- 25 Eylül 2010
- 51
- 24
- 88
- 38
Tuğçeciğm çok geçmiş olsun çok üzüldüm adına..benim de sağ göğsüm şiş sert çok ağrı yapıyor hala. Hergün doktora gdyrm sıkıyorun kanlı ödemi atıyor dikişlerden. Ama her sefernde ölümlerden dönyrm..hiçbirşey burda anlatılanlar kdr kolay değlmiş inanın iyileşme süreci enaz 2hafta hele de kasaltı yada dual plansa..kollarm sırtım tutmuyor çok zormuş okdr pişman oldum ki off offDren yerimda açılma vardı hatırlarsan. Doktor dün orayı dikti. Dün geceden beri 39un altına düşmüyo ateşim. Sol göğsüm yanıyo, acıyo, şişti. Hepsi dikişten sonra bi anda oldu
Bandajlar acıldı bugün ve sonuc gögüslerime aşık oldum! Bin kez su acıyı cekerim keske daha önce yaptırsaymısım diyorum ahahaha tshirt dahi giymiyorum su an evde görmek istiyorum :)) bodozlama yaptırın korkmayın görüntü acıyı unutturuyor :))Ayyyy canım yaaaa kızlar etmeyin eylemeyin nolur dayanın.hiçmi acı görmediniz gı çocukdamı doğurmadınızsonuç güzel olacak dayanınnnnn
En korktugum sey enfeksiyondu sigara içtigim icin 2 paket basıma gelebilme ihtimali cok yüksekti doktoruma sordum doktor sonradan enfeksiyon kapılmaz dedi bana mesela ilk 3 gün max 5 gün olurmus ama ateşte enfeksiyon belirtisi normalde doktorun ne diyor bu duruma ? Dilersen yarın kendi doktorumla konusurum senin icinNoldu kız tuğçeeee
Tugceye yazacaktım olmamıs bir beceremedim su siteyi kullanmayıEn korktugum sey enfeksiyondu sigara içtigim icin 2 paket basıma gelebilme ihtimali cok yüksekti doktoruma sordum doktor sonradan enfeksiyon kapılmaz dedi bana mesela ilk 3 gün max 5 gün olurmus ama ateşte enfeksiyon belirtisi normalde doktorun ne diyor bu duruma ? Dilersen yarın kendi doktorumla konusurum senin icin
Hematom olmuş olabilir. İçeride kan yada sıvı birikmesi. Temizlenir herşey düzelir.. İnşallah öyledir. Ama Enfeksiyon ise daha kötü. Protezin çıkarılmasına kadar gidebilir. Doktorunu bilgilendirdinmi??Ateş varsa hastaneye gitmen gerek..Dren yerimda açılma vardı hatırlarsan. Doktor dün orayı dikti. Dün geceden beri 39un altına düşmüyo ateşim. Sol göğsüm yanıyo, acıyo, şişti. Hepsi dikişten sonra bi anda oldu
Sabah 9dan beri konuşuyorum doktorumla. Çok korkuyorum enfeksiyon var diyeHematom olmuş olabilir. İçeride kan yada sıvı birikmesi. Temizlenir herşey düzelir.. İnşallah öyledir. Ama Enfeksiyon ise daha kötü. Protezin çıkarılmasına kadar gidebilir. Doktorunu bilgilendirdinmi??Ateş varsa hastaneye gitmen gerek..
Üzülme bitanem Allah yardımcın olsun inşallah moralini yüksek tut olur muSabah 9dan beri konuşuyorum doktorumla. Çok korkuyorum enfeksiyon var diyekaybetmek istemiyorum protezlerimi. En fazla 1 saate gidicem hastaneye. Bakalım ne çıkıcak :/
İyi olacak inan korkma haberdar et bizi dualarımız seninleSabah 9dan beri konuşuyorum doktorumla. Çok korkuyorum enfeksiyon var diyekaybetmek istemiyorum protezlerimi. En fazla 1 saate gidicem hastaneye. Bakalım ne çıkıcak :/
Git tabi canım. Hayırlı haberlerle gel haber ver bize inşallah..Sabah 9dan beri konuşuyorum doktorumla. Çok korkuyorum enfeksiyon var diyekaybetmek istemiyorum protezlerimi. En fazla 1 saate gidicem hastaneye. Bakalım ne çıkıcak :/
Canım senin dediğin gibi çıktı. Diktiği için içindeki sıvı birikintisi ateş yapmış. Şimdilik enfeksiyon yok ama dikkatli ol dedi. Antibiotik verdi. Kan sonuçlarımı da haber vericek bana. Ama rahatladım biraz da olsa. Çok teşekkür ederimGit tabi canım. Hayırlı haberlerle gel haber ver bize inşallah..
Herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bana destek oldunuz. Yeni ameliyat olanlar aman dikkat. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Yaraya iyi bakın lütfen.
Geçmiş olsun cnmHerkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Bana destek oldunuz. Yeni ameliyat olanlar aman dikkat. İlaçlarınızı düzenli kullanın. Yaraya iyi bakın lütfen.
Geçmiş olsun.. Müdahale gerekmiyormu?Canım senin dediğin gibi çıktı. Diktiği için içindeki sıvı birikintisi ateş yapmış. Şimdilik enfeksiyon yok ama dikkatli ol dedi. Antibiotik verdi. Kan sonuçlarımı da haber vericek bana. Ama rahatladım biraz da olsa. Çok teşekkür ederim
Arzum bende de sürekli sıvı birikmesi oluyor doktor hergün sıkıyor sağ göğsümü ve dikiş yernden o sıvıyı alıyor temzlyor pansuman yapıyor..sağ göğsüm çok sert sola göre bayağı şiş hala..yarın da gidecm ama çok ağrıyor sence normal mi yaptığıGeçmiş olsun.. Müdahale gerekmiyormu?
Benimde ameliyattan bir hafta sonra sıvı birikmesi olmuştu. Tekrar acil ameliyat oldum sıvı temizlenmişti çok rahatlamıştım. Aman doktorunu dinle ne derse yap,kontrolde ol canım.
Hahhh şöyleee çokkkkkk sevindim önemli olan içine sinmesiBandajlar acıldı bugün ve sonuc gögüslerime aşık oldum! Bin kez su acıyı cekerim keske daha önce yaptırsaymısım diyorum ahahaha tshirt dahi giymiyorum su an evde görmek istiyorum :)) bodozlama yaptırın korkmayın görüntü acıyı unutturuyor :))
Çok geçmiş olsun cnmHepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Doktorum dönücem dedi haber bekliyorum. Olmadı hastaneye gidicem. Dikişleriniz kapanana kadar çok dikkatli olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?