Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ayyy ewt bennnnnn...eşim ıslatıp pamuğu siliodu.ayy cokk kötüydü o ya.ama niye oluoo bilmioim.ilk gün çoktu,sonra 3.gunden sonra gectu

Aynen. Bende şok oldum. Şimdi Nasıl lar peki. Sancin çok oldu mu. Benim ki çok fena.
Ayy cnmm olmaz mı.bu forumda en ağrılı gecenlerdenm.simdi 2ayi geçti,sanki hiç ameliyat olmams gibiyim..10gunden rahatladım.20.gunden sonra cokk cokk farklı..1ay sonunda herşey şaka gibi

Ayy cnmm olmaz mı.bu forumda en ağrılı gecenlerdenm.simdi 2ayi geçti,sanki hiç ameliyat olmams gibiyim..10gunden rahatladım.20.gunden sonra cokk cokk farklı..1ay sonunda herşey şaka gibi
Canım peki görüntü olarak nasıl. Benim şu anda koltuk altım çok şiş duruyor. Baya ayrik falan. O koltuk altında kiler on tarafa doğru gelecek mi.

Canım peki görüntü olarak nasıl. Benim şu anda koltuk altım çok şiş duruyor. Baya ayrik falan. O koltuk altında kiler on tarafa doğru gelecek mi.
Benimde oleydi cnmm.yandan pufuduk pufuduk cikioodu.ya hiç alakasi yokk şimdi o kadar degisioo ki,sasiyosun

İkimizde aynıymış cnnm.boyumuz kilomuz aynı nerdeyse.banads 375takildi.tabi ben sokkk rakamı duyunca
Kizlar bana 350 high takildi ama sanki 375 olsa daha iyi olurdu gibi geliyo bu sefer de gozum doymadi:) doktor sigmazdi bi buyugu guzel olmazdi dedi. 350 ile 375 arasinda cok bi fark yoktur di mi. Uzulmeyim yani bosa. Destek olun bana:) bi de su an cok ayriklar. High oldugu halde sanki ustler dolu dolu degil. Zamanla sekil degistiriyor cok diye yazdiklarinizi hep okudum ama insan ameliyat olunca daha bi tekrar tekrar duymak istiyo heralde:) zamanla guzellesecekler yani di mi:) su anda da iyi duruyolar ama ustler bi bos, ayri ayri fuze gibi iki tarafa dogru

Benimki de aynı ameliyat tan önce okumadigim topic kalmadı. Herkes ayni seyi söyledi bi günü bi gününü tutmayacak sürekli değişecek oturacak diye ama doğru insan ameliyat tan sonra tekrar tekrar duymak istiyor.

Benimde oleydi cnmm.yandan pufuduk pufuduk cikioodu.ya hiç alakasi yokk şimdi o kadar degisioo ki,sasiyosun
Ay inşallah. Bi de su sancılar batmalar geçse. Yattığım yerden kalkamiyorum. Ağlayarak kalkiyorum. Sanırım bizim vücudumuz küçük. Silikon büyük. Ondan böyle oldu

Bana kalsa en fazla 300istiiodum.sanirim ne sigioosa onu koyuyorlar

Ay inşallah. Bi de su sancılar batmalar geçse. Yattığım yerden kalkamiyorum. Ağlayarak kalkiyorum. Sanırım bizim vücudumuz küçük. Silikon büyük. Ondan böyle oldu
Bencede cnmm ondan.daracik vücud kasilioo.ahh ne pişman olmuştum,niye yaptırdım diye o kadar solendim ki.simdi hayatımda yaptığım en doğru iş diyorun

Fotograf koydum. Umarim ayarlarini dogru yapmisimdir beni de izler misiniz :)
Yalnız şimdi baktım da ayarlarını yapamamissin canım. Albüm ayarlarına gir ve takip ettiklerim i işaretle hepsinde de. Şuan fotoğraf in herkese açık.

S sindy33 seninkileri masallah coook begendim. Benimki bana kucuk gozukuyo ya bi buyugu olsun diye istar etse miydim. Foto yuklucem az sonra. Ameliyat sutyeni var ama uzerimde.

Lyrica ilac kullanan var mi ameliyattan sonra aranizdaa

Yalnız şimdi baktım da ayarlarını yapamamissin canım. Albüm ayarlarına gir ve takip ettiklerim i işaretle hepsinde de. Şuan fotoğraf in herkese açık.
Olmus mu bakar misin hepsinde takip ettiklerim isaretledim sade yorumlama acikti onlari da mi degistirmem gerekiyor.anlamadim.bu isi. Allahtan kafa resmi yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…