Henüz erken.normal cnnmBen nefes alip verdikce agrim artiyor. Normal mi?
Rica etsem Beni de izler misim..sen bu isin bilirkisisin demek senin engin bilgilerinden haberdar olmak beni mutlu eder :))Tatlım,açıklayıcı bilgileri yazsaydı tahmin yürütebilirdik ama bu şekilde birşey yazmak doğru olmaz. Yöntemi nedir,protez bilgileri v.s..
Benim bi antibiyotik ve agri kesici vardi sadece. Iki kutu ilac yaniBi sey sorcam. Bi suru ilac yazmis doktor bana. Az once eczaneden aldim da. Bi suru agri kesici vs.hepsini icsem gunde 12 hap oluyo. Siz de bu kadar cok ilac kullanmis miydiniz
Ben de 3. Haftama girdim. Simdi bile cok ilk gunlerden. Ilk gunler oyle şekilsiz oyle tuhafti ki. Daha duzeleceklerini bilmek moral oluyo. Yine de şimdiden beğeniyorumBenimde oleydi cnmm.yandan pufuduk pufuduk cikioodu.ya hiç alakasi yokk şimdi o kadar degisioo ki,sasiyosun
Geçmiş olsun. Her yerde defne hanımı araştırıyorum :)Slm kızlar. 1 hafta once amelıyat oldum. İlk 3 gün hareket kısıtlayıcı agrılarım vardı. Azcık pişman da olmustum. Gecmicek gibi gelıyodu. Ama suan sadece sırt agrım kaldı. Kasaltı koyuldugu ıcın sanırım. Kaburgalarım sırtlarım bıraz fena. Ama alıstım. Aynada gorunce amannn deydi be dıyorum dayanılıyo bı sekılde. Ben uzun zayıf bırıyım. Kalıbımda var hafıften cılız degılım. Yuvarlak olur dedi doktorum. Ben dekolte olsun ıstıyorum cunku. İç çamasırları gıydıgımde mankenlerdeki gibi guzel goruntu hasretı var vucudum uygunmus allahtan. İstedıgım gıbı yuvarlak kondu. 400 cc. Olmusken guzel kullan dedi defne hanım kucuk kalmasın bana bırak kendını abes bıset olmicak dedi. Damla hoc dusunmedım. Sadece meme olsun dıye ıstemıorum. Goze de gelsın elede şişliklerim var. Bı inse tamamen ortaya net bı goruntu cıkcak. Suan bıle cok ıyı ama dolu dolu. İstanbul besıktas defne erkara. Cok memnunum. Dusunenlere gorusmeyı tavsıye ederım.
Beni de izlemeye alir misin:)Ben de 3. Haftama girdim. Simdi bile cok ilk gunlerden. Ilk gunler oyle şekilsiz oyle tuhafti ki. Daha duzeleceklerini bilmek moral oluyo. Yine de şimdiden beğeniyorum
Albümüm yok. Vardi ameliyat öncesi, daha sonra rahatsiz olup sildim cnm. Bi kac arkadas var takip ettigim. Özelden mesajda gönderdim foto. Seni de izlemeye alayim fakat albüm yapmayı düşünmüyorum.Beni de izlemeye alir misin:)
Yaaa beni de izle artik :))Tatlım,açıklayıcı bilgileri yazsaydı tahmin yürütebilirdik ama bu şekilde birşey yazmak doğru olmaz. Yöntemi nedir,protez bilgileri v.s..
İzliyorumYaaa beni de izle artik :))
Ben hasan findiga oldum gayet memnunum cok arastirma yaptim onun hakkinda olup da olumsuz bir yorum yapana rastlamadimDr. Hasan Findiga ameliyat olup memnun kalmayan varmi acaba? Memnun olan bi kac kisinin yorumlarini okudum belki memnun kalmayanda vardir..
Banyodan sonra tekrar bant takmadim ben. Sadece baticon ve bi merhem yazmis. Her banyodan sonra önce baticon sonra merhemi sürüp uzerine sargi bezi birakip, sutyeni giydim. Doktorun talimati buyduKizlar banyoya girerken bu bantlari islatip cikariyoruz ya. Banyodan ciktiktan sonra geri mi yapistircaz yaralarin uzerine. Eger oyleyse eczaneden bantlardan alcam. Ne olarak geciyo ismi bunlarin bileniniz var mi
Doktorun kimdiBanyodan sonra tekrar bant takmadim ben. Sadece baticon ve bi merhem yazmis. Her banyodan sonra önce baticon sonra merhemi sürüp uzerine sargi bezi birakip, sutyeni giydim. Doktorun talimati buydu
Gazıantep. Yakup sariguneyDoktorun kimdi
Ben hasan findiga oldum gayet memnunum cok arastirma yaptim onun hakkinda olup da olumsuz bir yorum yapana rastlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?