Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Almıştım o an ama bağlantı mı gitti ne, tekrar aldım şimdi. Benim de çok az dokum var, emzirmeyle söndü gitti. Süt doluyken ki halini çok seviyodum :)
Gordum canim
Ama dokunun olmamasi daha iyi diye biliyorum. Benim gittigim 2 dr da en idéal hastalar même dokusu olmayanlar demisti.ustelik sende sarkma da yok ,çok az kesiyle cok guzel olur protezle

merhaba, 26 ocakta ameliyat oldum. Şu an 3. haftam ve artık ne ağrı ne de yan yatmada sıkıntım yok çok şükür. Sadece memelerde ki hissizlik beni korkutuyor. Kesseler acımaz o derece hissizlik var. Doktor B viatmini önerdi. Daha önce ameliyat olan arkadaşlar sizin durumlarınız nasıl?

kesmeyle kanser hucresi yayılma fikri ne kadar da bilimsel ole

Canim cok gecmis olsun hangi yontemle oldun?Meme altindanmi kesi yerin meme ucundanmi?Benim tek goguste biraz var gibiydi sonra gecti

Bende 29 ocakta oldum ama seninde 3. Hafta olmusmu ben daha 2 hafta olacagim pzt gunu,sende yarin 2 hafta bitmis olacak yenisin yani hala

Kızlar benim gogus uclarim cok hassas ve surekli acıyor Boyle olan oldumu hic,doktora sordunuzmu?

Benim de çok acıyor ama sormadım drye çünkü göğüs uçları hassastır adet olunca bile acır ki ameliyat olduk o yüzden normal bence
Ben sordum normal dedi,zamanla gecermis,bepanten surebilirsiniz dedi

Banyo yapabilirsin dedi doktorum ama sıcak suyla mı yapmam lazım bişey olur mu valla korkuyorum
Evet normal duşunu alabilirsin. Kesi yerlerini havluyla hafifçe bastırarak kurula canım. Ve korkma hiç bir sıkıntı olmuyor. 7. günümde yikanmistim ben. Senin kaçıncı günün ?

Evet normal duşunu alabilirsin. Kesi yerlerini havluyla hafifçe bastırarak kurula canım. Ve korkma hiç bir sıkıntı olmuyor. 7. günümde yikanmistim ben. Senin kaçıncı günün ?
Pazar gunu 6.gunum olucak o zaman alıyım bende cok tesekkur ederim ya hala bişey olucak dıye ürküyorum

Canim doktorum bana soğuğa yakin ilik suyla dus al demisti. Sıcak su ödem artirir demisti.
Ben hic dokunamiyorum arkadaslar,banyoya da zar zor bir defa girebildim korka korka,sadece vucudumu yıkadim.Saclarimi surekli kuaforde yikatiyorum

Banyo yapabilirsin dedi doktorum ama sıcak suyla mı yapmam lazım bişey olur mu valla korkuyorum
Haşlıcak kadar sıcak suda değil tabi ki ama normal duş al bence bişi olmaz ben ertesi günü aldım hiç sıkıntı olmadı sadece kesi yerinde ki bantları hafifçe havluyla kurula

Haşlıcak kadar sıcak suda değil tabi ki ama normal duş al bence bişi olmaz ben ertesi günü aldım hiç sıkıntı olmadı sadece kesi yerinde ki bantları hafifçe havluyla kurula
Cok saol cevapladıgın için peki sonra her gun alabilir miyim yani ne sıklıkla alıyım ben hergün dusa giriyodum normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…