Devlet hastanesinde misal protezi,ameliyat sütyenini bile hastaya aldırıyorlar. Bu kötü bir hizmet. Hasta kendine kaç cc olur nerden bilecek. Yada doktor sen atıyorum 300 cc al diyecek hastaya. Peki ameliyatta aldığı prote hastaya olmazsa??? Bunlar riskli konular. Elinde her boy deneme protezi olmalı,hastaya denemeli.. seçilecek protezin açılmamış sıfır kutulu hali elinde hazır bulunmalı.. Altı üstü bir gece ya kalacaksınız hastanede yada kalmayacaksınız. Otel hizmeti çokta önemli değil ama yinede oda,yemek ve hemşirelerin hastaya ilgisi bakımı ve güleryüzlügüde önemli. Tek kişilik odada alacağın hizmet ike üç dört kişilik odada alacağın hizmet Farklı. Tabi kişisel tercihler bunlar,ben tercih etmem başkası önemsemez tercih edebilir..Teşekkür ederim cevabın için,
ben Şişli etfal de Prof.Dr. Semra Karşıdağ'a botox yaptırmaya gidiyorum ama meme büyütme daha farklı bir olay. Devlet hastanesi için Semra hanım memorialde ne ekip ve ekipman varsa bizde de aynıdır sadece bz otelcilik hizmeti vermiyoruz fiyat farkı bundan kaynaklanıyor diyor.
Ama yine de devlet hastanesi olunca kafamda soru işaretleri oluyor. Başka birkaç doktorla daha görüşmek istedim ama aradıklarımın çoğunda 300-400 tl muayene ücreti istediler. Muayene ücreti de vereyim ok ama boşuna vermeyeyim diye, daha memnun olunan, tavsiye edilen , fiyatları teoamn doğan kadar uç olmayıp , makul olan doktor tavsiyelerini istemiştim.
Doktor bilgisi vverebilecek arkadaşlardan reklam olmasın derlerse özelden mesaj yazmalarını rica etsem.
Kendinde fotoğrafını yükle albüm oluşturarak. Ayarlarını takip ettiklerim yap,görmesini istediğin kişileri takip et. Onlarda sana albümlerini açarMerhaba canim ben de forumda yeniyim,doktor secimini yaptugim gibi hemen olucam insallah
1.70 boyum 58 kilom var. 400 high profil mentor onerdiler bana da ama hic fotigraf gormedim kk daki kizlarin henuz cok tereddutluyum. Fotografin varsa gorebilir miyim
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Eeee... Burunda neden cesaret edemiyorsunuz Peki :)Eğer izmirdesiniz Dr.Cenk Görken'e gidin derim.Hem yaptığı işlere hemde tatlı diline bayilacaksiniz.
Teşekkür ederim cevabın için,
ben Şişli etfal de Prof.Dr. Semra Karşıdağ'a botox yaptırmaya gidiyorum ama meme büyütme daha farklı bir olay. Devlet hastanesi için Semra hanım memorialde ne ekip ve ekipman varsa bizde de aynıdır sadece bz otelcilik hizmeti vermiyoruz fiyat farkı bundan kaynaklanıyor diyor.
Ama yine de devlet hastanesi olunca kafamda soru işaretleri oluyor. Başka birkaç doktorla daha görüşmek istedim ama aradıklarımın çoğunda 300-400 tl muayene ücreti istediler. Muayene ücreti de vereyim ok ama boşuna vermeyeyim diye, daha memnun olunan, tavsiye edilen , fiyatları teoamn doğan kadar uç olmayıp , makul olan doktor tavsiyelerini istemiştim.
Doktor bilgisi vverebilecek arkadaşlardan reklam olmasın derlerse özelden mesaj yazmalarını rica etsem.
Kendinde fotoğrafını yükle albüm oluşturarak. Ayarlarını takip ettiklerim yap,görmesini istediğin kişileri takip et. Onlarda sana albümlerini açar
Nasıl istersen canım :)) Çok kapalı sütyen bikinili olursa fikir vermek biraz güç olur. Yani tam göremediğimiz içinYa ben doktorlarin cektiklerini oncesi ve sonrasi olarak ekliyoruz sandim o yuzden kendimi cekip eklemek hic aklima gelmedisimdi isteyim haftasonu ekliyim o zaman cekip Sutyenli / bikinili olur mu yoksa tamamen acik olmasi sarti falan var mi
Ne zaman gorusmen, nasil gecti yazarsan cok sevinirim :)Ayşegül Sivir'ye ilk randevumu aldım çok heyecanlıyımmmmmmm
Alelacele cektim yukledim, bi de farkettim ki daha once hic boyle fotografini cekip falan incelememisim iyiceNasıl istersen canım :)) Çok kapalı sütyen bikinili olursa fikir vermek biraz güç olur. Yani tam göremediğimiz içinAsimetri varmı,meme dokusu tam Ne kadar,meme uçları nasıl... Bu konuda net fikir olmaz.
