Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaslar mrb 3.5 ay once ameliyat olmustum protez markasından dolayi ikinci ameliyati olmaya karar verdim ilk gittigim dr ilk ameliyatin uzerinden 3 ay gecmesi yeterli dedi aralık sonu olucaktim fakat bugun baska dr a gittim 10 gecmeden ikinci ameliyati önermiyormuş kafam karisti benim durumumda olan yada bilgisi olan varmi iki ameliyat arasinda ne kadar zaman olmasi gerekiyor aralik sonu 4 ay bitmis olacak

Bende iki ameliyat arasının 6 ay kadar olması gerektiğini biliyorum..çok acil durumlarda 3 ay olabiliyormuş ara..siz neden tekrar ameliyat olmak istiyorsunuz çok özel değilse?

polytec marka kullanıldı bende markaa ilgili cikan haberleri okuyunca çikarttirmaya karar verdim sanki bunu tasidikca kansere hergün biraz daha yaklasiyorum gibi dr larin bu fikir ayriligini anlamıyorum biri 3 ay yeterli diyor biri 10 iyice canım sıkıldı

Dediğim gibi acilse 3 ay,değilse 6 ay diye biliyorum ben..kötü şeyler düşünüp kötüyü çağırmayın lütfen..bir kaç dr daha araştırın isterseniz..herşey gönlünüzce olsun.

Neden degistiriyosun canım

markayla ilgili yazilanlar psikolojik olarak beni cok etkiledi bir dr la konustum oda benim dediklerimi destekledi cikaralim dedi fakt baska bir dr da 10 gecmeden cikarilmasi uygun degil dedi napacagimi bilemiyorum kesin olarak ikinci ameliyatı olucam ilkinde polytec kullanildi şimdi mentor marka takilacak sadece bekliyeyimmi yoksa 4 ay yeterli olayimmi karar veremiyorum odemlerun gecmesi icin 4 ay yeterli degilmi acaba

Cnm benimde bildiğim 6 ay yeterli

İkinci ameliyat için en az 3 ay,en fazla 6 ay yeterli Aslında. Protezin boyutunu beğeniyormusun? Misal daha büyük yada daha ufak bir boy gibi düşüncen varmı?

İkinci ameliyat için en az 3 ay,en fazla 6 ay yeterli Aslında. Protezin boyutunu beğeniyormusun? Misal daha büyük yada daha ufak bir boy gibi düşüncen varmı?
aslinda boyutunuda beğenmiyorum ikinci operasyonda daha buyuk olmadini isticem 330 cc takilmisti simdi en az 370 yada ona yakın istoyorum

aslinda boyutunuda beğenmiyorum ikinci operasyonda daha buyuk olmadini isticem 330 cc takilmisti simdi en az 370 yada ona yakın istoyorum
O zaman protezin cebide genişletilecek tabi. Büyük iyidir yaaa,bende diri dolgun gögüs seviyorum. Olmuşken değsin madem Yaza kadar hallolur inşallah,yazın rahat edersin.

O zaman protezin cebide genişletilecek tabi. Büyük iyidir yaaa,bende diri dolgun gögüs seviyorum. Olmuşken değsin madem Yaza kadar hallolur inşallah,yazın rahat edersin.
insallah bende yaza kadar iyilessin istiyorum eskiden bilmiyodum ama simdi 330 cc beni mutlu etmiyor kesinlikle daha büyük istiyorum ameliyat olduğuma değsin

Merhaba.ben bugün doktorla görüşmeye gittiğimde tam tersini söyledi bana.politek kanser yapmıyor.mentor ve allergen galiba bu iki markayı takarsak kesin kanser olursun dedi.

Bende bir iki hafta içinde ameliyat olmak istiyorum.aslında çok doktor gezip kafamı da karıştırmak istemiyorum.ameliyat olan arkadaşlar beni izlemeye alabilir mi rica etsem.gögüs altım 76 cm.kaç cc olur merak ediyorum

Yok artık Hangi doktor bu merak ettim
Ebru durmuş hanımla görüşmeye gittim ama asistanı ile görüşebildim.ameliyat için kesin karar verip kapora ödemezsem doktor hanımla görüşemezmişimasistanı bana direk kanser olursun ama istiyorsan yine de mentor takarız dedi.ve kapora vermem için çöm zorladı.zor kaçtım ellerinden valla

hiç şaşırmayın valla. Anlattığım kadar varmış demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…