- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- 158
68 gün olmuş ameliyatı olalı. Ama üşüdüğümde falan büzüşüyo. Sadece şöyle diyim üstteki deride his yok. Bi yere değince sanki südyenin üstünden değiyomuş gibi oluyorum. Göğüs ucumda da his yok. Dokunulduğunda hissetmiyorum.
Merhaba kizlar, bende artik karar verdim ve ISTANBUL'da ameliyat olmak istiyorum :) Buralarda cok yeniyim.. Baya mesaj okudum ve bilgi edinmeye calistim. Suan DOKTOR arayisindayim. Siz nerde yaptirdiniz? Iyi veya kötü tüm yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkürler!
Aaa çok geçmiş olsun. Çok zor bi durum senin için. Gerçekten ucuz atlatmisin. Ailen falan yok muydu destek olacak. YAda bi akraba falan. Tek başıma olsam hayatta kalkisamazdim böyle bişeye. Süper cesaret sende ki. Ben Doktorla bir kere görüştüm hemen ameliyat tarihi aldım zaten. Ama isteklerim var tabi. KonusmaM kafamda ki soru işaretlerine yanıt bulmam lazım. Artık ameliyat gününe kaldı.Fatih beye eleşrieim olamaz çok iyi bir doktor haatanın iateklerine arzularına önem veren bir doktor. Benim ameliyat sürecim herkesten farklı refakatçim yoktu hastanede ve tek yaşadığım için evde de bana kimse refakat etmedi. Ama ucuz aylattım o günleri çekmeseydim şuan mutsuzdum
Canım ben görüşmeye gittiğim gün zaten ameliyat tarihi aldım. 12 ekim de ameliyatim inşallah gün sayıyorum anlayacaginCanım ne yaptın memnun kaldın mı Fatih Uygur dan biraz bahsedersen sevinirim
Yardımcı olmak isterdim ama benim daha yeni, daha tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olur.Birileri yardimci olur düsüncesiyle üye oldum, buraya yazdim ve fotograf ekledim.. Ama sanki cok aktif degil gibime geldiCok fazla soru isareti var kafamda oku oku bilgilenmeye calistim ama birileriyle konusup tecrübelerinden faydalanmak cok güzel olurdu. Hala beklemekteyim
Yardımcı olmak isterdim ama benim daha yeni, daha tecrübeli arkadaşlar daha çok yardımcı olur.
Mrb ben istanbulda esteword de dr volkan serdar ortakçı ya ameliyat oldum 330 cc damla protez takıldı şimdilik memnunum ama 3 hafta oldu fazla tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurumHerkesin tecrübesinden faydalanmak isterim, eski yeni farketmez :) Sana ne kadar oldu ve kac cc taktirdin? Öncesinde meme dokun varmiydi?
Evet normal herşey yolunda görünüyo canım biraz sabır herşey yoluna giriyor zamanla.resim yüklerseniz bakalım15 ağustosta oldum ben, üşüdüğümde büzüşmemesi normal mi acaba?
Mrb ben istanbulda esteword de dr volkan serdar ortakçı ya ameliyat oldum 330 cc damla protez takıldı şimdilik memnunum ama 3 hafta oldu fazla tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla yardımcı olurum
Peki Damla protezi senmi istedin dr mu önerdi? Ayrica büyüklügü nasil? Ben en az 350cc düsünüyorum hani yaptirmisken büyük ve güzel olsun düsüncesindeyim ama emin olamiyorum :)
Dr önerdi benim dokum yok dönecek kadar azdı bide çok büyük dursun istemedin sizin suanki ölçünüz ne ,tabi yaptirdiginiza değsin zor bir karar ne istediğinizi dr a anlatin birlikte karar verin
Aslında foto yüklemek istiyorum ama baktıkça bile canım sıkılıyor, biri kötü bir şey söyler diye korkuyorum, bu aralar zaten canım sıkkın ama bir ara karşıdan çektirip koyarımEvet normal herşey yolunda görünüyo canım biraz sabır herşey yoluna giriyor zamanla.resim yüklerseniz bakalım
Benim de arası çok açık ve şekilsiz, daha yeni, düzelir diye umut ediyorum, bir de biraz daha küçülsün diye dua ediyorum.Iyi aksamlar kizlar, benim sorunum meme aramin cok ayrik olmasi ve memelerimin sekilsiz olmasi. Acaba aranizda ayni seyden sikayetci olup ameliyattan sonra memnun kalan varmi? yada ayrik gögüsler ameliyattan sonra cidden birlesmiyomu?
Ameliyattan önce nasildi acaba? ben daha ameliyat olmadim olduktan sonra arasi ayrik olsun istemiyorumBenim de arası çok açık ve şekilsiz, daha yeni, düzelir diye umut ediyorum, bir de biraz daha küçülsün diye dua ediyorum.
Ameliyattan önce de birleşik değildi ama bu kadar da açık değildi, sütyenle birleşiyordu memeler yumuş yumuş oluncaAmeliyattan önce nasildi acaba? ben daha ameliyat olmadim olduktan sonra arasi ayrik olsun istemiyorum
Zaman geçtikçe ödemler bir müddet artar. Bu yüzden göğüste hissizliği daha çok hissedebilirsin. Gögüs uçlarında gergin ve şiştir. Zamanla normale dönecektir inşallah. Toparlama ameliyatında fazla deride alındığı için ödem fazla olur. Bir seneyi bulur tam şeklini alması. Risk var ama inşallah his geri gelir. Sabırlı olup beklemekten başka çare YokLolipop gibi, aerolanın çevresi ve alt tarafındada dikey kesi var, çünkü dikey kesiyle toplama (dikleştirme) yaptı (emzirmekten sönmüş balon gibi olup sarkmıştı, memebaşındanda silikonu koymuş (390 cc yuvarlak mentor), ilk zamanlar hissediyordum hele ilk iki hafta sanki emzirmeden önce göğüs sütle dolup sızlar gibi olur ya sürekli o şekilde hissettim, meme başım hep çıkıktı, kıyafetten belli oluyordu, meme başı halen çıkık ama eskisi gibi kıyafetten çok belli olmuyor ama üşüdüğüm, ürperdiğim zaman aerola tepki vermiyor, normalde büzüşmesi lazımdı ( 38 gün az bir süre deyin nolurrr inşallah geçer, sanki bana ait değilmiş gibi :'((
Albüm ayarını izlediklerim yaptıysanız eger sadece izledikleriniz görür. Beni izliyorsunuz ,bir bakayım görebiliyormuyumArkadaşlar resim yukledim bakabilirmisiniz özellikle 330 cc kas altı damla taktiranlar karşılaştırmak için bakarmısınız
Merhaba,doktorlarla görüşme yaptınızmı? Ne dediler,ne önerdiler?Iyi aksamlar kizlar, benim sorunum meme aramin cok ayrik olmasi ve memelerimin sekilsiz olmasi. Acaba aranizda ayni seyden sikayetci olup ameliyattan sonra memnun kalan varmi? yada ayrik gögüsler ameliyattan sonra cidden birlesmiyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?