Bende ihmal ediyorum masajları ama cok büyük etkenmiş şeklinin oturmasında ve ödemlerin gitmesinde. Memebasının adagı bakmasını doktoruna danıs istersen cok bir fikrim yok burda bazı arkadaslardan da duymustum bunu. Benim sol meme basım diğerine göre yukarda hala bende ona takıyorum ama inan ne memeler gördüm bu ne kasap mı ameliyat etmiş dediğim ve aylar sonra o memelerin şahane oldugunu gördüğüm o yüzden gönlüm rahat. :) 6 ay sonra gercekten oturuyor tam şekliyapıyorum canım. ama arada. yapınca yumuşuyor biraz ama silikon yastık kıvamında
:) çok teşekkürler.. inşallah 2 ay sonra çook mutlu olurum. hepimiz oluruz. sonuçta az çekmedik maddi manevi.Bende ihmal ediyorum masajları ama cok büyük etkenmiş şeklinin oturmasında ve ödemlerin gitmesinde. Memebasının adagı bakmasını doktoruna danıs istersen cok bir fikrim yok burda bazı arkadaslardan da duymustum bunu. Benim sol meme basım diğerine göre yukarda hala bende ona takıyorum ama inan ne memeler gördüm bu ne kasap mı ameliyat etmiş dediğim ve aylar sonra o memelerin şahane oldugunu gördüğüm o yüzden gönlüm rahat. :) 6 ay sonra gercekten oturuyor tam şekli
Gercekten öyle. İnşallah herkes cok mutlu olur en kötü revizyon denen bir şey var bir anormallik olması durumunda:) çok teşekkürler.. inşallah 2 ay sonra çook mutlu olurum. hepimiz oluruz. sonuçta az çekmedik maddi manevi.
İnsallh herşey yolunda gider cnmm.bende ilk günler cokk ama cokk pişman olanlardanım .şimdi 2ayligim ve sanki hiç ameliyat olmamış ve gibiyim.hersey normale döndü.insallh hiç kimse sıkıntı yaşamadan atlatr bu süreci.hele de bizim gibi hiç dokusu olmayanların başka çaresi yok,bu ameliyat olmaliArkadaşlar yarın sabah ameliyat im var. Ve ben hâlâ inanamıyorum. İçimi bi korku kapladi ya pişman olursam diye. Bide eşim ve ablam haricinde herkesten gizli yaptıracak olmanın vermiş olduğu bu tedirginlik var. Benim için dua edin de sorunsuz geçsin şu ameliyat ve sonrası . İnşallah yarın ameliyat tan çıkmak nasip olursa tekrar yazacağım buraya
Canımsin. Allah razı olsun. İnşallah bende hayırlısıyla olur kurtulurum şu goruntumden. Dediğin gibi başka çarem yok ameliyat olmaktan başka.İnsallh herşey yolunda gider cnmm.bende ilk günler cokk ama cokk pişman olanlardanım .şimdi 2ayligim ve sanki hiç ameliyat olmamış ve gibiyim.hersey normale döndü.insallh hiç kimse sıkıntı yaşamadan atlatr bu süreci.hele de bizim gibi hiç dokusu olmayanların başka çaresi yok,bu ameliyat olmali
Insallah hersey yolunda gider. Herşey gönlunce olur cnm. Bizim durumumuzda olmayanlar bizi anlamz . Anlayamaz. Hic de tedirgin olma. Rabbim yardımcımiz olsun. Bu ameliyat bizim de hakkimiz..saglikla kal. Guzel ve saglikli memislerle bekliyoruz seni...Arkadaşlar yarın sabah ameliyat im var. Ve ben hâlâ inanamıyorum. İçimi bi korku kapladi ya pişman olursam diye. Bide eşim ve ablam haricinde herkesten gizli yaptıracak olmanın vermiş olduğu bu tedirginlik var. Benim için dua edin de sorunsuz geçsin şu ameliyat ve sonrası . İnşallah yarın ameliyat tan çıkmak nasip olursa tekrar yazacağım buraya
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Evet dediğin gibi bizi ancak bizim durumumuz da olanlar anlarInsallah hersey yolunda gider. Herşey gönlunce olur cnm. Bizim durumumuzda olmayanlar bizi anlamz . Anlayamaz. Hic de tedirgin olma. Rabbim yardımcımiz olsun. Bu ameliyat bizim de hakkimiz..saglikla kal. Guzel ve saglikli memislerle bekliyoruz seni...
