İnş canım bende aynen öyle düşünüyorum biraz bekleyeyim başka doktora gidecemDolgu bildiğim kadarıyla kalıcı bişey değil yağ enjeksiyonumu demek istedi ama o zamanda dedigin gidi biri küçük biri büyük olur bence başka dr lara da danış kafana yatmazsa kendi drun tekrar baştan yapsın sonuçta bunu o yaptı. Ama yinede bekle odemlerin iyice geçince belki eşitlenir
Fatrekkkk ne gülüyosun kız başına gelmedi gülüyosun.anam benimde kaderim böyleymiş önce kızken iyi kötü vardı. Çocuklar emince geri gitti.20 senede zor ayarlayıp amaliyat oldum o da küçük oldu derkennnnn biride aşşağı düşdü tam oldu.ben böyle şansın taaaaaakiz güldürdün beni. Allah seni :)
325 natrelle.Gerçekten hayatımda bu kadar rahatsızlık verici bir şey görmedim ben alışılacak gibi değil keşke çıkaracak vakit bulsam yatışsız çıkarırız deseler alın sizin olsun ondan sonra cidden.Ben çok ama çok pişmanımArkaşım senin meme kaç ss idi büyükse bana ver çöpe gitmesin
Ayyyy canım yaaa nedenki acaba aylardır buradayım binlerce yorum okudum dertleştiklerimiz oldu büyük diyen küçük diyen orantılı detil diyenoldu.şu ana kadar sadece iki kişi gördüm pişmanım çıkaracağım diyen biri sen biride tam hatırlamıyorum ismini nişanlıydı düğünü olacak diye yaptırdı ertesi günden ihtibaren başladı çıkaracam çok pişmanım diye günlerce neler söyledik neler ama asla ikna olmadı.sonra ne yaptı bilmiyorum.hiç pişman olacak bişey deyilki bu.seni izlemeye alayım eski ve yeni halime bak.biraz yamuk yumuk ama eski halinden iyidir.kocamada yazık adam iki meme gördü bu sayede325 natrelle.Gerçekten hayatımda bu kadar rahatsızlık verici bir şey görmedim ben alışılacak gibi değil keşke çıkaracak vakit bulsam yatışsız çıkarırız deseler alın sizin olsun ondan sonra cidden.Ben çok ama çok pişmanım
İşte ben bekarım hatayı orda yaptım galiba acale ettim.Ve vücuduma ağır geliyor vicdani ağırlığı da var yaptırmadan önce böyle değildim ama bilmiyorum işte keşke bu kadar acele etmeseydimAyyyy canım yaaa nedenki acaba aylardır buradayım binlerce yorum okudum dertleştiklerimiz oldu büyük diyen küçük diyen orantılı detil diyenoldu.şu ana kadar sadece iki kişi gördüm pişmanım çıkaracağım diyen biri sen biride tam hatırlamıyorum ismini nişanlıydı düğünü olacak diye yaptırdı ertesi günden ihtibaren başladı çıkaracam çok pişmanım diye günlerce neler söyledik neler ama asla ikna olmadı.sonra ne yaptı bilmiyorum.hiç pişman olacak bişey deyilki bu.seni izlemeye alayım eski ve yeni halime bak.biraz yamuk yumuk ama eski halinden iyidir.kocamada yazık adam iki meme gördü bu sayede
Bu arada sizinki yine biraz varmış bende o kadar bile yoktu ama benim gibi olup evlenince çocuk olunca büyüyenler bile varmış boşu boşuna iz oldu bir de bedenimde nasıl bir his anlatamamAyyyy canım yaaa nedenki acaba aylardır buradayım binlerce yorum okudum dertleştiklerimiz oldu büyük diyen küçük diyen orantılı detil diyenoldu.şu ana kadar sadece iki kişi gördüm pişmanım çıkaracağım diyen biri sen biride tam hatırlamıyorum ismini nişanlıydı düğünü olacak diye yaptırdı ertesi günden ihtibaren başladı çıkaracam çok pişmanım diye günlerce neler söyledik neler ama asla ikna olmadı.sonra ne yaptı bilmiyorum.hiç pişman olacak bişey deyilki bu.seni izlemeye alayım eski ve yeni halime bak.biraz yamuk yumuk ama eski halinden iyidir.kocamada yazık adam iki meme gördü bu sayede
