Bence biraz abartmissin :) neler sordun kki. Benimde bir hafta oldu ama sorularımı biriktirip kontrolde soruyorum. Yüzyüze daha iyi oluyor.
Anladım. Bantları banyoda çıkar demişti doktor bana. Zaten altında tekrar ince bi bant daha var. Tekrar takmaya gerek yok. Soruların göç birine dönmedi mi peki.Ilk sorum ilaclarla ilgiliydi. Sonra banyoya girerken bantliycaz mi tekrar diye sordum. Sonrakinde de high takti saniyodum etikette moderate yazdigini gordum birden onu sordum niye oyle oldu falan. Dorduncusu de iste bugun butun sorularimi biriktirip liste halinde attim suram soyle uyusuk buram boyle diye de henuz cevap atmadi. Insallah ayip olmamistir
Hepsine dondu yazdi cevap. Az once de son sorularima yazmis cevap.Anladım. Bantları banyoda çıkar demişti doktor bana. Zaten altında tekrar ince bi bant daha var. Tekrar takmaya gerek yok. Soruların göç birine dönmedi mi peki.
İlk görüşmeye gittiğimde söyledim gerek yok dedi dr. İçime sinmedi ameliyattan önce 2. Kere gittim yine istediğimi söyledim hacmin yeter dedi meme içine konulan şeylere karşıyım dedi zorunlu olmadıkça sonuç ta doktor ya vardır bi bildiği dedim yattım masaya şimdi bana yetersiz geliyo kendimi biliyomuşum ben ne istediğimi gittim devlete 4000 4500 falan ücreti ama işte bilemiyorum bi diyorum devlet hastasının arkasında durur bi diyom bu işler özelde mi daha iyidir kafam çorba gibiDikleştirme yaptırırken keşke silikonda koysalardı.ikinci kez amliyat yazık
Bu konuda seni bilgilendirmedimiler? Yada sen sormadınmı nerden alacağım diye?Kızlar bugün devlet hastanesinde bama dışarıdan sen alıcaksın dediler nerde bulcam ben bu protezleri
Ewt özellerde öyle yapıyolar ben dikleştirme olalı 2 ay oldu daha zamanım var 6 ay dolması lazım bide yağ transferi düşünüyorum onuda yaparız dediler kararsızım yağmı daha az riskli protezmi cnm senin önerin bu konuda nedirBu konuda seni bilgilendirmedimiler? Yada sen sormadınmı nerden alacağım diye?
Nete arama motoruna Elektron Medikal yaz. İletişim numaralarını ara yardımcı olup bilgi verirler?
Peki önemli bir soru. Nasıl bir protez alacaksın,yuvarlak damla? Kaç cc? Bunun bilgisini verdimiler?
Alacağın protez senin vücudunda nasıl duracak peki? Diyelim olmadı,küçük oldu yada büyük oldu. Ne olacak? İllede o mu olacak?
Özel hastanelerde her boy deneme protezi ve takışacak olan protez yedekte var. Deneme protezi ile karar verirler,seçilen protez ne ise Yen’i kutusundan çıkarılıp takılır. Devlet hastanelerinde bu imkan maalesef olmuyor.
Sadece yağ dolgusu ile yeterli iyi bir sonuç alamazsın. Erime oluyor çünkü,çekilen o kadar eziyete yazık. Protez tabiki daha iyi,gerekirse protezle birlikte yağ dolgusuda yapılabilir ama sana gerek olmaz bence. Genelde sıfır dokusu olanlarda daha doğal sonuç almak için ikisini birlikte yapıyorlar. Gerekli görülürse tabi .Ewt özellerde öyle yapıyolar ben dikleştirme olalı 2 ay oldu daha zamanım var 6 ay dolması lazım bide yağ transferi düşünüyorum onuda yaparız dediler kararsızım yağmı daha az riskli protezmi cnm senin önerin bu konuda nedir
Cnmmm teşekkür ederim bilgilerin içinSadece yağ dolgusu ile yeterli iyi bir sonuç alamazsın. Erime oluyor çünkü,çekilen o kadar eziyete yazık. Protez tabiki daha iyi,gerekirse protezle birlikte yağ dolgusuda yapılabilir ama sana gerek olmaz bence. Genelde sıfır dokusu olanlarda daha doğal sonuç almak için ikisini birlikte yapıyorlar. Gerekli görülürse tabi .
Rica ederimCnmmm teşekkür ederim bilgilerin için
Arzum çok mantıklı şeyler söylemişsin.canım bende devlet hastanesinde oldum.araştırma yaparken bir başka devlet bana kendin al gel protezi dedi.ben başladım araştırmaya protezin çiftine 4000 para istediler sonra amaliyat olduğum hastanedeki doktorla görüştüm biz alıyoruz hemde sürekli aldığımız için indirimli alıyoruz dedi.çiftine 2000 lira ödedim.dışardan alıp gelme çokk saçma zaten amaliyat sırasında hangisi uygun diye takıp takıp deniyorlar sonuçdaBu konuda seni bilgilendirmedimiler? Yada sen sormadınmı nerden alacağım diye?
