Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım sen hangi doktorları düşünüyorsun ben de yeniyim okumaya çalışıyorum ama hepsini okumak imkansız uygun fiyatlı da olsun güzel doğal bir sonucç da olsun istiyorum

Eveeeet 2 ay gecti bile .. gozlemlerim soyle;
- her cc herkeste ayni durmuyor
- protez markam arion ve acayip memnunum. Tam meme kivamindalar ve bu nerdeyse 15 gundur boyle. Sanirim ve okudugum kadariyla en cabuk yumusayan ( porsumeden bahsetmiyorum ) marka bu.
- damla silikon kullanildi. Ustler de gayet ama gayet dolgun gorunuyor. Yani ustte dolgunluk icin illa yuvarlak olmak zorunda dgl.
- yuz ustu yatan biri olarak tamamen yuz ustu yatabiliyorum.
-meme alti kesisi ile kas zari alti yontemi ile oldum. Izler yok denecek kdr az

Aklima baska birsey gelmiyor :) benim tecrub boyle oldu. Iyi ki olmusum bu amelyati. Olan arkadaslara memislerinle guzel gunler. Olmayi dusunen arkadaslara da hadi bi cesaret diyorum. Kimine gore agrili kiminr gore agrisiz geciyor amelyat sonrasi surec. Benim sahsen agrisizdi. Ama agrili da olsa sonuctam memnun kalacaginiz kesin. O yuzden o memisleri yaptirin

' o memisleri yaptırın ' :)

Vallahi yaptırılması gerekiyor da karar vermek yaptırmaktan daha zor gibi. Kendimi bu konuda ikna ettim şimdi araştırma kıyaslama ölçme biçme zamanı. Peki bende o motivasyon var mı şuan? Yok!

Çünkü birşeyi araştırmaya başlayınca en dip köşelerine, en akademik yazılarına dahi bakarım okurum ve yığınla bilgiyle o işin uzmanı olurum ama o bilgi beni daha pinpirikli yapar. Bu da böyle bir handikap.

Alla yardımcımız olsun ben de bu hafta karar vermek istiyorum artık

Ben karar verdim de içimi korku kapladı. Walla Ameliyatta degil beni korkutan. sonraki iyileşme sureci de degil. İşe başlama süreci işte halsiz ve bitkin gorunmek istemiom. Bide iş stresi olacak. poff

Merhaba kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.eşim fesfuktaki evli yazısını kaldırmış.hemde ortada hiç birşey yokken durup dururken siz olsanız ne düşünürdünüz aklınıza ne gelirdi.tamam konumuzla alakası yok ama yorumları merak ediyorum

elmasmete ayrı bir form acsan ii olcak. Bu forumdaki arkadaslara ayıp olur ve forum sahibine de ayıp olur ve zamanını calımış oluruz insanların. Baska bir forumda acıp linkini bizimle paylasırsan orda konuyu masaya yatıralım. Sevgiler.

Ne alakası var şimdi anlamadım burdaki bayanların çoğuyla aylardır beraberiz arkadaş gibi olduk bir çok derdimizi özelimizi paylaştık onların düşünceleri benim için önemli diye yazdım.buna konu sahibide dahil

Yahu elmasmete ben zaten onemsiz demedim ki, yada konu sahib veyahut diger arkadaslarla ozellinizi ki gogus konusu gayet ozel mahrem bi konu paylamadınız/paylasmadık da demedim. Ama bu platform artık konu sahibinin de olmaktan cıkmış, nerdeyse kamuya mal edilmiş bir platform. Senden cok daha once katılan arkadaslar var, senden sonra da katlcak arkadaslar var. Ben diyorum ki bunu burda tartısmayalım, forum amacından sapmasın. Gel baska yerde konusalım. Boyle bir mesele onemli olmaz mı canın sıkılmıs, uzulmussun, ne yapman gerektigine arar verememişsin. Tabi ki onemli, bunu konusalım. Hatta benim de sana diceklerim var ama burdan tercih etmem ben acıkcası. Tercih edene de saygım sonsuz. Sen iyi ol da.

