Yaa şimdi sizi böyle görünce benimde 3 hafta önceki halim o yaşadığım heycan aklıma geldi sizin adınıza sevindiim inşallah istediğiniz gibi olur hersey :))Hastanedeyim damar yolum açıldı bekliyorum heyecan dorukta Ayşegül Hanım son kontrollerini yaptı heyecanla bekliyorum
en kısa zamanda en sorunsuz şekilde istediğin memelere kavuşmanı dilerim.Hastanedeyim damar yolum açıldı bekliyorum heyecan dorukta Ayşegül Hanım son kontrollerini yaptı heyecanla bekliyorum
365 takılmış sanırım ayşegül hanımın hikayede gördüm hayırlı olsunn :)Hastanedeyim damar yolum açıldı bekliyorum heyecan dorukta Ayşegül Hanım son kontrollerini yaptı heyecanla bekliyorum
Canim seni izledim de. Senin bizi izlemen gerekiyor gormemiz icin.Ben 1 ay önce ameliyat oldum.375 high yuvarlak benide izlerisiniz fikir almak istiyorum.
Haydi hayirlisi canim. Insallah istedigin goguslere sahip olursun.Hastanedeyim damar yolum açıldı bekliyorum heyecan dorukta Ayşegül Hanım son kontrollerini yaptı heyecanla bekliyorum
Eeee... Burunda neden cesaret edemiyorsunuz Peki :)
Tamamen cesaretinin gelmesini bekleme gelmez :)) Ameliyattan bir gün önce bile ne yapıyorum ben diye paniğe kapılmıştım. Ama o kadar çok istiyordumki bu ameliyatı olmayı,hiçbirşey engelleyemedi beni. İyikide olmuşum diyorum şimdi :)) Meme sonucum başarılı olunca diger estetik operasyonlarında yolu açılmış oldu aslında :))Burunda da cesaretim yok memedede.Gordugum zaman cesaretimi kiricam bu sefer diyorum ama yapamiyorum.cenk bey ablamın göğüs büyütme operasyonunu yaptı.Yaptigi işleri beğendiğim için söylüyorum..????
Tamamen cesaretinin gelmesini bekleme gelmez :)) Ameliyattan bir gün önce bile ne yapıyorum ben diye paniğe kapılmıştım. Ama o kadar çok istiyordumki bu ameliyatı olmayı,hiçbirşey engelleyemedi beni. İyikide olmuşum diyorum şimdi :)) Meme sonucum başarılı olunca diger estetik operasyonlarında yolu açılmış oldu aslında :))
Doktorun yaptıgı ameliyat sonuçlarını beğeniyorsan ve doktordan pozitif bir elektrik alıyorsan,seni anladığını hissediyorsan,ameliyat olmayı gerçekten istiyorsan bence cesaret etmelisin
Yaa ne guzellll :) simdiden gecmis olsunHastanedeyim damar yolum açıldı bekliyorum heyecan dorukta Ayşegül Hanım son kontrollerini yaptı heyecanla bekliyorum
Ben de yaptiricam kismetse, dr arastirma asamasindayim hala. Konu actim hatta ama faydasini goremedim. Ben dr arastirana kadar bebisim de azcik buyur dedim. Ameliyatli ilgilenemem diyeSende mi yaptiricaksin ya da yaptirdin mi
Normal meme şekli yuvarlaktır. Ayakta damla gibi durur,yatınca yuvarlak durur. Damla model her vücut tipine ve gögüs şekline uygun değildir. Ama yuvarlak protez zaten ayakta damla gibi durur,yattığında yuvarlak durur. Özellikle hiç meme dokusu olmayanlarda yuvarlak protez kas altına koyuldugunda zateb kasın baskısı ile üst kısmı biraz ezecektir.Bu damla şeklinde olanlar varmış.Vücut yapısına en uygunu görsel olarak.Ne kadar olduğunu bilmiyorum ama diğerine göre daha pahaliymis..çok araştırıyorum ama araştırmakla kalıyorum.Bi cesaret etsem burnumdan başlayıp memeyle devam edicem
Neden giydiriliyormus? Bacaklar hareketsiz kaldigi icin sorun olmasin diye mi, attim biraz ama tahmin yurutemedim baskaKizlar merhaba,meme büyütme ameliyatı sirasinda varis çorapları giydiriliyormu??moskovada ilk muayeneye gittigimde demişlerdi de??burda da varmi böyle bişey??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?