Çok teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun. Darısı benim başima
Çok sağol canım. Darısı inşallah senin ve tüm isteyenlerin başına olsunÇok teşekkür ederim canım. Çok geçmiş olsun. Darısı benim başimaçok güzel görünüyorlar daha 5. Gün olmasına ragmen
Canım aynı sorun benim telefon da da oluyor. Bende nedenini anlamadım gitti ama bir türlü fotoğraf yüklenmiyor. Eşimin telefon un dan denedim oldu. Bende bu yüzden hep eşimin telefon un dan yüklüyorumBen telefondan albüm yapıp fotoğraf ekleyemiyorum. Nedenini bilen var mı
Benim toza,polene,hatta kediye bile alerjim var (bu arada evde kedimiz var,alerjimi eve kedi aldıktan sonra ögrendim ama kedimi terketmedim )
Altın ve gümüş olmayan hiçbirşey takamıyorum,yoksa kabarıyor ve kaşınıyor takının vücuduma değdiği yer.
Protezlerim 2011 den beri benimle :) Hiçbir sorun olmadı :))
Meme protezi alerji yapmaz merak etmeyin
Benide izlermisin .5. gün fotoğrafi koydum
Canım beni de izler misin.3.ay fotosu yükledim kızlar :))
Bu forumda Ayşegül Sivri ye ameliyat olan cokk vardı ,istanbuldaydi bu doktor sanırım.baska şehirlerden bile gidip olanlar vardiarkadaşlar selam. meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ben de. tecrübe ettiğiniz, memnun kaldığınız bayan doktor önerileriniz ihtiyacım var. özellikle ist-avrupa yakasında olursa benim için daha kolay olacak. buralarda araştırma yaparken defne erkaraya rastladım. görüşmeye gittim ama fikirlerim net oturmadı. bu doktor hakkında bilgisi olanlardan da yardım isteyebilir miyim?
Hoşgeldin canım. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Biraz bahsetmeye hangi il hangi doktor boy pos kilo vsMerhabalar bende yeni üye oldum yarın ameliyatım varda 270 -300 cc arası takılıpta memnun olmayanlar varmı acaba olmuşken küçük olmasını istemem
Hosbuldumm 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum 168 e 50 kiloyum yarın ayşegül sivriye ameliyat olucamm hayırlısıyla :))Hoşgeldin canım. Şimdiden hayırlı ugurlu olsun. Biraz bahsetmeye hangi il hangi doktor boy pos kilo vs
Doku durumun nasıl.her CC herkeste farklı duruioo ama 300den aşağı takdirma istersenMerhabalar bende yeni üye oldum yarın ameliyatım varda 270 -300 cc arası takılıpta memnun olmayanlar varmı acaba olmuşken küçük olmasını istemem
Dokum yok nerdeyse canım keşke biraz olsaydıDoku durumun nasıl.her CC herkeste farklı duruioo ama 300den aşağı takdirma istersen
İnşallah minimum ağrı ve sanciyla atlatırsin benimde perşembe günü. Heyecanını anlayabiliyorum boyut konusunu doktora bırak. Mümkün olan en büyüğü istiyorum dediğinde seni anlayacaktir ☺Hosbuldumm 20 yaşındayım istanbulda oturuyorum 168 e 50 kiloyum yarın ayşegül sivriye ameliyat olucamm hayırlısıyla :))
Benide izlermisin .
Cnmm bende de sıfır doku vardı.doktor olabilcek en uygun CC yi koyuyor.icin rahat olsun .sen zaten ne istediğini ifade etmişsin.insllh herşey yolunda giderDokum yok nerdeyse canım keşke biraz olsaydıdoktor derin esnek değil ama söz veriyorum alırsa 310 320 bile takarım dedi inşallah olur
İnşallah istediğimiz gibi olur herşey canımm benim sabah 8 de hastanede olucam tahliller ölçümler yapılıcakmış sonrada fazla bekletmeden alırlar ameliyata heralde boyut konusunu ölçümler yapılırkende söylerim inşallah 300 üstü olur amiiin :)İnşallah minimum ağrı ve sanciyla atlatırsin benimde perşembe günü. Heyecanını anlayabiliyorum boyut konusunu doktora bırak. Mümkün olan en büyüğü istiyorum dediğinde seni anlayacaktir ☺
İnşallah canıım benim sağol :)Cnmm bende de sıfır doku vardı.doktor olabilcek en uygun CC yi koyuyor.icin rahat olsun .sen zaten ne istediğini ifade etmişsin.insllh herşey yolunda gider
Tm alıyorum HemenYa bende gorebilir miyim sizi izlemeye aldim ama sizinde mi izlemeye almaniz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?