Bende hissizlik hiç olmadı yalnızca meme uclarimda hassasiyet oluşmuştu rahatsiz edici bir şekilde. Ama 2. Aydan sonra falan geçti odaHic hissizlik oldumu canim gogus ucunda?Benim biri hisli digeri hissiz,buna canim sıkılıyor
Anladım canım saol bilgilendirdiğin için bekliyordu napalım
Benide izlermisin bendebdaha albüm yapanadım ama?Bende hissizlik hiç olmadı yalnızca meme uclarimda hassasiyet oluşmuştu rahatsiz edici bir şekilde. Ama 2. Aydan sonra falan geçti oda
Sen beni izliyorsun sanirim ama ben senin albumu goremiyorum canim.4. ay fotoğraf i yükledim
Zaten görüncek bişe yok aynen hahahahaha :) ama işte fotosu olmayanı kimse takibe almıyo diye ekliyim dedim.ayarların düzgün görünüyor. zaten meme yok kafa görüntüsü yok :) dert etme :))
Canim sag gogsunde sislik ve odemin fazla oldugunu, sekilsiz oldugunu soylemistin. Nasil yorum yapti doktor?Bugun dr konteolum vardi.hersey yolunda bandaja ve sporcu sutyenine devam
normal oldugunu bir gogusin dogerine gore daha fazla ayirmasinin normal oldugunu ve bu sekilsizligin gececegini soylediCanim sag gogsunde sislik ve odemin fazla oldugunu, sekilsiz oldugunu soylemistin. Nasil yorum yapti doktor?
Benim sol daha fazla sis. Ama sag tarafim daha cok agriyo.
ameliyattan kaç gün sonra araba kullandınız ? benim en geç bir hafta sonra kullanmam lazımAraba kullAndim kisa mesafe de olsa donuslerde zorlandim
Valla bravo yinede kullanabilmissin,ben bu durumda imkansiz kullanamam,araba kullanmak onemli bir konu kendinden emin olmadan trafige cikma dikkatli ol,iyi hissetmezsen bir bahane bul bikac gun sure kazan bence,gecmis olsun sanada...23 ocakta ameliyat oldum bigm kullandim 7. Gunum ben de pazartesiden itibaren kullanmam gerek ise basliyorum
Cok cok gecmis olsun. Insallah bir hafta sonra.iyi ki olmusum dersin :))Selam arkadaşlar, ameliyatımı oldum şükür
1 buçuk saat sürdü. Odadan ameliyathaneye giderken heyecan yapmadım, sakinleştirici vurdular zaten. Ameliyathanede en fazla bi kac dak hatırlıyorum, damar yolundan aneztezi verdiler. Sonrası Yok Odada kendime geldim , üstünde ameliyat sütyeni artı bandaj. Yerinden tek kalkamıyorsun zaten. Biseyler yedikten sonra yürüttüler başim döndü biraz ama iki tur atabildim. Saatten saate iyiye gidiyor ağrıya da alışıyorsun
Bende 10.cu gunde ise dondum ve aktif olarak araba kullanmaya basladim.23 ocakta ameliyat oldum bigm kullandim 7. Gunum ben de pazartesiden itibaren kullanmam gerek ise basliyorum
Canim şimdi izledimSen beni izliyorsun sanirim ama ben senin albumu goremiyorum canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?