Hoşbuldumm:)Geçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin :)
İzlemeye al cnmm görebilmemiz içinAtıyorum şimdii kuzum sutyen li:))
Hoşbuldumm:)
Kas zarı altı oldu canımGecmis olsun hayirli olsun:) kas ustu mu yapildi?
pardonnnGeçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin :)[/
Geçmiş olsun canım darısı başımıza ... benide izler misin :)Kızlar oldum ameliyat 295 cc yuvarlak koyuldu hiç bir sıkıntı yok şuan ne bir agrı ne bir gerginlik var şükürler olsun bir kere ağrı kesici aldım doktorum çok tatlı ve ilgili eğer ameliyat olmak isteyipte doktor konusunda kararsız olanlar varsa mutlaka Ayşegül sivriyi(artık soyadı yavuz:))) gözüm kapalı tavsiye ediyorum :)
Canım diğer arkadaşa yapacakken yanlış cevaplayinca sana sana düştü... düzenledim "Pardon" yazdım sadece "Pardon" kısmı çıkınca saçma oldu açıklamak istedim .Geçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin :)
Önemli değil canım :)Canım diğer arkadaşa yapacakken yanlış cevaplayinca sana sana düştü... düzenledim "Pardon" yazdım sadece "Pardon" kısmı çıkınca saçma oldu açıklamak istedim .
İnşallah canıım izledim :)Geçmiş olsun canım darısı başımıza ... benide izler misin :)
Canım fotoğraf albümün herkese açık. Herkes görebiliyor şuan. Bilgin olsun. Düzenle istersenİnşallah canıım izledim :)
Evet meme altında ama iz için çözüm arıyorumIzle
izler göğsün altında değil mi. Nasıl görünüyor ki
Nasıl gizlicem bilmiyorum kiCanım fotoğraf albümün herkese açık. Herkes görebiliyor şuan. Bilgin olsun. Düzenle istersen
Albüm ayarlarına gir. Hepsini " takip ettiklerim " yapNasıl gizlicem bilmiyorum ki
Oldu heralde canım sagollAlbüm ayarlarına gir. Hepsini " takip ettiklerim " yap
Olmamış ki canım yaa. Tekrar dene istersen.Oldu heralde canım sagoll
Peki şimdii??Olmamış ki canım yaa. Tekrar dene istersen.
Tamam dir şimdi olmuş :)Peki şimdii??
Bizde hiç bı sıkıntı olmadı..zaten düzenli bı ilişkimiz vardı,ameliyat hayatımıza büyük arti kattiKizlar coook az kaldi ameliyatima. Bi sey sorcam. Bu da heralde son sorum olur ameliyat oncesibiraz garip bi soru olacak ama ameliyat sonrasi eşinizin tutumu iyi yonde mi oldu, yani dogal olmadi, dokununca kotu his veriyor gibi nedenlerle esinden negatif tepki alaniniz var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?