Bende iki ameliyat arasının 6 ay kadar olması gerektiğini biliyorum..çok acil durumlarda 3 ay olabiliyormuş ara..siz neden tekrar ameliyat olmak istiyorsunuz çok özel değilse?arkadaslar mrb 3.5 ay once ameliyat olmustum protez markasından dolayi ikinci ameliyati olmaya karar verdim ilk gittigim dr ilk ameliyatin uzerinden 3 ay gecmesi yeterli dedi aralık sonu olucaktim fakat bugun baska dr a gittim 10 gecmeden ikinci ameliyati önermiyormuş kafam karisti benim durumumda olan yada bilgisi olan varmi iki ameliyat arasinda ne kadar zaman olmasi gerekiyor aralik sonu 4 ay bitmis olacak
Neden degistiriyosun canımarkadaslar mrb 3.5 ay once ameliyat olmustum protez markasından dolayi ikinci ameliyati olmaya karar verdim ilk gittigim dr ilk ameliyatin uzerinden 3 ay gecmesi yeterli dedi aralık sonu olucaktim fakat bugun baska dr a gittim 10 gecmeden ikinci ameliyati önermiyormuş kafam karisti benim durumumda olan yada bilgisi olan varmi iki ameliyat arasinda ne kadar zaman olmasi gerekiyor aralik sonu 4 ay bitmis olacak
Cnm benimde bildiğim 6 ay yeterlimarkayla ilgili yazilanlar psikolojik olarak beni cok etkiledi bir dr la konustum oda benim dediklerimi destekledi cikaralim dedi fakt baska bir dr da 10 gecmeden cikarilmasi uygun degil dedi napacagimi bilemiyorum kesin olarak ikinci ameliyatı olucam ilkinde polytec kullanildi şimdi mentor marka takilacak sadece bekliyeyimmi yoksa 4 ay yeterli olayimmi karar veremiyorum odemlerun gecmesi icin 4 ay yeterli degilmi acaba
İkinci ameliyat için en az 3 ay,en fazla 6 ay yeterli Aslında. Protezin boyutunu beğeniyormusun? Misal daha büyük yada daha ufak bir boy gibi düşüncen varmı?markayla ilgili yazilanlar psikolojik olarak beni cok etkiledi bir dr la konustum oda benim dediklerimi destekledi cikaralim dedi fakt baska bir dr da 10 gecmeden cikarilmasi uygun degil dedi napacagimi bilemiyorum kesin olarak ikinci ameliyatı olucam ilkinde polytec kullanildi şimdi mentor marka takilacak sadece bekliyeyimmi yoksa 4 ay yeterli olayimmi karar veremiyorum odemlerun gecmesi icin 4 ay yeterli degilmi acaba
Mentor ve allergan (Natrelle) ikisine gözün kapalı tercih et. Bende Mentor var,7 senem olacak. Kıvamından duruşundan memnunun çokHmm bende yaptiricam polytec kullanirlarsa izin vermicem o zaman
aslinda boyutunuda beğenmiyorum ikinci operasyonda daha buyuk olmadini isticem 330 cc takilmisti simdi en az 370 yada ona yakın istoyorumİkinci ameliyat için en az 3 ay,en fazla 6 ay yeterli Aslında. Protezin boyutunu beğeniyormusun? Misal daha büyük yada daha ufak bir boy gibi düşüncen varmı?
O zaman protezin cebide genişletilecek tabi. Büyük iyidir yaaa,bende diri dolgun gögüs seviyorum. Olmuşken değsin mademaslinda boyutunuda beğenmiyorum ikinci operasyonda daha buyuk olmadini isticem 330 cc takilmisti simdi en az 370 yada ona yakın istoyorum
insallah bende yaza kadar iyilessin istiyorum eskiden bilmiyodum ama simdi 330 cc beni mutlu etmiyor kesinlikle daha büyük istiyorum ameliyat olduğuma değsinO zaman protezin cebide genişletilecek tabi. Büyük iyidir yaaa,bende diri dolgun gögüs seviyorum. Olmuşken değsin mademYaza kadar hallolur inşallah,yazın rahat edersin.
Senin protezler damla modeldi sanırım degilmi? Bence yuvarlak yaptırinsallah bende yaza kadar iyilessin istiyorum eskiden bilmiyodum ama simdi 330 cc beni mutlu etmiyor kesinlikle daha büyük istiyorum ameliyat olduğuma değsin
Merhaba.ben bugün doktorla görüşmeye gittiğimde tam tersini söyledi bana.politek kanser yapmıyor.mentor ve allergen galiba bu iki markayı takarsak kesin kanser olursun dedi.markayla ilgili yazilanlar psikolojik olarak beni cok etkiledi bir dr la konustum oda benim dediklerimi destekledi cikaralim dedi fakt baska bir dr da 10 gecmeden cikarilmasi uygun degil dedi napacagimi bilemiyorum kesin olarak ikinci ameliyatı olucam ilkinde polytec kullanildi şimdi mentor marka takilacak sadece bekliyeyimmi yoksa 4 ay yeterli olayimmi karar veremiyorum odemlerun gecmesi icin 4 ay yeterli degilmi acaba
Yok artıkMerhaba.ben bugün doktorla görüşmeye gittiğimde tam tersini söyledi bana.politek kanser yapmıyor.mentor ve allergen galiba bu iki markayı takarsak kesin kanser olursun dedi.
Ebru durmuş hanımla görüşmeye gittim ama asistanı ile görüşebildim.ameliyat için kesin karar verip kapora ödemezsem doktor hanımla görüşemezmişimYok artıkHangi doktor bu merak ettim
Ebru durmuş hanımla görüşmeye gittim ama asistanı ile görüşebildim.ameliyat için kesin karar verip kapora ödemezsem doktor hanımla görüşemezmişimasistanı bana direk kanser olursun ama istiyorsan yine de mentor takarız dedi.ve kapora vermem için çöm zorladı.zor kaçtım ellerinden valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?