Ben 3 haftaya rahatlamistim yumusamaya baslicak yavas yavas merak etme odemlerini bol bol su icerek atabilirsin fazla yorma kendini ama cok hareketsiz de kalma tam olarak yumusamasi 1 yili buluyormus ben suan 6. Aydayim hala biraz sertlik var. Telli sutyen takınca ortada birlesiyor mesela. Gunden gune yumuşuyorlar ama bazıları 1 haftada bile toparlayabiliyor benim canim cok hassas malesef o yuzden biraz uzun sürdü benim.Arkadaşlar mrb bugün ameliyat oldum 330 cc kas altı takıldı çok sert ve ödemli ne kadar zaman da rahatlarım tecrübelerinizi paylaşırmısınız lütfen
Tskr ettim biraz iyilessin resim yüklerim tabi görmek ısterseniz arası ayrik gibi dr ödem geçince birleşir dedi ama 1.5 cm kadar aciklik nasıl birleşir anlamadımBen 3 haftaya rahatlamistim yumusamaya baslicak yavas yavas merak etme odemlerini bol bol su icerek atabilirsin fazla yorma kendini ama cok hareketsiz de kalma tam olarak yumusamasi 1 yili buluyormus ben suan 6. Aydayim hala biraz sertlik var. Telli sutyen takınca ortada birlesiyor mesela. Gunden gune yumuşuyorlar ama bazıları 1 haftada bile toparlayabiliyor benim canim cok hassas malesef o yuzden biraz uzun sürdü benim.
Zaten tamamen birleşik olmuyor. Benim göğüs aram da açık 3cm var. Südyen ile birleşiyor sonrasındaTskr ettim biraz iyilessin resim yüklerim tabi görmek ısterseniz arası ayrik gibi dr ödem geçince birleşir dedi ama 1.5 cm kadar aciklik nasıl birleşir anlamadım
400cc hp takıldı bana. Fotoğraflarıma bakabilirsin. Ama dediğim gibi herkesde aynı şekilde durmuyor. 330cc taktırıp benimkinden daha büyük duranlar varSizin kaç cc bide nakadar büyüdü sonrasında
Aynen söylediğim gibi sadece meme ucu kesiğiyle halledilecek :) cok sevindim tatlım simdiden hayırlı olsunHerkese Selam. Hasan beyle görüştüm bugün. Dikleştirme ve protez takılacak. Meme ucu kesiğiyle kasaltı olacak. 1 bucuk ay içinde yıllık iznimden kullanıp olacagım.peraaslan tübüler bozukluğum varmış ama hafif dereceymiş. Ortası da biraz birleşicek. Heyecanlıyım ama içim rahat.
Moralim gayet iyi şu an. M macellan sana da çok teşekkür ederim vearzum77 ozellikle sana.
Hayırlı olsun kararın canım,herşey istediğin şekilde ve sorunsuz güzel olsunHerkese Selam. Hasan beyle görüştüm bugün. Dikleştirme ve protez takılacak. Meme ucu kesiğiyle kasaltı olacak. 1 bucuk ay içinde yıllık iznimden kullanıp olacagım.peraaslan tübüler bozukluğum varmış ama hafif dereceymiş. Ortası da biraz birleşicek. Heyecanlıyım ama içim rahat.
Moralim gayet iyi şu an. M macellan sana da çok teşekkür ederim vearzum77 ozellikle sana.
3-5 günde bir tanenin zararı pek olmaz . Ama şunu bilinki sigara yara iyileşmesini geciktirir,kesi izinizin daha koyu ve belirgin olmasına sebep verir. Mümkün olduğunca içmemeye ve sağlıklı beslenip yaşamaya bakınKizlar bir sorum daha olacak benim. Sigara kullanan var mi? Ben ameliyat oncesi biraktim sigarayi. sonrasinda da iki hafta hic icmedim. Ama iki haftadan sonra 3-5 gunde 1 tane iciyorum? Bir sakincasi var midir sizce? Siz nasil yaptiniz tamamen biraktiniz mi?
3-5 günde bir tanenin zararı pek olmaz . Ama şunu bilinki sigara yara iyileşmesini geciktirir,kesi izinizin daha koyu ve belirgin olmasına sebep verir. Mümkün olduğunca içmemeye ve sağlıklı beslenip yaşamaya bakın
Ben sigara ameliyata girene kadar içtim ameliyattan sonrada içtim günde 1.5 paket cok korkuyordum enfeksiyondan ancak atlattım cok sükür :) ben yaptım siz yapın demiyorum ama :)Kizlar bir sorum daha olacak benim. Sigara kullanan var mi? Ben ameliyat oncesi biraktim sigarayi. sonrasinda da iki hafta hic icmedim. Ama iki haftadan sonra 3-5 gunde 1 tane iciyorum? Bir sakincasi var midir sizce? Siz nasil yaptiniz tamamen biraktiniz mi?
Ben sigara ameliyata girene kadar içtim ameliyattan sonrada içtim günde 1.5 paket cok korkuyordum enfeksiyondan ancak atlattım cok sükür :) ben yaptım siz yapın demiyorum ama :)
İzlede bakalım cnmmKizlar bugun 1. ayim doldu. Daha once yazdigim sikayetlerim hakkinda daha rahat fikir sahibi olabilmeniz ve durumun normal olup olmadigi hakkinda bana yardimci olabilmeniz icin bir album olusturdum. Fotograflara bakanlar bana fikirlerini yazarsa cok sevinirim :)
Satyavati meme ucu kesisini siz mi istediniz doktor mu uygun gördü bir de ben size demistim tubuler gibi durmuyor diyeHerkese Selam. Hasan beyle görüştüm bugün. Dikleştirme ve protez takılacak. Meme ucu kesiğiyle kasaltı olacak. 1 bucuk ay içinde yıllık iznimden kullanıp olacagım.peraaslan tübüler bozukluğum varmış ama hafif dereceymiş. Ortası da biraz birleşicek. Heyecanlıyım ama içim rahat.
Sera doktor uygun gordu. HAfif Tubulermişim. Sanırım o nedenle bu tekniği uygun gordu. Bir de benim ust bedenm ust gogsum öne dogru cıkıkmış. ayy yani biraz zor bir gogsum var...Satyavati meme ucu kesisini siz mi istediniz doktor mu uygun gördü bir de ben size demistim tubuler gibi durmuyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?