Selena canim dusa girmek lazimmis ama ozellikle gir dedi doktorum bana.Rahatlarsin dedi cidden de öyle oldu. Ben hergün giriyorum valla.Ben hic dokunamiyorum arkadaslar,banyoya da zar zor bir defa girebildim korka korka,sadece vucudumu yıkadim.Saclarimi surekli kuaforde yikatiyorum
Yapabiliyoruz canim ben sordum ozellikle dumbelli felan da sordum 1.5 ay sonra yapabilirsin dediArkadaslar gece gece aklima takildi biz kas alti olanlar hic spor yapamayacak miyiz? Omuz diklestirmek icin dumbel kaldırmak felan ya da ne bileyim benzeri hareketler cunku farkettimde ameliyattan sonra bariz kamburlasmisim(
Ins cnm simdiden gecmis olsinPerşembe günü bende olucam kızlar İnşallah kolay atlatırım
Dr duş alabilirsin dediği andan itibaren istediğin kadar alabilirsin yani çünkü o dikiş yerindeki bantlar su geçirmezdirCok saol cevapladıgın için peki sonra her gun alabilir miyim yani ne sıklıkla alıyım ben hergün dusa giriyodum normalde
Teşekkür ederim canımIns cnm simdiden gecmis olsin
Ayy cok şükür bazi yerlerde kas alti olanlar ömür boyu spor yapamaz felan yazmislar ... Sağol canimYapabiliyoruz canim ben sordum ozellikle dumbelli felan da sordum 1.5 ay sonra yapabilirsin dedi
Evet ben de o dediklerine istinaden hem olmadan once hem olduktan sonra detayli sordum doktoruma ole bisi yok 1.5 ay sonra yapabilirsin istedigini dediAyy cok şükür bazi yerlerde kas alti olanlar ömür boyu spor yapamaz felan yazmislar ... Sağol canim
Yaptirmadim yaptiran tanidigimda yok ama dusunuosan isini iyi bilen birisine ve kararinca abartmadan yaptir bence kotu yapilinca cok kotu duruoArkadaşlar dudak dolgusu yaptıran var mı ?
Ya bende cok rahatsızım cunku normalde hergun dusa giren insanım ama fobi haline geldi soyunup gogsume dokunmak,o kadar sertlerki birde uclar sert sert ve acıyor surekli,banajlayıp unutmak istiyorumSelena canim dusa girmek lazimmis ama ozellikle gir dedi doktorum bana.Rahatlarsin dedi cidden de öyle oldu. Ben hergün giriyorum valla.
Evet ördek gibi oluyor sonra dudaklar o yüzden araştırayım diye düşündüm nasıl oluyor hissiıyatı maliyeti filan diyeYaptirmadim yaptiran tanidigimda yok ama dusunuosan isini iyi bilen birisine ve kararinca abartmadan yaptir bence kotu yapilinca cok kotu duruo
gecmis olsun simdiden insallah hersey istedigin gibi giderTeşekkür ederim canım
Benimki de cok hassasti ve agriyordu ilk başlarda. Ilk aylarda. 4. Aydayim kalmadi ağrı cnm. Biraz sürdü ama.Kızlar benim gogus uclarim cok hassas ve surekli acıyorBoyle olan oldumu hic,doktora sordunuzmu?
İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederimgecmis olsun simdiden insallah hersey istedigin gibi gider
Evet ben 400cc ve inanılmaz,bel ve sırt ağrısı yasadim400 cc bel ve sırt ağrısı yapar mı acaba
Peki geçti mi canım ?pişmanmısın ya daEvet ben 400cc ve inanılmaz,bel ve sırt ağrısı yasadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?