Selam bugun ilk defa disarida magazada cesitli sutyenler denedim cup ve olcuyu gormek icin.Henuz su an cok yeni,2 hafta olacak yarin,deneyimli arkadaslara sormak istedigim sutyen olcusu ilerleyen aylarda degisiyormu,degisiyorsa ne sekilde degisir artmami olur azalmami cup olcusunde?
arzum77 sen bilirsin,sende kas zari alti oldun benim gibi
Evet yerlesiyor zaten balensiz sungersiz denedim en basit tarzini.Gogus kendini salinca buyudu diyen arkadaslarda vardi mesela2 hafta çok erken ya, sutyene yerlestirebildin mi memeyi? Kap ölçüsü benim deneyimime göre değişmiyor; göğüs yayılıyor küçülmüş gibi gelebiliyor ama ödemli ve 3 ay sonra ödemsiz halinde bile sadece yarim cm fark oldu, baştan beri de C, bazen D kapim
Evet yerlesiyor zaten balensiz sungersiz denedim en basit tarzini.Gogus kendini salinca buyudu diyen arkadaslarda vardi meselaarzum77 ilk zamanlari sonraki haline gore daha kucuktu sonra salınca cok daha buyuk durmustu ondan merak ettim.Birde D cup her markada bulunmuyor sanki oyle kolay,hatta oyshoda hic d cup yok sordugumda yok uretmiyoruz dediler.
Benim daha altıncı gunum ve fuze gıbı sert sen kac cc taktırmıstın insallah bir an önce normal gıbı olurArkadaslar genelde hepiniz 1,2 haftadan sonra normale donus oluyor demissiniz,ama benim 17.gun ve hala normale yaklasamadim bile,dik duruyorum 2 adim atinca kamburlasiyorum,sanki vucudum tasiyamiyor,zaten buyuk oldu diye mutsuzum,hep boyle mi olacak acaba,hic bana ait hissetmiyorum,agirlik gerginlik hissi azalmadi,acaba diklestirme yuzunden mi?
Canım dikleştirme den kaynaklı mıdır bilmiyorum bana yalnızca protez takıldı kas altı. Ama ben 4. Günümden sonra günlük yaşantıma dönmustum. Tek sıkıntı sırt üstü yatmak zorunda kalmak ti. 20 günden sonra o da normale dönünce ameliyat oldugumu bile unuttum ben. Doktor un ne diyor bu duruma. İnşallah bir an önce rahata kavusursun sendeArkadaslar genelde hepiniz 1,2 haftadan sonra normale donus oluyor demissiniz,ama benim 17.gun ve hala normale yaklasamadim bile,dik duruyorum 2 adim atinca kamburlasiyorum,sanki vucudum tasiyamiyor,zaten buyuk oldu diye mutsuzum,hep boyle mi olacak acaba,hic bana ait hissetmiyorum,agirlik gerginlik hissi azalmadi,acaba diklestirme yuzunden mi?
benim de 19.gunum hala agrim oluyor ozellikle one egilirken ben de yasiyorum.ama buyuk oldugu icin uzulme bu surecler kisiden kisiye degisir kimi kolay gecirir kimi sen ben gibi zorlanir.ben de hala alisamadim ama hosuma gidiyor senin de gidecek yumusadikcaArkadaslar genelde hepiniz 1,2 haftadan sonra normale donus oluyor demissiniz,ama benim 17.gun ve hala normale yaklasamadim bile,dik duruyorum 2 adim atinca kamburlasiyorum,sanki vucudum tasiyamiyor,zaten buyuk oldu diye mutsuzum,hep boyle mi olacak acaba,hic bana ait hissetmiyorum,agirlik gerginlik hissi azalmadi,acaba diklestirme yuzunden mi?
1,5 ay sürdü asla pişman deilim muhteşemlerPeki geçti mi canım ?pişmanmısın ya da
Şuan.iyiyim ama şiddetli bel ağrısı çektim fıtık sandım o derece ama şuan gecti1,5 ay sürdü asla pişman deilim muhteşemler
Peki canım senin boy ve kilo ölçülerin nedir?Şuan.iyiyim ama şiddetli bel ağrısı çektim fıtık sandım o derece ama şuan gecti
Bsn de 17 gun dik duramiodum aciodu dusunuim da benim de 25. Gun cok fark oldu yan yatabilmeye basladi. Birden felan gibi bi ay sonra.bnm degil hissi gitti su an 45 gun felan oldu gece yanlislikla uatune yatinca sabah acio sadece yani gecio ole kalmicak merak etmeHaklisiniz her bunye farkli tabi ama bu durum degismeyecek gibi gelmeye basladi bu kadar uzayinca hatta isime bile geri donemedim,korkmayin diye ciplak resim koymuyorum zaten izler fena,normallessem siradaki problem o olacak ama onu dusunemiyorum bile su an... hani o birden hizli iyilesme oluyor deniyor ya ben o mucizevi gunu bekliyorum...
Merhaba, 1 hafta yeterli gelir diye düşünüyorum. Sonrasında kendini yormayıp ağır çantan olmazsa tabiPerşembe günü olucam korkmaya başladım kaç gün sonra okula dönebilirim yarın okulum aciliyor
Dikleştirme de yapılacak miPerşembe günü olucam korkmaya başladım kaç gün sonra okula dönebilirim yarın okulum aciliyor
350cc hp,umarim olur,cok uzun surdu bu surec gibime geliyor,tamam agri aci filan yok sukur ama ben ben olamadim yani !
zaten 3 hafta sen sen olmak için çok erken :)) çok fazla kafana takma kendini dinleme :) bir 3 ay geçsin aynaya baktığında eksik olan parçanın yerine geldiğini göreceksin :) başka biri olacaksın :))350cc hp,umarim olur,cok uzun surdu bu surec gibime geliyor,tamam agri aci filan yok sukur ama ben ben olamadim yani !
1,68 boy 53 kiloPeki canım senin boy ve kilo ölçülerin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?