Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkürler canım ne kadar olmuştu sen yaptıralı son olarak küçülme var mı boyutunda Ben de küçülmesini merakla bekliyorum.

Canim sag gogsunde sislik ve odemin fazla oldugunu, sekilsiz oldugunu soylemistin. Nasil yorum yapti doktor?
Benim sol daha fazla sis. Ama sag tarafim daha cok agriyo.
normal oldugunu bir gogusin dogerine gore daha fazla ayirmasinin normal oldugunu ve bu sekilsizligin gececegini soyledi

Sag taraf benim de daha cok agiriyor isleme sag tafartan baslamis her hasta sagim cok agiriyor diyince ona silikon denemelerini sagdan mi basladiniz dedim evet dedi bence islem orda daha fazla oldu agri ondan dedim

KK bildiri vermeyince bende herkes kabuguna cekildi sanmistim,meger neler olmus :) su sutyenli sutyensiz konusu dr muza kalmis,ben tam 6.gun iyilesiyorum acim azaldi derken bugun yeni takilan bantla kivraniyorum valla,1 ay gecsin ya nasil gececekse...

23 ocakta ameliyat oldum bigm kullandim 7. Gunum ben de pazartesiden itibaren kullanmam gerek ise basliyorum
Valla bravo yinede kullanabilmissin,ben bu durumda imkansiz kullanamam,araba kullanmak onemli bir konu kendinden emin olmadan trafige cikma dikkatli ol,iyi hissetmezsen bir bahane bul bikac gun sure kazan bence,gecmis olsun sanada...

Selam arkadaşlar, ameliyatımı oldum şükür
1 buçuk saat sürdü. Odadan ameliyathaneye giderken heyecan yapmadım, sakinleştirici vurdular zaten. Ameliyathanede en fazla bi kac dak hatırlıyorum, damar yolundan aneztezi verdiler. Sonrası Yok Odada kendime geldim , üstünde ameliyat sütyeni artı bandaj. Yerinden tek kalkamıyorsun zaten. Biseyler yedikten sonra yürüttüler başim döndü biraz ama iki tur atabildim. Saatten saate iyiye gidiyor ağrıya da alışıyorsun

Kizlar bugunku resimlerimide koydum,sizce gogusler asagi dusunce yanlardan genisleyip tasarmi?Bende buna taktım,ortada bitişik ikisi yanlara doğru hiç gogus yok yani cok kucukde konulmadiki o kadar,evet istedigimden kucuk ama 365 cc biraz yanlardan taşma yapmalıdır bence..Kaburgammı çok geniş göğsü yuttu resmen nedir anlamadımki

Bence 2 aydan once yorum yapma canim,zamana birak biraz,hergun hergun inceleyip takma kafana,hersey guzel yolunda ayrica,insallah istedigin sekli alir

Cok cok gecmis olsun. Insallah bir hafta sonra.iyi ki olmusum dersin :))

23 ocakta ameliyat oldum bigm kullandim 7. Gunum ben de pazartesiden itibaren kullanmam gerek ise basliyorum
Bende 10.cu gunde ise dondum ve aktif olarak araba kullanmaya basladim.
Ama hala emniyet kemerini takmiyorum ve koltugu en one cektim ki kol direksiyon nesafesi kisalsin diye. Aksi halde direksiyonu donduremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…