Cnnm ben en kotu geçen bı ornegim.bence sen 10gune cokk daha iyi olursun.On gün sonra otobusle 10 saatlik yola cikicam evime gitmek için. Ve yanımda 3 yaşında ki kızımla. Sence bu yolu kaldıracak kadar toparlamış olur muyum on gune
Ayy ağzından bal damliyo. İnşallah canım yaaCnnm ben en kotu geçen bı ornegim.bence sen 10gune cokk daha iyi olursun.
Ama sen kas zarı altı olmustun dimi canım. Benim kas altı oldu. Kas altı üç dört gün ağrılı geçer diyorlardı ama şükür ağrım olmadı hiç. Acaba norkozu tam atamadım mi ondan olabilir mi ki sence ağrı olmaması. Yarın narkoz un etkisi tam olarak geçince agrilarim başlar mi ki acaba yaa
Cnnm benimki birinci gibi mesela.375ccEki Görüntüle 2051916 Kizlaar bi sey sorcam. Su iki fotodaki memeler silikon olmus olsaydi ve sifir dokuya konmus olsaydi eger kac cc derdiniz bunlara:) yaptiranlara soruyorum. Birinci ve ikinci foto ayri ayri cevap? Eki Görüntüle 2051915
Ve sıfır dokum vardiCnnm benimki birinci gibi mesela.375cc
Ve sıfır dokum vardi
Ama herkeste farklı duruyor işte.doktor ilk 375taktim dediğinde ağlıycktim.su bı gercrk ki gerçekten kuculuuoo bunlar.sjmdi tam istediğim gibi.Ben de onu begendim. Ikincisi de kibar duruyo ama birincisi cok guzel geldi
Amaliyattan korkma memesiz olmaktan kork benceBenim hafta ya ameliyat im var. Çok korkuyorum
Korkma canım. İnan korkulacak kadar zor bi işlem değil. Allah yardımcın olsunBenim hafta ya ameliyat im var. Çok korkuyorum
Sağol canım. İlk defa ameliyata giricem. İğne fobim var. Damar yolu acilmasi beni çok korkutuyorKorkma canım. İnan korkulacak kadar zor bi işlem değil. Allah yardımcın olsun
güzeldi bu. Onunla avutuyorum kendimi zaten. İstediğim kadar büyük olursa ne mutlu ama istediğim gibi olmazsa diye çok düşünüyorum.Amaliyattan korkma memesiz olmaktan kork bence
yahuuu bu tam askıya asılcak soz :) hastahaneye kosasım geldi :)Amaliyattan korkma memesiz olmaktan kork bence
Allah neytmesinyahuuu bu tam askıya asılcak soz :) hastahaneye kosasım geldi :)
Bak ben sana söyleyeyim eğer dokun yoksa kesinlikle 350 nin altında yaptırma.gerçi zayıfmısın tombulmusun bilmem.bende doku sıfırdı doktor tuttu 300 koydu ben deve gibiyim meme arada kaynadı gitti.anladın sengüzeldi bu. Onunla avutuyorum kendimi zaten. İstediğim kadar büyük olursa ne mutlu ama istediğim gibi olmazsa diye çok düşünüyorum.
Bak ben sana söyleyeyim eğer dokun yoksa kesinlikle 350 nin altında yaptırma.gerçi zayıfmısın tombulmusun bilmem.bende doku sıfırdı doktor tuttu 300 koydu ben deve gibiyim meme arada kaynadı gitti.anladın sen
Ben çok küçüğüm 154 boyum 48 kilom var. Muhtemelen 300 un üstüne cikamayacakBak ben sana söyleyeyim eğer dokun yoksa kesinlikle 350 nin altında yaptırma.gerçi zayıfmısın tombulmusun bilmem.bende doku sıfırdı doktor tuttu 300 koydu ben deve gibiyim meme arada kaynadı gitti.anladın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?