Macellan skar dedigin kabariklik mi? Bende de kabariklik var ama benim 10.gunum normaldir belki
Canım,doktorum sarı veya kırmızı demedi. Yaptıgım araştırmalarda bu tarz durumlarda kullanılan sarı kantaron yağı.Arzumcum bu kantaron yağı sarı ve kırmızı olmak üzere iki çeşitmiş acaba doktor sana hangisini tavsiye etti? ve ameliyat sonrası iz giderici kremlere nezmn başlanıyor bende izlere çok takılıyorum
Merhaba, 300 cc nasıl duruyor merak ediyorum. Bir de sizin ayrık değil yazmışsınız. Tam istediğim kriterler. Görme şansım var mı izin verirseniz?Canım 5 ay oldu amaliyat olalı hiçde pişman deyilim iyiyki olmuşum.ilk günler tabiki ağrılı sancılı geçiyo.benim tek derdim küçük olması 300 ss takıldı. aslında çıtı pıtı zayıf bir bedene küçük olmaya bilir ama ben iri olduğum için ve 20 yıldır memesiz olduğum için belkide bana küçük geliyor.senin memen belkide benimkilerden daha iridir.seni izlemeye alıyorum resimlerime bak
Her gün yeni bir şey öğreniyorum :) skar ne acaba?başta çoook düzenli bi şekilde günde 3 kez contrabutex ve günde bi kez de kantaron sürdüm ona rağmen skar oluşunca sıkıldım, saldım gitti. ki iz mevzusunu da hiç dert etmedim en başından beri. doktor silikon bant kullan dedi sonra, kabartısını içeri itti keşke en başta onu kullansaydım dedim. ama herkesin cildi skar üretecek diye birşey yok, cildinde daha önce bi kesi oldu mu o nasıl iyileşti mesela, skar oluşmuyorsa çok da kasma bence. kantaron vs ile idare edebilirsin.
bu arada o silikon bantlar da ucuz değil 135 tl idi ama 6 ay idare ettirdim:) en azından bi kez para verdim
Ya çok saçma olacak belki ama merak ettim.Canım,doktorum sarı veya kırmızı demedi. Yaptıgım araştırmalarda bu tarz durumlarda kullanılan sarı kantaron yağı.
Ben Saraçoğlu nun kendi mağazasına gittim,durumu anlattım. Onların bana verdiği,önerdiği ürün buydu.
Eki Görüntüle 2058083
Üstünde sarı çiçek var,sanırım sarı kantaron buda.
Kırmızı kantaron Farklı şikayetlerde kullanılıyor çünkü.
Bu mesajında öğrendim tamamdır :)Evet kabarıklık benim ilk 10 gün hiç kabarıklığım yoktu, Nası dikmişse doktor bazı yerlerde dikiş izi bile yoktu, 2 hafta sonra başladı kabarıklık bende ama bütün doktorların yöntemi farklı olduğu için sendeki kabarıklık skar da olmayabilir.
Skar özetle şu, vücut iyileştiğini algılamıyor pek:) o bölgede fazladan deri üretmeye devam ediyo
Evet kabarıklık benim ilk 10 gün hiç kabarıklığım yoktu, Nası dikmişse doktor bazı yerlerde dikiş izi bile yoktu, 2 hafta sonra başladı kabarıklık bende ama bütün doktorların yöntemi farklı olduğu için sendeki kabarıklık skar da olmayabilir.
Skar özetle şu, vücut iyileştiğini algılamıyor pek:) o bölgede fazladan deri üretmeye devam ediyo
Çok saol canım süpersin alıcam bendeCanım,doktorum sarı veya kırmızı demedi. Yaptıgım araştırmalarda bu tarz durumlarda kullanılan sarı kantaron yağı.
Ben Saraçoğlu nun kendi mağazasına gittim,durumu anlattım. Onların bana verdiği,önerdiği ürün buydu.
Eki Görüntüle 2058083
Üstünde sarı çiçek var,sanırım sarı kantaron buda.
Kırmızı kantaron Farklı şikayetlerde kullanılıyor çünkü.
Gramajı daha yüksek olan yok canım dermatix-si jel de. Olmadı bende bu tüp bittiğinde contractubex e geçerim. Çok teşekkür ederimfatrec canım ben ilk defa duydum bu kremin ismini. doktorum bana ameliyattan 2 hafta sonra contractubex'i önermişti ben 100 gr olarak almıstım uzun sure yetmişti. ayrı olarak ardından pomad kullandım izlerim çok güzel iyilesti. şuan hicbirsey kullanmıyorum. eğer doktorun önerdi ise kullan bak bakalım gramajı daha yüksek olanı varmı. var ise öyle al canım uzun süre idare etsin. 15gr çok az.
Canım benim hiç bir bilgim yok doktorum bana krem vermedi.bana zaten hiç mantıklı gelmiyoArkadaşlar merhaba. Bir şey sorucam. Ameliyat izleri için doktorum DERMATİX-Sİ jel almamı istedi. Bu ilacı kullanıp ta izler konusunda yararını gören oldu mu ? Şöyle de bir durum var , bu merhem 15 gr ve 60 lira. Yani hem çok küçük hem de çok pahalı bi merhem. Ve günde 2 kere 3 ay boyunca kullanacakmisim. 15 gr lik bi tüpten 3 ay boyunca kaç tane almam gerekir Allah bilir.ufacik olduğu için çok çabuk biter çünkü. Sizler ne kullanmistiniz ve etkisini gördünüz mü ?arzum77 @sea thinker M macellan elmasmete @zeyn1 @sindy33 aklıma gelen Arkadaş lar
Cnmm bunu bilmiyorum..ben allscar kullanıyorum.ama cokk erken izler için daha sonra ten rengiyle özdeşleşiyormus.ben cokk takmiyrm acikcasi
Beni de izlemeye alabilir misiniz?İzlemeye al cnmm görebilmemiz için
Hissedilmiyo. Yani zaten varlığını biliyosun ama ekstra bir his olmuyorArkadaslar;
Protez takıldıktan sonra denize girdiginizde protezi hissediyor musunuz? Bir arkadasım arkadası hissettiğini soylemis.
Deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?