Hastane veriyor. Bildiğin sütyen. Ama dolgusuz olanindan tabiNeye benziyor bu sutyen..kendimiz mi aliyoruz yoksa hastaneden mi veriliyor?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/Merhaba arkadaşlar
Topiğe yeni geldim. Baya bi geriye doğru okudum ama aradıklarımı bulamadım. Bi liste tok değil mi kim kime ameliyat oldu falan diye? Ben de karar verdim yarın Aylin karanlıka gideceğim. Naci Çelik ilk muayeneden ücret istiyor.
Daha çok yeniyiz. Benim memeler de taş gibi ödem den. Aşırı sertler. Ama 2. ay dan sonra odemlerin inmeye başladığı ni bildiğim den kafama takmıyorum bu durumu benYa kızlar ne zman yumuşayacak bu memelerbugün 6. Günüm. Çok sis yukarda ve taş gibi 4.gün Direnlerim çıktı. Ağrılarım da azaldı ama gerginlik hissi çok fazla. Bi de masaj a başladık. Ama sanırım çok yavaş yapıyorum :/ beceremiyorum heralde.
Ya kızlar ne zman yumuşayacak bu memelerbugün 6. Günüm. Çok sis yukarda ve taş gibi 4.gün Direnlerim çıktı. Ağrılarım da azaldı ama gerginlik hissi çok fazla. Bi de masaj a başladık. Ama sanırım çok yavaş yapıyorum :/ beceremiyorum heralde.
Sende sey var mi peki. Benim meme aram ve kenarlarim sararmisHastane veriyor. Bildiğin sütyen. Ama dolgusuz olanindan tabiönü fermuarlı. Ben ileriki zamanlarda da kullanırım diye düşünüyorum.
Bende yok hiç bişey. Ama burda diğer bazi arkadaş larin süreç lerin den okuduğum kadarıyla sararma ve morarmalar normal kabul ediliyor. Zamanla geçiyor muşSende sey var mi peki. Benim meme aram ve kenarlarim sararmis
Kizlaar bu korse sutyenin alti lastikli gibi ya. Simdi sutyenin bu alt kisimlari kesi yerlerinin uzerine geliyo. Sutyenle arasina gazli bey koydum ama yine de cok sıkıyo yaranin ustune cok baski yapiyo, zarar vermesin kesi yerlerine??? Siz nasi yapiyodunuz. Sıkmıyo muydu bu korse o alt yaralari?
Ya kızlar ne zman yumuşayacak bu memelerbugün 6. Günüm. Çok sis yukarda ve taş gibi 4.gün Direnlerim çıktı. Ağrılarım da azaldı ama gerginlik hissi çok fazla. Bi de masaj a başladık. Ama sanırım çok yavaş yapıyorum :/ beceremiyorum heralde.
Sende sey var mi peki. Benim meme aram ve kenarlarim sararmis
Yaraya bir şey olmaz, gazlı bez koymaya devam edin. 1 ay sabretmeye çalışın.
Masajı sert yapmak gerekiyor, protezi kavrayarak ve yerinden oynayacak şekilde.. Aksi halde hızlı yumuşamaz. 4-6 aydan önce yumuş yumuş olmasını beklememek lazım. 1 yıla kadar yumuşama devam ediyor.
Benim de morluk ve sararma fazlaydı. Önemli bir şey değil. Bol su için ödem atmak için..
Aylin hanımı ben de araştırıyorum. Görüşmeden sonra buraya yazabilir misin memnun kalıp kalmadığını?Merhaba arkadaşlar
Topiğe yeni geldim. Baya bi geriye doğru okudum ama aradıklarımı bulamadım. Bi liste tok değil mi kim kime ameliyat oldu falan diye? Ben de karar verdim yarın Aylin karanlıka gideceğim. Naci Çelik ilk muayeneden ücret istiyor.
Özelden yazıyorum canımmmGeçmiş olsun tatlım bacağına ne oldu
Yazarım tabii. Bugüne randevu almıştım ama yarına erteleyeceğim iş yüzünden.Aylin hanımı ben de araştırıyorum. Görüşmeden sonra buraya yazabilir misin memnun kalıp kalmadığını?
Teşekkürler bakacağımhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/
Bu linkte bazı arkadaşlar doktor ve açtığı konu linklerini paylaştılar. Ama her üye paylaşmamış tabi. Yinede istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz sanırım
Dikleştirme yaptırırken keşke silikonda koysalardı.ikinci kez amliyat yazıkGünaydınnnn bugün devlet hasyanesinde randevum var doktorla görüşücem bakalım ne dicek yapıcakmı fiyat ne olucak merak ediyorum...
Jeeologda iki haftaya kadar dirsek hizasi dedin ya masallah ben tamamen kaldirabiliyorum ama yine de kaldirmayim mi?Cnm 10600 dü ücret çevreye göre evet biraz yüksek bi fiyat. Onun dışında ben masa başı çalışıyorum 5. Gün işbaşı yaptım ama ben süreci çok kolay atlatanlardanım acı eşiğim biraz yüksektir benim kolay kolay acı ağrı hissetmem onunlada ilgili sanırım biraz birde işinle ilgili tabi ilk 3 4 gün kolların yokmuş farzet sonrasında da 2 haftaya kdr kolunu sadece dirsek hizasına kdr kadırabilirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?