Teşekkür ederim instegramda drasuburhanoğlu diye dr var kendisinde ameliyat olan veya araştıran varmı acaba bütün ekibide bayanmış sitesinde yaptığı operasyonlarda var tabii hastaları izin verdiği sürece bende çok kararsız olanlardanım diyebilirim
Ovv fenaymışşş, öğrendiğim iyi oldu çok çok teşekkür ederim!Defne hanimin asistaniyla telefonda gorusmustum. Fiyat ve isleri acisindan basta baya ikna olmustum fakat burda mahkemelik oldugu kisilerin oldugunu ve hakkindaki yorumlari sildirdigini okudum, baska forumlarda da soyadi gecmeden sikayet yazan gruplar gordum. Memnun olanlar tabiiki var ama ben bu yuzden riske atmak istemedim
Ben de hiç araştırma yapmadan kesin 15 bin filandır diye aklımdan geçti. Kardeşim kulaklarını yaptırdı 10bin ödedi. Dedim protez filan da alıncak ohoo 15 bin i bulur bana :) ama burda baktım 7-10 arası duyuyorum.Kızlar bu memeler için çok abartı olmadan sizce ne kadar bi ücret ayırmam gerekir bi kaç yerde 15 20 bin diye bi ücret gördüm bu doğrumu
Asu hanim cok tatli bir kadin. Amelyatta nasil bilmem ama bir daha botox yaptirmicagim kesin. Eli cok agir. Okdr botox yaptirdim hic bu kdr canim acimamisti :) ayrica botox oturana kadar bir kasim resmen yamulmustu rotusa gittigimde yaptigi rotustan snra duzeldi. Bir daha da gitmem. Ama cok seker kadin ve amelyatlari nasil bilemicem.
Dün Altan beyin İnsta sayfasına baktımda,oda genelde 400 tercih ediyor sanırım :))Asu hanim daha cok kucuk tercih ettigi icin ben pek istemiyorum, yoksa isleri baya guzel
Evet ama sanki gercek fotograf degiller, pr sirketiyle anlasmislar gibi daha cok. Oncesi fotografi hic yok ve hep ayni kalitede cekilmis fotograflar yukluyorlar, daha cok satin alinan model fotografi gibiler. Sayfayi reklam verenler yonetiyo gibi geldi. Ben belki yazilimci oldugum icin fazla supheci yaklasiyorumdurDün Altan beyin İnsta sayfasına baktımda,oda genelde 400 tercih ediyor sanırım :))
Bazı doktorların bu tarz paylaşımlaı çok oluyor. Kimi şüpheci davranıyor evet,kim kötü foto koyarki zaten :) Ben bazı fotoların Shop lu olduğunu düşünüyorum mesela,özellikle Lipo gibi vücut ameliyat sonuçların oldugu fotolardan bahsediyorum. Altan beyden bahsetmiyorum yanlış anlama,genel olarak konuşuyorumEvet ama sanki gercek fotograf degiller, pr sirketiyle anlasmislar gibi daha cok. Oncesi fotografi hic yok ve hep ayni kalitede cekilmis fotograflar yukluyorlar, daha cok satin alinan model fotografi gibiler. Sayfayi reklam verenler yonetiyo gibi geldi. Ben belki yazilimci oldugum icin fazla supheci yaklasiyorumdurAltan bey'e acikca sormayi dusunuyorum, ikna olursam secimim o olucak gibi duruyor
Hadi hayırlı olsun inşallahBen yarın ameliyat oluyorum sonunda beklediğim gün geldi cok heyecanlıyım son tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen
Daha hazirlamadim o keyfi en sona bıraktım dediklerinizi harfiyen uygulicam galiba heyecandan kalbim durucakHadi hayırlı olsun inşallahKendini iyi hisseder hissetmez yaz olurmu
Bugün kendini yorma,akşam hafif yemek ye,gece 12 de suyunu iç yat dinlen. Hatta ılık bir duş iyi gelir
Çantanı hazırladınmı?
Ben bile heyecanlandim umarim hersey cok guzel gecer merakla bekliyorumDaha hazirlamadim o keyfi en sona bıraktım dediklerinizi harfiyen uygulicam galiba heyecandan kalbim durucak
Ay ne güzel inşallah istediğiniz gibi olurDaha hazirlamadim o keyfi en sona bıraktım dediklerinizi harfiyen uygulicam galiba heyecandan kalbim durucak
Ay ben de yazilimciyim haha :) suphe bende de bu konularda tavanEvet ama sanki gercek fotograf degiller, pr sirketiyle anlasmislar gibi daha cok. Oncesi fotografi hic yok ve hep ayni kalitede cekilmis fotograflar yukluyorlar, daha cok satin alinan model fotografi gibiler. Sayfayi reklam verenler yonetiyo gibi geldi. Ben belki yazilimci oldugum icin fazla supheci yaklasiyorumdurAltan bey'e acikca sormayi dusunuyorum, ikna olursam secimim o olucak gibi duruyor
Sende mi yaptiricaksin ya da yaptirdin miAy ben de yazilimciyim haha :) suphe bende de bu konularda tavan
Ben yarın ameliyat oluyorum sonunda beklediğim gün geldi cok heyecanlıyım son tavsiyeleriniz varsa yazın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?