Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hastanedeyim damar yolum açıldı bekliyorum heyecan dorukta Ayşegül Hanım son kontrollerini yaptı heyecanla bekliyorum
Yaa şimdi sizi böyle görünce benimde 3 hafta önceki halim o yaşadığım heycan aklıma geldi sizin adınıza sevindiim inşallah istediğiniz gibi olur hersey :))

Burunda da cesaretim yok memedede.Gordugum zaman cesaretimi kiricam bu sefer diyorum ama yapamiyorum.cenk bey ablamın göğüs büyütme operasyonunu yaptı.Yaptigi işleri beğendiğim için söylüyorum..????

Burunda da cesaretim yok memedede.Gordugum zaman cesaretimi kiricam bu sefer diyorum ama yapamiyorum.cenk bey ablamın göğüs büyütme operasyonunu yaptı.Yaptigi işleri beğendiğim için söylüyorum..????
Tamamen cesaretinin gelmesini bekleme gelmez :)) Ameliyattan bir gün önce bile ne yapıyorum ben diye paniğe kapılmıştım. Ama o kadar çok istiyordumki bu ameliyatı olmayı,hiçbirşey engelleyemedi beni. İyikide olmuşum diyorum şimdi :)) Meme sonucum başarılı olunca diger estetik operasyonlarında yolu açılmış oldu aslında :))
Doktorun yaptıgı ameliyat sonuçlarını beğeniyorsan ve doktordan pozitif bir elektrik alıyorsan,seni anladığını hissediyorsan,ameliyat olmayı gerçekten istiyorsan bence cesaret etmelisin

Bu damla şeklinde olanlar varmış.Vücut yapısına en uygunu görsel olarak.Ne kadar olduğunu bilmiyorum ama diğerine göre daha pahaliymis..çok araştırıyorum ama araştırmakla kalıyorum.Bi cesaret etsem burnumdan başlayıp memeyle devam edicem

Ağrı eşiğim çok düşük.korkuda varinsan aynaya baktığında kendini güzel görmek istiyor.Ben sudyeni nasıl doldururum diye uğraşıyorum.cok sinir bozucu.

Normal meme şekli yuvarlaktır. Ayakta damla gibi durur,yatınca yuvarlak durur. Damla model her vücut tipine ve gögüs şekline uygun değildir. Ama yuvarlak protez zaten ayakta damla gibi durur,yattığında yuvarlak durur. Özellikle hiç meme dokusu olmayanlarda yuvarlak protez kas altına koyuldugunda zateb kasın baskısı ile üst kısmı biraz ezecektir.
Hepsi zamanla normal görüntüye ve kıvama geliyor zaten. Damla protez en sert yapıdadır,yuvarlagın çeşitleri seçenekleri var.
Bence protez şeklini doktorun seçsin,sana uygun olan Ne ise o olsun .

Kizlar merhaba,meme büyütme ameliyatı sirasinda varis çorapları giydiriliyormu??moskovada ilk muayeneye gittigimde demişlerdi de??burda da varmi böyle bişey??
Neden giydiriliyormus? Bacaklar hareketsiz kaldigi icin sorun olmasin diye mi, attim biraz ama tahmin yurutemedim baska

Uc dort ay gectikten sonra yumusayinca desteklilerle dekolte olusturabilir miyim? Su an arasi cok acik. Hicbir sekilde dekolte olusturamiyorum diyen var mi ameliyat sonrasi?

Herkese merhaba bugün yazicak duruma geldim ameliyatım cok guzel geçti geceyi de güzel atlattim ağrım yok denecek kadar az sadece ayağa kalkınca memelerim düşücek gibi hissediyorum 345cc takmış oda daki kutulardan baktım bnde taburcu olmayi bekliyorum herkese güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…