Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tatlım,açıklayıcı bilgileri yazsaydı tahmin yürütebilirdik ama bu şekilde birşey yazmak doğru olmaz. Yöntemi nedir,protez bilgileri v.s..
Rica etsem Beni de izler misim..sen bu isin bilirkisisin demek senin engin bilgilerinden haberdar olmak beni mutlu eder :))

Benimde oleydi cnmm.yandan pufuduk pufuduk cikioodu.ya hiç alakasi yokk şimdi o kadar degisioo ki,sasiyosun
Ben de 3. Haftama girdim. Simdi bile cok ilk gunlerden. Ilk gunler oyle şekilsiz oyle tuhafti ki. Daha duzeleceklerini bilmek moral oluyo. Yine de şimdiden beğeniyorum

Geçmiş olsun. Her yerde defne hanımı araştırıyorum :)
Ameliyat esnasında bayan ekip mi vardı?
Bira anlatabilir misin öncesi karar aşaması nasıldı dr hanım?
Bir de fotograf görebilir miyim özele eklediyseniz? Defne hanımın yaptğı bi ameliyatı görmek iyi olur :)

Tesekkur ederım. Sukur coğu gectı :) bende cok arastırmıstım olmadan once defne hanımı.videolarını yazılarını hastalarını.. Kararttım gozumu randevu aldım gittik. Cok tatlı bi bayan. Hemen yan odada muayne etti ölcülere baktı. Memeyi inceledi. Sonra oturduk anlattı basladı. Vucuduna gore neyın olabılecegini. Sonra ne ıstedıgımı sordu. Uyustu beklentilerimiz cok sükür. Meme dokusu yok bende kasaltı uygun olurmuş ve dekolte ıstıyodum. Gogus kafesım grnıs oldugundan yuvarlak takarak dekolte saglarız sorun yok dedi. 400 cc takıldı. Olmusken olsun guzel kullan da dedi :) 8 bin tl. Leventte özel bi hast. Kadın ekıpmanlarla calısıuolar. Sabah gittim damaryolu acıldı. Defne hanım geldı cızım yapıldı vucuduma. Sonra almaya geldıler beni sakinleştirici vurdular asansore gıderken. 10 sn sonra leylasın cıktıgımda cok usuyodum onu hatırlıyorum. Sonra acıldım yavastan.. Yatıp kalkmak sorun ama. O gun agrı hıssetmedım pek sızı gibiydi. Gece uyandım acıyla natkoz etkısı gıttıgı ıcın vucutta agrılar basladı. Hemen serum taktılar uyumusum sonrA. 3 gün o sekılde gıttım hep. Agladı aglıcak. Sabır ettim sonrasını dusunerek. Wc gısıyosun bırının yardımıyla. Kolu tam yukarı yapamıyosun. Ne kadar zormus ya 2 yasında kızım var bıde. Evde bırı senınle kalmak sana bakmak zorunda 1 hafta. Gecen cumartesı bugun olmustum. Suan cok ıyıyım. Sadece sırt agrım kaldı bıraz. Sabah kalktıgımda gogsum ezık gıbi acıyo hemen gecıyp ama 5 dak. Sonrası rahat artık...

He pcden resımler gosterdi. Yuvarlagı damlayı anlattı. Benım vucut olculerıme gore olan hastalara yapılan silikonlara baktık. İnceledik. Asagı yukarı sende nasıl durcagını anlatıyo. Amelıyattan kaldıgında ozel sudyen oluyo uzerınde o kadar. Hemen goruyosun memişleri ertesi gun cıkmadan defne hanım gelıyo. İlaçları nasıl kkullanacagını soyluyor. 15 gun sonra konrtol bu kadar.

Kizlar banyoya girerken bu bantlari islatip cikariyoruz ya. Banyodan ciktiktan sonra geri mi yapistircaz yaralarin uzerine. Eger oyleyse eczaneden bantlardan alcam. Ne olarak geciyo ismi bunlarin bileniniz var mi

Dr. Hasan Findiga ameliyat olup memnun kalmayan varmi acaba? Memnun olan bi kac kisinin yorumlarini okudum belki memnun kalmayanda vardir..

Kizlar banyoya girerken bu bantlari islatip cikariyoruz ya. Banyodan ciktiktan sonra geri mi yapistircaz yaralarin uzerine. Eger oyleyse eczaneden bantlardan alcam. Ne olarak geciyo ismi bunlarin bileniniz var mi
Banyodan sonra tekrar bant takmadim ben. Sadece baticon ve bi merhem yazmis. Her banyodan sonra önce baticon sonra merhemi sürüp uzerine sargi bezi birakip, sutyeni giydim. Doktorun talimati buydu

Banyodan sonra tekrar bant takmadim ben. Sadece baticon ve bi merhem yazmis. Her banyodan sonra önce baticon sonra merhemi sürüp uzerine sargi bezi birakip, sutyeni giydim. Doktorun talimati buydu
Doktorun kimdi

pinokyo6 Evet bana high 350 damla demisti, oyle takildi. Ben zaten haldun beye ustler dolgun olsun ve dogal olsun demistim. Aslinda buyuk istiyodum ama onu neden demedim hic bilmiyorum:) heralde guvendim doktora en guzelini takar diye. Belki buyuk istiyorum desem bi buyugunu takardi bilmiyorum. Ama ameliyat cikisinda daha buyuk olsa iyi olurdu gibi bi sey dedim ben, bi buyugu sigmazdi cirkin olurdu dedi. Su an memnun olmaya basladim gibi ama buyuklugunden. Bence gun gectikce mutlu olcam. Agrilarim masallah ilk gun de azdi. Bugun 4.gune geciyorum. Sukurler olsun bence yine az. Sirt agrim zaten cok azaldi. Goguslerimde agri var ama bekledigimden cok az. Sol gogsum saga gore daha cok agriyor. Bi de korseli sutyenden dolayi agri oluyor gibi geliyo bana. Gevsetsem mi onu bilemedim. Agri kesici vermisti doktor, onu aliyorum iki uc tane gunde. Agrilarin tamamen gecmesi ne kadar surer bilmiyorum. Boyle su an...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…