Canim kaç gün oldu Ameliyat olali ? Okuduğum binlerce mesaj arasında sen gibi pişmanlık duyanlar olmuştu ama bu pişmanlık lari genelde hep geçici oldu. İyiki yaptirmisim dediler sonra dan. Bence sende öyle diyeceksin. Sonuçta vücuduna yabancı bir cisim girdi ve alışma sürecine ihtiyacn var. İnşallah sende " iyiki yaptirmisim "diyenlerden olursunİşte ben bekarım hatayı orda yaptım galiba acale ettim.Ve vücuduma ağır geliyor vicdani ağırlığı da var yaptırmadan önce böyle değildim ama bilmiyorum işte keşke bu kadar acele etmeseydim
Bir hafta oldu ama kendimi az da olsa tanıyorsam geçici bi pişmanlık değil gibi esas pişmanlığım acele etmiş olmam sanırım vücudum da psk kabul etmedi uyku düzenim her şeyim bozulduCanim kaç gün oldu Ameliyat olali ? Okuduğum binlerce mesaj arasında sen gibi pişmanlık duyanlar olmuştu ama bu pişmanlık lari genelde hep geçici oldu. İyiki yaptirmisim dediler sonra dan. Bence sende öyle diyeceksin. Sonuçta vücuduna yabancı bir cisim girdi ve alışma sürecine ihtiyacn var. İnşallah sende " iyiki yaptirmisim "diyenlerden olursun
Bak tatlım bence şu anda amaliyat acısıyla ve piskolojisiyle konuşuyorsun.eğer benimki kadarda yoksa bence iyi yapmışsın.allah aşkına öyle memesiz dahamı mutlu olacakdın ömrün onun bunun memesine bakmakla geçecekdi.pilaja gidince denize deyil başkalarının memelerine bakacakdın.birde nişanlın olacak evleneceksin hep kendini eksik ezik hissedecekdin bence.yaptırdığın için şanslısın.tam 20 yıl bekledim ben ve hiç yaptıramayanlarda var.bunları laf olsun diye söylemiyorum kendimden biliyorum.olsun çocuğun neden sorun olsunki daha bekarken olmayan meme bebekden sonramı olcak öyle diyenlerede inanma.emzirince sarkıyo sünüyo ne kadar büyüyecek. güle güle kullan tadını çıkarmaya bak.bir ablan olarak beni dinleBir hafta oldu ama kendimi az da olsa tanıyorsam geçici bi pişmanlık değil gibi esas pişmanlığım acele etmiş olmam sanırım vücudum da psk kabul etmedi uyku düzenim her şeyim bozuldu
Kesinlikle katılıyorum söyledik lerine elmascim.Bak tatlım bence şu anda amaliyat acısıyla ve piskolojisiyle konuşuyorsun.eğer benimki kadarda yoksa bence iyi yapmışsın.allah aşkına öyle memesiz dahamı mutlu olacakdın ömrün onun bunun memesine bakmakla geçecekdi.pilaja gidince denize deyil başkalarının memelerine bakacakdın.birde nişanlın olacak evleneceksin hep kendini eksik ezik hissedecekdin bence.yaptırdığın için şanslısın.tam 20 yıl bekledim ben ve hiç yaptıramayanlarda var.bunları laf olsun diye söylemiyorum kendimden biliyorum.olsun çocuğun neden sorun olsunki daha bekarken olmayan meme bebekden sonramı olcak öyle diyenlerede inanma.emzirince sarkıyo sünüyo ne kadar büyüyecek. güle güle kullan tadını çıkarmaya bak.bir ablan olarak beni dinle
Öpüyorum seni fatrekcimKesinlikle katılıyorum söyledik lerine elmascim.