Canımm herşey çok güzel olacak uzun zamandır bekledigin an bu. Tedirgin olmanı gerektirecek hiç bir şey yok .. dualarım seninle bir an önce cık güzel memelerin fotograflarını yolla bize :)Arkadaşlar yarın sabah ameliyat im var. Ve ben hâlâ inanamıyorum. İçimi bi korku kapladi ya pişman olursam diye. Bide eşim ve ablam haricinde herkesten gizli yaptıracak olmanın vermiş olduğu bu tedirginlik var. Benim için dua edin de sorunsuz geçsin şu ameliyat ve sonrası . İnşallah yarın ameliyat tan çıkmak nasip olursa tekrar yazacağım buraya
Ayyyy inşallah cankusum inşallah :) Allah razı olsun .. yeni goruntumu paylaşmak için bende sabırsızlanıyorum :)Canımm herşey çok güzel olacak uzun zamandır bekledigin an bu. Tedirgin olmanı gerektirecek hiç bir şey yok .. dualarım seninle bir an önce cık güzel memelerin fotograflarını yolla bize :)
merak etdiyim şey hani sut verirken sonradan sorun olmaz mi ki ?Bende istiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcamÜstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:
4 ya fettahBende istiyorum ama daha öncede konu açmıştım annem sıcak bakmıyodu konuya. Eninde sonunda bir gün dedim ben ameliyat olmak istiyorum, göğüslerimi büyütcem. Kızdı ihtiyacın mı var kilo al hamile kalınca büyür falan dedi. Bende beklemek istemiyorum dedim.Hararetli bi şekılde tartıştık. En son iyi napıyosan yap dedi kzıdı gitti yatmaya.ertesi gün 5 karış surat la dolaştı. Biraz konuşmadı bende konuyu açmadım bir daha . Araya da yaz girince erteledim eylül ekim gibi tekrar açıcam konuyu . Çok istiyorum yaa napıcamÜstelik maddi durumum özele el vermediğinden Devlet hastanesi yada araştırma hastanesinde olcam. Kızlar dua edin annemi ikna edeyimde bitsin bu iş hayırlısıyla :97:
Ayyyy inşallah cankusum inşallah :) Allah razı olsun .. yeni goruntumu paylaşmak için bende sabırsızlanıyorum :)
Emma silikonları cıkarttırmanın nedeni buyuklugune mi alısamaman yoksa sana sunni mi gelmesi dokundugunda. biraz acar mısın hislerini. Ben dogal gogsumu hiç benimseyemedim sanki çirkin bir protez ile dolasıom gibi sanki bana ait degil gibi. Diyorum ki ameliyat olunce en fazla hissedecegim bu olcak:) Benim gibi hisseden yoktur herhalde :) protes takmadan protezli hissetmek... :) psikolojiye gel :)Merhaba, evet ben geri cikarttirdim. Daha mutluyum. Cok iyi anliyorum sizi. Herkeste ayni etkiyi yaratmiyor maalesef. Cok guzel sonucu olan bi ameliyat gecirdim ama psikolojik olarak kabullenemedim ve yaklasik uc ay olacakken geri cikarma operasyonu oldum. En bastan yaptigim icin pişmanım, geri cikarttigim icin mutluyum. Yine de acele karar vermeyin siz. Herkes ilk zamanlar bu psikolojide oluyor sanirim. Kendinize zaman taniyin.
aminnnn hepimizinİnş canım.herşey gönlünce olsun
Çokkk geçmiş olsun tatlım acele mesaj yazdığına göre iyisin demekki.ben o halimi düşünüyorumda vayyyy vayyyyCanlarim oldum ameliyat imi hamdolsun. Şuan iyiyim. Doktor kaç cc taktı hiç bilmiyorum daha konuşmadık . Ben narkozdan uyanmadan gelmiş gitmiş bir kere. Kendimi iyi hissettiğimde resim atarim inşallah. Şuan yatıyor um ve bandajliyim kendim bile görmedim henüz :)
Oldum ve çıktım canım :) inşallah sana en kısa zamanda nasip olur.tum kalbimle diliyorum bunu ve isteyen herkese.bugun ameliyattasın belki de cıktın.. HErsey gonlunc eolasun guzelcim. Sen bu ameliyatı hakettin. hersey iyi olacak. guzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?