Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Asu hanim cok tatli bir kadin. Amelyatta nasil bilmem ama bir daha botox yaptirmicagim kesin. Eli cok agir. Okdr botox yaptirdim hic bu kdr canim acimamisti :) ayrica botox oturana kadar bir kasim resmen yamulmustu rotusa gittigimde yaptigi rotustan snra duzeldi. Bir daha da gitmem. Ama cok seker kadin ve amelyatlari nasil bilemicem.

Ovv fenaymışşş, öğrendiğim iyi oldu çok çok teşekkür ederim!

Kızlar bu memeler için çok abartı olmadan sizce ne kadar bi ücret ayırmam gerekir bi kaç yerde 15 20 bin diye bi ücret gördüm bu doğrumu
Ben de hiç araştırma yapmadan kesin 15 bin filandır diye aklımdan geçti. Kardeşim kulaklarını yaptırdı 10bin ödedi. Dedim protez filan da alıncak ohoo 15 bin i bulur bana :) ama burda baktım 7-10 arası duyuyorum.

Asu hanim daha cok kucuk tercih ettigi icin ben pek istemiyorum, yoksa isleri baya guzel

Dün Altan beyin İnsta sayfasına baktımda,oda genelde 400 tercih ediyor sanırım :))
Evet ama sanki gercek fotograf degiller, pr sirketiyle anlasmislar gibi daha cok. Oncesi fotografi hic yok ve hep ayni kalitede cekilmis fotograflar yukluyorlar, daha cok satin alinan model fotografi gibiler. Sayfayi reklam verenler yonetiyo gibi geldi. Ben belki yazilimci oldugum icin fazla supheci yaklasiyorumdur Altan bey'e acikca sormayi dusunuyorum, ikna olursam secimim o olucak gibi duruyor

ben liposuciton araştırıyorum.aslında fiyat ve bazı kaygılarım lipolizden beni uzaklaştırdı ama yine de arada deredeyim. aslında burada bir şey daha gördüm o yüzden buraya yazıp fikir soracağım. Meme büyütme fiyatı 6500 tl yazmış arkadaşımız acaba gerçekten böyle mi fiyatlar?

Bazı doktorların bu tarz paylaşımlaı çok oluyor. Kimi şüpheci davranıyor evet,kim kötü foto koyarki zaten :) Ben bazı fotoların Shop lu olduğunu düşünüyorum mesela,özellikle Lipo gibi vücut ameliyat sonuçların oldugu fotolardan bahsediyorum. Altan beyden bahsetmiyorum yanlış anlama,genel olarak konuşuyorum birde gögüs fotoları sütyeni olduğundan gerçek sonuçları yansıtmadığını düşünüyorum. Misal ben sütyenlerle çok Farklı görünmesini sağlayabiliyorum. Önemli olan çıplak duruşu işte gerçek net sonucu ancak o gösterir

Ben yarın ameliyat oluyorum sonunda beklediğim gün geldi cok heyecanlıyım son tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen
Hadi hayırlı olsun inşallah Kendini iyi hisseder hissetmez yaz olurmu
Bugün kendini yorma,akşam hafif yemek ye,gece 12 de suyunu iç yat dinlen. Hatta ılık bir duş iyi gelir
Çantanı hazırladınmı?

Hadi hayırlı olsun inşallah Kendini iyi hisseder hissetmez yaz olurmu
Bugün kendini yorma,akşam hafif yemek ye,gece 12 de suyunu iç yat dinlen. Hatta ılık bir duş iyi gelir
Çantanı hazırladınmı?
Daha hazirlamadim o keyfi en sona bıraktım dediklerinizi harfiyen uygulicam galiba heyecandan kalbim durucak

Kızlar Ankarada iyi bir bayan dr olursa eşim müsade edebilirim diyor tavsiye edeceğiniz doktor varmı ankarada yaptıran

Kizlar internette "breast augmentation before after" diye arastirma yapiyodum, su gordugum fotograf karsisinda sok oldum. Kendimi herseye hazirlamak istiyorum ama bu goruntu beni cok korkuttu

Boyle bi goruntu normal mi?

Eklentiler

• Screenshot_4.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 142
Ay ben de yazilimciyim haha :) suphe bende de bu konularda tavan

Kizlar merhaba,meme büyütme ameliyatı sirasinda varis çorapları giydiriliyormu??moskovada ilk muayeneye gittigimde demişlerdi de??burda da varmi böyle bişey??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…