Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ameliyattan önce gögüslerinin ortasi ayrik olanlar benimle iletisime gecebilirmi? arzum77 Ben sizi izliyorum yani benim fotograflarimi görebilirsiniz.. Sizce 350-400 cc olsa mesela daha cok koltuk altinami tasar veya orta birlesirmi? Bakabilirseniz cok sevinirim :)

Merhaba,doktorlarla görüşme yaptınızmı? Ne dediler,ne önerdiler?

Yurtdisinda oldugum icin doktorlarla yüzyüze görüsemiyorum ama whatsapp üzeri görüsmekteyim. Ayri ayri fikirler almaya önem veriyorum. Suan duyduklarim birlesmeyecek olmasi ve uclari disa bakar diyen oldu. Sadece biraz yakinlasma olurmus

Evet,mail üzerindende fotolarınızı atıp fikir alabilirsiniz tabi. Fotonuza baktım,şahsi fikrimi yazdım

Ben başka bir şehirde yaşadığım için mümkün olmadı öyle birşey. Nitekim hiçbir şey ameliyat olmama engel olamazdı. Burada eminim maddi gücü çok iyi olupta yıllardan beri yaptıramayn vardır ibret olsun diye söyledim yaptırın ve kurtulun net

inşallah gönlümüze göre olur. Az bi para değil sonuçta. Maddiyat bi şekilde bulunuyor. Bi şeylerden fedakarlık ediyorsun ama iş bicak altina yatacak cesaret i bulmakta

content://media/external/file/36147 kızlar sizce bu meme kaç ss.bende bundan istiyorum

Eklentiler

• 72777-1398794041-ae926527590459479f13405c381d0691-1.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 89
Bence güzel değil sarkık görünüyor senin göğüslerin daha dik ve daha güzel
Ayyyyy canımsın ya.ama nedense benim pek içime sinmiyo birincisi bedenime göre küçük oldu 300 üzeri diye ısrar etmeme rağmen doktor beni dinlemeyip 300 takdı.ikinciside memenin biri aşşağı düşdü yani biri yukarda biri aşşağıda duruyo.doktorun söylediği şeylerde abuk subuk şeyler.senin anlayacağın bu günlerde canım burnumdaaynı eski günlerime döndüm onun bunun memesine bakıp duruyorum.galiba ömrüm böyle meme takip etmekle geçip gidecek.hiç bir erkek benim kadar memeye bakmamışdır yeminle

Sıkma canını biraz daha oturmasını bekle aslında gözümüz alışınca küçük gelmeye başlıyor geçen hafta bende senin gibi düşünüyordum eski fotolarıma bakıyorum dümdüz biseymis olmadı tekrar yaptirirsin

Amaliyattan sonra bende senin gibi küçülecek diye hep korkdum dakka başı bakıp etme eyleme kurban olayım sakın küçülme dedim durdum ama sonuç değişmedi ve küçüldü ödemli şiş haliyle kalaydı iyiydi.sonra memenin biri aşşağı inince küçük olmasını bırakıp kafayı ona takdım.doktor şey dedi bekleyelim 6 ay geçsin olmadı aşşağı düşene dolgu yapalım eşitleyelim dedi.fakat nasıl olacaksa bu sefer biri büyük biri küçük olmazmı.analamadım anam.dolgu ney acaba bilen varmı kızlar başka bir yerimizden yağmı alıyolar.bu memeden çekdiğim ney

Dolgu bildiğim kadarıyla kalıcı bişey değil yağ enjeksiyonumu demek istedi ama o zamanda dedigin gidi biri küçük biri büyük olur bence başka dr lara da danış kafana yatmazsa kendi drun tekrar baştan yapsın sonuçta bunu o yaptı. Ama yinede bekle odemlerin iyice geçince belki eşitlenir

Bu arada yağ enjeksiyonu vücudunun başka yerinden alınan yağla yapılıyor yabancı madde olmadığı için daha güvenli bide kalıcı dolgu bi süre sonra özelliğini kaybediyor

Bu arada yağ enjeksiyonu vücudunun başka yerinden alınan yağla yapılıyor yabancı madde olmadığı için daha güvenli bide kalıcı dolgu bi süre sonra özelliğini kaybediyor
Merhaba. Benim ekimin 12 sinde ameliyatim inşallah. Benim doktorum bacaklarimdan yağ alıp dekolte bölgesine enjekte edecek silikon la beraber. Amaç dekolte nin daha dolgun durmasını saglamakmis. Doktoruna bu konuyu danisabilirsin

kiz güldürdün beni. Allah seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…