Bilmiyorum cidden en ufak bir mutluluk hissetmiyorum yaptırdığımaBak tatlım bence şu anda amaliyat acısıyla ve piskolojisiyle konuşuyorsun.eğer benimki kadarda yoksa bence iyi yapmışsın.allah aşkına öyle memesiz dahamı mutlu olacakdın ömrün onun bunun memesine bakmakla geçecekdi.pilaja gidince denize deyil başkalarının memelerine bakacakdın.birde nişanlın olacak evleneceksin hep kendini eksik ezik hissedecekdin bence.yaptırdığın için şanslısın.tam 20 yıl bekledim ben ve hiç yaptıramayanlarda var.bunları laf olsun diye söylemiyorum kendimden biliyorum.olsun çocuğun neden sorun olsunki daha bekarken olmayan meme bebekden sonramı olcak öyle diyenlerede inanma.emzirince sarkıyo sünüyo ne kadar büyüyecek. güle güle kullan tadını çıkarmaya bak.bir ablan olarak beni dinle
Canım merhaba bende takip ediyordum seni. Benimde yakın zamanda ameliyatim. Ne kadar güzel bekarken halletmissin evlenene kadar ne iz kalır ne bişey. Söylersin olmadı eşine. Çok kötü yada çok büyük bir vicdanı sorumluluk değil bu. Sonuçta erkekleri de anlamak lazım. Emin ol evleneceğin kişide istemez tahta göğüslü biriyle birlikte olmayı. Biraz empati yapmak lazım. Benim esim çok çok istediği için ben ameliyat olmayı göze aldım. Biraz kendimi onun yerine koyunca ona da hak verdim.İlk zamanlar çok korktum ama sonunda onun mutlu olacağını görmek herseye değer. Sende böyle düşün. İşin dini boyutu da var tabi o konuda da sonuçta hiç yoksa eğer göğsün ve sen bundan çok rahatsız oluyorsan yaptirmanda bi sakinca yok.bende çok arastirdim o boyutunu ama evliler de eş istediği ve evliliği olumsuz etkilediği zaman caiz oluyormus. Ama bence verdiğin kararla mutlu ol.senin yerinde olmak isteyen ama maddi gücü olmadığı için kocasının asaglamalarini ve bıçak şeyi göze alan belki yüzlerce kadın var. Böyle düşün.Bir hafta oldu ama kendimi az da olsa tanıyorsam geçici bi pişmanlık değil gibi esas pişmanlığım acele etmiş olmam sanırım vücudum da psk kabul etmedi uyku düzenim her şeyim bozuldu
Teşekkür ederim beni anlamışsınız gerçekten Sanırım yapılan protez de benim için büyük baktığımda gözüme hiç doğal görünmüyo çirkin geliyo dini yönden evet huzursuz hissettim ama ileride evliliğim bundan olumsuz etkilenecek mi bilmiyoruz ki belki silikonlu birini istemicek onu şimdiden bilemeyiz.Ruh halim o kadar karışık ki şuan ama böyle çok rahatsızım tek bildiğim buCanım merhaba bende takip ediyordum seni. Benimde yakın zamanda ameliyatim. Ne kadar güzel bekarken halletmissin evlenene kadar ne iz kalır ne bişey. Söylersin olmadı eşine. Çok kötü yada çok büyük bir vicdanı sorumluluk değil bu. Sonuçta erkekleri de anlamak lazım. Emin ol evleneceğin kişide istemez tahta göğüslü biriyle birlikte olmayı. Biraz empati yapmak lazım. Benim esim çok çok istediği için ben ameliyat olmayı göze aldım. Biraz kendimi onun yerine koyunca ona da hak verdim.İlk zamanlar çok korktum ama sonunda onun mutlu olacağını görmek herseye değer. Sende böyle düşün. İşin dini boyutu da var tabi o konuda da sonuçta hiç yoksa eğer göğsün ve sen bundan çok rahatsız oluyorsan yaptirmanda bi sakinca yok.bende çok arastirdim o boyutunu ama evliler de eş istediği ve evliliği olumsuz etkilediği zaman caiz oluyormus. Ama bence verdiğin kararla mutlu ol.senin yerinde olmak isteyen ama maddi gücü olmadığı için kocasının asaglamalarini ve bıçak şeyi göze alan belki yüzlerce kadın var. Böyle düşün.
Hayır öyle düşünme. Şuan için gözün alismadigindan öyle duruyor.biraz zaman geçince alisacaksin ve belki küçük bile gelecek gözüne. Yasin kaç bilmiyorum ama 1 2 yıl sonra zaten onun varlığını bile unutacaksin. Vicdan azabı ni anlıyorum bende kendimle çok boguştum ama dedigim gibi biraz empati. Büyük ve dolgun bir göğüs Hayır diyecek bi erkek yoktur. He evli olursun göğüslerin küçüktür esin büyüttür istemez.bunun sebebi sana bisey olacak yada sen kendini ezik hissetme onun karşısında yada en son ihtimal kıskançlık yuzundendir. Bu sebeplerle istemez. Maddiyat apayri bişey tabi. Diğer türlü sen yaptırmissin kurtulmussun oh ne güzel. Mutlu ol kendinle. Sahip olduğun şeyin ne kadar önemli bişey olduğunu evlendikten sonra anlayacaksınTeşekkür ederim beni anlamışsınız gerçekten Sanırım yapılan protez de benim için büyük baktığımda gözüme hiç doğal görünmüyo çirkin geliyo dini yönden evet huzursuz hissettim ama ileride evliliğim bundan olumsuz etkilenecek mi bilmiyoruz ki belki silikonlu birini istemicek onu şimdiden bilemeyiz.Ruh halim o kadar karışık ki şuan ama böyle çok rahatsızım tek bildiğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?