma. Morarmalar normal
Canım çok geçmiş olsun umarım ciddi bir durum değildir, sen yine de doktorunla Bi görüş mutlaka ya da başka bir plastik cerraha git daha tarafsız , objektif muayene eder.Cnm kanama oluyor sürekli kan geliyor ama çok korkuyorum siz de oluyor muydu
Bana takılması dren cnmm.sorun yasamadimKizlar, doktoru dren takmayan ve dren takilmadigi icin sorun yasayan var mi aranizda
Korkma benim 3. Günüm direnlerim hala duruyor hala kan doluyor morarma sararma hepsi normal sakin ol direnler senin hayat kurtarıcın asagı sarkık yerde dursun onlar yanına yerlestirmeTugcerain canım ben de hematom oluştu sağ göğsümde doktor bugün bandajları çıkardı sıktı bayağı şişmişti dren yerlerinden kan geliyor şmdi çok korkyrm göğüs aramda sararma morarma oldu bi saat içinde..sence bidaha mı ameliyat olurum ya çok korkyrm
Korkma benim 3. Günüm direnlerim hala duruyor hala kan doluyor morarma sararma hepsi normal sakin ol direnler senin hayat kurtarıcın asagı sarkık yerde dursun onlar yanına koyma yeter ilaçlarını düzenli al sürekli yatma otur arada kalk yürü kolları yavas yavas kullan abanmadan kaldırmadanTugcerain canım ben de hematom oluştu sağ göğsümde doktor bugün bandajları çıkardı sıktı bayağı şişmişti dren yerlerinden kan geliyor şmdi çok korkyrm göğüs aramda sararma morarma oldu bi saat içinde..sence bidaha mı ameliyat olurum ya çok korkyrm
Bugün bandajsız görünce sanırım dayanabilecegimi anladım o şiş füze halleri bile iyi hissettirdi biliyorum ödemler inince iyi hissedecegim :) cok tesekkürlerÇok geçmiş olsun sana canım. En zor olan bence karar verip o ameliyatı olmaktı. Sen bunu başarmışın . Ağrışarın sancıların elbette olcak ama İnan hiç geçmey cek herhalde dediğin anda belli uykuya daldıp uyandığında çok daha iyi olduğunu hiss edeceksin. Yıkarsa olmasıda normal zamanla yerleşiyor , hiç merak etme herşey çok güzel olcak . Tübülerli halin ile geçen yıllarına acıyacaksın sadece.
Kizlar, doktoru dren takmayan ve dren takilmadigi icin sorun yasayan var mi aranizda
İşte sorun bu ki drenlerm çktı ama deliğinden kan geliorKorkma benim 3. Günüm direnlerim hala duruyor hala kan doluyor morarma sararma hepsi normal sakin ol direnler senin hayat kurtarıcın asagı sarkık yerde dursun onlar yanına koyma yeter ilaçlarını düzenli al sürekli yatma otur arada kalk yürü kolları yavas yavas kullan abanmadan kaldırmadan
Doktoruna sormalısın bunu kac günde aldı drenleriniİşte sorun bu ki drenlerm çktı ama deliğinden kan gelior
3.günü almştı..doktorum gördü sıktı kanı çıkarmaya çalştı ama çok sert hala kan gelior sağdanDoktoruna sormalısın bunu kac günde aldı drenlerini
Tam kan bitene sararana kadar kanlar kalması gerekli diye biliyorum normalde bence baska bir doktora daha görün için rahat etsin genel cerraha falanda sorabilirsin3.günü almştı..doktorum gördü sıktı kanı çıkarmaya çalştı ama çok sert hala kan gelior sağdan
Canım benim 1 ayı geçti hala seroma geliyo. Sen enfeksiyon kaptırma. Pansumanını düzenli yap. Bi zaman sonra durucak zaten. Eğer için rahat etmiyorsa yarın sabah dokturunu ara durumu bildir.3.günü almştı..doktorum gördü sıktı kanı çıkarmaya çalştı ama çok sert hala kan gelior sağdan
Açamıyorum ben izleyelim birbirimizi4. Ay fotosu ekledim kızlarM macellan M Memontil @jeologeda arzum77 L limette Esmerim233 ve adını yazamadığım arkadaşlar durum nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?