Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben hic dokunamiyorum arkadaslar,banyoya da zar zor bir defa girebildim korka korka,sadece vucudumu yıkadim.Saclarimi surekli kuaforde yikatiyorum
Selena canim dusa girmek lazimmis ama ozellikle gir dedi doktorum bana.Rahatlarsin dedi cidden de öyle oldu. Ben hergün giriyorum valla.

Arkadaslar gece gece aklima takildi biz kas alti olanlar hic spor yapamayacak miyiz? Omuz diklestirmek icin dumbel kaldırmak felan ya da ne bileyim benzeri hareketler cunku farkettimde ameliyattan sonra bariz kamburlasmisim (

Arkadaslar gece gece aklima takildi biz kas alti olanlar hic spor yapamayacak miyiz? Omuz diklestirmek icin dumbel kaldırmak felan ya da ne bileyim benzeri hareketler cunku farkettimde ameliyattan sonra bariz kamburlasmisim (
Yapabiliyoruz canim ben sordum ozellikle dumbelli felan da sordum 1.5 ay sonra yapabilirsin dedi

Selena canim dusa girmek lazimmis ama ozellikle gir dedi doktorum bana.Rahatlarsin dedi cidden de öyle oldu. Ben hergün giriyorum valla.
Ya bende cok rahatsızım cunku normalde hergun dusa giren insanım ama fobi haline geldi soyunup gogsume dokunmak,o kadar sertlerki birde uclar sert sert ve acıyor surekli,banajlayıp unutmak istiyorum

Yaptirmadim yaptiran tanidigimda yok ama dusunuosan isini iyi bilen birisine ve kararinca abartmadan yaptir bence kotu yapilinca cok kotu duruo
Evet ördek gibi oluyor sonra dudaklar o yüzden araştırayım diye düşündüm nasıl oluyor hissiıyatı maliyeti filan diye

Kızlar öncedi fotoğraflarımı patlaştım, 20 Şubatta meme+burun olacağım, bende cc konusunda kararsızım, tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var

Selam bugun ilk defa disarida magazada cesitli sutyenler denedim cup ve olcuyu gormek icin.Henuz su an cok yeni,2 hafta olacak yarin,deneyimli arkadaslara sormak istedigim sutyen olcusu ilerleyen aylarda degisiyormu,degisiyorsa ne sekilde degisir artmami olur azalmami cup olcusunde?
arzum77 sen bilirsin,sende kas zari alti oldun benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…