Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Slm kızlar çok uzun zaman oldu yine girmeyeli ameliyat olalı 9 ay geçmiş inanılmaz rahat bir yaz geçirdim.. bikini keyfi neymiş bu yaz algıladım.. oğluma sünnet düğünü yaptım ve kuzenim nişanlandı abiyeleri gönlümce giyip çıkardım destekli sütyen derdi olmadan.. olmak isteyen arkadaşlar bir an bile düşünmesin.. yazdan bir kaç foto attım albümüme yehuu hepside özgür memelerle

Yaptırdığınız işden memnun kalmak mutlu olmak ne kadar üzel birşey inş her işiniz için aynı sonuç olur.kaç ss taktırmışdınız acaba.izlemeye aldım sizi sizde beni alırsanız bakmak isterim resimlerinize

Arkadaşlar ameliyat olalı bir ay oldu bugün sağ göğsümde dayanılmaz bir ağrı var bide çok uyuşuk hissetmiyorum yani bıçak saplanır gibi ağrıyor normal mi bu durumu başka yaşayan var mı acil cvp lütfen

Arkadaşlar ben ameliyat olalı bir ay oldu bugün sağ göğsümde dayanılmaz bir ağrı var bide çok uyuşuk hissetmiyorum yani bıçak saplanır gibi ağrıyor normal mi bu durumu başka yaşayan var mı acil cvp lütfen

Ayyy bilemedimki tatlım buda neyin nesi acaba ağır birşeymi kaldırdın zorladınmı aklıma başka birşey gelmiyor.doktoruna mesaj at

Dün çocukları kucağıma aldım ondanmi oldu bilemedim dr u aradım ulaşamadım
Tatlım hiç panik yapma tabiki ondan olmuşdur.korkma birşey olmaz oynatma fazla kolunu düzelir.bu sıkıntıları hepimiz yaşadık.çocukları kucağına alma ayağında salla

teşekkürler güzel dileklerin için cnm aldım izlemeye.. 300 cc kas altı meme altı kesi öncesi ve sonrası tam bir evrim

Herkese merhabalar Gecen sene bu vakitler burada doktor arastiriyordum ama cesitli sebeplerden ertelemistim hanimlar..Şimdi kendimi hazir hissediyorum İstanbul ya da Antalyada dusunuyorum yine..Ameliyat oncesi fotograflarim mevcut bakip yorum yaparsaniz, ya da ameliyat olan arkadaslar istegimi kabul ederse çok sevinirim..

Arkadaşlar yaa. Ameliyat olalı 3 gün oldu daha ama sırt üstü yatmaktan bitap düşmüş durumdayım. Ve birinin yardımı olmadan kalkamıyorum. Ne kadar daha sürecek bu durum. Sizlerde kaç gün sürmüştü

Cnmm beni bı 10gun eşim kaldırdı.hep öle gidecek diye korkuyodum
Ama 20.gundem sonra ewrim geçiriyorsun,sonra bir aylık oldugunda bide bakmışsın ki çektiğin onca şey bitmiş gitmis

Cnmm beni bı 10gun eşim kaldırdı.hep öle gidecek diye korkuyodum
Ama 20.gundem sonra ewrim geçiriyorsun,sonra bir aylık oldugunda bide bakmışsın ki çektiğin onca şey bitmiş gitmis
On gün sonra otobusle 10 saatlik yola cikicam evime gitmek için. Ve yanımda 3 yaşında ki kızımla. Sence bu yolu kaldıracak kadar toparlamış olur muyum on gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…