Yok hayır hiç bir şey olmadı :)) ama bünyeden bünyeye belki değişkenlik gösteriyordur bilemiyorum ki dokorum epey korkutmustu beni sigara konusunda cok sevdigim bir genel cerraha danıstım dedim nedir bu sigara mevzusu cidden bu kadar korkunc seyler yasama ihtimalim mi var dikiş yerlerin izlerin daha gec düzelir sadece dedi zaten ters t dikişim merhemdir lazerdir her türlü gecer o izde diyerek içtim kötü örnek olmak istemiyorum ama ne yazık ki ben çok sigara içiyorum ve ne yazık ki bu konuda zerre iradem yokYara izinizde vs sorun olmadi mi peki? Burada okudugum o kadar degisik seyler var ki bir ay boyunca icmemis ama icmeye basladiktan sonra dikislerinin acildigini yazan var, yara izleri kaybolmak uzereyken yeniden belirginlesmeye basladigini soyleyen var. Bi tedirgin oldum bende :)
Benide izlemeye alirmisinizKizlar bugun 1. ayim doldu. Daha once yazdigim sikayetlerim hakkinda daha rahat fikir sahibi olabilmeniz ve durumun normal olup olmadigi hakkinda bana yardimci olabilmeniz icin bir album olusturdum. Fotograflara bakanlar bana fikirlerini yazarsa cok sevinirim :)
Benide izlemeye airmisinizEski dönemden kimler kaldı bilmiyorum artık ben de çok sık girmiyorum ama 9. ay fotosu yükledim kızlar. @sea thinker @Memontil @endoplazmikash @Esmerim233 @Zeyn1 @mutluluk2015 ilk aklıma gelenler sizler oldunuz
Son durum yorumu yapacak olursam, şekil ve boyut olarak tam istediğim gibi çok memnunum. Ya onlar çok değişti ya da zamanla nihayet alıştımBana ilk hallerine göre baya küçüldü gibi geliyo ama dediğim gibi benim istediğim zaten buydu. Yumuşaklık da 9. ay oldu hala aydan aya değişiyor ve şu an kıvamı doğal bi göğüs kadar yumuşak olmasa da hiç fena değil, benim için bile ok yani:)
Cnm beni de izlermisin?Benim işlem biraz zordu meme dokun vardı fakat çok sarkık emzirmemeden sonra iyice bıraktı. Destekli 85a takıyordum. Yani meme dokum vardı. Protez kaş altına takıldı şimdilik elleyince orada oldugunu hissetmiyorum. Bana dikleştirmede yapıldı meme başı yukarı alındı ve ters T şeklinde dikiş alınarak toplandı. Resim koydum bakabilirsiniz
Merhaba.. bakınız yukarıda arama yerine Polytech yazın,çıkan sonuçları okuyun.Arkadaslar mrb polytech healt&aesthetics marka meme protezi hakkında bilgisi olan var mı burda daha çok mentor markayı duydum bana takılan bu marka
Ankaradaki doktorlari forumdan bakabilirsiniz fakat boyutunu doktor ayarlamali ben de büyük istiyordum fakat doktoruma biraktim 325 cc takti daha fazla takarsam meme basi yukari cikar estetik durmaz demisti sadece boy ve kiloya bakmiyorlar meme basinin gobek deligi ile oranina da bakmisti benim doktorum ve mem basi ile omiz hizasina da bakmisti en iyisi doktorun karar vermesiherkese merhaba, göğüslerim çok küçük sırf bu yüzden sürekli koyu renk giyiyorum çok üzgünüm, artık karar verdim ben de silikon taktırıcam ama doktor konusunda çok korkuyorum ankarada doktor bilen bana yazabilir mi yaşadıklarını memnun kalığı doktoru bi de boyum 165 kilom 63 ne kadar büyük yaptırmalıyım?
Eski dönemden kimler kaldı bilmiyorum artık ben de çok sık girmiyorum ama 9. ay fotosu yükledim kızlar. @sea thinker @Memontil @endoplazmikash @Esmerim233 @Zeyn1 @mutluluk2015 ilk aklıma gelenler sizler oldunuz
Son durum yorumu yapacak olursam, şekil ve boyut olarak tam istediğim gibi çok memnunum. Ya onlar çok değişti ya da zamanla nihayet alıştımBana ilk hallerine göre baya küçüldü gibi geliyo ama dediğim gibi benim istediğim zaten buydu. Yumuşaklık da 9. ay oldu hala aydan aya değişiyor ve şu an kıvamı doğal bi göğüs kadar yumuşak olmasa da hiç fena değil, benim için bile ok yani:)
Endişe etme benim 3 hafta dolduktan sonra yara kapanmıştı. Ben de senin gibiydim korkuuordum sürekli kanıyordu. Benim avantajım havalar serindi kalın kıyafetler belli etmiyordu kanama fazla olsa bileHala akıyo. Dren yerim de hala açık. Ağrım sızım yok sadece. Şu akma da bitse çok rahatlıcam. Dışarı çıkıyorum bi anda sağanak gibi bastırıyo üstüm başım batıyo. Yanımda yedek t-shirt ile geziyorum :/
Benim neredeyse 2 ay oldu hala akıyo :/ dren yerim kapanmıyorEndişe etme benim 3 hafta dolduktan sonra yara kapanmıştı. Ben de senin gibiydim korkuuordum sürekli kanıyordu. Benim avantajım havalar serindi kalın kıyafetler belli etmiyordu kanama fazla olsa bile
Macellan sen kime ameliyat olmustun bi de damla miydi yuvarlak mi. Bana sanirim famla takacagni soylemisti doktor ama benim en korktugum seylerden biri sert olmasi. Damlada israr mi etsem
Macellan sen kime ameliyat olmustun bi de damla miydi yuvarlak mi. Bana sanirim famla takacagni soylemisti doktor ama benim en korktugum seylerden biri sert olmasi. Damlada israr mi etsem
İltihap kapmaması için ve yaranın çabuk kuruması için batticon sürmeyi ihmal etme önerebileceğim en iyi şey bu ben sık sık sürerdim. İltihap kaptığı zaman protezlerin çıkması gerekiyormuş. Allah korusun. Doktorun ne diyor bu duruma ?Benim neredeyse 2 ay oldu hala akıyo :/ dren yerim kapanmıyor
Batıcon degil,Rıfocın ampul kullanılıyor öyle durumlarda.İltihap kapmaması için ve yaranın çabuk kuruması için batticon sürmeyi ihmal etme önerebileceğim en iyi şey bu ben sık sık sürerdim. İltihap kaptığı zaman protezlerin çıkması gerekiyormuş. Allah korusun. Doktorun ne diyor bu duruma ?
sen hangi doktora gittin canım?Ankaradaki doktorlari forumdan bakabilirsiniz fakat boyutunu doktor ayarlamali ben de büyük istiyordum fakat doktoruma biraktim 325 cc takti daha fazla takarsam meme basi yukari cikar estetik durmaz demisti sadece boy ve kiloya bakmiyorlar meme basinin gobek deligi ile oranina da bakmisti benim doktorum ve mem basi ile omiz hizasina da bakmisti en iyisi doktorun karar vermesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?