Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Macellan skar dedigin kabariklik mi? Bende de kabariklik var ama benim 10.gunum normaldir belki

Evet kabarıklık benim ilk 10 gün hiç kabarıklığım yoktu, Nası dikmişse doktor bazı yerlerde dikiş izi bile yoktu, 2 hafta sonra başladı kabarıklık bende ama bütün doktorların yöntemi farklı olduğu için sendeki kabarıklık skar da olmayabilir.
Skar özetle şu, vücut iyileştiğini algılamıyor pek:) o bölgede fazladan deri üretmeye devam ediyo

Arzumcum bu kantaron yağı sarı ve kırmızı olmak üzere iki çeşitmiş acaba doktor sana hangisini tavsiye etti? ve ameliyat sonrası iz giderici kremlere nezmn başlanıyor bende izlere çok takılıyorum
Canım,doktorum sarı veya kırmızı demedi. Yaptıgım araştırmalarda bu tarz durumlarda kullanılan sarı kantaron yağı.
Ben Saraçoğlu nun kendi mağazasına gittim,durumu anlattım. Onların bana verdiği,önerdiği ürün buydu.

Üstünde sarı çiçek var,sanırım sarı kantaron buda.
Kırmızı kantaron Farklı şikayetlerde kullanılıyor çünkü.

Merhaba, 300 cc nasıl duruyor merak ediyorum. Bir de sizin ayrık değil yazmışsınız. Tam istediğim kriterler. Görme şansım var mı izin verirseniz?

Her gün yeni bir şey öğreniyorum :) skar ne acaba?
Ben sezeryan oldum acaba bende oldu mu merak ettim :)

Ya çok saçma olacak belki ama merak ettim.
Bu yağ ameliyatın hemen peşine mi kullanılınca işe yarıyor. Ben 2 yıl önce sezeryan ile doğum yaptım. İzim var. Şimdi bişe fayda etmez mi ize :)
O zamanlar sürdüm iz için kremler ama malesefff

Bu mesajında öğrendim tamamdır :)

fatrec canım ben ilk defa duydum bu kremin ismini. doktorum bana ameliyattan 2 hafta sonra contractubex'i önermişti ben 100 gr olarak almıstım uzun sure yetmişti. ayrı olarak ardından pomad kullandım izlerim çok güzel iyilesti. şuan hicbirsey kullanmıyorum. eğer doktorun önerdi ise kullan bak bakalım gramajı daha yüksek olanı varmı. var ise öyle al canım uzun süre idare etsin. 15gr çok az.

Allah allah degisik bi seymis:) bakalim benimki nasi olcak

Çok saol canım süpersin alıcam bende

Gramajı daha yüksek olan yok canım dermatix-si jel de. Olmadı bende bu tüp bittiğinde contractubex e geçerim. Çok teşekkür ederim

Canım benim hiç bir bilgim yok doktorum bana krem vermedi.bana zaten hiç mantıklı gelmiyo

Gogus arasi acikligim iki parmak kadar neredeyse. Memeler yumusadiktan sonra hafif destekliyle de olsa en azindan birlestirip dekolte olusturma ihtimali var mi kizlar? Sizde nasil olmustu, bu sekilde baslarda ayrik olup, hic birbirine yanlardan itsen de degmeyip daha sonra yumusayinca dekolte olusturan var mi??

Kızlar benim sağ göğsüm eğildikçe hareket ediyor hissediyorum içerde protez oynuyor sanki acaba sadece ben de mi oluyor bu :) masaj yaparken de hissediyorum 40 gün oldu acaba oturmadı mı daha diyorum

350 cc moderate ile high arasinda cok fark var mi sizce? Dekolte icin high daha mi iyi olurdu yoksa dekolteyle alakasi yok mu?

Arkadaslar;
Protez takıldıktan sonra denize girdiginizde protezi hissediyor musunuz? Bir arkadasım arkadası hissettiğini soylemis.
Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

Ameliyattan sonra double bubble durumu olan oldu mu? Biliyosun benim sol göğsümde sıkıntı olmuştu seroma akıyodu. Sol göğsüm hamur gibi südyenin şeklini alıyor alt kısmı. Double bubble olmuş tekrar ameliyat olucam. Protezi çıkartıp kası rahatlatıcaklarmış. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Yine aynı ağrıları mı yaşıcam? :/ son olarak doktorum ameliyat ücreti istedi. Benden kaynaklanan bir problem değil keyfi olmuyor sonuçta. Vermem mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…