Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

15 ağustosta oldum ben, üşüdüğümde büzüşmemesi normal mi acaba?

Birileri yardimci olur düsüncesiyle üye oldum, buraya yazdim ve fotograf ekledim.. Ama sanki cok aktif degil gibime geldi Cok fazla soru isareti var kafamda oku oku bilgilenmeye calistim ama birileriyle konusup tecrübelerinden faydalanmak cok güzel olurdu. Hala beklemekteyim

Aaa çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum senin için. Gerçekten ucuz atlatmisin. Ailen falan yok muydu destek olacak. YAda bi akraba falan. Tek başıma olsam hayatta kalkisamazdim böyle bişeye. Süper cesaret sende ki. Ben Doktorla bir kere görüştüm hemen ameliyat tarihi aldım zaten. Ama isteklerim var tabi. KonusmaM kafamda ki soru işaretlerine yanıt bulmam lazım. Artık ameliyat gününe kaldı.

Yardımcı olmak isterdim ama benim daha yeni, daha tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olur.

Herkesin tecrübesinden faydalanmak isterim, eski yeni farketmez :) Sana ne kadar oldu ve kac cc taktirdin? Öncesinde meme dokun varmiydi?
Mrb ben istanbulda esteword de dr volkan serdar ortakçı ya ameliyat oldum 330 cc damla protez takıldı şimdilik memnunum ama 3 hafta oldu fazla tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Mrb ben istanbulda esteword de dr volkan serdar ortakçı ya ameliyat oldum 330 cc damla protez takıldı şimdilik memnunum ama 3 hafta oldu fazla tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

Peki Damla protezi senmi istedin dr mu önerdi? Ayrica büyüklügü nasil? Ben en az 350cc düsünüyorum hani yaptirmisken büyük ve güzel olsun düsüncesindeyim ama emin olamiyorum :)

Dr önerdi benim dokum yok dönecek kadar azdı bide çok büyük dursun istemedin sizin suanki ölçünüz ne ,tabi yaptirdiginiza değsin zor bir karar ne istediğinizi dr a anlatin birlikte karar verin

Dr önerdi benim dokum yok dönecek kadar azdı bide çok büyük dursun istemedin sizin suanki ölçünüz ne ,tabi yaptirdiginiza değsin zor bir karar ne istediğinizi dr a anlatin birlikte karar verin

Benim doku yeterliligim var ve kas üstü mümkün. Tek derdim ortasinin baya ayrik olmasi ve görüstügüm dr'lardan biri tam olarak birbirine yaklasmaz uclari yine disariya bakar dedi. kafam baya karisti yani

Iyi aksamlar kizlar, benim sorunum meme aramin cok ayrik olmasi ve memelerimin sekilsiz olmasi. Acaba aranizda ayni seyden sikayetci olup ameliyattan sonra memnun kalan varmi? yada ayrik gögüsler ameliyattan sonra cidden birlesmiyomu?

Evet normal herşey yolunda görünüyo canım biraz sabır herşey yoluna giriyor zamanla.resim yüklerseniz bakalım
Aslında foto yüklemek istiyorum ama baktıkça bile canım sıkılıyor, biri kötü bir şey söyler diye korkuyorum, bu aralar zaten canım sıkkın ama bir ara karşıdan çektirip koyarım

Iyi aksamlar kizlar, benim sorunum meme aramin cok ayrik olmasi ve memelerimin sekilsiz olmasi. Acaba aranizda ayni seyden sikayetci olup ameliyattan sonra memnun kalan varmi? yada ayrik gögüsler ameliyattan sonra cidden birlesmiyomu?
Benim de arası çok açık ve şekilsiz, daha yeni, düzelir diye umut ediyorum, bir de biraz daha küçülsün diye dua ediyorum.

Zaman geçtikçe ödemler bir müddet artar. Bu yüzden göğüste hissizliği daha çok hissedebilirsin. Gögüs uçlarında gergin ve şiştir. Zamanla normale dönecektir inşallah. Toparlama ameliyatında fazla deride alındığı için ödem fazla olur. Bir seneyi bulur tam şeklini alması. Risk var ama inşallah his geri gelir. Sabırlı olup beklemekten başka çare Yok

Arkadaşlar resim yukledim bakabilirmisiniz özellikle 330 cc kas altı damla taktiranlar karşılaştırmak için bakarmısınız
Albüm ayarını izlediklerim yaptıysanız eger sadece izledikleriniz görür. Beni izliyorsunuz ,bir bakayım görebiliyormuyum

Merhaba,doktorlarla görüşme yaptınızmı? Ne dediler,ne önerdiler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…