Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben telefondan albüm yapıp fotoğraf ekleyemiyorum. Nedenini bilen var mı
Canım aynı sorun benim telefon da da oluyor. Bende nedenini anlamadım gitti ama bir türlü fotoğraf yüklenmiyor. Eşimin telefon un dan denedim oldu. Bende bu yüzden hep eşimin telefon un dan yüklüyorum

Tesekkurler, rahatladim. Hep aklimdaydi bu alerji konusu. Sagol:)

Bu forumda Ayşegül Sivri ye ameliyat olan cokk vardı ,istanbuldaydi bu doktor sanırım.baska şehirlerden bile gidip olanlar vardi

Merhabalar bende yeni üye oldum yarın ameliyatım varda 270 -300 cc arası takılıpta memnun olmayanlar varmı acaba olmuşken küçük olmasını istemem

Merhabalar bende yeni üye oldum yarın ameliyatım varda 270 -300 cc arası takılıpta memnun olmayanlar varmı acaba olmuşken küçük olmasını istemem
Hoşgeldin canım. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Biraz bahsetmeye hangi il hangi doktor boy pos kilo vs

Doku durumun nasıl.her CC herkeste farklı duruioo ama 300den aşağı takdirma istersen

Hosbuldumm 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum 168 e 50 kiloyum yarın ayşegül sivriye ameliyat olucamm hayırlısıyla :))
İnşallah minimum ağrı ve sanciyla atlatırsin benimde perşembe günü. Heyecanını anlayabiliyorum boyut konusunu doktora bırak. Mümkün olan en büyüğü istiyorum dediğinde seni anlayacaktir ☺

İnşallah minimum ağrı ve sanciyla atlatırsin benimde perşembe günü. Heyecanını anlayabiliyorum boyut konusunu doktora bırak. Mümkün olan en büyüğü istiyorum dediğinde seni anlayacaktir ☺
İnşallah istediğimiz gibi olur herşey canımm benim sabah 8 de hastanede olucam tahliller ölçümler yapılıcakmış sonrada fazla bekletmeden alırlar ameliyata heralde boyut konusunu ölçümler yapılırkende söylerim inşallah 300 üstü olur amiiin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…