Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

2 hafta çok erken ya, sutyene yerlestirebildin mi memeyi? Kap ölçüsü benim deneyimime göre değişmiyor; göğüs yayılıyor küçülmüş gibi gelebiliyor ama ödemli ve 3 ay sonra ödemsiz halinde bile sadece yarim cm fark oldu, baştan beri de C, bazen D kapim

Evet yerlesiyor zaten balensiz sungersiz denedim en basit tarzini.Gogus kendini salinca buyudu diyen arkadaslarda vardi mesela arzum77 ilk zamanlari sonraki haline gore daha kucuktu sonra salınca cok daha buyuk durmustu ondan merak ettim.Birde D cup her markada bulunmuyor sanki oyle kolay,hatta oyshoda hic d cup yok sordugumda yok uretmiyoruz dediler.

Yani, kap ölçüsü markanın kendi icinde bile değiştiği için zaten, (sutyen sekli filan da cok etkiliyor) aşağı yukarı bir şeyler söylüyoruz ortalama ölçü olarak. Ornegin pentiden alisveris yaptim yakin zamanda, genelde modellerinde C kap oldu ama B ve D kap da aldım mesela farklı modellerde. Senin göğüs ölçünü bilmiyorum ama D olduğunu düşünüyorsan yine de C kap olarak da uygun bir şeyler bulabilme ihtimalin var bu farklılıklar sebebiyle

Arkadaslar genelde hepiniz 1,2 haftadan sonra normale donus oluyor demissiniz,ama benim 17.gun ve hala normale yaklasamadim bile,dik duruyorum 2 adim atinca kamburlasiyorum,sanki vucudum tasiyamiyor,zaten buyuk oldu diye mutsuzum,hep boyle mi olacak acaba,hic bana ait hissetmiyorum,agirlik gerginlik hissi azalmadi,acaba diklestirme yuzunden mi?

Benim daha altıncı gunum ve fuze gıbı sert sen kac cc taktırmıstın insallah bir an önce normal gıbı olur

350cc hp,umarim olur,cok uzun surdu bu surec gibime geliyor,tamam agri aci filan yok sukur ama ben ben olamadim yani !

Canım dikleştirme den kaynaklı mıdır bilmiyorum bana yalnızca protez takıldı kas altı. Ama ben 4. Günümden sonra günlük yaşantıma dönmustum. Tek sıkıntı sırt üstü yatmak zorunda kalmak ti. 20 günden sonra o da normale dönünce ameliyat oldugumu bile unuttum ben. Doktor un ne diyor bu duruma. İnşallah bir an önce rahata kavusursun sende

benim de 19.gunum hala agrim oluyor ozellikle one egilirken ben de yasiyorum.ama buyuk oldugu icin uzulme bu surecler kisiden kisiye degisir kimi kolay gecirir kimi sen ben gibi zorlanir.ben de hala alisamadim ama hosuma gidiyor senin de gidecek yumusadikca

Haklisiniz her bunye farkli tabi ama bu durum degismeyecek gibi gelmeye basladi bu kadar uzayinca hatta isime bile geri donemedim,korkmayin diye ciplak resim koymuyorum zaten izler fena,normallessem siradaki problem o olacak ama onu dusunemiyorum bile su an... hani o birden hizli iyilesme oluyor deniyor ya ben o mucizevi gunu bekliyorum...

Bsn de 17 gun dik duramiodum aciodu dusunuim da benim de 25. Gun cok fark oldu yan yatabilmeye basladi. Birden felan gibi bi ay sonra.bnm degil hissi gitti su an 45 gun felan oldu gece yanlislikla uatune yatinca sabah acio sadece yani gecio ole kalmicak merak etme

Perşembe günü olucam korkmaya başladım kaç gün sonra okula dönebilirim yarın okulum aciliyor

350cc hp,umarim olur,cok uzun surdu bu surec gibime geliyor,tamam agri aci filan yok sukur ama ben ben olamadim yani !
Heaven79 canim agrim yok demissin agrin yoksa dert etme.yakin tarihlerde ameliyat olmusuz. Alismayi gerginligi diyorsan bende oyleyim ki 2 aya kadar gecer diyorlar o gerginlik ödem hissi. Cok yatmaktan cok zaman geçmiş gibi hissediyoruz ama öyle degil. 1 ayimizi tamamlamadik henüz. Zamanla daha iyi olacagiz insallah. Doktorun masaj felan verdiyse yap mutlaka. Benimki 1. Hafta kontrolunde vermisti ve bence masaj bana cok iyi geldi. Gunde 2 defa 10 ar dakika hafif sert masaj yapiyorum.

zaten 3 hafta sen sen olmak için çok erken :)) çok fazla kafana takma kendini dinleme :) bir 3 ay geçsin aynaya baktığında eksik olan parçanın yerine geldiğini göreceksin :) başka biri olacaksın :))

Hepinize cok tesekkurler arkadaslar ya,biraz moralim duzeldi,vucudum protezi kabul etmedi diye dusunmeye baslamistim,beklemeye devam o zaman umarim cok uzun surmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…