Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba canim ben de forumda yeniyim,doktor secimini yaptugim gibi hemen olucam insallah
1.70 boyum 58 kilom var. 400 high profil mentor onerdiler bana da ama hic fotigraf gormedim kk daki kizlarin henuz cok tereddutluyum. Fotografin varsa gorebilir miyim

Devlet hastanesinde misal protezi,ameliyat sütyenini bile hastaya aldırıyorlar. Bu kötü bir hizmet. Hasta kendine kaç cc olur nerden bilecek. Yada doktor sen atıyorum 300 cc al diyecek hastaya. Peki ameliyatta aldığı prote hastaya olmazsa??? Bunlar riskli konular. Elinde her boy deneme protezi olmalı,hastaya denemeli.. seçilecek protezin açılmamış sıfır kutulu hali elinde hazır bulunmalı.. Altı üstü bir gece ya kalacaksınız hastanede yada kalmayacaksınız. Otel hizmeti çokta önemli değil ama yinede oda,yemek ve hemşirelerin hastaya ilgisi bakımı ve güleryüzlügüde önemli. Tek kişilik odada alacağın hizmet ike üç dört kişilik odada alacağın hizmet Farklı. Tabi kişisel tercihler bunlar,ben tercih etmem başkası önemsemez tercih edebilir..
Ben Avrupa yakasında Dr. Hasan Fındık a ameliyat oldum,memnun kaldım. Benim sonucumdan ve memnuniyetimden yola çıkarak birçok kişide hasan beyi tercih etti. Çok şükür memnunlar..
Muayenesi ücretsiz,netten araştırıp randevu alıp görüşebilirsin.

Kendinde fotoğrafını yükle albüm oluşturarak. Ayarlarını takip ettiklerim yap,görmesini istediğin kişileri takip et. Onlarda sana albümlerini açar

Eğer izmirdesiniz Dr.Cenk Görken'e gidin derim.Hem yaptığı işlere hemde tatlı diline bayilacaksiniz.

Merhaba. Ben de Arzum Hanımla aynı fikirdeyim. Bu ameliyatlar estetik kaygısı ile yapılan ameliyatlar dolayısıyla bu algıya devlet hastanesinde mi ozel hastanede mi daha dikkat edilir ?Bence ozelde. Ben pahalı olmasına ragmen ozeli seciyorum. Ayırdıgım parayı baska bir yerde kullanmak zorunda oldugum için ameliyatımı erteledim ama buna ragmen devlete yonelmeyecegim. Bu zor ameliyattan sonra tek kişilik odada nazımı yapabilecegim, hijyen konusunda kafamda soru isareti olmayacagı ve dr.un beni muattap olarak kabul edecegi bir yerde olmak istiyorum. Sutyenmis protezmis bunlarla ugrasmak istemiorum. Cunku ameliyattan sonra insan cok bitkin oluyor ve ustune birde agrı eklenecek. Yine de siz bilirsiniz. Egr devleti seçecekseniz de bu forumu okuyarak memnun kalanlarla iletisime gecip nokta atısı yapmanız. eger bunu yapamıyacaksanız ozel droların adı cok ifsa ediliyor burda yorumlara bakarak gidip gorusmeniz. Gec olsun ama dogru yerde olsun. Gonlunuze gore olsun.

Kendinde fotoğrafını yükle albüm oluşturarak. Ayarlarını takip ettiklerim yap,görmesini istediğin kişileri takip et. Onlarda sana albümlerini açar

Ya ben doktorlarin cektiklerini oncesi ve sonrasi olarak ekliyoruz sandim o yuzden kendimi cekip eklemek hic aklima gelmedi simdi isteyim haftasonu ekliyim o zaman cekip Sutyenli / bikinili olur mu yoksa tamamen acik olmasi sarti falan var mi

Ya ben doktorlarin cektiklerini oncesi ve sonrasi olarak ekliyoruz sandim o yuzden kendimi cekip eklemek hic aklima gelmedi simdi isteyim haftasonu ekliyim o zaman cekip Sutyenli / bikinili olur mu yoksa tamamen acik olmasi sarti falan var mi
Nasıl istersen canım :)) Çok kapalı sütyen bikinili olursa fikir vermek biraz güç olur. Yani tam göremediğimiz için Asimetri varmı,meme dokusu tam Ne kadar,meme uçları nasıl... Bu konuda net fikir olmaz.

