Selena izler misin beni de. Merak ettim küçük oldu diyorsunyaBende seninkileri cok begendim canim,tam istedigim boyutta..Gule gule kullan :)
Baktım şimdi fotoğraf larına . Ameliyat öncesi dokun azmis senin de ve şuan ki hali bence çok yakışmış vücuduna. Kaç cc takılmıştı ??? Bence hiç üzme kendini harika olmuş bu cc. Doktor unun ellerine sağlıkArkadaslar bugunku halimin yeni fotolarini yukledim,bir gogus ucum hisli digeri hissiz.Hissiz olanin altindaki kesi daha kizarik,ve o gogus daha sis gibi.Sizlerede oldumu hic boyle birsey?Ikincisi goguslerim cok kucuk geliyor,ozellikle alt kisimlarda hic yayilma dolgunluk yok,halbuki ben yanlardan biraz disa tasip daha kivrimli bir siluer versin,bel kivrimimi ortaya cikarsin istemistim ama goreceginiz gibi gogusler mevcut kaburganin hatlarinin icerisinde hic disa tasma yokarzum77 canim sende bir bakabilirmisin
Ben ameliyat olali 5 hafta olucak simdiden kendi gogsum gibi geliyor.Ama sol memede bazan hareketkerime bagli olarak bir gariplik hissediyorum.Ya kollarimi cok yukari kaldirinca ya ani hareketkerde sanki protez yerinden oynuyor gibime geliyor.Onun disinda tabiki zamanla alisiliyor vé bedenimizin bir parcasi oluyorarkadaşlar çok yakında büyütme ameliyatı olacağım o yüzden devamlı buralardayım her yazılanı okuyorum fikir edinmeye çalışıyorum elbette büyüklük iyileşme süreci memnuniyet gibi şeyler tamamen kişiye özel herkes farklı yaşıyor bu süreci.Bu ameliyatı uzun zaman önce olmuş olan varsa benim merak ettiğim bu benim kendi memem diyebiliyormusunuz yoksa hep bir protezle yaşıyorum aman dikkat edeyim düşüncesi oluyor mu ? bunu merak ediyorum
Protezin yerinden oynaması iyi bi durum olmayabilir dr una sordunmuBen ameliyat olali 5 hafta olucak simdiden kendi gogsum gibi geliyor.Ama sol memede bazan hareketkerime bagli olarak bir gariplik hissediyorum.Ya kollarimi cok yukari kaldirinca ya ani hareketkerde sanki protez yerinden oynuyor gibime geliyor.Onun disinda tabiki zamanla alisiliyor vé bedenimizin bir parcasi oluyor
Yok canim sormadim ama sorsam normal diycek.Daha erken diycek.Benim dra gidip kontrol olma sansim yok en azindan suan.Protezin yerinden oynaması iyi bi durum olmayabilir dr una sordunmu
Canim cok sagol,evet oncesinde epey kucuktu goguslerim vucuda oranla.365 takilabildi,400 du benim istedigim,ama olmuyormus denemis doktorum ameliyat esnasinda,gogus capin dardi dedi.Senin kac cc?Baktım şimdi fotoğraf larına . Ameliyat öncesi dokun azmis senin de ve şuan ki hali bence çok yakışmış vücuduna. Kaç cc takılmıştı ??? Bence hiç üzme kendini harika olmuş bu cc. Doktor unun ellerine sağlık
Cok sagol canim ya,umarim yanlara yayilir biraz,o kadar ortada bitiştiki küçük görünüyor gözümeKız sen delisin gayet güzel büyüklüğü boşuna kafana takiyosun
Benide izlermisin , bende seni alayım izlemeye ?Cok sagol canim ya,umarim yanlara yayilir biraz,o kadar ortada bitiştiki küçük görünüyor gözüme
Bence 365 cc çok ideal durmuş sende. Hayırlı olsun tekrardan. Bana da 350 cc takıldı bende sıfır doku idim..ama çok memnunum ben :)Canim cok sagol,evet oncesinde epey kucuktu goguslerim vucuda oranla.365 takilabildi,400 du benim istedigim,ama olmuyormus denemis doktorum ameliyat esnasinda,gogus capin dardi dedi.Senin kac cc?
İzlemeye aldım seniKizlar goguslerin etrafindaki odemleriniz nasil benimki sekilsiz sorun mu acaba yarin gidecegim dr ama yine de size sorayim
Aldim canim :)Benide izlermisin , bende seni alayım izlemeye ?
Tşk , bende alıyorum şimdi canım.Aldim canim :)
Seninde cok basarili canim,gayet vucuduna uygun olmus :)Bence 365 cc çok ideal durmuş sende. Hayırlı olsun tekrardan. Bana da 350 cc takıldı bende sıfır doku idim..ama çok memnunum ben :)
Canım,alt kısımdaki yayılma ve dolgunluk zamanla protez yerine oturdukça kaslar kendini salınca olacak. Daha çok erken bir dönemdesin. Valla bence küçük görünmüyor göğüslerin ama senin karın bel bölgende geniş geldi bana. Bence o bölgelerdeki fazlalıklar giderse Yani inçe bel düz bir karnın olursa göğüsler daha büyük görünecektirArkadaslar bugunku halimin yeni fotolarini yukledim,bir gogus ucum hisli digeri hissiz.Hissiz olanin altindaki kesi daha kizarik,ve o gogus daha sis gibi.Sizlerede oldumu hic boyle birsey?Ikincisi goguslerim cok kucuk geliyor,ozellikle alt kisimlarda hic yayilma dolgunluk yok,halbuki ben yanlardan biraz disa tasip daha kivrimli bir siluer versin,bel kivrimimi ortaya cikarsin istemistim ama goreceginiz gibi gogusler mevcut kaburganin hatlarinin icerisinde hic disa tasma yokarzum77 canim sende bir bakabilirmisin
Cok sagol canimcim,bel karin bu zayiflamis hali :) Spora baslamis zayiflamaya devam ediyordum,2-3 kg yag kaldi vermem gereken,su 1 ayi kilo almadan atlatabilirsem spora donebilirsin dedi doktorum 1 ay sonra.Evet ortadaki sıkıştırılmış görüntünün düzelmesi için kasların yumuşayıp yayılması lazım.Cumartesi gidince soracagim ne yapmaliyim diyeCanım,alt kısımdaki yayılma ve dolgunluk zamanla protez yerine oturdukça kaslar kendini salınca olacak. Daha çok erken bir dönemdesin. Valla bence küçük görünmüyor göğüslerin ama senin karın bel bölgende geniş geldi bana. Bence o bölgelerdeki fazlalıklar giderse Yani inçe bel düz bir karnın olursa göğüsler daha büyük görünecektir
Benim karın mide bölümündeki fazlalıklar gidince göğüslerim daha dik diri dolgun göründü
Birde göğüslerin ortaya doğru sıkıştırılmış gibi duruyor,yani dediğin gibi koltukaltına doğru dolgunluk meme ortasına göre daha az. Doktorun masaj önerebilir,bunlar zamanla düzelebilen şeyler. Doktoruna kontrollerde bu şikayetlerini söyle,gereken önerileri yapacaktır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?