Beni izlermisin canım.evet ayarlayabilmissin. ben daha ameliyat olmadim öncesi fotograflarim var seni izlemeye aldim görebilirsin. sende beni izlemeye alirsan sevinirim :)
Canım gördüm fotoları ni. Direnlerin yok ne kadar güzel ödem de fazla yok gibi benimki çok ödemeli koltukaltina dogru özellikle. Bi de nasıl elleyip te açtın onu öyle. Koresenin öndeki fermuarini dahi açamıyorum ben. Bugün 3. Günüm ama değişiklik yok pek.Album yaptim kizlar bakar misiniz. Tedirginim ya erkek yok di mi bu forumda:) 350 cc-dual-damla
Kucuku olmus nasi olmus dogru soyleyin:)
Canım gördüm fotoları ni. Direnlerin yok ne kadar güzel ödem de fazla yok gibi benimki çok ödemeli koltukaltina dogru özellikle. Bi de nasıl elleyip te açtın onu öyle. Koresenin öndeki fermuarini dahi açamıyorum ben. Bugün 3. Günüm ama değişiklik yok pek.
Nehirrrr benide al izlemeyeAldim izlemeye. Benimkiler ikinci gununde. Yorum bekliyorum:) kotu yorum yapmaktan cekinmesin kimse:)
Çok geçmiş olsun güle güle kullan yakın zamanda resim koyarsan seve seve bakar yorum yaparız.sende bizimkilere bakarsınSlm kızlar. 1 hafta once amelıyat oldum. İlk 3 gün hareket kısıtlayıcı agrılarım vardı. Azcık pişman da olmustum. Gecmicek gibi gelıyodu. Ama suan sadece sırt agrım kaldı. Kasaltı koyuldugu ıcın sanırım. Kaburgalarım sırtlarım bıraz fena. Ama alıstım. Aynada gorunce amannn deydi be dıyorum dayanılıyo bı sekılde. Ben uzun zayıf bırıyım. Kalıbımda var hafıften cılız degılım. Yuvarlak olur dedi doktorum. Ben dekolte olsun ıstıyorum cunku. İç çamasırları gıydıgımde mankenlerdeki gibi guzel goruntu hasretı var vucudum uygunmus allahtan. İstedıgım gıbı yuvarlak kondu. 400 cc. Olmusken guzel kullan dedi defne hanım kucuk kalmasın bana bırak kendını abes bıset olmicak dedi. Damla hoc dusunmedım. Sadece meme olsun dıye ıstemıorum. Goze de gelsın elede şişliklerim var. Bı inse tamamen ortaya net bı goruntu cıkcak. Suan bıle cok ıyı ama dolu dolu. İstanbul besıktas defne erkara. Cok memnunum. Dusunenlere gorusmeyı tavsıye ederım.
Ben ne demek istediğini hiç anlamadım canım elle hissedilirde gözle nasıl görülür hiç bilemedim.resim çekipde koyarsan bizde bakalım bir a normallik varmı diye.kas altımı üstümü yapıldı silikonun boyutu kaç sskızlar 1,5 ay önce amliyat oldum ..şimdi şişlik cecti ama hertaraftan selkon hem görüniyor hemde ellede hisediliyor. Hiç böyle sorunla karşılaşan varmı???((
Aldim simdi:) yorum bekliyorum iyi, kötü:) cekinmeden yazin kotu oldugunu dusunseniz bile kizlarNehirrrr benide al izlemeye
Canim resim atabilirsen bakalim. Belli olmamasi gerekli cunku.kızlar 1,5 ay önce amliyat oldum ..şimdi şişlik cecti ama hertaraftan selkon hem görüniyor hemde ellede hisediliyor. Hiç böyle sorunla karşılaşan varmı???((
Büyüklük olarak güzel canım. Senin dokun varmiydi daha önce. Benim 375 olduğu halde sanki daha küçük geliyor.pek dokum yoktu üst tarafım dumduzdu. Ama şimdi çok çirkin ler ben pek bakmak istemiyorum vallaMasallah sukurler olsun bekledigim kadar agri yok su an. Insallah hemen iyilesiriz hepimiz tamamen. Buyuklugu nasi sence benimkilerin? Bu arada benim de koltukaltlarima dogru hafif sislik var ama korse sıktıgı icin oldu gibi geliyor biraz da
Büyüklük olarak güzel canım. Senin dokun varmiydi daha önce. Benim 375 olduğu halde sanki daha küçük geliyor.pek dokum yoktu üst tarafım dumduzdu. Ama şimdi çok çirkin ler ben pek bakmak istemiyorum valla
İzlemeye alıyorum. Fotolarınada bakıyorum şimdiarzum77 beni izler misin. Sen cok eski uyesin sanirim. Cok foto gormussundur, yorum yapar misin bana:) 350 cc takildi. Daha buyugu kotu olurdu dedi doktor bey
Benim de aynıydı. Altlarına doğru biraz vardı :) valla iyi cesaret ediyorsun.ben korkuyorum bakmaya. Ameliyattan çıktıktan sonra bi sutyen vardı üstümde. Ama hiç bi etkisi yok gibi sanki. Zaten göğsümu örtmuyor bile. Pazartesi günü Direnlerim çıkacak. O zamn söyler muhtemelen ne kadar kalacagini:)) benim de cok az dokum vardi ama altlardaydi. Ustler cok boştu. Ben merak ediyorum bakiyorum ara ara:) Bi de bu korse sutyeni bir ay takacakmisiz. Ekstra bi agri yapiyo korse gibime geliyor. Sen ne kadar takcaksin?
Canım senin adına çok endişelendim.kızlar 1,5 ay önce amliyat oldum ..şimdi şişlik cecti ama hertaraftan selkon hem görüniyor hemde ellede hisediliyor. Hiç böyle sorunla karşılaşan varmı???((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?