Hangi markaydi silikonunuz. Doktor kimdi bi de??Evet oyle bir dusuncem olustu. Okdr para odemisken keske tabii ki daha buyugunu isteseydim. Ben goze batmasin aman dedim derli toplu ama dolgun dedim aynen de oyle oldu. Ama sonuc okdr guzel ve dogal ki bunun daha buyugunu istiyorum :) dogal silikon mu olur derseniz valla oluyormus.
Evet oyle bir dusuncem olustu. Okdr para odemisken keske tabii ki daha buyugunu isteseydim. Ben goze batmasin aman dedim derli toplu ama dolgun dedim aynen de oyle oldu. Ama sonuc okdr guzel ve dogal ki bunun daha buyugunu istiyorum :) dogal silikon mu olur derseniz valla oluyormus.
Hangi markaydi silikonunuz. Doktor kimdi bi de??
Bende aynı şeyi merak ediyorum. Ameliyattan çıktığım andan beri hiçbir değişiklik olmadı. Göğüs ucum dahil aşağısını hissetmiyorum. Çok rahatsız ediyor bu durum beni. Daha önce yaşayan var mı? Geçen yada kalıcı his kaybı yaşayan?Merhaba arkadaşlar meme dikleştirme+silikon ameliyatı olalı 38 gün oldu, ilk haftalar göğüs uçlarımı hissediyordum hatta normalden fazla hissediyordum, sürekli içim gıdıklanıp duruyordu, bir haftadır hiç hissetmediğimi farkettim, şu anda ikisini de hissetmiyorum. Meme başı kesisiyle olmuştum, bu hissizlik geçer mi?
Bende aynı şeyi merak ediyorum. Ameliyattan çıktığım andan beri hiçbir değişiklik olmadı. Göğüs ucum dahil aşağısını hissetmiyorum. Çok rahatsız ediyor bu durum beni. Daha önce yaşayan var mı? Geçen yada kalıcı his kaybı yaşayan?
Kac beden kullaniyordun daha onceden birde kas altimi ustumu yaptirdin bende ekim basi gibi erdem guvenle gorusmeye gidicem
Canim cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur detaylarini yazarmisin peki ne kadar odedin kas altimi ustumu damlami :) bende erdem guvenle gorustum ekim basinda ona gidicem ama cok kararsizim acikcasi korkuyorumda hemen bir doktora takilip kalmak istemiyorum
evet ilk başlarda göğüs çok hassas olduğu için acı oldu ama dediğim gibi bu silikondan değil süt dolması meme ucu hassasiyeti gibi bir acı. Doğumdan sonra ben de bir süre yüz üstü yatamadım hem göğüs ucu yarasından hem sezeryan acısından ama sonra hepsi geçti. Hala emziriyorum bebeğim 11 aylık ve memeyi çekiştirip durduğu halde hiç bir acı olmuyor. Yalnız şekil olarak bozuldu ve değiştirmek farz oldu benim için :)O kadar cok icimi rahatlattiniz ki anlatamam cok tesekkur ederim silikom taktirdiktan sonra hamile kalan kimseyle konusamamistim huzursuzdum cok tesekkur ederim peki cok fazla agri hissettiniz mi silikon taktirmamis arkadaslarim bile sütle beraber meme sisince dokunamiyorum üstüne yatamiyorum diyordu ben bir dr silikonla sisirince nasil bir agri cekecegim merak ediyordum dogrusu
Meme başı kesisi demişsiniz ama aşşagıya doğru inen bir kesi varmıydı? Yani ters t yada lolipop şeklinde kesi ilemi oldunuz sadece meme ucundan yapılan kesi ilemi?Merhaba arkadaşlar meme dikleştirme+silikon ameliyatı olalı 38 gün oldu, ilk haftalar göğüs uçlarımı hissediyordum hatta normalden fazla hissediyordum, sürekli içim gıdıklanıp duruyordu, bir haftadır hiç hissetmediğimi farkettim, şu anda ikisini de hissetmiyorum. Meme başı kesisiyle olmuştum, bu hissizlik geçer mi?
