Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yapıyorum canım. ama arada. yapınca yumuşuyor biraz ama silikon yastık kıvamında
Bende ihmal ediyorum masajları ama cok büyük etkenmiş şeklinin oturmasında ve ödemlerin gitmesinde. Memebasının adagı bakmasını doktoruna danıs istersen cok bir fikrim yok burda bazı arkadaslardan da duymustum bunu. Benim sol meme basım diğerine göre yukarda hala bende ona takıyorum ama inan ne memeler gördüm bu ne kasap mı ameliyat etmiş dediğim ve aylar sonra o memelerin şahane oldugunu gördüğüm o yüzden gönlüm rahat. :) 6 ay sonra gercekten oturuyor tam şekli

:) çok teşekkürler.. inşallah 2 ay sonra çook mutlu olurum. hepimiz oluruz. sonuçta az çekmedik maddi manevi.

Arkadaşlar yarın sabah ameliyat im var. Ve ben hâlâ inanamıyorum. İçimi bi korku kapladi ya pişman olursam diye. Bide eşim ve ablam haricinde herkesten gizli yaptıracak olmanın vermiş olduğu bu tedirginlik var. Benim için dua edin de sorunsuz geçsin şu ameliyat ve sonrası . İnşallah yarın ameliyat tan çıkmak nasip olursa tekrar yazacağım buraya

İnsallh herşey yolunda gider cnmm.bende ilk günler cokk ama cokk pişman olanlardanım .şimdi 2ayligim ve sanki hiç ameliyat olmamış ve gibiyim.hersey normale döndü.insallh hiç kimse sıkıntı yaşamadan atlatr bu süreci.hele de bizim gibi hiç dokusu olmayanların başka çaresi yok,bu ameliyat olmali

Canımsin. Allah razı olsun. İnşallah bende hayırlısıyla olur kurtulurum şu goruntumden. Dediğin gibi başka çarem yok ameliyat olmaktan başka.

Insallah hersey yolunda gider. Herşey gönlunce olur cnm. Bizim durumumuzda olmayanlar bizi anlamz . Anlayamaz. Hic de tedirgin olma. Rabbim yardımcımiz olsun. Bu ameliyat bizim de hakkimiz..saglikla kal. Guzel ve saglikli memislerle bekliyoruz seni...

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi bizi ancak bizim durumumuz da olanlar anlar

Canımm herşey çok güzel olacak uzun zamandır bekledigin an bu. Tedirgin olmanı gerektirecek hiç bir şey yok .. dualarım seninle bir an önce cık güzel memelerin fotograflarını yolla bize :)

Canımm herşey çok güzel olacak uzun zamandır bekledigin an bu. Tedirgin olmanı gerektirecek hiç bir şey yok .. dualarım seninle bir an önce cık güzel memelerin fotograflarını yolla bize :)
Ayyyy inşallah cankusum inşallah :) Allah razı olsun .. yeni goruntumu paylaşmak için bende sabırsızlanıyorum :)

Merhaba, ben de bir an evvel yaptırmak isteyenlerdenim. Doğum ve emzirmeden sonra göğüslerim ciddi şekilde küçüldü. Allahtan sarkma, bozulma vs olmadığı için sadece silikonla büyütmenin yeterli olacağını öğrendim. Ankara'da ameliyat yaptırıp çoooook memnun kalanlardan ricam doktor adı vermeleri. Ben Ufuk hastahanesinde başar kaya ile Volkan tayfur arasında kaldım. Önerilerinizi bekliyorum.teşekkürler

merak etdiyim şey hani sut verirken sonradan sorun olmaz mi ki ?

4 ya fettah
4 ya allah
1 ya semken
1 ya ehken
İkna için bunları oku sürekli :)))

Ayyyy inşallah cankusum inşallah :) Allah razı olsun .. yeni goruntumu paylaşmak için bende sabırsızlanıyorum :)

bugun ameliyattasın belki de cıktın.. HErsey gonlunc eolasun guzelcim. Sen bu ameliyatı hakettin. hersey iyi olacak. guzel haberlerini bekliyoruz.

Emma silikonları cıkarttırmanın nedeni buyuklugune mi alısamaman yoksa sana sunni mi gelmesi dokundugunda. biraz acar mısın hislerini. Ben dogal gogsumu hiç benimseyemedim sanki çirkin bir protez ile dolasıom gibi sanki bana ait degil gibi. Diyorum ki ameliyat olunce en fazla hissedecegim bu olcak:) Benim gibi hisseden yoktur herhalde :) protes takmadan protezli hissetmek... :) psikolojiye gel :)

Canlarim oldum ameliyat imi hamdolsun. Şuan iyiyim. Doktor kaç cc taktı hiç bilmiyorum daha konuşmadık . Ben narkozdan uyanmadan gelmiş gitmiş bir kere. Kendimi iyi hissettiğimde resim atarim inşallah. Şuan yatıyor um ve bandajliyim kendim bile görmedim henüz :)

Çokkk geçmiş olsun tatlım acele mesaj yazdığına göre iyisin demekki.ben o halimi düşünüyorumda vayyyy vayyyy

Evet canım şükür şuan iyiyim. Hiç bir sıkıntım yok.kollarim da fena değil. En azından telefon umu rahatça kullanabiliyor um

bugun ameliyattasın belki de cıktın.. HErsey gonlunc eolasun guzelcim. Sen bu ameliyatı hakettin. hersey iyi olacak. guzel haberlerini bekliyoruz.
Oldum ve çıktım canım :) inşallah sana en kısa zamanda nasip olur.tum kalbimle diliyorum bunu ve isteyen herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…