Çok geçmiş olsun canım Sorunsuz süreçler dilerimCanlarim oldum ameliyat imi hamdolsun. Şuan iyiyim. Doktor kaç cc taktı hiç bilmiyorum daha konuşmadık . Ben narkozdan uyanmadan gelmiş gitmiş bir kere. Kendimi iyi hissettiğimde resim atarim inşallah. Şuan yatıyor um ve bandajliyim kendim bile görmedim henüz :)
Teşekkür ederim arzumumÇok geçmiş olsun canım Sorunsuz süreçler dilerim
Canim cok geçmiş olsun. Rahat bi ilk gece diliyorum sana. Ve daha sonra gelecek sıkıntısız günler insallah. Iyi olduğuna da sevindimCanlarim oldum ameliyat imi hamdolsun. Şuan iyiyim. Doktor kaç cc taktı hiç bilmiyorum daha konuşmadık . Ben narkozdan uyanmadan gelmiş gitmiş bir kere. Kendimi iyi hissettiğimde resim atarim inşallah. Şuan yatıyor um ve bandajliyim kendim bile görmedim henüz :)
Teşekkür ederim canım :) direnlerim var yarın çıkaracak doktor um. Ama maşallah im var. ağrı kesici bi sabah yapmışlar ben uyanmadan o kadar. Hemşire geldi akşam üzeri ağrı kesici iğne yapmak için fakat yaptirmadim hiç agrim yok çünkü şükür kiCanim cok geçmiş olsun. Rahat bi ilk gece diliyorum sana. Ve daha sonra gelecek sıkıntısız günler insallah. Iyi olduğuna da sevindim
Güzel başlamışsın güzel devam eder insallahh..Teşekkür ederim canım :) direnlerim var yarın çıkaracak doktor um. Ama maşallah im var. ağrı kesici bi sabah yapmışlar ben uyanmadan o kadar. Hemşire geldi akşam üzeri ağrı kesici iğne yapmak için fakat yaptirmadim hiç agrim yok çünkü şükür kiinşallah böyle devam eder
Teşekkür ederim canım :) direnlerim var yarın çıkaracak doktor um. Ama maşallah im var. ağrı kesici bi sabah yapmışlar ben uyanmadan o kadar. Hemşire geldi akşam üzeri ağrı kesici iğne yapmak için fakat yaptirmadim hiç agrim yok çünkü şükür kiinşallah böyle devam eder
Canımsin :) çok teşekkür ederim . kollarımı kulanmaya başladığım da fotoğraf yüklerim bakarsın cankusum :)Canım çok geçmiş olsunEpeydir giremiyordum foruma açar açmaz senin ameliyat olduğunu gördüm çok sevindim senin adına :)) ağrı konusunda çok şanslısın, ben ağrı kesicinin biri bitmeden diğerini taksınlar diye bakıyordum :)) her geçen gün daha da iyi olacaksın merak etme, hayırlı olsun tekrar :)
Canımsin :) çok teşekkür ederim . kollarımı kulanmaya başladığım da fotoğraf yüklerim bakarsın cankusum :)
Senin kaç ay oldu ameliyat olalı. Durumun nasıl şuanMerakla bekliyorum :)
Senin kaç ay oldu ameliyat olalı. Durumun nasıl şuan
Ayyyy maşallah maşallah maşallah2,5 ay oldu canım inanır mısın ameliyat olduğumu unuttum, eski halimi bile unuttum sanki hep böyleydim :) çok şükür hiçbi sıkıntım olmadı şimdiye kadar, çok azıcık kas ağrım oluyor bazen ama takılacak birşey değil.