Fotoğraflarınızı gördüm,yorum yaptımAlelacele cektim yukledim, bi de farkettim ki daha once hic boyle fotografini cekip falan incelememisim iyiceHemen olmaliyim diye bir panik sardi gece gece simdi oturup kk'daki tum doktor yorumlarindan eleme yapmaya calisicam yine :)
Defne Erkara'yi eledim kesinlikle, riske atmak istemiyorum. Isvec Klinik Altan Yucetas evime cok yakin oldugu icin +1 digerlerinden onde ama bu instagram ve forumdaki sacma reklam calismalari icime kurt dusuruyor sadece. Meme buyutme fotografina fake (sahte) hesaplar harika burun yaziyorBu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz benim icin yorumlariniz coook onemli gercekten.
Son olarak ben fotograflarinizi ne zaman gorebilirim artik meraktan catlicam
Merhaba, defne hn ı araştırıyordum da ne açıdan elediniz? Beni de meme estetiği konusunda arama motoruna ne yazsam karşıma o çıkması biraz tedirgin etti. O kadar doktor duyuyorum ama onlar çıkmıyor. sanki hep reklam amaçlı karşımda gibi geldi. Gidip görüşmedim yanlş izlenime kapılmş olabilirim. Görüştünüz mü hiç?Alelacele cektim yukledim, bi de farkettim ki daha once hic boyle fotografini cekip falan incelememisim iyiceHemen olmaliyim diye bir panik sardi gece gece simdi oturup kk'daki tum doktor yorumlarindan eleme yapmaya calisicam yine :)
Defne Erkara'yi eledim kesinlikle, riske atmak istemiyorum. Isvec Klinik Altan Yucetas evime cok yakin oldugu icin +1 digerlerinden onde ama bu instagram ve forumdaki sacma reklam calismalari icime kurt dusuruyor sadece. Meme buyutme fotografina fake (sahte) hesaplar harika burun yaziyorBu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz benim icin yorumlariniz coook onemli gercekten.
Son olarak ben fotograflarinizi ne zaman gorebilirim artik meraktan catlicam
Ben 9 bin ödedim. Ortalama fiyat 8 - 10 bin arası zaten. Diğerleri abartı fiyatlar bence. Sonuçta aynı islemi yapıyorlar. Ama tercih meselesi tabiKızlar bu memeler için çok abartı olmadan sizce ne kadar bi ücret ayırmam gerekir bi kaç yerde 15 20 bin diye bi ücret gördüm bu doğrumu
Teşekkür ederim instegramda drasuburhanoğlu diye dr var kendisinde ameliyat olan veya araştıran varmı acaba bütün ekibide bayanmış sitesinde yaptığı operasyonlarda var tabii hastaları izin verdiği sürece bende çok kararsız olanlardanım diyebilirimBen 9 bin ödedim. Ortalama fiyat 8 - 10 bin arası zaten. Diğerleri abartı fiyatlar bence. Sonuçta aynı islemi yapıyorlar. Ama tercih meselesi tabi
Benimde 6500 sütyen haricTeşekkür ederim instegramda drasuburhanoğlu diye dr var kendisinde ameliyat olan veya araştıran varmı acaba bütün ekibide bayanmış sitesinde yaptığı operasyonlarda var tabii hastaları izin verdiği sürece bende çok kararsız olanlardanım diyebilirim
Merhaba, defne hn ı araştırıyordum da ne açıdan elediniz? Beni de meme estetiği konusunda arama motoruna ne yazsam karşıma o çıkması biraz tedirgin etti. O kadar doktor duyuyorum ama onlar çıkmıyor. sanki hep reklam amaçlı karşımda gibi geldi. Gidip görüşmedim yanlş izlenime kapılmş olabilirim. Görüştünüz mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?