Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Araştırdığım kadarıyla yağ dolgusunun yarı kalıyomuş enjekte edildikten sonra ama sende protezde varmış olabilir aslında bence doktorla konuş protezden memnunmusun bende protez istiyorum kalıcı olsun die fakat bazı risklerden dolayı korkuyorum kapsül v.s bide senin kaç yıl oldu bi sorun varmı

Arzucum sen hangi hastanede oldun ben istanbuldayım

Ben de kapsül, enfeksiyon olayından korkuyorum. Emzirmeden sonra baya söndü benimkiler. Yaptırmak istiyorum aslında. Cesarete gelmem lazım :)

Canım 5 ay oldu amaliyat olalı hiçde pişman deyilim iyiyki olmuşum.ilk günler tabiki ağrılı sancılı geçiyo.benim tek derdim küçük olması 300 ss takıldı. aslında çıtı pıtı zayıf bir bedene küçük olmaya bilir ama ben iri olduğum için ve 20 yıldır memesiz olduğum için belkide bana küçük geliyor.senin memen belkide benimkilerden daha iridir.seni izlemeye alıyorum resimlerime bak

Merhaba. Bişey sorcam. 5 ay oldu diyorsunuz. Yumusama ne durumda. Benim 9. Günüm ama hala bi yumusama belirtisi yok. :/ ortaları da ayrik. Ne zamn normal bi meme gibi olacak çok merak ediyorum

Merhaba. Bişey sorcam. 5 ay oldu diyorsunuz. Yumusama ne durumda. Benim 9. Günüm ama hala bi yumusama belirtisi yok. :/ ortaları da ayrik. Ne zamn normal bi meme gibi olacak çok merak ediyorum
Canım aradaki fark çok belli tabiki bayağı yumuşama oldu zaten doktorlar 6 ay veriyorlar oturması ve yumuşaması için.arasının ayrıklığıda düzeliyomuş zamanla.ben bu konuda şanslıydım hiçbir zaman ayrık olmadı.ilk amaliyat olduğumdada şimdide.seninkide düzelir merak etme.sabır

Merhaba kizlar bugun 10.gunume girdim. Odemler gittikten sonra boyut kuculuyor diyorsunuz ya, boyutu zamanla buyuyen oldu mu peki hic??

Arkadaşlar merhaba. Bir şey sorucam. Ameliyat izleri için doktorum DERMATİX-Sİ jel almamı istedi. Bu ilacı kullanıp ta izler konusunda yararını gören oldu mu ? Şöyle de bir durum var , bu merhem 15 gr ve 60 lira. Yani hem çok küçük hem de çok pahalı bi merhem. Ve günde 2 kere 3 ay boyunca kullanacakmisim. 15 gr lik bi tüpten 3 ay boyunca kaç tane almam gerekir Allah bilir.ufacik olduğu için çok çabuk biter çünkü. Sizler ne kullanmistiniz ve etkisini gördünüz mü ? arzum77 @sea thinker M macellan elmasmete @zeyn1 @sindy33 aklıma gelen Arkadaş lar

fatrec canım ben contrabutex kullanmıştım ama cildim skar yaptığı için zaten olumlu olumsuz birşey diyemiycem şimdi baktım 120 grammış. Neymiş öyle acaba o kadar etkili mi ki küçücük şey 60lira yorumlara bir bak bakalım. ben de 80 liraya mı ne aldım ay satsam mı duruyo öyle:))

not şimdi baktım, sonradan oluşan skara da etkili galiba bunu bi eczacıya sorayım doktoruma da sorayım belki kullanırım:)

S sea thinker Z Zeyn1 S sindy33 v
S sea thinker Z Zeyn1 S sindy33

Canım peki merhem dışında harici olarak doğal şeyler kullandin mı ? Var mı bi önerin izler konusunda ?

Canım peki merhem dışında harici olarak doğal şeyler kullandin mı ? Var mı bi önerin izler konusunda ?

başta çoook düzenli bi şekilde günde 3 kez contrabutex ve günde bi kez de kantaron sürdüm ona rağmen skar oluşunca sıkıldım, saldım gitti. ki iz mevzusunu da hiç dert etmedim en başından beri. doktor silikon bant kullan dedi sonra, kabartısını içeri itti keşke en başta onu kullansaydım dedim. ama herkesin cildi skar üretecek diye birşey yok, cildinde daha önce bi kesi oldu mu o nasıl iyileşti mesela, skar oluşmuyorsa çok da kasma bence. kantaron vs ile idare edebilirsin.
bu arada o silikon bantlar da ucuz değil 135 tl idi ama 6 ay idare ettirdim:) en azından bi kez para verdim

Anladım canım çok teşekkür ederim . Bende hemen kantaron yağı alayım o halde.

Canım,benim kesi izlerime iz giderici krem,merhem önermemişti Hasan bey. Gerek Yok sana demişti.
Karın germe ameliyatımda kesi büyüktü,sadece iyi bir kantaron yağı bulabilirsen kullan demişti. Prof. Saraçoğlu nun satış yerinden alıp kullanmıştım düzenli olarak. Büyük faydası olduğunu düşünüyorum. Sende iyi güvenilir bir yerden alırsan kullan derim.

Çok küçük bi ilçede yaşıyorum. Hatta öyle ki aktar bile yok burada. Anca varsa, eczane den alabilir im kantaron yağıni. Çok teşekkür ederim

Çok küçük bi ilçede yaşıyorum. Hatta öyle ki aktar bile yok burada. Anca varsa, eczane den alabilir im kantaron yağıni. Çok teşekkür ederim
Netten internettende sipariş verebiliyorsun. Kargo ile geliyor. Ama eczanedende alabilirsin tabi

Ibrahim saracoglunun ürünlerini resmi saracoglu internet sitesinden de alabilirisin. Ben zaman zaman alisveris yaptigim oldu. Cok memnun kaldim ürünlerinden

Macellan skar dedigin kabariklik mi? Bende de kabariklik var ama benim 10.gunum normaldir belki

Arzumcum bu kantaron yağı sarı ve kırmızı olmak üzere iki çeşitmiş acaba doktor sana hangisini tavsiye etti? ve ameliyat sonrası iz giderici kremlere nezmn başlanıyor bende izlere çok takılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…