Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hangi markaydi silikonunuz. Doktor kimdi bi de??

Hangi markaydi silikonunuz. Doktor kimdi bi de??

Merhaba arkadaşlar meme dikleştirme+silikon ameliyatı olalı 38 gün oldu, ilk haftalar göğüs uçlarımı hissediyordum hatta normalden fazla hissediyordum, sürekli içim gıdıklanıp duruyordu, bir haftadır hiç hissetmediğimi farkettim, şu anda ikisini de hissetmiyorum. Meme başı kesisiyle olmuştum, bu hissizlik geçer mi?

Bende aynı şeyi merak ediyorum. Ameliyattan çıktığım andan beri hiçbir değişiklik olmadı. Göğüs ucum dahil aşağısını hissetmiyorum. Çok rahatsız ediyor bu durum beni. Daha önce yaşayan var mı? Geçen yada kalıcı his kaybı yaşayan?

Siz ameliyat olalı ne kadar oldu? Memebaşım (kahverengi olan yer) eski boyutunda değil daha büyük, ürperdiğimde eskisi gibi büzüşmüyor, memebaşım aşağıya bakıyor. Haa şu da gerçek bir günü bir gününe benzemiyor, bilsemki düzelecek hiç sorun etmem. Bol şeyler giymekten nefret ettim, eski bol bolenli destekli sütyenlerimle duruşunu özlüyorum

Sevgili arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.memenin biri aşşağıda biri yukarıda duruyor diye paylaşmışdım.dün doktora gidip gösterdim aynen şunları söyledi.sol memede doku vardı sağda yokdu bu yüzden doku olmayan meme aşşağı düşmüş dedi.düzelmezmi dedim sanmıyorum dedi.söyledikleri bana hiç mantıklı gelmiyor çünkü eski resimlerdede göründüğü gibi doku ikisindede yokdu olsada bukadarmı fark eder resmen biri aşşağıda biri yukarda duruyor.kızlar bir bilginiz varmı böyle birşey olabilirmi gerçekden.arzum sence

Şuan istediğim gibi çok teşekkür ederim canım sagol darısı senin başına inşAllah ben 7,5 ödedim arkadasım vardı tanıdık 325cc high profl takıldı kas altı..bencede bi doktora bağlı kalma başka doktorlarlada görüş derim.

evet ilk başlarda göğüs çok hassas olduğu için acı oldu ama dediğim gibi bu silikondan değil süt dolması meme ucu hassasiyeti gibi bir acı. Doğumdan sonra ben de bir süre yüz üstü yatamadım hem göğüs ucu yarasından hem sezeryan acısından ama sonra hepsi geçti. Hala emziriyorum bebeğim 11 aylık ve memeyi çekiştirip durduğu halde hiç bir acı olmuyor. Yalnız şekil olarak bozuldu ve değiştirmek farz oldu benim için :)

Meme başı kesisi demişsiniz ama aşşagıya doğru inen bir kesi varmıydı? Yani ters t yada lolipop şeklinde kesi ilemi oldunuz sadece meme ucundan yapılan kesi ilemi?

İlk defa duyuyorum böyle bir sebep..

Benim de biri aşağıda biri yukarıdaydı sonradan eşitlendi. Öyle bir sebep çok saçma olmuş.

68 gün olmuş ameliyatı olalı. Ama üşüdüğümde falan büzüşüyo. Sadece şöyle diyim üstteki deride his yok. Bi yere değince sanki südyenin üstünden değiyomuş gibi oluyorum. Göğüs ucumda da his yok. Dokunulduğunda hissetmiyorum.

Canım ne yaptın memnun kaldın mı Fatih Uygur dan biraz bahsedersen sevinirim

Canım merhaba. Bende fatih uygur a 12 ekim de ameliyat olacağım süreçten biraz bahseder misin.
Fatih beye eleşrieim olamaz çok iyi bir doktor haatanın iateklerine arzularına önem veren bir doktor. Benim ameliyat sürecim herkesten farklı refakatçim yoktu hastanede ve tek yaşadığım için evde de bana kimse refakat etmedi. Ama ucuz aylattım o günleri çekmeseydim şuan mutsuzdum

Meme başı kesisi demişsiniz ama aşşagıya doğru inen bir kesi varmıydı? Yani ters t yada lolipop şeklinde kesi ilemi oldunuz sadece meme ucundan yapılan kesi ilemi?
Lolipop gibi, aerolanın çevresi ve alt tarafındada dikey kesi var, çünkü dikey kesiyle toplama (dikleştirme) yaptı (emzirmekten sönmüş balon gibi olup sarkmıştı , memebaşındanda silikonu koymuş (390 cc yuvarlak mentor), ilk zamanlar hissediyordum hele ilk iki hafta sanki emzirmeden önce göğüs sütle dolup sızlar gibi olur ya sürekli o şekilde hissettim, meme başım hep çıkıktı, kıyafetten belli oluyordu, meme başı halen çıkık ama eskisi gibi kıyafetten çok belli olmuyor ama üşüdüğüm, ürperdiğim zaman aerola tepki vermiyor, normalde büzüşmesi lazımdı ( 38 gün az bir süre deyin nolurrr inşallah geçer, sanki bana ait değilmiş gibi :'((

Arkadaşlar resim yukledim bakabilirmisiniz özellikle 330 cc kas altı damla taktiranlar karşılaştırmak için bakarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…