Yaptırdığınız işden memnun kalmak mutlu olmak ne kadar üzel birşey inş her işiniz için aynı sonuç olur.kaç ss taktırmışdınız acaba.izlemeye aldım sizi sizde beni alırsanız bakmak isterim resimlerinizeSlm kızlar çok uzun zaman oldu yine girmeyeli ameliyat olalı 9 ay geçmiş inanılmaz rahat bir yaz geçirdim.. bikini keyfi neymiş bu yaz algıladım.. oğluma sünnet düğünü yaptım ve kuzenim nişanlandı abiyeleri gönlümce giyip çıkardım destekli sütyen derdi olmadan.. olmak isteyen arkadaşlar bir an bile düşünmesin.. yazdan bir kaç foto attım albümüme yehuu hepside özgür memelerle
Oleyyyyyy ohh be çok rahatladım istediğimizde buydu.hayırlı olsun canımcanım öğrendim az önce . 350 cc kas altı yuvarlak :)
Ayyy bilemedimki tatlım buda neyin nesi acaba ağır birşeymi kaldırdın zorladınmı aklıma başka birşey gelmiyor.doktoruna mesaj atArkadaşlar ameliyat olalı bir ay oldu bugün sağ göğsümde dayanılmaz bir ağrı var bide çok uyuşuk hissetmiyorum yani bıçak saplanır gibi ağrıyor normal mi bu durumu başka yaşayan var mı acil cvp lütfen
Dün çocukları kucağıma aldım ondanmi oldu bilemedim dr u aradım ulaşamadımAyyy bilemedimki tatlım buda neyin nesi acaba ağır birşeymi kaldırdın zorladınmı aklıma başka birşey gelmiyor.doktoruna mesaj at
Çok sağol elmasim :)
Oleyyyyyy ohh be çok rahatladım istediğimizde buydu.hayırlı olsun canım
Tatlım hiç panik yapma tabiki ondan olmuşdur.korkma birşey olmaz oynatma fazla kolunu düzelir.bu sıkıntıları hepimiz yaşadık.çocukları kucağına alma ayağında sallaDün çocukları kucağıma aldım ondanmi oldu bilemedim dr u aradım ulaşamadım
Tskr ettim çok korktum protezin yeri kaydı sandım şimdi daha iyiTatlım hiç panik yapma tabiki ondan olmuşdur.korkma birşey olmaz oynatma fazla kolunu düzelir.bu sıkıntıları hepimiz yaşadık.çocukları kucağına alma ayağında salla
Bence de kucaga aldiginiz içindir. Ameliyatıyız sonuçta. Ağir kaldırmak iyi olmaz . Dikkatli olmamiz lazim. Protezleri saglikli kullanabilmek için.Dün çocukları kucağıma aldım ondanmi oldu bilemedim dr u aradım ulaşamadım
teşekkürler güzel dileklerin için cnm aldım izlemeye.. 300 cc kas altı meme altı kesi öncesi ve sonrası tam bir evrimYaptırdığınız işden memnun kalmak mutlu olmak ne kadar üzel birşey inş her işiniz için aynı sonuç olur.kaç ss taktırmışdınız acaba.izlemeye aldım sizi sizde beni alırsanız bakmak isterim resimlerinize
Beni de alır mısınız izlemeye lutfen. tsklerteşekkürler güzel dileklerin için cnm aldım izlemeye.. 300 cc kas altı meme altı kesi öncesi ve sonrası tam bir evrim
siz alırsanız albümlerinizi görebilirsem alırım tabi ki bendeBeni de alır mısınız izlemeye lutfen. tskler
umarım su an goruyorsunuzsiz alırsanız albümlerinizi görebilirsem alırım tabi ki bende
Cnmm beni bı 10gun eşim kaldırdı.hep öle gidecek diye korkuyodumArkadaşlar yaa. Ameliyat olalı 3 gün oldu daha ama sırt üstü yatmaktan bitap düşmüş durumdayım. Ve birinin yardımı olmadan kalkamıyorum. Ne kadar daha sürecek bu durum. Sizlerde kaç gün sürmüştü
On gün sonra otobusle 10 saatlik yola cikicam evime gitmek için. Ve yanımda 3 yaşında ki kızımla. Sence bu yolu kaldıracak kadar toparlamış olur muyum on guneCnmm beni bı 10gun eşim kaldırdı.hep öle gidecek diye korkuyodum
Ama 20.gundem sonra ewrim geçiriyorsun,sonra bir aylık oldugunda bide bakmışsın ki çektiğin onca şey bitmiş gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?