Bakamıyorum ben4. Ay fotosu ekledim kızlar@macellan @Memontil @jeologeda arzum77 @limette @Esmerim233 ve adını yazamadığım arkadaşlar durum nasıl sizce
Ben bakdım ama göremedim olumsuzca başınızı sallamışsınız kötü birşey yokdur inşKizlar herkesee merhabalar ugramayali uzun zaman oldu( ama bomba gibi dondumm :)) 1 yil oldu opersayondan snra ..albumu paylastim yorumlarinizi bekliyorum:))))))))
Ben bakdım ama göremedim olumsuzca başınızı sallamışsınız kötü birşey yokdur inşKizlar herkesee merhabalar ugramayali uzun zaman oldu( ama bomba gibi dondumm :)) 1 yil oldu opersayondan snra ..albumu paylastim yorumlarinizi bekliyorum:))))))))
Doktorum meme dokun var dedi hatta eşim gerek yok diyordu ama yinede yaptırmak istedim bide yaklasık 7 kilo fazlam var göbeğim biraz büyük kilo verdikce küçülürmü acaba ondan çok korkuyorumGeçmiş olsun tatlım eğer eskiden dokun biraz varsa tam ayarında ama hiç yoksa küçük bizzat kendimden biliyorum
Yaa,bakayım hemen4. Ay fotosu ekledim kızlar@macellan @Memontil @jeologeda arzum77 @limette @Esmerim233 ve adını yazamadığım arkadaşlar durum nasıl sizce
Bence gayet başarılı.kaç ss acabaYok yok gayet iyi foruma giremedigim zamanlar icin o :))
Kilo verdikce küçülmez hatta göbek gittikce dahada güzel durur benceDoktorum meme dokun var dedi hatta eşim gerek yok diyordu ama yinede yaptırmak istedim bide yaklasık 7 kilo fazlam var göbeğim biraz büyük kilo verdikce küçülürmü acaba ondan çok korkuyorum
Üst kısım çok boşsa yüksek profil daha güzel durur.
Bişey daha sormak istiyorum biraz kilo vermeye ihtiyacım var 7 kilo kadar acaba kilo verdikce memeler küçülürmü yaa bu kadar eziyet çekiyorum bide küçülürse dünyam başıma yıkılırŞimdi ödemli ve şiş. Şekil olarak da çok hoş durmaz zaten. Ayrıklık için bir şey diyemicem çünkü benimki de ayrık :) zamanla yumuşadıkça birleşir diye umuyorum
Çok teşekkürederim ya rahatlattın beni inan sendemi yaptırdın kac cc ve hangi yöntemle takıldı acabaBence gayet başarılı.kaç ss acaba
Kilo verdikce küçülmez hatta göbek gittikce dahada güzel durur bence
300 ss yuvarlak takıldı eskiden hiç doku yoktu sarkık bir deri 300 üzeri olsun dememe rağmen 300 takmış diyerleri büyük oldu dedi.şişler ödemler gitti geriye bir tike birşey kaldı.üstler boş yanlar boş nasıl sığmadı anlamadım bence 500 bile sığardıÇok teşekkürederim ya rahatlattın beni inan sendemi yaptırdın kac cc ve hangi yöntemle takıldı acaba
Arzum birkaç kez yazdım ama bir bilen yazan çıkmadıben amaliyat olalı üç ay oldu sağ göğsüm diyerine göre aşşağıda duruyor ucunun siyah yeri daha geniş ve diyerine göre daha yumuşak önce aynı ayardılar şimdi böyle du hiç karşılaştınızmı böyle bir durumla yazan oldumuydu.sizce nedendirYaa,bakayım hemen
Bende birkaç gün önce plajdan bir foto eklemiştimSende ona bak
Üzüldüm ya gercekten cok sinir bozucu tekrar ameliyat olmayı düşünürmüsün peki300 ss yuvarlak takıldı eskiden hiç doku yoktu sarkık bir deri 300 üzeri olsun dememe rağmen 300 takmış diyerleri büyük oldu dedi.şişler ödemler gitti geriye bir tike birşey kaldı.üstler boş yanlar boş nasıl sığmadı anlamadım bence 500 bile sığardı
Diğer göğsün nasıl peki? Görüntüsü kıvamı nasıl?Arzum birkaç kez yazdım ama bir bilen yazan çıkmadıben amaliyat olalı üç ay oldu sağ göğsüm diyerine göre aşşağıda duruyor ucunun siyah yeri daha geniş ve diyerine göre daha yumuşak önce aynı ayardılar şimdi böyle du hiç karşılaştınızmı böyle bir durumla yazan oldumuydu.sizce nedendir
Tatlım sol göğsüm daha sert ve yukarda sağ olanı yumuşak aşşağıda çok çok belli deyil ama öyle ucunun siyah yeri bile farklı yumuşadığından mı büyüdü siyahı anlamadım.daha önce böyle bir şikayetle karşılaşdınmı.zaten küçük diye üzülürken birde başıma bu geldiDiğer göğsün nasıl peki? Görüntüsü kıvamı nasıl?
Canım yenidwn amaliyat maddi manevi hiç kolay deyil hepimiz ne sıkıntılardan geçdik.küçüklüğünden geçdim birde sağ taraf aşşağı indi.yani ikisi aynı ayarda durmuyorÜzüldüm ya gercekten cok sinir bozucu tekrar ameliyat olmayı düşünürmüsün peki
Canım yenidwn amaliyat maddi manevi hiç kolay deyil hepimiz ne sıkıntılardan geçdik.küçüklüğünden geçdim birde sağ taraf aşşağı indi.yani ikisi aynı ayarda durmuyor[/QUOT
Çok doğru söylüyosun canım hala ayagı kalkamadığımı düşündükce ameliyat düşüncesi bile korkutuyo
Böyle bir başlık görmüştüm istersen bir ona bakTatlım sol göğsüm daha sert ve yukarda sağ olanı yumuşak aşşağıda çok çok belli deyil ama öyle ucunun siyah yeri bile farklı yumuşadığından mı büyüdü siyahı anlamadım.daha önce böyle bir şikayetle karşılaşdınmı.zaten küçük diye üzülürken birde başıma bu geldi
Tatlım tam olarak nerde gördün kopyala yapıştır yapsaydın keşke.doktorumu aradım şehir dışındayım 3 hafta sonra gelirim gelince gel bakayım dediBöyle bir başlık görmüştüm istersen bir ona bak
Görüntüdede eşitsizlik var. Üç aylık süreç erken tabi,daha değişecektir. Her zaman bir gögüs digerine göre daha geç yumuşar ve şekil alır. Ama en doğrusunu doktorun bilir. Kontrollere gitmeyi ihmal etme,farkettiğin herşeyi doktorunla paylaş bilgilendir. Senin öncesi durumunu,ameliyatta Ne ile karşılaştığını sadece doktorun biliyor.Tatlım sol göğsüm daha sert ve yukarda sağ olanı yumuşak aşşağıda çok çok belli deyil ama öyle ucunun siyah yeri bile farklı yumuşadığından mı büyüdü siyahı anlamadım.daha önce böyle bir şikayetle karşılaşdınmı.zaten küçük diye üzülürken birde başıma bu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?