Seni izlemekten vazgectigim halde deneme fotografini gorebildim. Istersen ayarlarini tekrar kontrol et :) butun seceneklerin takip ettiklerim olmasi gerekiyor :)Bi tane rastgele bişe ekledim albüme. takip etmeyene kapalı değil mi biri kontrol edebilir mi acaba? Yarın kendimi çekip eklerim
Beni izliyorsun ben görebiliyorum fotoyu..Bi tane rastgele bişe ekledim albüme. takip etmeyene kapalı değil mi biri kontrol edebilir mi acaba? Yarın kendimi çekip eklerim
Beni izliyorsun ben görebiliyorum fotoyu..
Ayarları takip ettiklerim yap,o zaman sadece senin takip ettiğin üyeler görür ve kontrol senin elinde olur
Sadece takip ettiklerim seçili halbukiSeni izlemekten vazgectigim halde deneme fotografini gorebildim. Istersen ayarlarini tekrar kontrol et :) butun seceneklerin takip ettiklerim olmasi gerekiyor :)
Sana öyle geliyor bence vücuduna cuk oturmuş :) daha büyüğü de çok yapma olurdu.dr un iyi iş çıkarmış vesselamCok sagol canim ya,umarim yanlara yayilir biraz,o kadar ortada bitiştiki küçük görünüyor gözüme
Korseyi takmasam olacaktiKızlar banyo yaptığım zaman haliyle temiz giymek istiyorum çamaşırımi bi günluk köşeyi takmasam birşey olurmu şu an yıkanıyor. Sanırım kendime yedek almam lazım. Siz nasıl yaptiniz
Tamam doğru yapmışsın.Sadece takip ettiklerim seçili halbukiayarları gösteriyim ekran görüntüsü aldım
Yıka kurut hemen giyin . Bir iki saatten birşey olmaz,ama uzun süre sutyensiz kalma yani .Kızlar banyo yaptığım zaman haliyle temiz giymek istiyorum çamaşırımi bi günluk köşeyi takmasam birşey olurmu şu an yıkanıyor. Sanırım kendime yedek almam lazım. Siz nasıl yaptiniz
ayarların düzgün görünüyor. zaten meme yok kafa görüntüsü yok :) dert etme :))Sadece takip ettiklerim seçili halbukiayarları gösteriyim ekran görüntüsü aldım
Sağol canım aynen öyle yaptim bende; )Yıka kurut hemen giyin . Bir iki saatten birşey olmaz,ama uzun süre sutyensiz kalma yani .
Göremayruk fatrec :)4. ay fotoğraf i yükledim
İnşallah canım :)Allahım bizde o günleri gorurmuyuz acep
Neyse canım foto koymayani izlemiyomussun. Koymayı bilmiyorum güle güle kullan diyeyim :))darısı bize4. ay fotoğraf i yükledim
Fatrec büyüklüğü duruşu çok güzel olmuş canım. Agrin oluyormu hala hani baskı gibi yada hafif sıktığın zaman.bide sanki daha tam yumusamamis gibi gorunuyor resimden mi acabaİnşallah canım :)
Doğru canım . Henüz yumusamadi tam anlamıyla. Hala sert iki göğsüm de.Fatrec büyüklüğü duruşu çok güzel olmuş canım. Agrin oluyormu hala hani baskı gibi yada hafif sıktığın zaman.bide sanki daha tam yumusamamis gibi gorunuyor resimden mi acaba
Cok sagol canimcim,moral oldu :) ben biraz fazla iddiali seyler istiyordum sanirim vucuduma gore..birde sabredip beklemek gerek sonucuSana öyle geliyor bence vücuduna cuk oturmuş :) daha büyüğü de çok yapma olurdu.dr un iyi iş çıkarmış vesselam
Hic hissizlik oldumu canim gogus ucunda?Benim biri hisli digeri hissiz,buna canim sıkılıyorDoğru canım . Henüz yumusamadi tam anlamıyla. Hala sert iki göğsüm de.
Ama hiç ağrım vs olmuyor . Hatta sanki hiç ameliyat olmamış gibiyim sanki hep böyle doğmuşum gibi. Kesinlikle bir kere bile yapaylık falan da hissetmedim. Ben zaten 1. aydan sonra ameliyat olduğumu bile unutmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?