- 16 Eylül 2017
- 49
- 10
- 3
hangi doktor ?Ben de eski dönemlerdenim arada neler yazmışsınız kontrol etmekle beraber sık girmiyorum 7 ay geçti benim de ameliyat olalı.. memnunum şuan fakat arada batma hissi oluyor hala
canım sen hangi doktorları düşünüyorsun ben de yeniyim okumaya çalışıyorum ama hepsini okumak imkansız uygun fiyatlı da olsun güzel doğal bir sonucç da olsun istiyorumZamanım olsa 4bin küsur sayfanın hepsini okuyacağım o kadar merak ediyorum süreçleri. Benim goguslerim zamanla kuculdu. Eskiden vardi son iki senede kuculduler. Vücut yağ oranım düştükçe goguslerim de küçüldü. Spor zaten işim, hayatımın bir parçası. Vücudum çok fit, sıfır selülit, kalçalarım geniş dolgun, bel ölçülerim ideal ama gel gelelim göğüs yok. Ve bu kış ameliyat görünüyor anlaşılan. Zaman buldukça okuyorum burayı. Bilgilerini deneyimlerini paylaşan herkese teşekkürler.
Fatih Uygur benim doktorumhangi doktor ?
Alla yardımcımız olsun ben de bu hafta karar vermek istiyorum artık' o memisleri yaptırın ' :)
Vallahi yaptırılması gerekiyor da karar vermek yaptırmaktan daha zor gibi. Kendimi bu konuda ikna ettim şimdi araştırma kıyaslama ölçme biçme zamanı. Peki bende o motivasyon var mı şuan? Yok!
Çünkü birşeyi araştırmaya başlayınca en dip köşelerine, en akademik yazılarına dahi bakarım okurum ve yığınla bilgiyle o işin uzmanı olurum ama o bilgi beni daha pinpirikli yapar. Bu da böyle bir handikap.
Ne alakası var şimdi anlamadım burdaki bayanların çoğuyla aylardır beraberiz arkadaş gibi olduk bir çok derdimizi özelimizi paylaştık onların düşünceleri benim için önemli diye yazdım.buna konu sahibide dahilelmasmete ayrı bir form acsan ii olcak. Bu forumdaki arkadaslara ayıp olur ve forum sahibine de ayıp olur ve zamanını calımış oluruz insanların. Baska bir forumda acıp linkini bizimle paylasırsan orda konuyu masaya yatıralım. Sevgiler.
Ben karar verdim de içimi korku kapladı. Walla Ameliyatta degil beni korkutan. sonraki iyileşme sureci de degil. İşe başlama süreciişte halsiz ve bitkin gorunmek istemiom. Bide iş stresi olacak. poff
Kizlar bugun vicorias secret magazasina girdim. Gogus olcum 34 (80) b dedim. Onlar olctu c cup dediler. Tuhaf bir magaza, yani ilk basta kiz olcum yapip sizi esas saticiya goturuyor. O da size markanin en basic sutyenini denetiyor en basta. Onun durusuna gore karar veriyor. Bana denetilen sutyende cup olrak D onerdi. 34 d giyindim yani ve harika durdu. Simdi merak ettigim doktor bana b olursun demisti bende kendime b cup sutyen aldim gayette memnunum. Ama bugun d giyindim c bile degil D !! Ve supet oldu. Acaba bedenleri mi farkli victorias secret'in?
Aldığın sütyenin kesimi ve dolgusuna bağlı bir durum bu. Misal Balkonet tarzı sütyenlerde bana D cup bile ufak oluyor. V&S de DD cup olan bile var bana. İncecik sırf dantel olan modellerde gerçek bedende alıyorsun genelde.Kizlar bugun vicorias secret magazasina girdim. Gogus olcum 34 (80) b dedim. Onlar olctu c cup dediler. Tuhaf bir magaza, yani ilk basta kiz olcum yapip sizi esas saticiya goturuyor. O da size markanin en basic sutyenini denetiyor en basta. Onun durusuna gore karar veriyor. Bana denetilen sutyende cup olrak D onerdi. 34 d giyindim yani ve harika durdu. Simdi merak ettigim doktor bana b olursun demisti bende kendime b cup sutyen aldim gayette memnunum. Ama bugun d giyindim c bile degil D !! Ve supet oldu. Acaba bedenleri mi farkli victorias secret'in?
Aldığın sütyenin kesimi ve dolgusuna bağlı bir durum bu. Misal Balkonet tarzı sütyenlerde bana D cup bile ufak oluyor. V&S de DD cup olan bile var bana. İncecik sırf dantel olan modellerde gerçek bedende alıyorsun genelde.
Geçmiş olsun. İnşallah sorunlar son bulur artık..Son durumum; düne kadar hala yoğun bir şekilde sol göğüsümden seroma geliyordu. Dün doktorum dikiş yerimden kesti ve boşluk varmış. Biliyosunuz ben ameliyattan sonra ne südyen taktım ne doğru düzgün dikkat ettim. Bundan sebep üstteki deri alttaki deriyle bütünleşmemiş. Arada boşluk olduğu için de sıvı üretip akıyormuş. Dün içini kazıdı sonra alttaki dokuya sabitleyip dikti. Dünden beri bi sıkıntı olmadı çok şükür. Eğer geçen seferki gibi ateşlenirsem ameliyat olucam tekrar. Siz siz olun doktorunuzun sözünden çıkmayın 2 aydır çekiyorum.
Yağ enjeksiyonu genelde göğüste oluşan bazı sorunları kapatmak,gizlemek Yok etmek için iyi bir çözüm. Ama büyütmek için tavsiye edilmiyor. Misal protez kenarları belli olur,kenarlara gizlemek için yağ dolgusu yapılır güzel olur. Dalgalanma problemi vardır, gizlemek için yağ dolgusu yapılır. Ama göğsü daha büyütmek için protezi değiştirmek en mantıklısı tabi.O zaman B :) keske C olaydim Sanirim ayni doktora mart ayinda tekrar amelyat olcam ve buyutucem. Cunku ennnnn ince sutyenlerle bile sanki push up giymis gibi dursun istiyorum. Amelyati olmadan evvel aman dogal olsun buyuk olmasin dedim doktora. Gordum ki meme gercekten coook guzel birsey Ozguven ... yag enjeksyonu yapilsa buyur mu?
Son durumum; düne kadar hala yoğun bir şekilde sol göğüsümden seroma geliyordu. Dün doktorum dikiş yerimden kesti ve boşluk varmış. Biliyosunuz ben ameliyattan sonra ne südyen taktım ne doğru düzgün dikkat ettim. Bundan sebep üstteki deri alttaki deriyle bütünleşmemiş. Arada boşluk olduğu için de sıvı üretip akıyormuş. Dün içini kazıdı sonra alttaki dokuya sabitleyip dikti. Dünden beri bi sıkıntı olmadı çok şükür. Eğer geçen seferki gibi ateşlenirsem ameliyat olucam tekrar. Siz siz olun doktorunuzun sözünden çıkmayın 2 aydır çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?