Nete arama motoruna Elektron Medikal yaz. İletişim numaralarını ara yardımcı olup bilgi verirler?
Peki önemli bir soru. Nasıl bir protez alacaksın,yuvarlak damla? Kaç cc? Bunun bilgisini verdimiler?
Alacağın protez senin vücudunda nasıl duracak peki? Diyelim olmadı,küçük oldu yada büyük oldu. Ne olacak? İllede o mu olacak?
Özel hastanelerde her boy deneme protezi ve takışacak olan protez yedekte var. Deneme protezi ile karar verirler,seçilen protez ne ise Yen’i kutusundan çıkarılıp takılır. Devlet hastanelerinde bu imkan maalesef olmuyor.
Canım keşke resim atsan çokk merak ettim doktorunun gerek duymadığına göre ne durumda acaba.birde bu yağ transferi kalıcı birşeymi nekadar büyütülebilir çokk merak ediyorm.benim protezler bana küçük geliyor acaba üstüne dolgu yaptırsam olurmu diye düşünüp duruyorumEwt özellerde öyle yapıyolar ben dikleştirme olalı 2 ay oldu daha zamanım var 6 ay dolması lazım bide yağ transferi düşünüyorum onuda yaparız dediler kararsızım yağmı daha az riskli protezmi cnm senin önerin bu konuda nedir
Arkadaşlar demekki devlet hastanesine göre değişiyor benim olduğum hastanede protezi ben almadım.doktorum 375 ten başladım deneye deneye 300 kadar indim sana en güzel doğal bu oldu bunu takdım dedi.eşim amaliyat hanenin önünde protezi getirenlere parayı ödemiş ellerinde iki koca poşet protez vardı dedi.arzum77 canım yani anladığım şu mudur; devlet hastanelerinde meme büyütme ameliyatı olursak, tahmin edilen protez konulacak, diğer alternatiflerin uygulanabilmesi, denenmesi mümkün değil mi? yani dr ne dediyse saadece onu takacak, ister olsun ister olmasın ...
Canım,şimdi sana protez aldıran bir yerde diger başka boyutta protezi takma gibi bir şans olmayacak sonuçta. Sen kaç boy protez alabilirsin. Yada misal senin aldığın olmadı,o ara nasıl bir değiştirme işlemi olacak? Hasta masada kalsın,yakınları gitsin protezi değiştirsinmi olacak? Bu bir iki boy ile olacak şey degilki. Bunu o protezi sen al diyen hastanedeki doktorla konuşmak gerek. Doktor denemeden tahmin yürüterek sana hangi boyu aldıracak merak ediyorum. Olmayınca Ne yapacak peki? Bunu o doktora sormak gerek. Protez çeşitliliği olmayan bir hastanede bu tarz şekilde ameliyat olmak Ne kadar mantıklı,sağlıklı,güvenilir olur? Kim tercih eder bilemiyorum. Sanırım bilinçsiz hastalar net düşünmeden tercih edebilir.arzum77 canım yani anladığım şu mudur; devlet hastanelerinde meme büyütme ameliyatı olursak, tahmin edilen protez konulacak, diğer alternatiflerin uygulanabilmesi, denenmesi mümkün değil mi? yani dr ne dediyse saadece onu takacak, ister olsun ister olmasın ...
İşte bu mantıklı tabi. Hem doktorun protezi alırsa uygun olur. Hemde bu tarz şirketler getirip protezi tedarik ederse çeşitlilik artar. Birde deneme protezleri ayrı,hastaya takılacak protez ayrıdır. Kişinin aldığı protez deneme amaçlı açılıp denense bile bunu hiçbir firma geri almaz. Kutu açıldımı iş biter. Deneme protezleri ile hastaya uygun protez boyutu ve şekli seçilir,seçilen protezin Yen’i kutusundan çıkartılıp hastaya takılıp ameliyat sonlandırılır.Arkadaşlar demekki devlet hastanesine göre değişiyor benim olduğum hastanede protezi ben almadım.doktorum 375 ten başladım deneye deneye 300 kadar indim sana en güzel doğal bu oldu bunu takdım dedi.eşim amaliyat hanenin önünde protezi getirenlere parayı ödemiş ellerinde iki koca poşet protez vardı dedi.
Özel den göndereyim canım. Bende çok araştırma yaptım. Ama iyi mis kötü imiş bende bilmiyorum. Sadece fiyatları hk Biraz bilgim var.Kızlar benim de Ankara için iyi bir doktor ve ortalama fiyat bilgisine ihtiyacım var, bilgi ve tavsiye verebilecekler varsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?