Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederım bilmiyorum valla kafam karmakarışık beynimde deli sorular dönüyor.sürekli aynaya bakıyorum .aynada güzel duruyorlar fakat dokunup çıplak gözle üstten baktığımda çok küçük geliyorlar.bu seferde üzülüyorum keşke 400 cc olsaydi diyorum.psikolojim garip yani...

Merhaba
Ben de ameliyat olmak istiyorum, ama çok korkuyorum. Kafama takılan sorular var. Bana yardımcı olabilir misiniz
Ameliyattan sonra his kaybı oluyor mu?
Göğüse dokunulduğu zaman protez direk hissediliyor mu? Eşim açısından merak ediyorum bunu
Bir de ilerde hamile kaldığımda emzirmeyle ilgili bir sorun yaşar mıyım?

Merhaba. Benle aynısın canım. Ben ameliyat olalı iki hafta oldu. Benimde dokum yoktu kas alti 375 hp takıldı. Boy kilo yazarsan karşılaştirma yapabiliriz canım.

Merhaba arkadaşlar...ben yeni KATILDIM araniza.Bir ay önce ameliyat oldum.mentor 375 high yuvarlak model takıldı.çok mu küçük oldular bilemedim kafam allak bullak oldu .meme dokum yok denecek kadar az boyum 1 55 kilo 47.
Yazmışsın zaten. Şaka gibi aynı şartlara sahibiz :) benimde boy 154 kilo 47 :) bizim standart larimizda olanlar için 375 çok bile. Bundan buyugunu ne göğüs kafesi kaldırır ne de bel. O yüzden hiç sıkıntı yapma. Gayet güzel memislerimiz oldu :) senin 1 ay olmuş. Nasıl oldular anlatsana biraz. Benimkiler hala biraz yukarda. Daha iki haftalık ama

İlk ameliyat ücretimin yarısı kadar istedi. Bende söyledim. Bu ücreti veremem diye. Olmadığından değil ama benden kaynaklı olmayan bir durum için neden durduk yere ücret ödiyim. Bi de korkuyorum yine aynı süreç :/ ve hala his gelmedi. İki göğüsümde de yok

Sizede mi 375 takıldı.tam anlamıyla oturmadi ama eskiye nazaran biraz daha aşağiya indiler.kesi yerleri tekrar acımaya başladı yanı sıralamalar var muhtemelen hisle alakalı diye
Merhaba. Benle aynısın canım. Ben ameliyat olalı iki hafta oldu. Benimde dokum yoktu kas alti 375 hp takıldı. Boy kilo yazarsan karşılaştirma yapabiliriz canım.

Muhtemelen hastane ücretini istiyor. Ama tabi senden kaynaklı bir sorun olmadığı için ücret ödemek istemiyorsun,kolay degil ... Doktorlara göre az bir ücret olabilir ama bize göre degil... Bence doktorunla konuş iyice.. His olmamasının Farklı nedenleri olabilir.

Kızlar anladığım kadarıyla hepiniz incecik ve gençsiniz.
Ben 40 yaşındayım, boyum 160cm, kilom 58, üstüm hiç yok altım ise göbek ve basen var.
Hep orantısız bir vücudun eksikliğini yaşadım, bu sene artık kesin karar verdim Aralık veya Ocak da kesin ameliyat olacağım.
Dün gece yazdığım posta kimse yorum yapmamış, ancak yorumlarınız, doktor önerileriniz ve dahası devlet hastanesi ile ilgili deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok çoook memnun olurum.
Dediğim gibi Teoman Doğan 20bin dedi bu operasyon için , bu benim bütçemin çoook üzerinde.
Ama tabi sağlık da var işin ucunda o yüzden makul fiyatlı, iyi bir doktor öneriniz varsa onu da duymak isterim.
şimdiden sağolun

H

Merhaba.. Karın germe ve meme büyütme biraradamı olacaksınız?

Herkese merhaba,30 kasim ameliyat olacağım.yasim 37,boyum 174,57 kg ,ve doktorum inşallah Bülent Tekerekoglu olacak.banada 350 cc kas alti koyariz dedi .cok okuyorum yorumlarinizi.korkuyorum agrilardan.amma yillardir tek istegim bu,bu yüzden insallah guzel olacak herşey

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, başta sıkıntılarınız olsa da sonuç mükemmel olacak.
Birçoğumuz yıllardır bu anı bekledikkkkk mutlu mesut gir ameliyatına :)

Karın germe olmayacağım. Sadece meme büyütme.
Şu an işdeyim ama en kısa zamanda şu anki halimin resmini koyacağım.
Hmm,altım göbek basen diyince acaba kombinmi olacak diye düşündüm ..
Alt kısım genişse ufak protezler olmaz tabi. Eşitlemek dengelemek lazım
Hayırlı kararlarınız olsun inşallah. Forumda aklınızda kalan doktorlara gidin görüşün fikir alın. Fikir aldıkça doğru doktoru bulacaksınız emin olun Buradan doktor yönlendirmesi yapmak olmuyor,reklam gibi algılanıyor. Herkes doktorundan memnun genelde. Birçok doktor muayene ücreti almıyor zaten,gidip görüşmek en saglıklısı İnan’ın
Nerde oturuyorsanız yakın yerleri araştırın öncelikle. Bende araştırma yaptığımda devlet hastanelerinide düşünmüştüm. Ama oradaki sistem çok Farklı. Doktorla ilişkin Farklı. Ameliyata asistanlarda giriyor,seni asistanın eline vermemesi gerek.. ilk ameliyatında sorun yaşarsan çok yıkıcı olur. Güvenmek çok önemli,içine sinmesi çok önemli. Maddiyatı ikinci plana at kesinlikle. Gerekirse ertele ameliyatı ama önemli olan doktora güvenmen ve inanman ..

Teşekkür ederim cevabın için,
ben Şişli etfal de Prof.Dr. Semra Karşıdağ'a botox yaptırmaya gidiyorum ama meme büyütme daha farklı bir olay. Devlet hastanesi için Semra hanım memorialde ne ekip ve ekipman varsa bizde de aynıdır sadece bz otelcilik hizmeti vermiyoruz fiyat farkı bundan kaynaklanıyor diyor.
Ama yine de devlet hastanesi olunca kafamda soru işaretleri oluyor. Başka birkaç doktorla daha görüşmek istedim ama aradıklarımın çoğunda 300-400 tl muayene ücreti istediler. Muayene ücreti de vereyim ok ama boşuna vermeyeyim diye, daha memnun olunan, tavsiye edilen , fiyatları teoamn doğan kadar uç olmayıp , makul olan doktor tavsiyelerini istemiştim.
Doktor bilgisi vverebilecek arkadaşlardan reklam olmasın derlerse özelden mesaj yazmalarını rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…