Ayyyy maşallah maşallah maşallahne mutlu sana canım. İnşallah bende rahat atlatirim yaa. Bide benim kızım var 3 yaşında . Çocuklu olunca daha farklı oluyor.hep ilgi bekliyor çünkü. İnşallah hayırlısıyla bende toparlanirim kısa zamanda
Ama sen kas zarı altı olmustun dimi canım. Benim kas altı oldu. Kas altı üç dört gün ağrılı geçer diyorlardı ama şükür ağrım olmadı hiç. Acaba norkozu tam atamadım mi ondan olabilir mi ki sence ağrı olmaması. Yarın narkoz un etkisi tam olarak geçince agrilarim başlar mi ki acaba yaaE hadi o zaman gozun aydin :) benim de agrim hemen hemen hic olmamisti. Benim de 30 aylik cocugum var. amelyatimin 2. Gunu yemegini kendim yedirebilmis ve yan yatabilmistim. Hatta ben uyuttum 2. Gun Tekrar gecmis olsun
Merhaba, goruntuyle ilgili bi sorunum olmadi hic ya da agri vs. ilk 15gun zordu ama toparladim sonrasinda. Benim daha ilk oldugum andan itibaren basladi. Hic alisamadim her sabah uyandigimda benim bedenim degilmis gibi hissettim. Sonrasinda spora rahat adapte olamadim. Ve hic bi zaman dogal gelmedi. Yani icimde yabanci bi cisim oldugu hic gitmedi aklimdan. Bir de vucuduma iskence vermisim gibi hissettim hep. Vicdan azabi yasadim bu yuzden. Yani hic barisamadim kafada protezlerle. Rahat giyinen ben onlardan sonra hep dikkat ederek giyindim. Dedigim gibi herkeste ayni hissi yaratmiyor. Cevremde yaptirip cok memnun olan bir suru arkadasim var ben onlardan olamadim maalesef. Kisisel birsey sanirim. Herkes nasil mutluysa oyle olsun dilerim. Ben cikardigim icin cok hafif ve mutlu hissediyorum cok sukur. Keske hic yapmasaydim dedim ama yasamadan bilemedim maalesef. Dogal olan kucuk de olsa guzel,su an minik ama barisigim onlarla. Ogrenmek icin biraz cile cekmem gerekiyormus. Sonuc olarak silikonla ya da dogal her halimizle kadin olarak guzel varliklariz :)Emma silikonları cıkarttırmanın nedeni buyuklugune mi alısamaman yoksa sana sunni mi gelmesi dokundugunda. biraz acar mısın hislerini. Ben dogal gogsumu hiç benimseyemedim sanki çirkin bir protez ile dolasıom gibi sanki bana ait degil gibi. Diyorum ki ameliyat olunce en fazla hissedecegim bu olcak:) Benim gibi hisseden yoktur herhalde :) protes takmadan protezli hissetmek... :) psikolojiye gel :)
Ne zaman yapıldı size?Merakla bekliyorum :)
Ayy cnmm hadi bitti gittiii.bak sen telefon kullabilioosun ben 3gun elime alamadım telefonu.bu bile iyi geçtiğini gösterir.en kısa zamanda yaxCanlarim oldum ameliyat imi hamdolsun. Şuan iyiyim. Doktor kaç cc taktı hiç bilmiyorum daha konuşmadık . Ben narkozdan uyanmadan gelmiş gitmiş bir kere. Kendimi iyi hissettiğimde resim atarim inşallah. Şuan yatıyor um ve bandajliyim kendim bile görmedim henüz :)
Aynn cnmm bende öleyim.sanki yıllardır beraber yasiyoruz2,5 ay oldu canım inanır mısın ameliyat olduğumu unuttum, eski halimi bile unuttum sanki hep böyleydim :) çok şükür hiçbi sıkıntım olmadı şimdiye kadar, çok azıcık kas ağrım oluyor bazen ama takılacak birşey değil.
Evet canım şükür iyiyim. Kollarımı saçlarıma kadar kaldirabiliyorum bile. İnşallah gün geçtikçe daha da iyi olurum.Ayy cnmm hadi bitti gittiii.bak sen telefon kullabilioosun ben 3gun elime alamadım telefonu.bu bile iyi geçtiğini gösterir.en kısa zamanda yax
Kızzzz fatrek hala öğrenemedinmi kaç ss takmış.allahını seven üstüme toprak atsın geberecem merakdanEvet canım şükür iyiyim. Kollarımı saçlarıma kadar kaldirabiliyorum bile. İnşallah gün geçtikçe daha da iyi olurum.
Kızzzz fatrek hala öğrenemedinmi kaç ss takmış.allahını seven üstüme toprak atsın geberecem merakdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?