Nasıl istersen canım :)) Çok kapalı sütyen bikinili olursa fikir vermek biraz güç olur. Yani tam göremediğimiz için Asimetri varmı,meme dokusu tam Ne kadar,meme uçları nasıl... Bu konuda net fikir olmaz.
Alelacele cektim yukledim, bi de farkettim ki daha once hic boyle fotografini cekip falan incelememisim iyice Hemen olmaliyim diye bir panik sardi gece gece simdi oturup kk'daki tum doktor yorumlarindan eleme yapmaya calisicam yine :)

Defne Erkara'yi eledim kesinlikle, riske atmak istemiyorum. Isvec Klinik Altan Yucetas evime cok yakin oldugu icin +1 digerlerinden onde ama bu instagram ve forumdaki sacma reklam calismalari icime kurt dusuruyor sadece. Meme buyutme fotografina fake (sahte) hesaplar harika burun yaziyor Bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz benim icin yorumlariniz coook onemli gercekten.

Son olarak ben fotograflarinizi ne zaman gorebilirim artik meraktan catlicam

Fotoğraflarınızı gördüm,yorum yaptım Bende ekliyorum sizi,benim albümlere bakabilirsiniz
Yani her doktorun sosyal medya ike çalışma şekli Farklı. Doktorlar kendilerini sosyal medyada veya tv de tanıtmalı,göstermeli tabi. Bazı sosyal medyada ameliyat fotoları paylaşılıyor. Benim doktorum misal ameliyat teknikleri hakkında Bilgi veriyor. Çok öyle öncesi sonrası foto olayına girmiyor. Öyle paylaştığı fotolarda reklam yapmaya çalışır durumda degil :) Şade,Bilgi amaçlı. Ama bazı doktorların daha süslü püslü :) Sanki Shop yapılmış eklenmiş gibi :))
Yani belli ediyor kendini,ama reklamda olmalı muhakkak. Ben doktorumu tv de görünce açıkcası hoşuma gitmişti. Hatta Doktorum programında Yaşama dönen yüzler adında bir programda Geçirdikleri kazalar, gördükleri tramvatik şiddet ya da doğumsal anomaliler sebebiyle yüzleri yaralı kadınları tedavi ediyordu. O yaşanılan değişim ve mutluluğu görmek ve bilakis güzel sonuçları canlı görmek mutlu ediyor,motive ediyordu..
Başka doktorun hastaları bunu gereksiz görebilir,ama Emin’im kendi doktorlarını da böyle programlarda görmek mutlu ederdi diye düşünüyorum Fikirler düşünceler Farklı olabilir,saygı duyarım.
Gerektiği kadar,gerektiği miktarda reklamın kötüsü olmaz Bende doktor olsam reklamımın olmasını isterdim,ama mâkul şekilde :)

Son düzenleme:
Merhaba, defne hn ı araştırıyordum da ne açıdan elediniz? Beni de meme estetiği konusunda arama motoruna ne yazsam karşıma o çıkması biraz tedirgin etti. O kadar doktor duyuyorum ama onlar çıkmıyor. sanki hep reklam amaçlı karşımda gibi geldi. Gidip görüşmedim yanlş izlenime kapılmş olabilirim. Görüştünüz mü hiç?

Kızlar bu memeler için çok abartı olmadan sizce ne kadar bi ücret ayırmam gerekir bi kaç yerde 15 20 bin diye bi ücret gördüm bu doğrumu

Kızlar bu memeler için çok abartı olmadan sizce ne kadar bi ücret ayırmam gerekir bi kaç yerde 15 20 bin diye bi ücret gördüm bu doğrumu
Ben 9 bin ödedim. Ortalama fiyat 8 - 10 bin arası zaten. Diğerleri abartı fiyatlar bence. Sonuçta aynı islemi yapıyorlar. Ama tercih meselesi tabi

Ben 9 bin ödedim. Ortalama fiyat 8 - 10 bin arası zaten. Diğerleri abartı fiyatlar bence. Sonuçta aynı islemi yapıyorlar. Ama tercih meselesi tabi
Teşekkür ederim instegramda drasuburhanoğlu diye dr var kendisinde ameliyat olan veya araştıran varmı acaba bütün ekibide bayanmış sitesinde yaptığı operasyonlarda var tabii hastaları izin verdiği sürece bende çok kararsız olanlardanım diyebilirim

Defne hanimin asistaniyla telefonda gorusmustum. Fiyat ve isleri acisindan basta baya ikna olmustum fakat burda mahkemelik oldugu kisilerin oldugunu ve hakkindaki yorumlari sildirdigini okudum, baska forumlarda da soyadi gecmeden sikayet yazan gruplar gordum. Memnun olanlar tabiiki var ama ben bu yuzden riske atmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…