Ben karar verdim de içimi korku kapladı. Walla Ameliyatta degil beni korkutan. sonraki iyileşme sureci de degil. İşe başlama süreci işte halsiz ve bitkin gorunmek istemiom. Bide iş stresi olacak. poff

Ameliyattan sonraki süreci ağrısız atlatırsan işe başladığında halsiz ve bitkin görünmezsinki ama şöyle ameliyattan bir hafta sonra ben işe başlayamazdım mesela şuan 12 gün oldu anca başlayabilirim bu durum kişiden kişiye degişiyor kafanı karıştırma canım sonu düşün ben hep öyle yaptım

Kizlar bugun vicorias secret magazasina girdim. Gogus olcum 34 (80) b dedim. Onlar olctu c cup dediler. Tuhaf bir magaza, yani ilk basta kiz olcum yapip sizi esas saticiya goturuyor. O da size markanin en basic sutyenini denetiyor en basta. Onun durusuna gore karar veriyor. Bana denetilen sutyende cup olrak D onerdi. 34 d giyindim yani ve harika durdu. Simdi merak ettigim doktor bana b olursun demisti bende kendime b cup sutyen aldim gayette memnunum. Ama bugun d giyindim c bile degil D !! Ve supet oldu. Acaba bedenleri mi farkli victorias secret'in?

Bence markalara göre bedenler degişiyor canım arkadasımda silikon ameliyatı oldu pentiyle,ıntımıssımı de bedenleri farklı cup lar çıktı

Aldığın sütyenin kesimi ve dolgusuna bağlı bir durum bu. Misal Balkonet tarzı sütyenlerde bana D cup bile ufak oluyor. V&S de DD cup olan bile var bana. İncecik sırf dantel olan modellerde gerçek bedende alıyorsun genelde.

Son durumum; düne kadar hala yoğun bir şekilde sol göğüsümden seroma geliyordu. Dün doktorum dikiş yerimden kesti ve boşluk varmış. Biliyosunuz ben ameliyattan sonra ne südyen taktım ne doğru düzgün dikkat ettim. Bundan sebep üstteki deri alttaki deriyle bütünleşmemiş. Arada boşluk olduğu için de sıvı üretip akıyormuş. Dün içini kazıdı sonra alttaki dokuya sabitleyip dikti. Dünden beri bi sıkıntı olmadı çok şükür. Eğer geçen seferki gibi ateşlenirsem ameliyat olucam tekrar. Siz siz olun doktorunuzun sözünden çıkmayın 2 aydır çekiyorum.

O zaman B :) keske C olaydim Sanirim ayni doktora mart ayinda tekrar amelyat olcam ve buyutucem. Cunku ennnnn ince sutyenlerle bile sanki push up giymis gibi dursun istiyorum. Amelyati olmadan evvel aman dogal olsun buyuk olmasin dedim doktora. Gordum ki meme gercekten coook guzel birsey Ozguven ... yag enjeksyonu yapilsa buyur mu?

Geçmiş olsun. İnşallah sorunlar son bulur artık..

Yağ enjeksiyonu genelde göğüste oluşan bazı sorunları kapatmak,gizlemek Yok etmek için iyi bir çözüm. Ama büyütmek için tavsiye edilmiyor. Misal protez kenarları belli olur,kenarlara gizlemek için yağ dolgusu yapılır güzel olur. Dalgalanma problemi vardır, gizlemek için yağ dolgusu yapılır. Ama göğsü daha büyütmek için protezi değiştirmek en mantıklısı tabi.
Meme candır

Merhaba geçmiş olsun bende yeni ameliyat oldum fakat ameliyattan sonra korse vs bişey takmadınmı doktor bana ameliyatta takmıştı odaya geldigimde üzerimdeydi merak ettim bi sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…