Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Herkes merhaba, benim sorum biraz farklı. Doktorum çok tanınmış,pahalı olarak bilinen doktorlardan biri ve benim 800 lira eksiğim var. Doktor ile görüşüp bana bu indirimi yapabilir mi diye sormak istiyorum ama nasıl sormalıyım bilemiyorum. Hayır demesi benim daha da uzun süre beklemem demek. Benim meramımı nasıl anlattığım acaba bu konuda verilecek cevabı etkiler mi bilemediğimden fikir almak istedim. Bahsettiğim rakam komik görünebilir ancak iki yıl her akşam okuldan sonra çalışıp ancak biriktirdim ameliyat parasını. 800 lira demek bir aydan daha fazla süre part-time çalışmam demek. Korkunç

Canım belki hastane nin taksit imkanı vardır özel hastanelerde oluyor genelde kalanını taksit yaptırabilirsin. İndirim yapar mı bilmiyorum ama kurumsal bi hastaneyse yapmayabilir.

Ben de 20 yaşındayım senle ikimiz ameliyat olan en genç kadınlarız :) benim 8 ay olacak ama 450 cc önceden 5 cm dokum vardı
Benim ameliyatım sabah olucak uyuyamıyorum bile heycandan :) banada 300 cc yuvarlak takılıcak keşke benimde en azından 350 cc alsa ama her vücutta durusu farkli olur tabi belki 300 cc yeterli olur istedigim boyut için doktoruma guveniyorum sabah söylicem tekrar alabildiğinin büyüğü olsun diye inşallah herşey güzel olur :)

Arkadaşlar ben Adana'dayım. Benim estetiğimi daha çok kocam istiyor. Resimleri de koydum. Bana önerebileceğiniz bir doktor var mıdır Adana'da? 2 doktora gittim şimdiye kadar ama iz konusunda garanti vermiyorlar. Benim göğüslerimde şekil bozukluğuna odaklanıyor daha çok doktorlar. Ben eşimden ötürü büyütmek de istiyorum ama.

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. eşim bayan doktor taraftarı açıkçası

Çok teşekkürler moralim yükseldi inanın
Nina aslında 350 büyük deyil bence tamda olması gereken tamda ayarda bir ölçü.çok merak ettim acaba zayıfmısınız yada öncesi doku varmıydı.keşke resim yükleseydin daha iyi fikir alabilirdin

Fotoğraf mlarinizi inceledim. Siz dikleştirme mi istiyorsunuz yoksa büyütme mi

Yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim. eşim bayan doktor taraftarı açıkçası
Erkek doktorların ortaya çıkardığı işler her zamn çok daha iyidir. Çünkü bayanlar arasında ister istemez farklı bi çekim oluyor. Yani kimse istemez karsimizdakinin bizden daha iyi bi vücut hatlarına sahip olmasını. Eğri oturup doğru konuşmakta yarar var. Ama erkekler için iş böyle değil. Onlar en iyisini isterler. Erkek Gözüyle bakarlar. Piyasa da ki bayan kuaforlerle erkek kuaforleri düsun.her zamn erkek kuaforler bayanlardan çok daha iyi iş çıkarır. Doğum için genelde erkek doktorlar tercih edilir. Bunları bence bi düşünün. Sonüçte onlar doktor ve görevleri bu. Eminim onlarda cok meraklı değildir bizim memelerimizi görmeye ama herkes görevini yapıyor

Fotoğraf mlarinizi inceledim. Siz dikleştirme mi istiyorsunuz yoksa büyütme mi
Hayatım bende asimetri var göğüslerimde onu düzeltmek istiyorum ama aynı zamanda da büyütmemi istiyor eşim. 2 doktora gittim Adana'da ama ben izlerden çekiniyorum açıkçası. İz kalması beni endişelendiriyor.

Cnmm seninki sanki tubuler meme özelliğinde.yinede tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir onlarda bı baksin

Kızlar epeydir mesajları çok takip edemiyorum. İz konusunda bi önerisi olan var mı? Doktorun verdiği kremi çok düzenli kullanmadım işe yaramıyor gibi geliyordu bi de. İzlerim düzgün ama çok belirgin olmaya başladı koyulaştı sanki. Aynı sorunu yaşayan ya da bi önerisi olan var mı?

Zaten göğsün olduğu için güzel olur mutlaka. Ama izleri sıkıntı yapma. KalmıyorMuş. Hem zaten göğsünün altında olacak. Gorunmeyecek bile. Benimde perseMBE günü ameliyatım. Gün sayıyorum.

Izle
izler göğsün altında değil mi. Nasıl görünüyor ki

Kızlar oldum ameliyat 295 cc yuvarlak koyuldu hiç bir sıkıntı yok şuan ne bir agrı ne bir gerginlik var şükürler olsun bir kere ağrı kesici aldım doktorum çok tatlı ve ilgili eğer ameliyat olmak isteyipte doktor konusunda kararsız olanlar varsa mutlaka Ayşegül sivriyi(artık soyadı yavuz:))) gözüm kapalı tavsiye ediyorum :)

Cokk geçmiş olsun cnmmm.solemistim Ayşegül Sivri ye cokk ameliyat olan var.hic pişman olan duymadım.en kısa zamanda foto bekliyoruz

Geçmiş olsun canım. Aramıza hoşgeldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…