Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

On gün sonra otobusle 10 saatlik yola cikicam evime gitmek için. Ve yanımda 3 yaşında ki kızımla. Sence bu yolu kaldıracak kadar toparlamış olur muyum on gune
Cnnm ben en kotu geçen bı ornegim.bence sen 10gune cokk daha iyi olursun.

Kizlaar bi sey sorcam. Su iki fotodaki memeler silikon olmus olsaydi ve sifir dokuya konmus olsaydi eger kac cc derdiniz bunlara:) yaptiranlara soruyorum. Birinci ve ikinci foto ayri ayri cevap?

Evet canim kas zari alti. Agrin olsa olurdu zaten. Gun gectikce azalan birsey degil mi zaten bu agri? Agri kesici de aliyorsun bence olmaz agrin merak etme

güzeldi bu. Onunla avutuyorum kendimi zaten. İstediğim kadar büyük olursa ne mutlu ama istediğim gibi olmazsa diye çok düşünüyorum.
Bak ben sana söyleyeyim eğer dokun yoksa kesinlikle 350 nin altında yaptırma.gerçi zayıfmısın tombulmusun bilmem.bende doku sıfırdı doktor tuttu 300 koydu ben deve gibiyim meme arada kaynadı gitti.anladın sen

Bak ben sana söyleyeyim eğer dokun yoksa kesinlikle 350 nin altında yaptırma.gerçi zayıfmısın tombulmusun bilmem.bende doku sıfırdı doktor tuttu 300 koydu ben deve gibiyim meme arada kaynadı gitti.anladın sen
Ben çok küçüğüm 154 boyum 48 kilom var. Muhtemelen 300 un üstüne cikamayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…