Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Olmus mu bakar misin hepsinde takip ettiklerim isaretledim sade yorumlama acikti onlari da mi degistirmem gerekiyor.anlamadim.bu isi. Allahtan kafa resmi yok :)
Canım baktım şimdi yine herkes e açık İstersen bir daha kontrol et

Izliyorum simdi ama ben foto atamadim dun. Attiktan sonra da izleyebilirim istersen.
Beni de izliyorsun sanirim. Fotograflarini dirt gozle bekliyorum. Bende haldun beyi dusundugum icin biraz sabirsiz olabiliim asimda gostermek icin gidicem. Sen de alisma surecini ameliyat sonrasini bizimle paylasirsan ne mutlu bize..umarim en kisa zamanda iyilesirsin dolgusuz dantelli sutyenleri giyersin. :))) en azindan benim hayalim bu...

Tamam atiyorum simdi foto. Yatiyodum simdi kalkip atcam:)

Simdi album yapirum kizlar. Istedigim zaman geri silebiliyoum di mi fotolari?

Yuklycem de istedigim zaman geri silebiliyo muyum? Ona gore yuklycektim

Siliniyordur . Bir karikatür resmi yükle ve geri sil neyi dene. Deneme yap. Ben hiç silmedim tatlım. Emin olmak için kendin dene . A Ada87

Tamam siliniyomus ama fotolarimi kabul etmiyo hata veriyo yukleyemedim. Deniycem bi daha

Album yaptim kizlar bakar misiniz. Tedirginim ya erkek yok di mi bu forumda:) 350 cc-dual-damla
Kucuku olmus nasi olmus dogru soyleyin:)

Gizliligini ayarlayabilmis miyim

evet ayarlayabilmissin. ben daha ameliyat olmadim öncesi fotograflarim var seni izlemeye aldim görebilirsin. sende beni izlemeye alirsan sevinirim :)

Aldim izlemeye. Benimkiler ikinci gununde. Yorum bekliyorum:) kotu yorum yapmaktan cekinmesin kimse:)

kızlar 1,5 ay önce amliyat oldum ..şimdi şişlik cecti ama hertaraftan selkon hem görüniyor hemde ellede hisediliyor. Hiç böyle sorunla karşılaşan varmı??? ((

:) Attim fotolarimi. Tesekkurler amin. Hemen iyilesirim guzellesirler insallah. Ameliyat sureci yorumlarimi yazacagim zaman gectikce. Simdilik masallah cok agrim yok. Ikinci gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…