Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Baktım şimdi fotoğraf larına . Ameliyat öncesi dokun azmis senin de ve şuan ki hali bence çok yakışmış vücuduna. Kaç cc takılmıştı ??? Bence hiç üzme kendini harika olmuş bu cc. Doktor unun ellerine sağlık

Ben ameliyat olali 5 hafta olucak simdiden kendi gogsum gibi geliyor.Ama sol memede bazan hareketkerime bagli olarak bir gariplik hissediyorum.Ya kollarimi cok yukari kaldirinca ya ani hareketkerde sanki protez yerinden oynuyor gibime geliyor.Onun disinda tabiki zamanla alisiliyor vé bedenimizin bir parcasi oluyor

Protezin yerinden oynaması iyi bi durum olmayabilir dr una sordunmu

Protezin yerinden oynaması iyi bi durum olmayabilir dr una sordunmu
Yok canim sormadim ama sorsam normal diycek.Daha erken diycek.Benim dra gidip kontrol olma sansim yok en azindan suan.
Belkide ameliyatta sol memeyle daha cok ugrasildiysa ondandir diyorum.Ilk gunden beri hep sol même problemliydi

Kizlar goguslerin etrafindaki odemleriniz nasil benimki sekilsiz sorun mu acaba yarin gidecegim dr ama yine de size sorayim

Canim cok sagol,evet oncesinde epey kucuktu goguslerim vucuda oranla.365 takilabildi,400 du benim istedigim,ama olmuyormus denemis doktorum ameliyat esnasinda,gogus capin dardi dedi.Senin kac cc?

Canim cok sagol,evet oncesinde epey kucuktu goguslerim vucuda oranla.365 takilabildi,400 du benim istedigim,ama olmuyormus denemis doktorum ameliyat esnasinda,gogus capin dardi dedi.Senin kac cc?
Bence 365 cc çok ideal durmuş sende. Hayırlı olsun tekrardan. Bana da 350 cc takıldı bende sıfır doku idim..ama çok memnunum ben :)

Bence 365 cc çok ideal durmuş sende. Hayırlı olsun tekrardan. Bana da 350 cc takıldı bende sıfır doku idim..ama çok memnunum ben :)
Seninde cok basarili canim,gayet vucuduna uygun olmus :)

Arkadaslar bu bandaj cok sıkıp agritiyor ya,birde yatarken takinca iyice nefes alamaz hale geldim.Kullanmak sartmi bunu sizce

Canım,alt kısımdaki yayılma ve dolgunluk zamanla protez yerine oturdukça kaslar kendini salınca olacak. Daha çok erken bir dönemdesin. Valla bence küçük görünmüyor göğüslerin ama senin karın bel bölgende geniş geldi bana. Bence o bölgelerdeki fazlalıklar giderse Yani inçe bel düz bir karnın olursa göğüsler daha büyük görünecektir
Benim karın mide bölümündeki fazlalıklar gidince göğüslerim daha dik diri dolgun göründü
Birde göğüslerin ortaya doğru sıkıştırılmış gibi duruyor,yani dediğin gibi koltukaltına doğru dolgunluk meme ortasına göre daha az. Doktorun masaj önerebilir,bunlar zamanla düzelebilen şeyler. Doktoruna kontrollerde bu şikayetlerini söyle,gereken önerileri yapacaktır canım

Cok sagol canimcim,bel karin bu zayiflamis hali :) Spora baslamis zayiflamaya devam ediyordum,2-3 kg yag kaldi vermem gereken,su 1 ayi kilo almadan atlatabilirsem spora donebilirsin dedi doktorum 1 ay sonra.Evet ortadaki sıkıştırılmış görüntünün düzelmesi için kasların yumuşayıp yayılması lazım.Cumartesi gidince soracagim ne yapmaliyim diye

Tefondan giriyorum hep, pc den degil. Beceremem diye album yapmadim. Simdi rastgele bi foto koyuyim album açmaya çalışıyım. yarin before halimi koyarim becerebilirsem. O zaman geri takip etmek isteyenler edebilir.

Edit : foto yükleyince hata veriyor. Foto boyutu büyük sanırım. Nasıl ekleyeceğim?

Son düzenleme:
Kizlar odemlerinizin sekli nasil benim sag gogusumde bir sikinti var bugun farkettim

Bi tane rastgele bişe ekledim albüme. takip etmeyene kapalı değil mi biri kontrol edebilir mi acaba? Yarın kendimi çekip eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…