İlk defa duyuyorum böyle bir sebep..Sevgili arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.memenin biri aşşağıda biri yukarıda duruyor diye paylaşmışdım.dün doktora gidip gösterdim aynen şunları söyledi.sol memede doku vardı sağda yokdu bu yüzden doku olmayan meme aşşağı düşmüş dedi.düzelmezmi dedim sanmıyorum dedi.söyledikleri bana hiç mantıklı gelmiyor çünkü eski resimlerdede göründüğü gibi doku ikisindede yokdu olsada bukadarmı fark eder resmen biri aşşağıda biri yukarda duruyor.kızlar bir bilginiz varmı böyle birşey olabilirmi gerçekden.arzum sence
Benim de biri aşağıda biri yukarıdaydı sonradan eşitlendi. Öyle bir sebep çok saçma olmuş.Sevgili arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum.memenin biri aşşağıda biri yukarıda duruyor diye paylaşmışdım.dün doktora gidip gösterdim aynen şunları söyledi.sol memede doku vardı sağda yokdu bu yüzden doku olmayan meme aşşağı düşmüş dedi.düzelmezmi dedim sanmıyorum dedi.söyledikleri bana hiç mantıklı gelmiyor çünkü eski resimlerdede göründüğü gibi doku ikisindede yokdu olsada bukadarmı fark eder resmen biri aşşağıda biri yukarda duruyor.kızlar bir bilginiz varmı böyle birşey olabilirmi gerçekden.arzum sence
Ayyy inş benimde eşitlenir çok kafaya takıyorum 4 ay oldu yukarıda duran daha toplu ve sert aşşağıda duran daha yumuşak ve yayvanBenim de biri aşağıda biri yukarıdaydı sonradan eşitlendi. Öyle bir sebep çok saçma olmuş.
68 gün olmuş ameliyatı olalı. Ama üşüdüğümde falan büzüşüyo. Sadece şöyle diyim üstteki deride his yok. Bi yere değince sanki südyenin üstünden değiyomuş gibi oluyorum. Göğüs ucumda da his yok. Dokunulduğunda hissetmiyorum.Siz ameliyat olalı ne kadar oldu? Memebaşım (kahverengi olan yer) eski boyutunda değil daha büyük, ürperdiğimde eskisi gibi büzüşmüyor, memebaşım aşağıya bakıyor. Haa şu da gerçek bir günü bir gününe benzemiyor, bilsemki düzelecek hiç sorun etmem. Bol şeyler giymekten nefret ettim, eski bol bolenli destekli sütyenlerimle duruşunu özlüyorum
Canım ne yaptın memnun kaldın mı Fatih Uygur dan biraz bahsedersen sevinirimMerhaba canım. Bende sendenim izmir se önce ebru durmus a gittim konuştum ama beni tatmin etmedi. 9 bin lira dedi ve hemen haftaya silikon fiyatları artacak çabuk karar ver dedi. Bu bana itici geldi. Zaten aklımda Fatih uygur vardı ameliyatı ona olmayı düşünüyorum. Pazartesi ye randevum var. Bakalım yarın ola Hayrola
Fatih beye eleşrieim olamaz çok iyi bir doktor haatanın iateklerine arzularına önem veren bir doktor. Benim ameliyat sürecim herkesten farklı refakatçim yoktu hastanede ve tek yaşadığım için evde de bana kimse refakat etmedi. Ama ucuz aylattım o günleri çekmeseydim şuan mutsuzdumCanım merhaba. Bende fatih uygur a 12 ekim de ameliyat olacağım süreçten biraz bahseder misin.
Lolipop gibi, aerolanın çevresi ve alt tarafındada dikey kesi var, çünkü dikey kesiyle toplama (dikleştirme) yaptı (emzirmekten sönmüş balon gibi olup sarkmıştıMeme başı kesisi demişsiniz ama aşşagıya doğru inen bir kesi varmıydı? Yani ters t yada lolipop şeklinde kesi ilemi oldunuz sadece meme ucundan yapılan kesi ilemi?
Fotoğrafında bir sorun var sanırım..[/QUOTEmrb fotoğraf yükledim bakarmısınız ayarı yapabildimmi bilmiyorum herkes goruyormu. Eğer öyleyse düzelteyim ayarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?