Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ya kızlar ne zman yumuşayacak bu memeler bugün 6. Günüm. Çok sis yukarda ve taş gibi 4.gün Direnlerim çıktı. Ağrılarım da azaldı ama gerginlik hissi çok fazla. Bi de masaj a başladık. Ama sanırım çok yavaş yapıyorum :/ beceremiyorum heralde.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-ve-bilgileri.503052/
Bu linkte bazı arkadaşlar doktor ve açtığı konu linklerini paylaştılar. Ama her üye paylaşmamış tabi. Yinede istediğiniz bilgileri bulabilirsiniz sanırım

Daha çok yeniyiz. Benim memeler de taş gibi ödem den. Aşırı sertler. Ama 2. ay dan sonra odemlerin inmeye başladığı ni bildiğim den kafama takmıyorum bu durumu ben

Doktor bana uc ay bildigin taş gibi olur demisti

Hastane veriyor. Bildiğin sütyen. Ama dolgusuz olanindan tabi önü fermuarlı. Ben ileriki zamanlarda da kullanırım diye düşünüyorum.
Sende sey var mi peki. Benim meme aram ve kenarlarim sararmis

Yaraya bir şey olmaz, gazlı bez koymaya devam edin. 1 ay sabretmeye çalışın.

Masajı sert yapmak gerekiyor, protezi kavrayarak ve yerinden oynayacak şekilde.. Aksi halde hızlı yumuşamaz. 4-6 aydan önce yumuş yumuş olmasını beklememek lazım. 1 yıla kadar yumuşama devam ediyor.

Sende sey var mi peki. Benim meme aram ve kenarlarim sararmis

Benim de morluk ve sararma fazlaydı. Önemli bir şey değil. Bol su için ödem atmak için..

soru bankasi cevap kitapcigi gibi olmus. Hepsini cevaplamissin tesekkurler

Aylin hanımı ben de araştırıyorum. Görüşmeden sonra buraya yazabilir misin memnun kalıp kalmadığını?

Günaydınnnn bugün devlet hasyanesinde randevum var doktorla görüşücem bakalım ne dicek yapıcakmı fiyat ne olucak merak ediyorum...

Kızlar kafama takılan birşey var sizinle paylaşmak istiyorum.şimdi ben meme küçük oldu diyorumya amaliyata gerek olmadan acaba bu silikonun üzerine yağ enjekte edilip birazdaha büyütülebilirmi.büyütülsede bu nekadar kalıcı olur.bir bilgisi olan yaptıran varmı.olsa süperr olmazmı yaaaaarzummm yardımmmm

Jeeologda iki haftaya kadar dirsek hizasi dedin ya masallah ben tamamen kaldirabiliyorum ama yine de kaldirmayim mi?

Kizlar bugun bir haftam doldu. Doktora dort kere falan soru sormak icin mesaj attim. Abartmis miyim. Adami rahatsiz ediyormusum gibi geliyo

Bence biraz abartmissin :) neler sordun kki. Benimde bir hafta oldu ama sorularımı biriktirip kontrolde soruyorum. Yüzyüze daha iyi oluyor.

Kızlar bişey sorcam. Ben ameliyat olalı bir hafta oldu. Asimetrim vardı. Gögsümün biri daha kucuktu. Küçük olan göğüsum Koltukalti kısmında hafif bi dalgalanma oldu son günlerde. Ama zaten koltuklarım çok şiş. Zamanla geçer mi ki o dalgalanma. Endişe etmem için erken mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…