Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yok hayır hiç bir şey olmadı :)) ama bünyeden bünyeye belki değişkenlik gösteriyordur bilemiyorum ki dokorum epey korkutmustu beni sigara konusunda cok sevdigim bir genel cerraha danıstım dedim nedir bu sigara mevzusu cidden bu kadar korkunc seyler yasama ihtimalim mi var dikiş yerlerin izlerin daha gec düzelir sadece dedi zaten ters t dikişim merhemdir lazerdir her türlü gecer o izde diyerek içtim kötü örnek olmak istemiyorum ama ne yazık ki ben çok sigara içiyorum ve ne yazık ki bu konuda zerre iradem yok

Benide izlemeye alirmisiniz

Benide izlemeye airmisiniz

herkese merhaba, göğüslerim çok küçük sırf bu yüzden sürekli koyu renk giyiyorum çok üzgünüm, artık karar verdim ben de silikon taktırıcam ama doktor konusunda çok korkuyorum ankarada doktor bilen bana yazabilir mi yaşadıklarını memnun kalığı doktoru bi de boyum 165 kilom 63 ne kadar büyük yaptırmalıyım?

Arkadaslar mrb polytech healt&aesthetics marka meme protezi hakkında bilgisi olan var mı burda daha çok mentor markayı duydum bana takılan bu marka

Cnm beni de izlermisin?

Ankaradaki doktorlari forumdan bakabilirsiniz fakat boyutunu doktor ayarlamali ben de büyük istiyordum fakat doktoruma biraktim 325 cc takti daha fazla takarsam meme basi yukari cikar estetik durmaz demisti sadece boy ve kiloya bakmiyorlar meme basinin gobek deligi ile oranina da bakmisti benim doktorum ve mem basi ile omiz hizasina da bakmisti en iyisi doktorun karar vermesi

Macellan sen kime ameliyat olmustun bi de damla miydi yuvarlak mi. Bana sanirim famla takacagni soylemisti doktor ama benim en korktugum seylerden biri sert olmasi. Damlada israr mi etsem

Ben de eski dönemlerdenim arada neler yazmışsınız kontrol etmekle beraber sık girmiyorum 7 ay geçti benim de ameliyat olalı.. memnunum şuan fakat arada batma hissi oluyor hala

Endişe etme benim 3 hafta dolduktan sonra yara kapanmıştı. Ben de senin gibiydim korkuuordum sürekli kanıyordu. Benim avantajım havalar serindi kalın kıyafetler belli etmiyordu kanama fazla olsa bile

Kizlar silikonunun sertliginden memnun olmayan var mi, yani hala yumusamadi cok sert diyen var mi?

Zamanım olsa 4bin küsur sayfanın hepsini okuyacağım o kadar merak ediyorum süreçleri. Benim goguslerim zamanla kuculdu. Eskiden vardi son iki senede kuculduler. Vücut yağ oranım düştükçe goguslerim de küçüldü. Spor zaten işim, hayatımın bir parçası. Vücudum çok fit, sıfır selülit, kalçalarım geniş dolgun, bel ölçülerim ideal ama gel gelelim göğüs yok. Ve bu kış ameliyat görünüyor anlaşılan. Zaman buldukça okuyorum burayı. Bilgilerini deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler.

Endişe etme benim 3 hafta dolduktan sonra yara kapanmıştı. Ben de senin gibiydim korkuuordum sürekli kanıyordu. Benim avantajım havalar serindi kalın kıyafetler belli etmiyordu kanama fazla olsa bile
Benim neredeyse 2 ay oldu hala akıyo :/ dren yerim kapanmıyor

Macellan sen kime ameliyat olmustun bi de damla miydi yuvarlak mi. Bana sanirim famla takacagni soylemisti doktor ama benim en korktugum seylerden biri sert olmasi. Damlada israr mi etsem

Canım benimki damla, dokum yok denecek kadar azdı, üstüm de baya zayıf ve dolgun duran bi göğüs istemiyordum o yüzden ben direk damla istiyordum ama sertliğinden dolayı acaba yuvarlak mı yaptırsam diye bazen aklım gidiyordu. 9. ayımda dediğim gibi hala çok yumuşak değil ama her ay hala değiştiğini gözlemliyorum. Doktorum da tanıdığım birkaç kişi de 2 yılda tam anlamıyla anca oturur dedi. Bir de ben Doğum fotoğrafçısıyım, geçende Doğumda çektiğim annenin de damla protezi olduğunu biliyordum hem görüntüden gayet iyi duruyordu hiç sert gibi değildi, hem de direk sordum başta ben de dert ediyordum ama şu an gayet memnunum daha çok değişir bekle görüntüden memnunsan değiştirmeyi hiç düşünle dedi mesela. Artık sertlik mevzusunu da takıntı etmeyi bıraktım özellikle gördükten sonra. Ama sen yine de damla protezi de elle yuvarlak protezi de elle kendin karar ver. Yuvarlak tabi ki daha yumuşak. Ama burda oluşturulan algı gibi taş değil ya da damla dolgun olmaz deniyor ya alakası Yok üstlerim de baya dolu dolu meme

Bu arada benim doktorum Erdem Güven, başta söylenip duruyordum ama şu an itibariyle çok memnun kaldım diyebilirim. Doçent doktor, uzmanlığı memeymiş zaten.

Benim neredeyse 2 ay oldu hala akıyo :/ dren yerim kapanmıyor
İltihap kapmaması için ve yaranın çabuk kuruması için batticon sürmeyi ihmal etme önerebileceğim en iyi şey bu ben sık sık sürerdim. İltihap kaptığı zaman protezlerin çıkması gerekiyormuş. Allah korusun. Doktorun ne diyor bu duruma ?

Batıcon degil,Rıfocın ampul kullanılıyor öyle durumlarda.

sen hangi doktora gittin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…