Evet canım bende bilmiyorum ama her doktor un yöntemi farklı oluyor demek ki. Benim kendi meme yapımla ilgili olsa gerek meme aram da 1 cm lik açıklık var ki şuan hala odemli.Bana doktorum masaj onermedi ama benim de arasi ayrik. Niye boyle bazilari oneriyo bazilari onermiyo acaba
Doktorum istanbul da Ayşegül sivri ama soyadı yavuz olmuş simdi galiba bna 8000 tl ye mal oldu ama 3 ay önce anlaştımGeçmiş olsun doktorunuz hangi şehirde soyadı nedir acaba birde mahsuru yoksa kaça măl oldu ameliyatınız
Bende hiç masaj yapmadım.3ay oldukBana doktorum masaj onermedi ama benim de arasi ayrik. Niye boyle bazilari oneriyo bazilari onermiyo acaba
Hic masajsiz seninkiler ne durumda canim? Yumusama oldu mu?Bende hiç masaj yapmadım.3ay olduk
MerhabaBen 1 ay önce ameliyat oldum.375 high yuvarlak benide izlerisiniz fikir almak istiyorum.
Hem kapsül olusmamasi hem yumusama hemde birleşmesi için masaj şart dedi bana doktorum. Benim 4. Gün Direnlerim çıktı ertesi gün masaja başladık.Bana doktorum masaj onermedi ama benim de arasi ayrik. Niye boyle bazilari oneriyo bazilari onermiyo acaba
Yumuşama oldu cnmm.yani silikon olupta en yumuşak olabilcek kıvamda benceHic masajsiz seninkiler ne durumda canim? Yumusama oldu mu?
Çokk geçmiş olsun kolay atlatanlardansın inş herşey hep yolunda giderAyşegül hanım cok cana yakın biri insan onunla rahat rahat konusabiliyo cok ta ilgilendi bnmle özellikle bulantım olmaması için . Kas zarı altı yöntemi uyguladım kaslarına hic zarar vermedim dedi bn cok memnun kaldım
Aa soyadi degismis miii, benim de aratirdiklarimin arasinda Aysegul hn. Ekibi bayan mi acaba ogrenebilir miyim? Hangi hastanede ameliyat oldunuz?Doktorum istanbul da Ayşegül sivri ama soyadı yavuz olmuş simdi galiba bna 8000 tl ye mal oldu ama 3 ay önce anlaştım
Ewet ekibi sadece bayanlardan oluşuyor hastanede central hospital kozyatagi bu hastaneyle anlaşmalıymıs bn hastaneden de cok memnun kaldım hemşirelerim cok ilgiliydiAa soyadi degismis miii, benim de aratirdiklarimin arasinda Aysegul hn. Ekibi bayan mi acaba ogrenebilir miyim? Hangi hastanede ameliyat oldunuz?
İnşallah canım normalde ağrım eşiğim cok düşüktür baya zorlanicam diye düşündüm ama her ay cektigim adet sancısının çeyreği bile degil bu öyle söyliyim yani yaptırmak isteyenlere de cesaret olsun sanırım kas zarı alti yöntemi olmasından dolayı ağrım az kas altı olanlar forumda daha belirgin ağrılar cektiklerini yazmış hepÇokk geçmiş olsun kolay atlatanlardansın inş herşey hep yolunda gider
Ayşegül hanım Bekir Sivri nin eşiydi. Hani şu burun mağdurlarının oldugu doktorun eşiydi. Tv lerde çok çıktı,merak edersen netten aratıp bakabilirsin.Aa soyadi degismis miii, benim de aratirdiklarimin arasinda Aysegul hn. Ekibi bayan mi acaba ogrenebilir miyim? Hangi hastanede ameliyat oldunuz?
Ayşegül hanımın bugünkü insta hikayesini gördünmüİnşallah canım normalde ağrım eşiğim cok düşüktür baya zorlanicam diye düşündüm ama her ay cektigim adet sancısının çeyreği bile degil bu öyle söyliyim yani yaptırmak isteyenlere de cesaret olsun sanırım kas zarı alti yöntemi olmasından dolayı ağrım az kas altı olanlar forumda daha belirgin ağrılar cektiklerini yazmış hep
Yaaa bnm instagram hesabım olmadığı için göremiyorum bna 345 taktı ama bnde 44 kiloyum anca bu olurdu heraldeAyşegül hanımın bugünkü insta hikayesini gördünmü485 cc protez kullanmış bir hastasına
Zayıfmışsın bayagı,hangisi olduysa o kullanılmıştır tabiYaaa bnm instagram hesabım olmadığı için göremiyorum bna 345 taktı ama bnde 44 kiloyum anca bu olurdu heralde
Siz deyince insta sayfasına baktım. Kötü operayonu kimse koymaz tabi ama gördüklerim çook güzel yaaa :)Ayşegül hanımın bugünkü insta hikayesini gördünmü485 cc protez kullanmış bir hastasına
Ewet kendime istediğim bi beden bi sutyen alıp gittim ameliyat öncesi gösterdim Ayşegül Hanım a bunu doldursun dedim simdi üstüne tutuyorum dolduruyo gercektenZayıfmışsın bayagı,hangisi olduysa o kullanılmıştır tabiBirde senin isteğin beklentin önemli tabi
Maşallah Ne güzelEwet kendime istediğim bi beden bi sutyen alıp gittim ameliyat öncesi gösterdim Ayşegül Hanım a bunu doldursun dedim simdi üstüne tutuyorum dolduruyo gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?