Canım baktım şimdi yine herkes e açıkOlmus mu bakar misin hepsinde takip ettiklerim isaretledim sade yorumlama acikti onlari da mi degistirmem gerekiyor.anlamadim.bu isi. Allahtan kafa resmi yok :)
" Takip ettiklerim " olmalı.Canım baktım şimdi yine herkes e açıkİstersen bir daha kontrol et
Ben yaşamadım cnm.Bu goz yanmasi olayini yasayan var mi kizlar
Beni izlermisin canım :)Kızlarrr foto koydum..2.5aylik şu an
Izliyorum simdi ama ben foto atamadim dun. Attiktan sonra da izleyebilirim istersen.Beni de izlermisin canım.
Beni de izliyorsun sanirim. Fotograflarini dirt gozle bekliyorum. Bende haldun beyi dusundugum icin biraz sabirsiz olabiliim asimda gostermek icin gidicem. Sen de alisma surecini ameliyat sonrasini bizimle paylasirsan ne mutlu bize..umarim en kisa zamanda iyilesirsin dolgusuz dantelli sutyenleri giyersin. :))) en azindan benim hayalim bu...Izliyorum simdi ama ben foto atamadim dun. Attiktan sonra da izleyebilirim istersen.
Beni de izliyorsun sanirim. Fotograflarini dirt gozle bekliyorum. Bende haldun beyi dusundugum icin biraz sabirsiz olabiliim asimda gostermek icin gidicem. Sen de alisma surecini ameliyat sonrasini bizimle paylasirsan ne mutlu bize..umarim en kisa zamanda iyilesirsin dolgusuz dantelli sutyenleri giyersin. :))) en azindan benim hayalim bu...
Yokk albüm cnmmSimdi album yapirum kizlar. Istedigim zaman geri silebiliyoum di mi fotolari?
Tm canım.Izliyorum simdi ama ben foto atamadim dun. Attiktan sonra da izleyebilirim istersen.
Gizliligini ayarlayabilmis miyim
evet ayarlayabilmissin. ben daha ameliyat olmadim öncesi fotograflarim var seni izlemeye aldim görebilirsin. sende beni izlemeye alirsan sevinirim :)
Beni de izliyorsun sanirim. Fotograflarini dirt gozle bekliyorum. Bende haldun beyi dusundugum icin biraz sabirsiz olabiliim asimda gostermek icin gidicem. Sen de alisma surecini ameliyat sonrasini bizimle paylasirsan ne mutlu bize..umarim en kisa zamanda iyilesirsin dolgusuz dantelli sutyenleri giyersin. :))) en azindan benim hayalim bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?